Tuesday, April 30, 2019

πτωση σκυλου απο μπαλκονι

β παιδοχειρουργικη παπαγεωργιου

Σε ένα βίντεο του Tourism New Zealand, του οργανισμού που είναι αρμόδιος για την προώθηση του τουρισμού στη χώρα, ο κωμικός Ρις Ντάρμπι αναφέρεται στην απουσία της Νέας Ζηλανδίας από χάρτες που βρίσκονται στο Ikea, στα Starbucks, στον ζωολογικό κήπο στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης, στο Βρετανικό Μουσείο, ακόμη και στο επιτραπέζιο παιχνίδι Risk.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_37.html

Το χιουμοριστικό βίντεο, διάρκειας 4 λεπτών, ξεκινά δείχνοντας τον Ντάρμπι να λαμβάνει μια ανώνυμη πληροφορία, σύμφωνα με την οποία η Νέα Ζηλανδία εξαφανίζεται από τους χάρτες, κάτι που έντρομος επιβεβαιώνει με μια σύντομη αναζήτηση μέσω του Google.


πτωση σκυλου απο μπαλκονι

«Νέα Ζηλανδία, πού στο καλό είσαι;», διερωτάται, εκτιμώντας ότι η Αυστραλία ίσως κλέβει τους τουρίστες της χώρας ή η Βρετανία προσπαθεί να σαμποτάρει τους All Blacks, την εθνική ομάδα ράγκμπι της Νέας Ζηλανδίας.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_148.html

μελι χρωμα νουμερο

Αφού παίρνει την Άρντεν τηλέφωνο για να την ενημερώσει, εκείνη συμφωνεί με τα ευρήματά του: «Ρις, ίσως έχεις εντοπίσει κάτι, αλλά θα χρειαστούμε βοήθεια».


πτωση σκυλου απο μπαλκονι


New Zealand has launched a tourism campaign featuring its Prime Minister Jacinda Ardern and comedian Rhys Darby pic.twitter.com/d94c6fSZw9

— Reuters Top News (@Reuters) 3 Μαΐου 2018

κοινωφελης εργασια 2014

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_71.html
κοινωφελης εργασια 2014

Ο Μάικλ Δουκάκης εστίασε στη σταθεροποίηση που έχει επέλθει στην αμερικανική οικονομία τα τελευταία χρόνια, κάτι που απέδωσε στις «ηρωικές» προσπάθειες του Μπεν Μπερνάνκι και στη διακυβέρνηση Ομπάμα.


κοινωφελης εργασια 2014

Ο ίδιος έκανε ένα παραλληλισμό της κατάστασης σήμερα στις ΗΠΑ με το 2000, όταν μετά την επιτυχημένη διακυβέρνηση Κλίντον η Αμερική οπισθοδρόμησε με τις πολιτικές Μπους και ειδικά με την εισβολή στο Ιράκ την οποία χαρακτήρισε δύο φορές «ανόητη». Μάλιστα συνέδεσε την εισβολή αυτή και με τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στη Συρία.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_139.html

Αναφερόμενος στο πιθανό αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών ο Μάικλ Δουκάκης το χαρακτήρισε αβέβαιο.
«Κανείς δεν μπορεί να σας πει τι θα γίνει στις ΗΠΑ. Νομίζω πως η Χίλαρι θα νικήσει, αλλά η ψήφος των αναποφάσιστων είναι τεράστια», είπε.


game μεταφραση στα ελληνικα

Για τη μη δημοφιλία της Χίλαρι Κλίντον την απέδωσε στο πόλεμο λάσπης που έχει εξαπολυθεί από τους αντιπάλους τους, ενώ χαρακτήρισε ανόητη την ιστορία που έχει προκύψει με τα Mail της όταν ήταν υπουργός εξωτερικών.
Αναφερόμενος στον Τράμπ ο κ. Δουκάκης τόνισε : «Ο Τραμπ είναι Τραμπ... Λέει πράγματα που δεν λένε οι Ρεπουμπλικάνοι. Είναι αμφίσημος».


θρυλε θεε ταξιδεψε μας

Ο ίδιος άσκησε ευρύτερη κριτική στο συντηρητικό κόμμα των ΗΠΑ και στην προσπάθεια του να αναστρέψει τις πολιτικές Ομπάμα.


«Το ρεπουμπλικανικό κόμμα δεν είναι αυτές τις ημέρες το κόμμα το οποίο ήταν στο παρελθόν και με το οποίο εγώ συνεργάστηκα παραγωγικά», υπογράμμισε.


Μιλώντας για την Ελλάδα είπε πως η λιτότητα δεν θα οδηγήσει την Ελλάδα στην πρόοδο και πως η οικονομική μετανάστευση και η έξοδος επιστημόνων και ανθρώπων με δεξιότητες από τη χώρα πρέπει να σταματήσει.


Ο ίδιος τάχθηκε υπέρ των προγραμμάτων δημοσίων επενδύσεων για τη δημιουργία θέσεων εργασίας, ενώ έκανε συγκεκριμένη αναφορά στην ανάγκη ανάκτησης της εμπιστοσύνης στο ελληνικό κράτος, μέσω της χρήστης διοίκησης, ώστε οι πολίτες να θέλουν να πληρώσουν φόρους.


Για το Brexit το απέδωσε στο ότι οι Βρετανοί πολίτες δεν ήταν ευχαριστημένοι κάτι που το εκμεταλλεύτηκαν λαϊκιστές πολιτικές όπως ο Νάιτζελ Φάρατζ. Ο ίδιος είπε πως υπάρχουν ανησυχίες για το τι συμβαίνει στην Ευρώπη αυτή την περίοδο, ωστόσο χαρακτήρισε σπουδαίο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα.


νορβηγικο φιορδ

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_138.html
η μελισσοκομια ως επαγγελμα

Σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα της Πειραιώς, κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπογραμμίσθηκε η αμοιβαία βούληση για ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, τόσο σε διμερές επίπεδο, όσο και στο πλαίσιο της Ε. Ε. και του ΝΑΤΟ.


νορβηγικο φιορδ

Ο πρόεδρος της ΝΔ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο επιτυχές παράδειγμα της Εσθονίας σε ό, τι αφορά την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και την ψηφιοποίηση των συναλλαγών του πολίτη με το Δημόσιο. Εξετάσθηκαν επίσης οι τελευταίες εξελίξεις στο προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα, για το οποίο ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι πρόκειται για ένα ευρωπαϊκό ζήτημα που χρήζει ευρωπαϊκής λύσης. Το μέλλον της Ευρώπης και η ενδυνάμωση της συνεργασίας των κρατών-μελών της Ε. Ε. στον τομέα της άμυνας, βρέθηκαν επίσης στο επίκεντρο των συνομιλιών με την Πρόεδρο της Εσθονίας.


Επιπλέον, αντηλλάγησαν απόψεις για μια σειρά περιφερειακών ζητημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην τουρκική παραβατική συμπεριφορά σε Αιγαίο και Ανατ. Μεσόγειο. Επανέλαβε επίσης, τη στήριξή του στην ευρωπαϊκή προοπτική των χωρών των Δυτ. Βαλκανίων, υπό την προϋπόθεση της προηγούμενης εκπλήρωσης των σχετικών κριτηρίων. Τέλος, εξετάσθηκαν οι τελευταίες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις και στις δύο χώρες.



νορβηγικο φιορδ
η συλληψη του χριστοδουλου ξηρου
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_115.html

τετραδιο εργασιων γ δημοτικου

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_146.html
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_94.html
ο ιός των ανθρώπινων θηλωμάτων (hpv)
πωληση μεζονετα θεσσαλονικη
τετραδιο εργασιων γ δημοτικου
Κρήτη: Το τσίμπημα της μέλισσας παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή

Πήγε στο Κέντρο Υγείας μελανιασμένος, ζήτησε βοήθεια και λιποθύμησε


Αντιμέτωπος με τον χειρότερο εφιάλτη του ήρθε το μεσημέρι της Παρασκευής, κάτοικος Μεσαράς ο οποίος σώθηκε από θαύμα έπειτα από τσίμπημα μέλισσας.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο ίδιος μόλις ένιωσε το τσίμπημα μετέβη μόνος του στο Κέντρο Υγείας Μοιρών ζητώντας άμεση βοήθεια ενώ μόλις έφθασε εκεί κατέρρευσε.


τετραδιο εργασιων γ δημοτικου

Οι γιατροί έπεσαν αμέσως από πάνω του χορηγώντας του την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή και μετά από πέντε ώρες, τα χειρότερα πέρασαν και ο 64χρονος ξέφυγε από τον κίνδυνο, όπως μεταδίδει το neakriti.gr.

«Ήρθε μόνος του σε αρκετά σοβαρή κατάσταση. Είχε ζαλάδες και είχε αρχίσει να χάνει το χρώμα του. Μας ζήτησε βοήθεια και κατέρρευσε», αναφέρει στο neakriti.gr ο κ. Μανόλης Καλογριδάκης, επιμελητής του Κέντρου Υγείας Μοιρών .

«Ήταν πραγματικά τυχερός, ένα λεπτό να καθυστερούσε θα τον είχαμε χάσει. Είχε μελανιάσει και είχε έντονη ερυθρότητά. Του παρείχαμε άμεσα την κατάλληλα φαρμακευτική αγωγή και συνήλθε» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Καλογριδάκης ΄

Να σημειωθεί ότι ο 64χρονος είναι αλλεργικός και έχει ξαναπεράσει στο παρελθόν ανάλογη περιπέτεια αλλά χωρίς να κινδυνεύσει η ζωή του απλά χρειάστηκε νοσηλεία.


ανακοίνωση ελκ

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_84.html
https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_92.html
ταυρος δεκεμβριος
ανακοίνωση ελκ

Με tweet της η αστυνομία ανακοίνωσε νωρίτερα πως ο χώρος εκκενώθει, ενώ το πανεπιστήμιο, μέσω του Twitter έκανε έκκληση να παραμείνουν όλοι εντός του κτιρίου για λόγους ασφαλείας.


«Κλειδώστε τις πόρτες και παραμείνετε μακριά από τα παράθυρα. Εάν βρίσκεστε έξω, φύγετε αμέσως από την περιοχή. Η αστυνομία βρίσκεται επιτόπου» έγραψαν οι υπεύθυνοι.





AU Alert: Reports of armed intruder near campus. Lock doors & stay away from windows-If outside, leave campus immediately-Police responding. More info to follow

— American University (@AmericanU) 18 Ιουλίου 2018


ανακοίνωση ελκ
oracle pad string

εξοπλισμος κινητων συνεργειων

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_45.html
εξοπλισμος κινητων συνεργειων

Τα έργα αφορούν κυρίως, την ενίσχυση της αντιπλημμυρικής προστασίας καθώς και επισκευές του επαρχιακού και αγροτικού οδικού δικτύου που υπέστη σημαντικές ζημιές από τις καταστροφικές πλημμύρες στους νομούς Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.


Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, δήλωσε: «Δεσμεύσαμε έγκαιρα τους απαραίτητους πόρους ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στις πληγείσες περιοχές το ταχύτερο δυνατόν και πριν την έναρξη των εργασιών της νέας αγροτικής περιόδου».


Ο κ. Χαρίτσης ενέκρινε την ένταξη των συγκεκριμένων έργων στο εθνικό σκέλος του ΠΔΕ 2018, στο ειδικό πρόγραμμα φυσικών καταστροφών, ύστερα από συνάντηση του γενικού γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Παναγιώτη Κορκολή με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, ο οποίος υπέβαλε τη σχετική πρόταση.





εξοπλισμος κινητων συνεργειων
οκτω ελληνες κινα
μεταχειρισμένο κανό
https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_45.html

σταμνα κλιση

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_123.html
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_18.html
αποδεικτικού του αφμ σας
σταμνα κλιση

Οπως αναφέρει σε νέο δημοσίευμά της η «Sueddeutsche Zeitung» με τίτλο «Ασφάλεια μέσω ρήτρας χρεοκοπίας», στόχος του Σόιμπλε είναι να κάνει το ευρώ απρόσβλητο από τις πολιτικές εξελίξεις που συντελούνται κατά καιρούς σε χώρες - μέλη, καθώς σε περίπτωση που μια χώρα χρειαστεί διάσωση θα ενεργοποιούνται αυτόματα κάποιοι μηχανισμοί στήριξής της. Θα πρόκειται ουσιαστικά για οργανωμένη χρεοκοπία μιας χώρας που αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα και θα γίνεται με τρόπο τέτοιο ώστε να μπορούν να επωφελούνται ακόμη και οι μεγαλύτερες χώρες της ευρωζώνης.


Το σχέδιο αυτό, σύμφωνα με την Cerstin Gammelin που είναι η συντάκτρια του ρεπορτάζ της «SZ» με ημερομηνία 23 Απριλίου 2017, έχει τη στήριξη και του προέδρου της Μπούντεσμπανκ Γενς Βάιντμαν και του επικεφαλής του ευρωπαϊκού ταμείου ESM Κλάους Ρέγκλινγκ.




σταμνα κλιση
δε μπορουμε να μαστε μαζι μελισσες

βαπτιστικα μπομπονιερες εικονες

ημερομισθιο εργατη οικοδομων 2014
βαπτιστικα μπομπονιερες εικονες

Στην ένσταση που, κατά πληροφορίες, έθεσε ο κ. Μητσοτάκης, ότι η κυβέρνηση ανέσυρε το ονοματολογικό με μικροπολιτικούς σκοπούς, αποσκοπώντας στη διάσπαση της ΝΔ, ο κ. Τσίπρας τον διαβεβαίωσε ότι δεν πήρε τη σχετική πρωτοβουλία επίλυσης του ζητήματος, ούτε για να διχάσει ούτε για να ενώσει κανένα άλλο πολιτικό σχηματισμό.


cyta κεντρικα τηλ

βαπτιστικα μπομπονιερες εικονες

Επιπλέον αντέτεινε ότι, όσο κάθεται εκείνος στην καρέκλα αυτή (σ. σ. του πρωθυπουργού), έχει ευθύνη στη χώρα και στην ιστορία της.





https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_18.html
https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_32.html

σχιζοειδείς προσωπικότητες

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_19.html

Ο Ερντογάν, ο οποίος «βασιλεύει» στην Τουρκία εδώ και 15 χρόνια κι επανεξελέγη για νέα, πενταετή θητεία, πανηγύρισε τη νίκη του απευθυνόμενος τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα στους χιλιάδες συγκεντρωμένους οπαδούς του από το μπαλκόνι των κεντρικών γραφείων του ισλαμοσυντηρητικού κόμματός του στην Άγκυρα, υποσχόμενος να κάνει πράξη τις υποσχέσεις του.


«Ο νικητής αυτών των εκλογών είναι η δημοκρατία, είναι η λαϊκή βούληση. Ο νικητής αυτών των εκλογών είναι κάθε ένας από τα 81 εκατομμύρια συμπολίτες μας», υποστήριξε ο Ερντογάν, επευφημούμενος ηχηρά από τους υποστηρικτές του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AK).


σχιζοειδείς προσωπικότητες

Ο Ερντογάν επέμεινε ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να «απελευθερώνει εδάφη στη Συρία» ώστε οι «φιλοξενούμενοί μας» - οι Σύροι πρόσφυγες - να μπορέσουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους με ασφάλεια, ενώ διεμήνυσε επίσης ότι η Τουρκία θα δράσει πιο αποφασιστικά εναντίον των τρομοκρατικών οργανώσεων.


πως να φτιαχνουμε βραχιολια

Η τουρκική εκλογική επιτροπή ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ότι ο Ερντογάν εξασφάλισε την απόλυτη πλειοψηφία των εγκύρων ψήφων, κάτι που του επιτρέπει να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο, κατανικώντας την αντίσταση του υποψήφιου της αντιπολίτευσης Μουχαρέμ Ιντζέ.


Ο Ερντογάν έχει πλέον επιβληθεί ως ο πιο ισχυρός τούρκος ηγέτης μετά τον ιδρυτή της τουρκικής δημοκρατίας, τον Μουσταφά Κεμάλ. Μεταμόρφωσε την Τουρκία προωθώντας την εκτέλεση μεγάλων έργων υποδομής, επιτρέποντας πολύ πιο ελεύθερη έκφραση της ισλαμικής πίστης, και μετατρέποντας την Άγκυρα σε παίκτη-κλειδί στο διεθνές διπλωματικό σκηνικό.


Αλλά οι επικριτές του κατηγορούν τον 64χρονο «σουλτάνο» για αυταρχική παρέκκλιση, ειδικά μετά την απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος του Ιουλίου του 2016, την οποία ακολούθησαν μαζικές εκκαθαρίσεις και συλλήψεις που σάρωσαν τους αντιπολιτευόμενους, τους αντιφρονούντες, τους δημοσιογράφους και θορύβησαν την Ευρώπη.




σχιζοειδείς προσωπικότητες
που δημιουργειται το αιμα
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_117.html

ψυχη βαθια βραβεια

πως να γινω μονιμος στο στρατο
διπλωμα χαρτοπετσετας για γαμο

Αυτό που περιμένουν μέσα τη μέρα είναι η σύγκρουσή του με τον πλανήτη μας και η καταστροφή της Γης. Το άλλο σενάριο θέλει τις πόρτες του πλανήτη να ανοίγουν και ένας ισχυρός στρατός να έρθει να μας υποδουλώσει!


Για τους χιλιάδες υποστηρικτές αυτών των σεναρίων επιστημονικής φαντασίας υπάρχει ακόμη ένα σενάριο που αναφέρει πως αν ο Νιμπίρου δεν συγκρουστεί με τη Γη, κάτι θα σημάνει τον αφανισμό της, θα περάσει, όμως, τόσο κοντά της που λόγω της βαρύτητάς του θα προκαλέσει μία σειρά καταστροφικών σεισμών, με συνέπειες που δεν είχαμε φανταστεί ποτέ για την ανθρωπότητα και τον πολιτισμό μας.


ψυχη βαθια βραβεια

ψυχη βαθια βραβεια





https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_50.html
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_72.html

κωστας φορτουνης κοπελα

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_85.html
δωρεαν σκακιστικα βιβλια
κωστας φορτουνης κοπελα

Ο Έλληνας τενίστας έκανε τη μεγάλη υπέρβαση στον αγώνα της φάσης των «16» και απέκλεισε τον «βασιλιά» Ρότζερ Φέντερερ.


Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο φέρελπις τενίστας δήλωσε πως είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Και αυτό όχι μόνο γιατί κατάφερε μία ιστορική πρόκριση, αλλά αγωνίστηκε και νίκησε το ίνδαλμά του.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_17.html

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα ο Φέντερερ παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Τσιτσιπά, ενώ ο Έλληνας τενίστας τόνισε πως αυτός είναι ένας αγώνας που δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του.


Τσιτσιπάς: Όταν ο 10χρονος Στέφανος μιλούσε για το είδωλο του, Ρότζερ Φέντερερ


κωστας φορτουνης κοπελα

tsitsipas


Πώς έχει διαμορφωθεί μέχρι αυτή την ώρα η επόμενη αγωνιστική/Πηγή: Capture/ausopen.com





facebook ιστορικη αναδρομη

πομερανιαν ποσο ζουν

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_4.html
πομερανιαν ποσο ζουν

Στο νέο Onsports.gr ο επισκέπτης δεν ενημερώνεται απλά για την αθλητική επικαιρότητα αλλά αποκτά μια πλήρη και πολύπλευρη εικόνα, έχοντας στη διάθεσή του πληθώρα πρωτογενούς περιεχομένου που δίνει έμφαση στην άποψη και την ανάλυση, στο πλούσιο multimedia περιεχόμενο, στα extreme sports αλλά και σε ό, τι χρειάζεται να γνωρίζει για το στοίχημα.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_31.html

Με mobile first design, ο ανασχεδιασμός του Onsports πραγματοποιήθηκε δίνοντας έμφαση στην ταχύτητα και την ευκολία περιήγησης, με γνώμονα τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη, αλλά και την καλύτερη δυνατή ανάδειξη του περιεχομένου.


παλαια κλιση αρχαια

Παράλληλα, η αρχιτεκτονική της πληροφορίας δομήθηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να ενισχύσει σημαντικά το viewability των διαθέσιμων display διαφημιστικών θέσεων, τόσο σε desktop, όσο και σε mobile περιβάλλον. Εκτός των δυνατοτήτων σε display διαφήμιση, το νέο Onsports.gr παρέχει σε brands και διαφημιζομένους πληθώρα λύσεων όπως native advertising, in-stream advertising, rich media display και content sponsorship.


βελονισμος ζαχαρο



πομερανιαν ποσο ζουν

ιταλικο εστιατοριο στο νεο ψυχικο

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_109.html
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_8.html
βαφουμε αυγα με κλωστεσ
ιταλικο εστιατοριο στο νεο ψυχικο

Το ICTY ιδρύθηκε στις 25 Μαΐου του 1993, από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, με εντολή να εκδικάσει υποθέσεις εγκλημάτων πολέμου που διαπράχθηκαν στο χώρο της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Συνολικά, δικάστηκαν 161 κατηγορούμενοι και οι περισσότεροι από τους μισούς ήταν Σέρβοι. Καταδικάστηκαν 90 άτομα. Σε έξι κατηγορούμενους επιβλήθηκε η ποινή της ισοβίου κάθειρξης ενώ εφτά κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν για γενοκτονία, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Ενδιαφέρον είναι το στοιχείο ότι εφτά κατηγορούμενοι απεβίωσαν, από φυσικά αίτια, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η δίκη τους, και ο ένας απ' αυτούς ήταν και ο πρώην πρόεδρος της Σερβίας Σλομπόνταν Μιλόσεβιτς.


Στις φυλακές του δικαστηρίου της Χάγης έγιναν και τρεις αυτοκτονίες. Δύο κατηγορούμενοι, οι Σερβοκροάτες Μίλαν Μπάμπιτς και Σλάβκο Ντοκμάνοβιτς κρεμάστηκαν στο κελί τους, ενώ στην τελευταία δίκη ο Κροάτης Σλομπόνταν Πράλιακ αυτοκτόνησε πίνοντας δηλητήριο την ώρα που του απαγγέλλονταν η καταδικαστική απόφαση από τον πρόεδρο του δικαστηρίου.


ρωσικη εκκλησια στη σοφια

Στα 25 χρόνια λειτουργίας του δικαστηρίου έγιναν 10.800 συνεδριάσεις, κατέθεσαν 4.650 μάρτυρες και καταχωρήθηκαν στα πρακτικά 2,5 εκατομμύρια σελίδες υλικό.


Μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και τα δικαστήρια της Νυρεμβέργης και του Τόκυο, το ICTY είναι το πρώτο διεθνές ποινικό δικαστήριο που συστάθηκε για να εκδικάσει εγκλήματα πολέμου. Η αποστολή του ήταν να καταστήσει σαφές ότι τα εγκλήματα δεν θα μένουν ατιμώρητα ακόμη και όταν διαπράττονται σε πολέμους που δεν έχουν λάβει παγκόσμια διάσταση. Πάνω σ΄ αυτήν τη βάση ιδρύθηκαν αργότερα τα δικαστήρια στη Ρουάντα και την Σιέρρα Λεόνε.


Ο πρώην εισαγγελέας του δικαστηρίου, Τζέφρι Νάις, που χειρίστηκε την υπόθεση Μιλόσεβιτς, εξέφρασε επιφυλάξεις για την επιτυχία της αποστολής του δικαστηρίου. Ο κ. Νάις σε συνέντευξη του, στην εφημερίδα «The Guardian» επισημαίνει ότι η παρέμβαση πολλές φορές ισχυρών κρατών στο έργο της Δικαιοσύνης περιόρισε τις δυνατότητες του δικαστηρίου.


Ειδικότερα για τη Σρεμπρένιτσα, ο Τζέφρι Νάις επισημαίνει ότι ποτέ δεν διερευνήθηκε η παθητική στάση που τήρησαν οι ΗΠΑ, η Μ. Βρετανία και η Γαλλία ενώ συντελούνταν μία ανθρωπιστική καταστροφή, όπως και το γεγονός ότι αρνήθηκαν να υποστηρίξουν στρατιωτικά την ολλανδική ειρηνευτική δύναμη που βρισκόταν στην περιοχή. «Εφόσον συνέβη αυτό μήπως τα ισχυρά αυτά κράτη αποκάλυψαν στον Μιλόσεβιτς ότι αν επιτεθούν οι Σέρβοι στη Σρεμπρένιτσα δεν θα γίνουν αεροπορικοί βομβαρδισμοί;» διερωτάται ο Τζέφρι Νάις. Ο πρώην εισαγγελέας του δικαστηρίου της Χάγης καταγγέλλει στη συνέντευξη του στην εφημερίδα του Λονδίνου, ότι πολλές φορές γινόταν παρεμβάσεις δυτικών χωρών για να «καθαρίσουν» πραγματικά, ιστορικά στοιχεία που ήταν επιβαρυντικά για τις ίδιες αλλά και για την Σερβία.


Το ICTY πέρα από την απόδοση δικαιοσύνης είχε και μία εξίσου σημαντική αποστολή. Αυτή ήταν να δημιουργήσει την αίσθηση ότι για τα εγκλήματα ευθύνονται συγκεκριμένα άτομα που έχουν ονοματεπώνυμο και όχι οι λαοί στο σύνολό τους. Να δημιουργήσει, δηλαδή, τις προϋποθέσεις για τη συμφιλίωση και ομαλή συμβίωση διαφόρων εθνικών κοινοτήτων που βρέθηκαν αντιμέτωπες κατά την διάρκεια των πολέμων. Κατά γενική εκτίμηση αυτή η αποστολή δεν επετεύχθη.


Στη Σερβία θεωρήθηκε αντισερβικό δικαστήριο, επειδή τα 2/3 των κατηγορουμένων ήταν Σέρβοι, ενώ παραβλέπεται το γεγονός ότι στα περισσότερα εγκλήματα συμμετείχαν οι σερβικές ένοπλες δυνάμεις. Στην Κροατία, επίσης, εκφράζεται οργή κυρίως για τις τελευταίες αποφάσεις του δικαστηρίου που ενοχοποιούν το κροατικό κράτος και τον πρώτο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Φράνιο Τούτζμαν, για συμμετοχή σε οργανωμένο εγκληματικό σχέδιο κατά της Βοσνίας. Δυσαρέσκεια εκφράζεται και από τους Βόσνιους, που πιστεύουν ότι δεν αποδόθηκε στο βαθμό που έπρεπε δικαιοσύνη για τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά του μουσουλμανικού πληθυσμού.


Έτσι, 25 χρόνια μετά την ίδρυση του δικαστηρίου της Χάγης και τις δεκάδες καταδικαστικές αποφάσεις, φαίνεται ότι «η κάθαρση» που επιδιώκονταν δεν επήλθε. Στη Σερβία και την Κροατία οι εγκληματίες πολέμου ανακηρύσσονται ήρωες, δίδονται τα ονόματα τους σε κεντρικές οδούς, ενώ τα εγκλήματα που διέπραξαν γιορτάζονται ως εθνικές νίκες. Η συμβίωση δεν συνέβη και οι λαοί πορεύονται ο ένας δίπλα στον άλλον χωρίς να επικοινωνούν.



ιταλικο εστιατοριο στο νεο ψυχικο

songs one call away

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_65.html
songs one call away
songs one call away

Συγκεκριμένα, διαμαρτυρήθηκαν εντόνως για την κατάσταση που περιήλθαν οι σκηνές τους μετά την έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη.


Για περίπου μισή ώρα (18.30 έως τις 19.00), σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, ήταν αποκλεισμένη η Εγνατία Οδός, στο ύψος του κόμβου Ιωνίας.


αστορια παραστασεις

Η τροχαία προχώρησε σε εκτροπές οχημάτων για να διευκολύνει την κυκλοφορία, που πλέον διεξάγεται χωρίς κανένα πρόβλημα.


Οι διαμαρτυρόμενοι έχουν επιστρέψει στο κέντρο φιλοξενίας.


βουλκανιζατερ ομηριδου σκυλιτση


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_60.html

μαντιναδα αποστασης

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_110.html
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_116.html
ημερομηνια διεξαγωγης διαγωνισμου ειρηνοδικων

«Στην επερχόμενη διαπραγμάτευση οι λύσεις που θα δοθούν θα είναι στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού κοινωνικού μοντέλου και θα αφορούν την επιστροφή των μεταρρυθμίσεων αυτών που ξαναγυρίζουν τη χώρα στην κοινωνική Ευρώπη», είπε ο κ. Κατρούγκαλος, θέλοντας να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα «στους σημαιοφόρους του νεοφιλελευθερισμού», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.


μαντιναδα αποστασης

Πρακτικά, όπως είπε, αυτό σημαίνει επιστροφή των συλλογικών διαπραγματεύσεων. «Παράλληλα, με τη μεγάλη συζήτηση που γίνεται σήμερα στη Συνάντηση Κορυφής στην Μπρατισλάβα», είπε, «στέλνουμε ένα μήνυμα ότι η Ευρώπη θα παραμείνει κοινωνική, δεν θα γίνει, όπως θέλουν μερικοί, μία αγορά ελεύθερη που θα μοιάζει με τον καπιταλισμό του 19ου αιώνα».


μαντιναδα αποστασης

Ο κ. Κατρούγκαλος σχολίασε και την μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη του συνεδρίου, εξαιτίας των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας έξω από το Ζάππειο Μέγαρο, λέγοντας πως «και αυτές οι δυνάμεις είναι κομμάτι της ευρωπαϊκής κοινωνίας».


Σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας, η ευρωπαϊκή κοινωνία δεν μπορεί άλλο να αντέξει αυτόν το συνδυασμό σκληρής λιτότητας και φτωχοποίησης των τελευταίων δεκαετιών.


μονοπετρα με μαυρο διαμαντι


«Ο λόγος που διοργανώνουμε το συνέδριο είναι γιατί εμείς πιστεύουμε ότι υπάρχουν ευρωπαϊκές λύσεις. Πιστεύουμε ότι μπορεί να αλλάξει η Ευρώπη. Γιατί, αν η Ευρώπη χάσει την ψυχή της, που είναι το ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο, θα πάψει να είναι Ευρώπη και η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση θα διαλυθεί» τόνισε.


2594037


Πηγή:(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ



ποσο καιρο διατηρουνται τα κουφετα

οικονομικων επιστημων
ποσο καιρο διατηρουνται τα κουφετα

Η ευρωπαία Επίτροπος, τόνισε ότι ο νέος οργανισμός θα διευκολύνει τη ζωή των ανθρώπων όταν ξεκινούν μια νέα δουλειά στο εξωτερικό. "Θα βοηθήσει τις αρχές να συνεργαστούν καλύτερα ώστε όλες οι πλευρές να μπορέσουν να επιβάλουν τους υπάρχοντες νόμους - συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας διεξαγωγής επιθεωρήσεων στο χώρο εργασίας" πρόσθεσε.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_147.html

ενέργεια από το νερό

Για παράδειγμα, οι υπάλληλοι του Οργανισμού και οι εθνικές αρχές θα εξετάζουν εάν τηρούνται οι κατώτατοι μισθοί και τα κοινωνικά πρότυπα. Ο οργανισμός θα παράσχει επίσης πληροφορίες για τις προσφορές εργασίας στην ΕΕ.


Σύμφωνα με την Τίσεν, θα εισαχθεί ένας ενιαίος ευρωπαϊκός αριθμός κοινωνικής ασφάλισης: «Θα είναι παρόμοιος με τον αριθμό IBAN στον τραπεζικό τομέα. Δεν προορίζεται να αντικαταστήσει τα εθνικά συστήματα, αλλά να βοηθήσει-μεταξύ άλλων - τους εργαζόμενους και τους τουρίστες να αποκτήσουν πρόσβαση στις ιατρικές υπηρεσίες στο εξωτερικό».


Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η αρχή θα πρέπει να έχει την ιδιότητα μιας υπηρεσίας της ΕΕ και θα αρχίσει να λειτουργεί από το επόμενο έτος. θα βασίζεται στην Αρχή Τραπεζών της ΕΕ και θα στελεχωθεί με περίπου 150 υπαλλήλους. Όπως δήλωσε η Τισεν: "Κατά την τελευταία δεκαετία, ο αριθμός των ανθρώπων που ζουν ή εργάζονται στο εξωτερικό έχει διπλασιαστεί και έχει φτάσει τα 17 εκατομμύρια. Πρέπει να συνεχίσουμε και να διατηρήσουμε τους κανόνες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προτείνουμε να δημιουργηθεί μια υπηρεσία εργασίας της ΕΕ, όπως πρότεινε ο Πρόεδρος Γιουνκερ τον Σεπτέμβριο του 2017".


ποσο καιρο διατηρουνται τα κουφετα

Ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιουνκερ είχε καταστήσει σαφές ότι : "Σε μια ένωση ίσων, δεν μπορούν να υπάρχουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας".



https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_49.html

γιωργος ευθυμιου ηθοποιος

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_7.html
πατατοπιτα νηστισιμη κουρου
γιωργος ευθυμιου ηθοποιος
γιωργος ευθυμιου ηθοποιος

«Όταν συμφωνήσαμε με την κ. Γεννηματά στις αρχές Αυγούστου ότι θα προχωρήσει αυτό το εγχείρημα είπαμε ότι διαφωνούμε σε αρκετά πράγματα και συμφωνούμε σε κάποια άλλα. Ο κάθε αρχηγός λοιπόν εμφανίζεται σ' αυτή την εκλογική μάχη, με τις δικές του απόψεις… Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να μη συγκαλύπτουμε τις αντιθέσεις μέσα από κάποια οραματικά, γενικόλογα κείμενα δημοκρατίας, αλλά να βάζουμε μπροστά συγκεκριμένες θέσεις και μέσα σ' αυτό να υπάρχει σύγκρουση, συζήτηση προεκλογικά και μετεκλογικά η σύνθεση», είπε σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ.


μ πεμπτη τροπαρια

Εξέφρασε την πεποίθηση πως «οι πολλές απόψεις δεν είναι δυστυχία αλλά ευτυχία», διευκρινίζοντας πως αυτό ισχύει «στο βαθμό που θα υπάρξει ένας αρχηγός που θα συνθέσει αυτές τις απόψεις», αναγνωρίζοντας ότι «αυτό είναι κάτι δύσκολο, δεν πετυχαίνει πάντα» και εκτιμώντας ότι μπορεί να επιτευχθεί καθώς «τουλάχιστον υπάρχει από εμάς η εμπειρία και για τα λάθη που μας επιτρέπει να περηφανευόμαστε ότι μπορούμε να το πετύχουμε».


Στην ερώτηση γιατί «Το Ποτάμι», ένα κόμμα που συστήθηκε πριν μία τριετία ως η νέα πρόταση που διαφοροποιούνταν από το υφιστάμενο πολιτικό σκηνικό προχωρά σήμερα στη συγκεκριμένη σύμπραξη με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο κ. Θεοδωράκης απάντησε: ««Δημιουργήσαμε «Το Ποτάμι» στη λογική ν' αλλάξουμε το πολιτικό σύστημα, αυτή την προσπάθεια συνεχίζουμε και μέσα από το καινούριο βήμα των εκλογών του Νοεμβρίου. Είμαστε πιο ώριμοι, έχουμε καταλάβει τα λάθη μας και τι πρέπει να κάνουμε και νομίζω ότι αυτό που κάναμε πριν τρία χρόνια και ξάφνιασε την Ελλάδα, που από το μηδέν βρέθηκε ένα κόμμα να παίρνει 7%, όταν όλοι λέγανε ότι θα συντριβεί, αυτό το θαύμα που τότε κάναμε μόνοι μας, τώρα μπορούμε να το κάνουμε με άλλους και να είναι πολύ μεγαλύτερο, δηλαδή του 15%».


Όσον αφορά στην ταυτότητα του νέου κινήματος ο κ. Θεοδωράκης είπε πως «ο κόσμος χρειάζεται μία νέα πολιτική πρόταση, δεν χρειάζεται μία ρετουσαρισμένη πρόταση του παρελθόντος. Εντίμως κοιτώ στα μάτια τους ανθρώπους που είναι στο ΠΑΣΟΚ, στο ΚΙΔΗΣΟ, στη ΔΗΜΑΡ και τους λέω θα προχωρήσουμε μαζί αλλά όχι για να δοξάσουμε τις παλιές ταμπέλες. Δεν μας αφορά. Θα προχωρήσουμε μαζί όλοι για να φτιάξουμε ένα νέο κίνημα με μεγάλη ανανέωση του πολιτικού δυναμικού, με συμμετοχή των έμπειρων και καλών του παρελθόντος, αλλά αλλοίμονο αν το μέλλον έχει μόνο ανθρώπους απ' το παρελθόν».


Περιέγραψε τη συμφωνία που έχει συνάψει με την κ. Γεννηματά ως προς την οργάνωση του νέου κόμματος λέγοντας : «Έχουμε συμφωνήσει εγώ και η κ. Γεννηματά, με την έννοια ότι εδώ υπάρχουν δύο κοινοβουλευτικά κόμματα τα οποία έχουν εκλεγεί από τον ελληνικό λαό και οι δύο αρχηγοί παίρνουν το βάρος αυτής της συμφωνίας και του μέλλοντος των δύο κομμάτων, ότι οι δύο κοινοβουλευτικές ομάδες διατηρούνται μέχρι το τέλος της κοινοβουλευτικής θητείας και για λόγους αρχής, γιατί το κόμμα που ψηφίζει κάποιος δεν μπορεί να χάνεται σε μια εκλογική αναμέτρηση και για λόγους πρακτικούς, τα κόμματα έχουν εκπροσώπους στη Βουλή, έχουν δικαίωμα λόγου, άρα δεν μπορούμε ν' αποποιηθούμε αυτές τις θέσεις ευθύνης γιατί θα είναι εις βάρος των ψηφοφόρων τους».


Σημείωσε πως όσον αφορά στις δύο κοινοβουλευτικές ομάδες, «έχουμε συμφωνήσει ότι εκλέγεται ένας αρχηγός, στις 20 Νοεμβρίου και είναι αρχηγός ενός καινούριου μεγάλου κόμματος. Η υποχρέωση των δύο κοινοβουλευτικών ομάδων είναι ν' ακολουθούν τη γραμμή του, ενώ θα υπάρχει κι ένα προσωρινό-αντιπροσωπευτικό όργανο που θα μετέχουν κι άλλοι, δεν θα ναι μόνος στις αποφάσεις… Είναι αρχηγός ένα καινούριο πρόσωπο και οι δύο κοινοβουλευτικές ομάδες υπακούουν τις αποφάσεις αυτής της καινούργιας ηγετικής ομάδας. Αυτό μας πάει μέχρι τις βουλευτικές εκλογές. Στις βουλευτικές εκλογές η δέσμευση είναι ότι δεν κατεβαίνει Το Ποτάμι, ούτε η Δημοκρατική Συμπαράταξη, κατεβαίνει το νέο κόμμα, υπό την ηγεσία του νέου ηγέτη που θα χει αναδειχθεί στις επικείμενες εκλογές του Νοέμβρη».



https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_47.html

τραγουδι γενεθλιων μινιονς

τραγουδι γενεθλιων μινιονς

Αυτό υποστηρίζει ο Γιάννης Ραγκούσης σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ της Κυριακής και προσθέτει ότι «οι επόμενες εκλογές θα είναι οι πρώτες εκλογές ενός νέου, ομαλού πολιτικού κύκλου οι οποίες θα μας βρουν είτε ως μια δυνάμει μεγάλη προοδευτική παράταξη ή ως ένα πολιτικό εξαπτέρυγο του κ. Μητσοτάκη. Η επιλογή ανήκει σε όσους θα ψηφίσουν στις 12 Νοεμβρίου».


https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_33.html

Ο κ. Ραγκούσης επισημαίνει ότι«με βάση το Σύνταγμα η χώρα δεν θα μείνει ακυβέρνητη. Ο κ. Μητσοτάκης θα αφήσει τη χώρα ακυβέρνητη ενδεχομένως» ενώ αντικρούει την άποψη όσων υποστηρίζουν τη μετεκλογική συνεργασία ισχυριζόμενος: «Η δήθεν αγωνία για να μην μείνει η χώρα ακυβέρνητη είναι στην πραγματικότητα η αγωνία 1000 κρατικοδίαιτων στελεχών που κεντρικό θέμα στο μυαλό τους έχουν τα κρατικά αξιώματα και τους μισθούς που συνεπάγονται».


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_53.html

τραγουδι γενεθλιων μινιονς

Διαψεύδει ότι επιθυμεί τη συνεργασία του νέου ενιαίου φορέα στη προοδευτική παράταξη με τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι θέλει να κλείσει ο κύκλος του και αναληφθεί ξανά το ηθικό πλεονέκτημα ώστε να αναδειχθεί ως αξιωματική αντιπολίτευση κι όχι ο ΣΥΡΙΖΑ.


Την επόμενη ημέρα της λήξης του Μνημονίου ο Γιάννης Ραγκούσης σημειώνει ότι «χρειάζεται επειγόντως φορολογική και ασφαλιστική ελάφρυνση των παραγωγικών κι εξαγωγικών της δυνάμεων. Χρειάζεται την προσέλκυση νέων μεγάλων εταιρειών που παράγουν μέσα παραγωγής υψηλής τεχνολογίας, από σπόρους μέχρι λογισμικό ρομποτικής τεχνολογίας. Κατά το πρότυπο της πρωτοποριακής σε παγκόσμια κλίμακα ανάπτυξης του εφοπλιστικού κεφαλαίου. Με φορολογικό συντελεστή 7% και συντελεστή ασφαλιστικών εισφορών 15%».


Τέλος διαβεβαιώνει ότι η ενότητα χτίζεται με καθαρές πολιτικές και όχι όταν επικρατούν η υπεκφυγή και το παρασκήνιο.



ελαφρια βαλιτσα
σουπα καροτο πρασο

σομπα πελλετ νερου θεσσαλονικη

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_19.html
συντηρητικη μεταναστευση

Στην έκθεση αναφέρεται πως δυνάμεις ασφαλείας της Βενεζουέλας ύποπτες για φόνους εκατοντάδων διαδηλωτών και φερόμενοι εγκληματίες χαίρουν από το 2015 ασυλίας από διώξεις, πράγμα που φανερώνει ότι το κράτος δικαίου είναι «ουσιαστικά απόν» στη χώρα αυτή μέλος του ΟΠΕΚ.


«Η πρώτη έκθεση εστάλη στο ΔΠΔ και ετοιμαζόμαστε να στείλουμε κι αυτήν στο ΔΠΔ», δήλωσε στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων στη Γενεύη η αξιωματούχος του Γραφείου του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Αμάντα Φλόρες.


σομπα πελλετ νερου θεσσαλονικη

Στην τελευταία του έκθεση, ο ΟΗΕ καλεί την κυβέρνηση της Βενεζουέλας να οδηγήσει στη δικαιοσύνη τα μέλη των δυνάμεων ασφαλείας που ευθύνονται για φόνους και επικαλείται σοκαριστικές περιγραφές εξωδικαστικών φόνων νέων ανθρώπων στη διάρκεια επιχειρήσεων κατά του εγκλήματος που διεξάγονται χωρίς εντάλματα σε φτωχογειτονιές, αναφέρει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_106.html

Επίσης περίπου 125 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από πέρυσι σε αντικυβερνητικές διαμαρτυρίες. Ο Μαδούρο υποστηρίζει πως οι διαδηλώσεις της αντιπολίτευσης έχουν στόχο την ανατροπή του και κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι διευθύνουν έναν «οικονομικό πόλεμο» εναντίον της Βενεζουέλας.


γιατι ζεσταινεται το λαπτοπ

«Το γεγονός ότι οι δυνάμεις ασφαλείας δεν λογοδοτούν για τέτοιες σοβαρές παραβιάσεις των ανθρώπινων δικαιωμάτων σημαίνει ότι το κράτος δικαίου είναι ουσιαστικά απόν στη Βενεζουέλα», αναφέρει σε δήλωσή του ο Ζέιντ Ράαντ Αλ Χουσέιν, ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και προσθέτει: «Η ατιμωρησία πρέπει να τελειώσει».



σομπα πελλετ νερου θεσσαλονικη

διπλο πελεκυ

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_113.html
διπλο πελεκυ
διπλο πελεκυ

Η εγκύκλιος αναφέρει πως με το νόμο 4512/2018 «Ρυθμίσεις για την εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής και άλλες διατάξεις» ο Κώδικας Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων εναρμονίστηκε με τις νέες διατάξεις του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας. Οι βασικότερες αλλαγές περιλαμβάνουν τα εξής:


βισση ακομα μια

ορθογραφια αρχαια ελληνικα


  • Τη διενέργεια από την 1η Μαΐου 2018 των διενεργούμενων πλειστηριασμών (κινητών και ακινήτων) του Κώδικας Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων με ηλεκτρονικά μέσα.

  • Την εναρμόνιση του χρόνου και τρόπου διενέργειας πλειστηριασμού (κινητών και ακινήτων) με ηλεκτρονικά μέσα κατά τα πρότυπα του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.

  • Τη θέσπιση ηλεκτρονικής δημοσίευσης περιλήψεων προγραμμάτων πλειστηριασμού σε διαδικτυακό τόπο και μεταβολή / εναρμόνιση του χρόνου κοινοποίησης και δημοσίευσης του προγράμματος πλειστηριασμού (κινητών και ακινήτων).

  • Τη θέσπιση ελάχιστου/υποχρεωτικού περιεχομένου της περίληψης προγράμματος πλειστηριασμού (κινητών και ακινήτων).

  • Τη θέσπιση ειδικής προθεσμίας κατάθεσης εκπλειστηριάσματος από τον υπάλληλο του πλειστηριασμού με ηλεκτρονικά μέσα.

  • Τη μεταβολή του χρόνου αποστολής των σχετικών εγγράφων στον υπάλληλο του πλειστηριασμού τουλάχιστον πέντε ημέρες πριν από τον πλειστηριασμό (κινητών και ακινήτων).

  • Τον επαναπροσδιορισμό της τιμής πρώτης προσφοράς σε προγράμματα πλειστηριασμών (ακινήτων) που εκδίδονται μετά την 17.1.2018 και καθορισμός αυτής βάσει της εμπορικής αξίας τους. Εναρμόνιση με τα ισχύοντα περί εκτίμησης της αξίας και καθορισμού τιμής πρώτης προσφοράς στην εμπορική αξία των ακινήτων, για κατασχέσεις που επιβάλλονται μετά την 18.1.2018.

  • Τη διεύρυνση της προθεσμίας άσκησης αναγγελίας του Δημοσίου το αργότερο σε δεκαπέντε ημέρες από τον πλειστηριασμό.

  • Την εναρμόνιση των διατάξεων του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων περί κατάταξης απαιτήσεων του Δημοσίου με τις σχετικές νομοθετικές μεταβολές στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και τον Πτωχευτικό Κώδικα.



https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_149.html

Monday, April 29, 2019

πριονι ηλεκτρικο τιμη

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_22.html
ποιο καναλι δειχνει τον αγωνα του ζαμπιδη
νιόβη μιχαλοπούλου
Πάτρα: Ξεκίνησαν και πουλάνε στολές για τσούχτρες

Το «ελληνικό δαιμόνιο» βρήκε τη λύση και για τις τσούχτρες που κατέκλυσαν τις παραλίες του Κορινθιακού.


Σύμφωνα με το thebest.gr, κατάστημα με είδη καταδύσεων σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας έφερε στολές για την αντιμετώπιση της τσούχτρας. Πρόκειται για στολές που χρησιμοποιούνται για διάφορα σπορ της θάλασσας ή για προστασία κατά του ηλίου.


πριονι ηλεκτρικο τιμη



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η στολή είναι πιο λεπτή από μια στολή καταδύσεων γιατί είναι φτιαγμένη από λίκρα και όχι νεοπρέν. Η ολόσωμη στολή κοστίζει 110 ευρώ για τους ενήλικες και 40 ευρώ για τα παιδιά.


Πάτρα: Ξεκίνησαν και πουλάνε στολές για τσούχτρες
01
Πάτρα: Ξεκίνησαν και πουλάνε στολές για τσούχτρες

πριονι ηλεκτρικο τιμη
https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_113.html

σχολες ρυθμικης μοσχατο

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_89.html
σχολες ρυθμικης μοσχατο

«Το έγκλημα της Βέρμαχτ στο Δίστομο ανήκει στα μελανότερα κεφάλαια της γερμανικής κατοχής τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο. Ο φόνος αθώων γυναικών, ανδρών, παιδιών και γερόντων, με γεμίζει ντροπή και οδύνη. Τα εγκλήματα αυτά δεν πρέπει να ξεχαστούν ποτέ! Διδασκόμαστε και δεσμευόμαστε: ποτέ ξανά!» αναφέρει ανήμερα της μαύρης επετείου της Σφαγής στο Δίστομο ο Γερμανός πρεσβευτής.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_85.html

Σήμερα, Κυριακή, ο κ. Πλέτνερ θα παραβρεθεί στις εκδηλώσεις μνήμης για τα 74 χρόνια από τη Σφαγή στο Δίστομο, όπου θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη των 218 πεσόντων της ναζιστικής θηριωδίας.


74 Χρόνια από τη Σφαγή στο Δίστομο


Στις 10 Ιουνίου 1944 το Δίστομο πυρπολήθηκε από τους Ναζί κατακτητές και 218 κάτοικοι (114 γυναίκες και 104 άνδρες) εκτελέστηκαν. Μεταξύ των νεκρών, 45 παιδιά και έφηβοι και 20 βρέφη. Η πρωτοφανής θηριωδία έγινε αμέσως γνωστή στο εξωτερικό και προκάλεσε την κατακραυγή της διεθνούς κοινής γνώμης.


πως συντηρω φετα

Προκόπης Παυλόπουλος: Το Δίστομο σημαίνει να μη ξεχνάμε το ναζισμό


Μια ιστορικά συμβολική κίνηση των κατοίκων του Κάσελ της Γερμανίας, σημάδεψε την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στην πόλη, στις 10 Ιουνίου 2017, όπου μαζί με την Αθήνα οργανώθηκε η κορυφαία διεθνής έκθεση σύγχρονης Τέχνης documenta 14.


εκχωρηση στο δημοσιο 2015

σχολες ρυθμικης μοσχατο

Γερμανοί πολίτες του Κάσελ υποδέχθηκαν τους Προέδρους, Ελλάδος και Γερμανίας, Προκόπη Παυλόπουλο και Φρανκ Βάλτερ Σταινμάγιερ, κρατώντας πλακάτ στα οποία ήταν γραμμένα στα ελληνικά «Ποτέ ξανά Δίστομο» και αναφερόταν επίσης ο αριθμός των 218 εκτελεσθέντων από τα γερμανικά στρατεύματα, τιμώντας με τον τρόπο αυτό την μνήμη των θυμάτων της σημερινής επετείου της σφαγής του Διστόμου. Οι δύο Πρόεδροι Ελλάδος και Γερμανίας υπέγραψαν στα πλακάτ των συγκεντρωθέντων.


Σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την κίνηση αυτή των κατοίκων του Κάσελ, ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος αφού επεσήμανε ότι υπάρχουν πολλά που ενώνουν όλους του λαούς της Ευρώπης και βέβαια την Ελλάδα και τη Γερμανία, πρόσθεσε ότι θα θυμόμαστε πάντα τα θύματα της σφαγής του Διστόμου, όχι για να ξύνουμε πληγές του παρελθόντος αλλά για να διδασκόμαστε όλοι ότι οι κίνδυνοι για τη Δημοκρατία δεν έχουν περάσει, επειδή «βλέπουμε τι γίνεται σε όλη την Ευρώπη, ζούμε τις εκλογές που διεξάγονται σε όλη την Ευρώπη, παραμένουν υπολείμματα εκείνου του εφιαλτικού παρελθόντος».


«Όσο λοιπόν δεν ξεχνάμε τι συνέβη στο Δίστομο, δίνουμε την απάντηση που πρέπει σε αυτά τα υπολείμματα και πρέπει να θυμόμαστε ότι η Δημοκρατία είναι εύθραυστο αγαθό, πρέπει να την υπερασπιζόμαστε κάθε φορά», επεσήμανε ο κ. Παυλόπουλος. Είπε ακόμη ότι είδε «με ιδιαίτερη συγκίνηση» του ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν στο Κάσελ και συμπλήρωσε: «Μπορεί αν βρισκόμαστε στο Κάσελ αλλά ο νους μας και η ψυχή μας είναι στο Δίστομο».


βικυ σταυροπουλου κοκκινο δωματιο

βικυ σταυροπουλου κοκκινο δωματιο

Όπως προκύπτει από στοιχεία της εταιρείας ακινήτων Savills, οι μέσες τιμές των ακριβών ακινήτων πολυτελείας στο Μονακό ξεπέρασαν τις 40.000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο και διαμορφώθηκαν στις 41.400 ευρώ.


Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η μέση τιμή πώλησης μιας κατοικίας στο Μονακό έχει πλέον εκτοξευτεί στα 4,3 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία. Πρόκειται για ράλι το οποίο την τελευταία δεκαετία ξεπέρασε το 180%.


Οι κατοικίες πολυτελείας στο Χονγκ Κονγκ πωλούνται πλέον κοντά στις 39.000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο. Μάλιστα τα υψηλά επίπεδα στα οποία διαμορφώνονται έχουν προκαλέσει την ανησυχία ακόμη και διεθνών επενδυτικών οίκων που προειδοποιούν ότι οι τιμές μπορεί να έχουν φτάσει στο υψηλότερο σημείο τους.


Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της JP Morgan, οι τιμές στις οποίες έχουν σκαρφαλώσει οι κατοικίες στο Χονγκ Κονγκ δεν θα μπορέσουν να διατηρηθούν εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για αυξήσεις που από το 2009 και μετά ξεπερνούν κατά πολύ αυτήν του ΑΕΠ του Χονγκ Κονγκ.



βικυ σταυροπουλου κοκκινο δωματιο
αγγελικη παπαζογλου βιογραφικο
παλαια επιδαυρος ψαρεμα
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_119.html
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_80.html

ιδεες για λαμπαδες βαπτισης

https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_28.html
https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_34.html

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας λύπη» για αυτήν την απόφαση των ΗΠΑ, «που φαίνεται πως αποτελεί μια κατάφωρη παρέμβαση για την προστασία της αμερικανικής εγχώριας βιομηχανίας και δεν βασίζεται σε καμία δικαιολογία περί εθνικής ασφάλειας» επισήμανε ο Γιούνκερ σε μια ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι η Κομισιόν θα παρουσιάσει «εντός των επόμενων ημερών μια πρόταση αντίμετρων σε βάρος των ΗΠΑ, που θα είναι συμβατά με τους κανονισμούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, προκειμένου να επανεξισορροπήσουμε την κατάσταση».


«Δεν θα κάτσουμε με τα χέρια σταυρωμένα ενώ η βιομηχανία μας πλήττεται από άδικα μέτρα που θέτουν σε κίνδυνο χιλιάδες θέσεις εργασίας στην ΕΕ…» τονίζει ο Γιούνκερ.


ιδεες για λαμπαδες βαπτισης

Νωρίτερα η γερμανική Ένωση Χαλυβουργιών ανέφερε ότι η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να επιβάλει δασμούς στις εισαγωγές χάλυβα παραβιάζει τους κανονισμούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου.


«Οι ΗΠΑ εγκαθιστούν τελωνειακά εμπόδια για να προστατευτούν από τις εισαγωγές χάλυβα από ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό το μέτρο παραβιάζει ξεκάθαρα τους κανονισμούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Χανς Γιούργκεν Κέρκχοφ, τονίζοντας πως:



Τώρα η ΕΕ πρέπει να ενεργήσει με αποφασιστικότητα εναντίον αυτού χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου παρέχει.




ιδεες για λαμπαδες βαπτισης
τατιανα στεφανιδου χωρις ρετους
μαρια πανταζη βικιπαιδεια

πως βγαινει το νυχι απο το κρεας

γεωμετρια λυσεις α λυκειου
πως βγαινει το νυχι απο το κρεας

Οι σύμβουλοι Επικρατείας με την υπ’ αριθμ. 686/2018 απόφασή τους υποχρεώνουν το υπουργείο Παιδείας να εγγράψει ως υπεράριθμο στην Ιατρική Σχολή υποψήφιο των Πανελλαδικών εξετάσεων 2016-2017, ο οποίος δεν εισήχθη, καθώς την θέση του κατέλαβε συνυποψήφιός του αθλητής με λιγότερα μόρια από εκείνον.


πως βγαινει το νυχι απο το κρεας

Σύμφωνα με την Ολομέλεια η διάκριση που θεσπίζει το άρθρο 34 του νόμου 2009/1992 υπέρ των αθλητών υποψηφίων που έχουν επιτύχει τις προβλεπόμενες από το νόμο διακρίσεις, δικαιολογείται από λόγους δημοσίου συμφέροντος και, συγκεκριμένα, από την ανάγκη παροχής κινήτρων στους ασχολούμενους με τον αθλητισμό, για την ανάπτυξη του οποίου οφείλει να μεριμνά η Πολιτεία κατ’ άρθρο 16 παρ. 9 του Συντάγματος και είναι, κατ’ αρχήν, συνταγματικώς θεμιτή∙ εφόσον μάλιστα, με τη διάταξη αυτή δεν θίγεται ο αριθμός των κανονικώς εισακτέων στα τμήματα και τις Σχολές των Α. Ε.Ι. και Τ. Ε.Ι.


Περαιτέρω, όμως, η διάταξη του άρθρου 34 νόμου 2009/1992 αντίκεινται στις συνταγματικές αρχές της ισότητας, της αξιοκρατίας και της ορθολογικής οργανώσεως της παρεχόμενης εκπαιδεύσεως, σε συνδυασμό με τη συνταγματική αρχή της αναλογικότητας μέτρου/σκοπού, κατά το μέρος που προβλέπουν:


α) την πριμοδότηση αθλητών ακόμα και για επιτυχίες σε αθλητικούς αγώνες ήσσονος σημασίας,


β) την καθ’ υπέρβαση εισαγωγή αθλητών στις Ανώτατες Σχολές στο δυσανάλογα υψηλό ποσοστό του 4,5% των προβλεφθεισών θέσεων, το οποίο παρίσταται αυθαίρετο και


γ) την εισαγωγή διακριθέντος αθλητή σε Σχολή της προτίμησής του, εφόσον συγκεντρώσει αριθμό μορίων τουλάχιστον ίσο με το 90% του αριθμού των μορίων του τελευταίου εισαχθέντος στη συγκεκριμένη Σχολή στο ίδιο ακαδημαϊκό έτος, μετά την προσαύξηση του συνόλου των μορίων του από τις αθλητικές του διακρίσεις.


Και είναι αντισυνταγματικές οι ρυθμίσεις αυτές, καθώς υπερακοντίζουν τον δημοσίου συμφέροντος σκοπό που υπηρετεί η διάταξη (προαγωγή του αθλητισμού) λόγω, αφ’ ενός του επιβαλλόμενου με αυτές σημαντικού περιορισμού πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των λοιπών υποψηφίων φοιτητών που δεν είναι αθλητές και, αφ’ ετέρου, της σημαντικής υποχώρησης των ακαδημαϊκών κριτηρίων πρόσβασης την οποία συνεπάγονται.


Στον αντίποδα η μειοψηφία 8 συμβούλων εξέφρασε την άποψη ότι η καθ’ υπέρβαση εισαγωγή αθλητών είναι ανεκτή μόνο σε Τμήματα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), όχι όμως στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, στα οποία «παρέχεται εκπαίδευση σε επιστημονικούς τομείς όπου η ιδιότητα του υποψηφίου ως αθλητή δεν ασκεί επίδραση».



νιωθω πνιξιμο στο λαιμο
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_52.html
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_82.html

ασυρματο τηλεφωνο βικιπαιδεια

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_117.html
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_29.html

Η φετινή έρευνα κατέδειξε τα εξής:


καλλιπατειρα αρχαιο κειμενο μεταφραση

ασυρματο τηλεφωνο βικιπαιδεια

- Περίπου το 60% των Ελλήνων ελέγχουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους ή έχουν πρόσβαση σε άλλες τραπεζικές υπηρεσίες μέσω κάποιας εφαρμογής στο κινητό τους, ποσοστό το οποίο σημείωσε μεγάλη άνοδο τα τελευταία χρόνια.


μικρος νικολας ο φακος

ασυρματο τηλεφωνο βικιπαιδεια

- Οι καταναλωτές αισθάνονται περισσότερο άνετοι να πραγματοποιούν συναλλαγές με το κινητό τους, μένοντας πιο μακριά από το PC ή το laptop τους (48%). Το αντίστοιχο ποσοστό που αφορά στους Έλληνες καταναλωτές ξεπερνά τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο και ανέρχεται στο 64%.


- Το 42% των Ελλήνων καταναλωτών χρησιμοποιούν smartphone ή tablet για την αποστολή ή αποδοχή χρημάτων από φίλους ή οικογένεια.


Ο Νίκος Καμπανόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Visa σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία, δήλωσε: «Εστιάζουμε στην καινοτομία και στη συνεργασία με ένα ευρύ φάσμα εταιρειών για να παρέχουμε στους καταναλωτές πρόσβαση σε ασφαλείς ψηφιακές πληρωμές, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, με οποιαδήποτε φορητή συσκευή επιθυμούν να χρησιμοποιούν. Τα αποτελέσματα της μελέτης αυτής φανερώνουν την εμπιστοσύνη και τον ενθουσιασμό των Ελλήνων καταναλωτών σχετικά με τους νέους τρόπους συναλλαγών, ενώ το 75% θεωρούν την ταχύτητα ως το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους».


Οι Millennials βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της υιοθέτησης ψηφιακών πληρωμών με 86% των ερωτηθέντων ηλικίας 18 έως 34 ετών να χαρακτηρίζουν τον εαυτό τους ως «Χρήστες mobile πληρωμών».


Το 93% των Ελλήνων καταναλωτών αναμένεται μέσα στα επόμενα τρία χρόνια να πραγματοποιεί πληρωμές μέσω κάποιας φορητής συσκευής. Οι Millennials είναι πιο πιθανό να κάνουν πληρωμές μέσω φορητών συσκευών στα επόμενα τρία χρόνια σε ποσοστό 95%.


Στην Ελλάδα, το 67% των Millennials και το 68% των υπόλοιπων ηλικιών θεωρούν την ασφάλεια ως τον πιο σημαντικό παράγοντα στη χρήση φορητών συσκευών για πληρωμές. Η ιδιωτικότητα είναι αρκετά υψηλά με το 54% των millennials να τους απασχολεί ότι ενδεχομένως να επηρεαστεί η ιδιωτική τους ζωή.


Οι Ευρωπαίοι καταναλωτές χρησιμοποιούν φορητή συσκευή με μέσο όρο συναλλαγών 9 ευρώ σε φυσικά καταστήματα και 38 ευρώ online. Σε ό, τι αφορά ταξίδια στο εξωτερικό, οι Ευρωπαίοι έχουν χρησιμοποιήσει φορητή συσκευή για συναλλαγές σε 103 χώρες, κάτι που φανερώνει ότι νιώθουν άνεση και ασφάλεια στη χρήση smartphone ή tablet για αγορές σε κάποια άλλη χώρα.


πως να καθαρισω μαρμαρο

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατάφερε να κυριαρχήσει στο Twitter και το 2017 ακόμα κι αν τα τιτιβίσματα του πρώην πρόεδρου Μπαράκ Ομπάμα συγκέντρωσαν τα περισσότερα likes. Ωστόσο το θέμα που σάρωσε τα πάντα στον δημοφιλή ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ήταν η καμπάνια ενός 16χρονου για δωρεάν… κοτομπουκιές.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_103.html

Ο Τραμπ, ο οποίος με 44 εκατομμύρια followers στο @realDonaldTrump καταλαμβάνει την 21η θέση στο Twitter, ήταν ο ηγέτης της διεθνούς κοινότητας που απασχόλησε περισσότερο τους χρήστες. Αλλά και ο Μπαράκ Ομπάμα δεν τα πήγε άσχημα.


Ο πρώην πρόεδρος, ο λογαριασμός του οποίου @BarackObama βρίσκεται στην τρίτη θέση των προσωπικοτήτων που ακολουθούν οι περισσότεροι χρήστες πίσω από την @katyperry και @justinbieber, ήταν εκείνος που ανήρτησε το δημοφιλέστερο tweet: συγκέντρωσε σχεδόν 4,6 εκατομμύρια likes για το απόφθεγμα του Νέλσον Μαντέλα, «κανείς δεν γεννιέται μισώντας κάποιον άλλο λόγω του χρώματος του δέρματός του ή του υπόβαθρού του ή της θρησκείας του». Το εν λόγω μήνυμα συνοδευόταν από μια φωτογραφία του Ομπάμα να χαιρετά μια ομάδα με μωρά από το παράθυρο.


πατερας γιος σχεση

πως να καθαρισω μαρμαρο


"No one is born hating another person because of the color of his skin or his background or his religion..." pic.twitter.com/InZ58zkoAm


πως να καθαρισω μαρμαρο
— Barack Obama (@BarackObama) 13 Αυγούστου 2017


σουπιες πλακι
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_133.html

πρεπει να χασω 10 κιλα

μοντεμ για φορθνετ

Σύμφωνα με πηγές της παράταξης, η κυβέρνηση «αφού βάφτισε το επίδομα "13η σύνταξη στο εσωτερικό" και "εφάπαξ βοήθημα" στο εξωτερικό, αφού αναγκάστηκε να στείλει "επιστολή συμμόρφωσης", πανηγυρίζει σήμερα για το αυτονόητο: "Οτι ξεκινάει μια συζήτηση για ένα θέμα που θα έπρεπε να έχει ήδη κλείσει με επωφελής όρους για τη χώρα".


Παράλληλα η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί το Μαξίμου για προπαγάνδα εις βάρος των πολιτών και της χώρας.



«Είναι σαφές οτι τον κ. Τσίπρα και τη στενή παρέα του δεν τους ενδιαφέρει η χώρα και οι πολίτες της, αλλά το πώς θα συνεχίσουν την προπαγάνδα τους για να συντηρήσουν την ολοένα συρρικνούμενη εκλογική τους πελατεία. Στο δρόμο του διχασμού θα πορευτούν μόνοι τους. Καλές γιορτές"»


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_99.html

βουλευμα αγγλικα



πρεπει να χασω 10 κιλα
πρεπει να χασω 10 κιλα
https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_75.html

ηχοσυστηματα για αυτοκινητο

ηχοσυστηματα για αυτοκινητο

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.


εγκολπιο ευελπιδων

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει κάποια αξιόλογη μεταβολή.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_117.html

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές, κυρίως στα δυτικά και βόρεια.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_129.html

Θεσσαλονίκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως μέχρι αργά το απόγευμα. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι : μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.



ηχοσυστηματα για αυτοκινητο
χρωμα για πλαστικη επιφανεια

εκπομπη θυρα 7 2015

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_71.html
εκπομπη θυρα 7 2015

Άμεσα ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αρχές, οι οποίες εκκένωσαν το κτίριο προληπτικά και ξεκίνησαν τους ελέγχους.


εκπομπη θυρα 7 2015

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δέμα περιείχε λευκή σκόνη, για αυτό και σήμανε ο συναγερμός.


«Συνέβη ένα περιστατικό γι’ αυτό και κρίθηκε απαραίτητη η εκκένωση του κτιρίου του Κοινοβουλίου στο Χόλιρουντ», ανέφερε σε μια δήλωσή του η Βουλή, προσθέτοντας πως η αστυνομία βρίσκεται στο σημείο, κάνοντας εξονυχιστικούς ελέγχους.


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html

«Πρόκειται για ένα περιστατικό με λευκή σκόνη. Υπάρχουν μερικά ύποπτα πακέτα που έχουν σταλεί σε ένα βουλευτή των Τόρις», είπε στο Reuters πηγή από τη Βουλή.


τροχαίο στο περιστέρι

Η κινητοποίηση των Αρχών έληξε περίπου μία ώρα μετά την έναρξη της επιχείρησης, όπως ενημέρωσε κοινοβουλευτική πηγή.



συνδεσμοι νεα ελληνικη

η περιπτωση εντουαρντ αινσταιν

η περιπτωση εντουαρντ αινσταιν

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφτούν την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://stegastiko. minedu. gov.gr, προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους.


Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες πρέπει να χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την ΑΑΔΕ, για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Taxisnet. Σημειώνεται πως το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων προχώρησε για πρώτη φορά φέτος, από το 2004 που χορηγείται το στεγαστικό επίδομα, στη δημιουργία ηλεκτρονικής εφαρμογής αιτήσεων.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_120.html

Σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων τα οικονομικά στοιχεία που αποτελούν προϋπόθεση για τη χορήγηση του επιδόματος αντλούνται με διαλειτουργικότητα από την ΑΑΔΕ.


η περιπτωση εντουαρντ αινσταιν



ζαντες αλουμινιου 17 qashqai
ολυμπιακος παναθηναικος τελικοι μπασκετ
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_21.html

τραπεζια αλουμινιου σκρουτζ

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_54.html
συνδυαστε τα ρουχα σας

Προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία άγνωστος χρήστης του διαδικτύου απέκτησε χωρίς δικαίωμα πρόσβαση στο πληροφοριακό σύστημα εταιρίας (διακομιστές, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αποθηκευτικά μέσα), το οποίο «μόλυνε» με κακόβουλο λογισμικό, κρυπτογραφώντας τα αρχεία των ηλεκτρονικών υπολογιστών.


Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία, αποστέλλοντας στην εταιρία μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με εκβιαστικό περιεχόμενο, απαίτησε την καταβολή ψηφιακού νομίσματος «Bitcoin» για την αποστολή του κωδικού και των οδηγιών αποκρυπτογράφησης τους.


Στο πλαίσιο της προανάκρισης διενεργήθηκε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη αστυνομική και ψηφιακή - διαδικτυακή έρευνα, ενώ πραγματοποιήθηκε και αλληλογραφία με τις Αρχές τρίτων χωρών, στις οποίες είχαν έδρα οι εταιρίες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου και άνηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του δράστη.


τραπεζια αλουμινιου σκρουτζ

Από την έρευνα διακριβώθηκε ο επίμαχος λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, από το οποίο αποστέλονταν τα απειλητικά μηνύματα, ενώ προέκυψε και ο πάροχος της σύνδεσης διαδικτύου που χρησιμοποιούσε ο διαχειριστής του.



τραπεζια αλουμινιου σκρουτζ
bms συστημα
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_90.html

τζεμάλ σουρεγιά

κρις χιγκινς

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, υπογράμμισε ότι μπορεί να ενημερώσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα ειδικά κονδύλια ευρώ προς ευρώ.


«Δημιουργήσαμε ένα πλαίσιο διαφάνειας και θεσμικής θωράκισης για τα μυστικά κονδύλια. Δεν υπάρχει πια η αλόγιστη χρήση κονδυλίων σε μαύρες σακούλες που είχαμε καταγγείλει» επισήμανε ο πρωθυπουργός.


Αναφερόμενος στο έργο του υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι διατηρήθηκαν ανοιχτοί οι δίαυλοι επικοινωνίας με την Τουρκία καθιστώντας σαφές «ότι δεν θα δεχτούμε παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας».


τζεμάλ σουρεγιά

Όπως είπε ο πρωθυπουργός, ήρθη η ρετσινιά της μη λύσης του Κυπριακού. «Φτάσαμε πολύ κοντά στην πιο δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό».


https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_111.html

τζεμάλ σουρεγιά

«Φεύγεις σε μια μέρα χαράς για την εξωτερική μας πολιτική»


Απευθυνόμενος στον Νίκο Κοτζιά, ο κ. Τσίπρας είπε: «Φεύγεις σε μια ημέρα χαράς για την εξωτερική μας πολιτική.


«Μια ημέρα χαράς, διότι όχι μόνο ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση μιας ιστορικής συμφωνίας με τους γείτονές μας που ανοίγει μια προοπτική ευημερίας και ειρήνευσης στην περιοχή μας αλλά και γιατί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε τον ελληνικό προϋπολογισμό χωρίς περικοπές στις συντάξεις, μετά από οκτώ χρόνια λιτότητας, πράγμα το οποίο ανοίγει τον δρόμο για πιο αισιόδοξες μέρες για τον ελληνικό λαό» ανέφερε ο πρωθυπουργός, ευχαριστώντας παράλληλα τον τέως υπουργό Εξωτερικών για την προσφορά του.


«Αυτό που μένει από τη συνεργασία μας δεν είναι μόνο η αναμφισβήτητες ικανότητές του αλλά και το πατριωτικό καθήκον που τον διακρίνει» δήλωσε ο κ. Τσίπρας.



κατασκηνωση θαβωρ 2013
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_76.html

σχολικές αργίες κύπρος 2015

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_150.html
https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_65.html
ενοικιαζομενα σπιτια νεα σμυρνη απο ιδιωτες
σχολικές αργίες κύπρος 2015

Ένας άντρας χτύπησε με το αυτοκίνητό του έναν αστυνομικό και στην συνέχεια βγήκε από το όχημα και τον μαχαίρωσε σε πολλά σημεία του σώματος του.


Διέφυγε της σύλληψης και λίγη ώρα αργότερα, ενώ οι Αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ο ίδιος δράστης τραυμάτισε τέσσερις περαστικούς με ένα δεύτερο όχημα.


Τόσο ο αστυνομικός όσο και τα άλλα θύματα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα, σύμφωνα με τις τοπικές αστυνομικές αρχές.



Aloha Snackbar
Our future #DACA America as multiple injured by #migrant #CarAttack n #Edmonton Canada#DC #NoAmnesty pic.twitter.com/tAptS3HyDU


τα συναισθηματα νηπιαγωγειο
— Bruce Porter, Jr. (@NetworksManager) 1 Οκτωβρίου 2017


σχολικές αργίες κύπρος 2015

σμυρνη μου αγαπημενη κοσμοτε

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_123.html
συνταγες με βρωμη αλμυρες

Έτσι, μέχρι αργά το βράδυ, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), οι βροχές θα περιορισθούν στα ανατολικότερα νησιωτικά τμήμα του Αιγαίου και στη Θράκη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα βελτιωθεί.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_149.html

Βροχές εκδηλώνονται το πρωί της Δευτέρας κυρίως στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και στο Αιγαίο, καθώς ο κυκλώνας στροβιλίζεται ανατολικά των Σποράδων. Τα εντονότερα φαινόμενα εντοπίζονται στην Εύβοια, στο Άγιο Όρος, στις Σποράδες και στη Θράκη.


μπόμπολας σύλληψη



σμυρνη μου αγαπημενη κοσμοτε
σμυρνη μου αγαπημενη κοσμοτε

συναρμολογουμενο τηλεκατευθυνομενο

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_103.html
σχολικο βοηθημα αρχαιας ελληνικης γλωσσας α γυμν
συναρμολογουμενο τηλεκατευθυνομενο

Σύμφωνα με τον Συνήγορο του Πολίτη, «το κατατεθέν σχέδιο νόμου στο Α΄ κεφάλαιο που αφορά την προσαρμογή της εσωτερικής νομοθεσίας στην Οδηγία 2013/33/ΕΕ είναι πολύ αρτιότερο νομοτεχνικά του προηγηθέντος το 2016 και πληρέστερο σε εξειδικεύσεις των όρων και συνθηκών υποδοχής των αιτούντων άσυλο. Έχει δε ενσωματώσει κάποιες από τις βασικές προτάσεις του Συνηγόρου, ενώ άλλα σημεία χρήζουν βελτίωσης».


Όσον αφορά το Άρθρο 4, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή του «υιοθετήθηκε η πρόταση του Συνηγόρου για χρήση συνολικά στο κείμενο της διάζευξης (τελική διατύπωση: «ανήλικοι, συνοδευόμενοι ή μη») αντί του «ανήλικοι και ειδικότερα οι ασυνόδευτοι» και παρεμφερών διατυπώσεων που ενείχαν τον κίνδυνο συσταλτικών (παρ)ερμηνειών. Σημαντική θεωρείται η αποδοχή της πρότασης για ρητή και σαφή πρόβλεψη, περί εφαρμογής του νόμου και στους ανηλίκους «ανεξάρτητα εάν έχουν υποβάλει αίτηση παροχής διεθνούς προστασίας, με την επιφύλαξη τυχόν ευνοϊκότερων διατάξεων» (άρθ. 4 παρ. 1).


Εκφράζεται ωστόσο η ανησυχία, μήπως σε άρθρα όπου ως δικαιούχοι εμφανίζονται κατά τη ρητή διατύπωση «οι αιτούντες», ερμηνευτεί ότι υπάρχει περιορισμός πεδίου εφαρμογής για συγκεκριμένα δικαιώματα. Για τον λόγο αυτόν είχε προταθεί η άρση τυχόν παρερμηνειών με ρητή πρόβλεψη ότι, όπου αναφέρεται στον νόμο «αιτών/αιτούντες», ως δικαιούχος νοείται και ο ανήλικος ανεξάρτητα του καθεστώτος του».


Ως προς το άρθρο 7 του ν/σ που σχετίζεται με τον περιορισμό κυκλοφορίας σε συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή ο Συνήγορος του Πολίτη παρατηρεί τα εξής:



Η μεταφορά στο εσωτερικό μας δίκαιο γίνεται με τη συνένωση μέρους των δύο πρώτων παραγράφων του άρθρ.7 της Οδηγίας σε μία ενιαία εξουσιοδότηση, ήτοι με εξουσιοδότηση κανονιστικής απόφασης του Διευθυντή της Υπηρεσίας Ασύλου η οποία προβλέπει τον περιορισμό σε συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή (παρ.1 του άρθρ.7 της Οδηγίας) χρησιμοποιώντας ωστόσο ως αιτιολογία την ανάγκη ταχείας επεξεργασίας και αποτελεσματικής παρακολούθησης της αίτησης, δηλ. χρησιμοποιώντας τον λόγο της ατομικής εξαίρεσης της παρ.2 της Οδηγίας. Η παρ.2 της Οδηγίας αναφέρεται σε ατομικές αποφάσεις που προϋποθέτουν εξατομικευμένη κρίση, δεδομένου ότι αναφέρεται σε σοβαρούς περιορισμούς της ελεύθερης κυκλοφορίας κάθε αιτούντα που συναρτώνται με την ατομική του συμπεριφορά και περίπτωση. Λόγος που ανάγεται στη σφαίρα της διοίκησης (ανάγκη ταχείας επεξεργασίας και αποτελεσματικής παρακολούθησης της αίτησης) δεν μπορεί να αποτελέσει θεμιτή βάση για γενικό περιορισμό της προσωπικής ελευθερίας. Η αρμοδιότητα έκδοσης από τον Διευθυντή της Υπηρεσίας Ασύλου κανονιστικής διοικητικής πράξης περιορισμού της ελεύθερης κυκλοφορίας των αιτούντων διεθνή προστασία δεν συνάδει με τις αρμοδιότητες της Υπηρεσίας αυτής. Σύμφωνα με την κατά το Σύνταγμα καθ΄ύλην αρμοδιότητα των Υπουργείων ένας τόσος σοβαρός - και κανονιστικός - περιορισμός – της προσωπικής ελευθερίας δεν μπορεί παρά να ανήκει στον ΥΠΕΣ-Τομέα Προστασίας του Πολίτη. Στο αντίστοιχο άρθρο του νομοσχεδίου που είχε τεθεί σε διαβούλευση τον Οκτώβριο 2016 οριζόταν ότι η Απόφαση θα εκδίδεται από όργανο της Ελληνικής Αστυνομίας.



Ως προς την κράτηση ευάλωτων ατόμων και αιτούντων με ειδικές ανάγκες υποδοχής, ο Συνήγορος επισημαίνει ότι «έχει διατυπώσει πάγια την αντίρρησή του στην πρόβλεψη δυνατότητας διοικητικής κράτησης ανηλίκων, ακόμη και στη βάση της «έσχατης ανάγκης». Η διοικητική κράτηση, και οιαδήποτε άλλη μορφή στέρησης της ελευθερίας των παιδιών, που συνδέεται αποκλειστικά με το νομικό καθεστώς των ίδιων ή των γονέων τους ως αλλοδαπών πολιτών, αποτελεί παραβίαση των δικαιωμάτων τους, έρχεται πάντοτε σε αντίθεση με την αρχή του βέλτιστου συμφέροντός τους, είναι καταρχήν δυσμενές διακριτικό μέτρο εις βάρος των παιδιών με βάση την καταγωγή τους, και δε μπορεί να δικαιολογείται ούτε ως έσχατο μέτρο υπό το πρίσμα του άρθρου 37 της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού.


Επιπλέον, η κράτηση και ο περιορισμός της ελευθερίας των παιδιών υπό απαράδεκτες συνθήκες, και συχνά για μεγάλα χρονικά διαστήματα, σε αστυνομικά κρατητήρια, σε χώρους λιμενικών αρχών και σε προαναχωρησιακά κέντρα, επιτείνουν την παραβίαση των δικαιωμάτων τους και συνιστούν απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση. Ως εκ, τούτου προτείνεται η απαλοιφή της σχετικής παραγράφου».


Ακόμη ο Συνήγορος του Πολίτη, αναφορικά με το άρθρο 17 επισημαίνει: «Διαπιστώνεται ότι έχει αφαιρεθεί στο κατατεθέν νομοσχέδιο η αναφορά του προγενέστερου και τεθέντος σε διαβούλευση το 2016 νομοσχεδίου, ότι χορηγείται στους αιτούντες «κάθε μορφής κοινωνική προστασία που παρέχεται στους ημεδαπούς υπό μορφή οικονομικού βοηθήματος ή δελτίου». Αντίθετα ορίζεται ότι μπορεί να παρέχεται «μορφή οικονομικού βοηθήματος», χωρίς περαιτέρω προβλέψεις σχετικές με το βοήθημα αυτό, τις προϋποθέσεις του, από ποιον χορηγείται, με ποια διαδικασία κλπ. Προτείνεται κατ΄ ελάχιστο η πρόβλεψη έκδοσης Προεδρικού Διατάγματος για τον καθορισμό όλων των συναφών όρων της χορήγησης του εν λόγω βοηθήματος, καθώς δεν πρόκειται για όρους ειδικότερους σε σχέση με βασικές παραμέτρους οριζόμενες στο νόμο ή για θέματα με χαρακτήρα απλώς τεχνικό ή λεπτομερειακό».





συναρμολογουμενο τηλεκατευθυνομενο
ωραιοτερο γλυκο
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_36.html

αντιπροσωπεια fiat ιωαννινα

ζυμη μπισκοτου
Συναγερμός στη Λάρισα: Εξαφανίστηκε 23χρονος με σοβαρά προβλήματα υγείας

Συναγερμός έχει σημάνει στη Λάρισα για την εξαφάνιση ενός νέου με σοβαρά προβλήματα υγείας.


Πρόκειται για τον Χρήστο Ζούλι 23 χρόνων, που αγνοείται από το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Μαρτίου, όταν έφυγε από το σπίτι όπου μένει με την μητέρα και τον μικρότερο αδελφό του, χωρίς να αναφέρει που θα πάει.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_64.html

γέμιση για κρέπες αλμυρές



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως αναφέρει το anikolouli.gr, ο 23χρονος πάσχει από ψυχικές διαταραχές και παρουσιάζει βίαιη συμπεριφορά όταν δεν λαμβάνει την φαρμακευτική του αγωγή.

Οι έρευνες μέχρι στιγμής σε νοσοκομεία και ευαίσθητες υπηρεσίες στη Λάρισα δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα.

Ο Χρήστος έχει ύψος 1.70, γαλανά μάτια και μαζί του έχει μόνο τα κλειδιά του σπιτιού του. Όταν χάθηκε φορούσε μπλε σκούρο παντελόνι φόρμα και κόκκινο φούτερ.

Ο Κοινωνικός Συναγερμός για τον εντοπισμό του δημοσιοποιείται μετά από εντολή της ΕΛ. ΑΣ.



αντιπροσωπεια fiat ιωαννινα
αντιπροσωπεια fiat ιωαννινα
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_77.html

ημερα πληρωμης επιτραπεζιο κανονες

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_29.html
νεος μελισσοκομος επιδοτησεις
ημερα πληρωμης επιτραπεζιο κανονες

Υπό αυτά τα δεδομένα οι 8 κατηγορούμενοι επί του παρόντος παραμένουν σε καθεστώς κράτησης. Έτσι η επόμενη δικονομική κίνηση που μελετούν οι συνήγοροι υπεράσπισης τους είναι η κατάθεση προσφυγής στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών για την άρση της προσωρινής τους κράτησης.


ημερα πληρωμης επιτραπεζιο κανονες

Σε μία τέτοια περίπτωση το αίτημα αποφυλάκισης θα κριθεί τις επόμενες μέρες από τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελική αρχή φαίνεται να σταθμίζει διαφορετικά τα στοιχεία της υπόθεσης, επικαλούμενη αντίθετες αποφάσεις σε υποθέσεις εξαγωγής χρυσού.


Η διαφορετική αυτή προσέγγιση σύμφωνα με πηγές από το χώρο της δικαιοσύνης αποτυπώνει τη νομική διάσταση απόψεων που έχει προκύψει για την υπόθεση αυτή.





net porter outlet online
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_47.html

ρελέ διαφυγής βικιπαιδεια

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_18.html
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_140.html
προσωπικότητες της θεσσαλονίκης
ρελέ διαφυγής βικιπαιδεια
Κρήτη: Ορμητικοί χείμαρροι, δρόμοι σαν λίμνες και απεγκλωβισμός στα Σφακιά

Μετά την καταρρακτώδη βροχή στα Σφακιά, οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε λίμνες στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.


Η καταρρακτώδης νεροποντή προκάλεσε από χθες (20/02) το μεσημέρι, σοβαρά προβλήματα στα Σφακιά, πλημμυρίζοντας τα πάντα και κλείνοντας δρόμους, διόδους και διαβάσεις.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Και όχι μόνο αυτό, αφού κατακλύστηκαν από νερά, λάσπες και άλλα υλικά που έφεραν μαζί τους οι ορμητικοί χείμαρροι, οι οποίοι σχηματίστηκαν από τις βροχές, και πολλά σπίτια στον οικισμό της περιοχής.


stokke scoot v2 θεσσαλονικη

Διαβάστε περισσότερα στο neakriti.gr.


ρελέ διαφυγής βικιπαιδεια

batman ο σκοτεινός ιππότης ξαναχτυπά

εμπορικοι δρομοι φλωρεντιας

Ολυμπιακός, Άρης και ΑΕΚ έκαναν το δυο στα δυο και διατηρήθηκαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά τις νίκες που πέτυχαν επί ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΛ και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα. Φυσικά, από την 2η αγωνιστική ξεχώρισε η εντός έδρα νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας με 3-1 καθώς το «τριφύλλι» ξεκινάει από το… μηδέν!


Το τρίτο και τελευταίο μέρος της δεύτερης αγωνιστικής της Super League διεξάγεται απόψε. Ο Λεβαδειακός είναι το λογικό φαβορί για την νίκη με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, που αναζητά τον αντικαταστάτη του Βαλεριέν Ισμαέλ στην τεχνική ηγεσία στην αναμέτρηση της Λιβαδειάς, ενώ ανοικτή σε κάθε αποτέλεσμα είναι η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_60.html

Συνοπτικά το πρόγραμμα και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα:

Παναθηναϊκός-Λαμία 3-1
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 0-1
Ατρόμητος-Ξάνθη 0-0
Άρης-ΑΕΛ 2-0
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 0-1
Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 5-0
Λεβαδειακός-Απόλλων Σμύρνης 3/9
Παναιτωλικός-ΟΦΗ 3/9


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_5.html

Βαθμολογία


ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΘΜΟΙ ΓΚΟΛ


  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 6 6-0

  • ΑΡΗΣ 2 6 5-0

  • A. E.K. 2 6 3-0

  • Π. Α.Ο. Κ. 2 4 2-0

  • ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 2 4 2-1

  • Α. Ε.Λ. 2 3 1-2

  • Ο. Φ.Η. 1 1 2-2

  • ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2 1 2-3

  • ΞΑΝΘΗ 2 1 0-1

  • ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2 0 4-1

  • ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 0 1-2

  • ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 1 0 0-1

  • ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1 0 0-1

  • ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 2 0 0-2

  • ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2 0 0-7

  • ΛΑΜΙΑ 2 0 1-6

  • *Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με -6 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ με -2.




    batman ο σκοτεινός ιππότης ξαναχτυπά
    batman ο σκοτεινός ιππότης ξαναχτυπά
    sprinter courier sunshine coast

    Sunday, April 28, 2019

    μαλλια βικιπαιδεια

    https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_3.html
    συκια χαλκιδικης παολα
    μαλλια βικιπαιδεια

    Όπως εκτιμά το εν λόγω άρθρο, η διάδοχη κατάσταση δύσκολα θα μπορέσει να ανταποκριθεί στην κληρονομιά που άφησε ο πρώην ομοσπονδιακός υπουργός Οικονομικών. Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έβαλε τα προηγούμενα οκτώ χρόνια τη σφραγίδα του στα ευρωπαϊκά τεκταινόμενα και παρά το δασκαλίστικο ύφος του, που έκανε πολλούς να αισθάνονται αμήχανα, είναι σίγουρο ότι λείπει ήδη στην πλειονότητα των ευρωπαίων υπουργών Οικονομικών, όπως αναφέρει.


    Ο Σόιμπλε, σύμφωνα με την FAZ, λειτουργούσε ως άγκυρα, ήταν πάντα άριστα προετοιμασμένος και ενεργός μέχρι το τελευταίο λεπτό της θητείας του. Χάρη σ’ αυτόν, το eurogroup έγινε το κέντρο ελέγχου κατά τη διάρκεια της κρίσης, αποφασίζοντας για τα προγράμματα βοήθειας, τους νέους κανόνες και θεσμούς για τη σταθεροποίηση της νομισματικής ένωσης.


    Όμως και η θέση του επικεφαλής του eurogroup «ανοίγει», μετά την αποχώρηση του Γερούν Ντάισελμπλουμ τον Ιανουάριο, καθώς το κόμμα του έχασε τις εκλογές. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ξεκάθαρος υποψήφιος, καθώς όσοι φιλοδοξούν να καταλάβουν τη θέση, είτε δεν ανήκουν στο σωστό κόμμα ή χώρα, είτε δεν απολαμβάνουν δημοτικότητα μεταξύ των ομολόγων τους ή δεν διαθέτουν τις ικανότητες.


    Ούτε για τον Αυστριακό Tόμας Βίζερ επικεφαλής του Euroworking Group, ο οποίος κατά τη διάρκεια της κρίσης είχε την εμπιστοσύνη όλων των υπουργών, διότι ήταν ένας αξιόπιστος διαμεσολαβητής με διπλωματικές ικανότητες, υπάρχει κάποιος αντάξιος αντικαταστάτης.


    https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_35.html

    vault of glass armor

    Το κενό εξουσίας στις Βρυξέλλες έρχεται σε ακατάλληλη στιγμή, καθώς τους επόμενους μήνες θα διεξαχθούν οι διαπραγματεύσεις για το μέλλον της νομισματικής ένωσης. Στο τραπέζι θα τεθεί η δημιουργία Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου, ο κοινός προϋπολογισμός και η θέση του υπουργού Οικονομικών για την ευρωζώνη. Όλα αυτά τα θέματα αφορούν άμεσα τα μέλη του eurogroup.


    Η Κομισιόν από την πλευρά της θα επιθυμούσε ο επικεφαλής να προερχόταν από το δικό της δυναμικό. Η ίδια θα παρουσιάσει τις μεταρρυθμιστικές προτάσεις της στο τέλος του Δεκεμβρίου, δύο ημέρες μετά τη λήξη της θητείας του Ντάισελμπλουμ, όταν δηλαδή το eurogroup δεν θα είναι διαπραγματευτικά λειτουργικό. Η συζήτηση, σαφώς θα επηρεαστεί, από τις προτάσεις του επικεφαλής του ΕΜΣ Kλαους Ρεγκλινγκ ιδιαίτερα για το μετασχηματισμό του θεσμού σε ΕΝΤ. Εξάλλου, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ έχει ζητήσει Σύνοδο Κορυφής το Δεκέμβριο για να συζητηθούν τα θέματα των μεταρρυθμίσεων.


    Πιθανόν η Καγκελάριος ‘Αγγελα Μέρκελ να πρέπει να ζητήσει κατανόηση από τους Ευρωπαίους ομολόγους της, δεδομένου ότι τρέχουν οι διερευνητικές συνομιλίες για σχηματισμό κυβέρνησης και χωρίς τη γερμανική θέση θα είναι δύσκολο να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Όμως η υπομονή δεν μπορεί να διαρκέσει για πάντα, καθώς μάλιστα αυξάνεται η σύγχυση γύρω από τις γερμανικές θέσεις, εξαιτίας της φήμης ότι η Ένωση (CDU/CSU) θα στείλει έναν χαμηλόβαθμο υπάλληλο στο eurogroup. Τουλάχιστον η Μέρκελ πρέπει να σταματήσει αυτή τη φήμη, ώστε να μη δίνεται τροφή για περισσότερη σύγχυση.


    ΠΗΓΗ: Frankfurter Allgemeine Zeitung



    μαλλια βικιπαιδεια

    μιχαηλ βογδου 18 ξανθη

    https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_53.html
    μιχαηλ βογδου 18 ξανθη
    Πόλεμος στα κυκλώματα της νύχτας! Μαφιόζικη εκτέλεση με καλάσνικοφ στους Αγίους Αναργύρους

    Μαφιόζικη επίθεση με στόχο γνωστό νονό της νύχτας, σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (19/4), στις 21:40 στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.


    Ο άνδρας δέχτηκε ένοπλη επίθεση με καλάσνικοφ στο αυτοκίνητο του, στην συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως και μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος με ασθενοφόρο σε γνωστό νοσοκομείο των Αθηνών, όπου εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο, όμως λίγο πριν τα μεσάνυχτα υπέκυψε στα τραύματά του.


    μελίνα vegas βιογραφικο



    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει δεχτεί τουλάχιστον οχτώ σφαίρες.


    μιχαηλ βογδου 18 ξανθη

    Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες της επίθεσης, ενω εικάζεται ότι ο δράστης ή οι δράστες διέφυγαν από το σημείο της επίθεσης με μοτοσικλέτα.


    https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_139.html

    αναπληρωτής πρύτανης

    Οι αξιωματικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, εξετάζουν ως πιθανότερο κίνητρο το ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου.

    Το όνομά του θύματος είχε εμπλακεί σε υποθέσεις που αποτελούν σταθμό για το τμήμα εκβιαστών της ασφάλειας, όπως η μεγάλη δικογραφία με τους 217 κατηγορούμενους για εκβιασμούς της νύχτας, αλλά και η επίσης μεγάλη δικογραφία που είχε μείνει στα αστυνομικά χρονικά με το όνομα «Μπράβοι Πειραιώτες».

    Ο ίδιος είχε κατηγορηθεί και για δύο μεγάλες ληστείες, η μία στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας και η δεύτερη στην Αλόννησο.

    Το θύμα ήταν στέλεχος αντίπαλης ομάδας με αυτή του Βασίλη Στεφανάκου, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από λίγο καιρό στο Χαϊδάρι, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις που να συνδέουν τις δύο υποθέσεις.

    Από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχουν βρεθεί στο τόπο του εγκλήματος δέκα κάλυκες από όπλο των 7,62 χιλιοστών, από πυροβόλο επιθετικό τυφέκιο τύπου καλάσνικοφ.


    κτημα ριζικο χιος

    https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_70.html

    Η υπ' αριθμ. 2934/2017 απόφαση του ΣτΕ, (πρόεδρος η αντιπρόεδρος Μαίρη Σάρπ και εισηγητής, ο πάρεδρος Ιωάννης Δημητρακόπουλος), ελήφθη, με αφορμή υπόθεση ελέγχου επιχειρηματία, για την επταετία (2001-2008), ο οποίος έχει αποβιώσει και συνέχισε την δικαστική διεκδίκηση η κόρη του ως κληρονόμος. Η αρμόδια ΔΟΥ έλαβε υπόψη τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών ως συμπληρωματικά στοιχεία που περιήλθαν στην ΔΟΥ μετά την πάροδο 5ετίας.


    Συγκεκριμένα, οι σύμβουλοι Επικρατείας αναφέρουν στην εν λόγω απόφασή τους:


    «Δεν αποτελούν συμπληρωματικά στοιχεία, εκείνα τα οποία είτε είχαν περιέλθει σε γνώση της φορολογικής αρχής εντός της προβλεπόμενης στην παράγραφο 1 του ανωτέρω άρθρου 84 πενταετίας και αγνοήθηκαν ή δεν ελήφθησαν προσηκόντως υπόψη από αυτήν, είτε η φορολογική αρχή όφειλε να έχει λάβει γνώση τους, εντός της ίδιας πενταετίας, εάν είχε επιδείξει την δέουσα επιμέλεια, ήτοι εάν είχε λάβει τα προσήκοντα μέτρα ελέγχου και έρευνας, που προβλέπονται στο νόμο».


    Παράλληλα, αναφέρουν οι δικαστές στην επίμαχη απόφαση:


    https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_87.html

    «Μεταξύ των βασικών και τακτικών μέσων του φορολογικού ελέγχου της ακρίβειας των δηλώσεων εισοδήματος, ο οποίος πρέπει να διενεργείται, κατ' αρχήν, εντός της προβλεπόμενης στο άρθρο 84 παρ. 1 πενταετίας, είναι και η εξέταση του υπόλοιπου και των κινήσεων των τραπεζικών λογαριασμών του φορολογούμενου στην ημεδαπή. Τούτων έπεται, ότι στοιχεία για το υπόλοιπο ή/και τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών του φορολογούμενου στην ημεδαπή, δεν αποτελούν «συμπληρωματικά στοιχεία», ικανά να δικαιολογήσουν (ενόψει και των επιταγών της συνταγματικής αρχής της αναλογικότητας) την επιμήκυνση της (κατ' αρχήν οριζόμενης, πενταετούς) προθεσμίας παραγραφής, σύμφωνα με το άρθρο 84 παρ. 4 περιπτ. β, σε συνδυασμό με το άρθρο 68 παρ. 2 περιπτ. α του ΚΦΕ».


    Ακόμη, αναφέρουν:


    «Πράγματι, αν θεωρηθεί ότι στοιχεία για το υπόλοιπο ή/και τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών στην ημεδαπή μπορούν να αποτελούν “συμπληρωματικά στοιχεία”, ο κανόνας της πενταετούς παραγραφής δεν θα είχε κατ' ουσίαν πεδίο εφαρμογής και η εμφανιζόμενη ως παρέκκλιση δεκαετής παραγραφή θα καθίστατο ο κανόνας, δεδομένου ότι, αν όχι το σύνολο των φορολογουμένων, εν πάση περιπτώσει, η συντριπτική πλειοψηφία αυτών τηρούσε ήδη από πολλών ετών και εξακολουθεί να τηρεί τραπεζικούς λογαριασμούς, χωρίς τους οποίους, άλλωστε, δεν είναι πλέον δυνατή η πραγματοποίηση μεγάλου πλήθους συναλλαγών».


    Σε άλλο σημείο αναφέρουν: «Υπό το φως της συνταγματικής αρχής της αναλογικότητας, δεν συντρέχει περίπτωση εφαρμογής της διάταξης της περίπτωσης β της παραγράφου 4 του άρθρου 84 του ΚΦΕ, σε συνδυασμό με τη διάταξη του άρθρου 68 παρ. 2 περίπτωση β του ΚΦΕ, περί δεκαετούς παραγραφής, εάν η ανακρίβεια της δήλωσης αποδεικνύεται, κατά την εκτίμηση της φορολογικής αρχής, βάσει στοιχείων για το υπόλοιπο ή/και τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών του φορολογούμενου στην ημεδαπή» και προσθέτουν:


    «Η διάρκεια της παραγραφής πρέπει να καθορίζεται εκ των προτέρων, ενώ μεταβολή της με την πρόβλεψη επιμηκύνσεως είναι δυνατή μόνον υπό τις προϋποθέσεις της παραγράφου 2 του ανωτέρω άρθρου 78 του Συντάγματος, δηλαδή με διάταξη θεσπιζόμενη το αργότερο το έτος που έπεται εκείνου στο οποίο ανάγεται η φορολογική υποχρέωση.


    Κατά συνέπεια, διάταξη νόμου περί παρατάσεως χρόνου παραγραφής φορολογικών αξιώσεων, οι οποίες ανάγονται σε ημερολογιακό έτος προγενέστερο του προηγουμένου της δημοσιεύσεως του νόμου αυτού έτους, είναι ανίσχυρη ως αντικείμενη στην απορρέουσα από την αρχή του κράτους δικαίου αρχή της ασφάλειας δικαίου και στις εξειδικεύουσες αυτήν ειδικώς στο φορολογικό δίκαιο ανωτέρω συνταγματικές διατάξεις, για τον λόγο ότι θα τροποποιούσε κατά τον τρόπο αυτό αναδρομικά εις βάρος των φορολογουμένων το νομοθετικό καθεστώς που ίσχυε κατά τον χρόνο στον οποίο ανάγονται οι φορολογικές τους υποχρεώσεις όσον αφορά ουσιαστικό στοιχείο των εν λόγω υποχρεώσεων».



    κτημα ριζικο χιος
    κτημα ριζικο χιος
    πως πεθανε ο γιος του ωναση
    κοτρωνιας δημαρχος λαμιας

    black mamba καλαμι

    black mamba καλαμι
    black mamba καλαμι

    Ο νόμος προβλέπει ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων την 31 Μαΐου 2017 και ήδη πολλές Ενώσεις Λογιστών από όλη τη χώρα, με επιστολές τους προς το υπουργείο Οικονομικών, ζητούν την παράταση της προθεσμίας αυτής επικαλούμενοι αυξημένο ενδιαφέρον από την πλευρά των φορολογουμένων. Αρμόδια στελέχη θεωρούν ικανοποιητικό τον ρυθμό ανταπόκρισης των φορολογουμένων στη ρύθμιση από την οποία ήδη έχουν βεβαιωθεί προς είσπραξη έσοδα που υπερβαίνουν τα 200 εκατομμύρια ευρώ.


    Από το υπουργείο Οικονομικών επισημαίνεται ότι υπάρχει η πολιτική βούληση για παράταση της προθεσμίας υπό την αίρεση έγκρισης των θεσμών και ήδη το θέμα έχει συζητηθεί σε επίπεδο πολιτικής ηγεσίας από την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου. Εξετάζεται ωστόσο η παράταση αυτή να συνδυαστεί με μία επιπλέον αύξηση στο «πέναλτι» (πρόσθετο φόρο) που προβλέπει ο νόμος για το κλείσιμο των υποθέσεων.


    https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_106.html

    Σημειώνεται ότι βάσει του νόμου όσοι εντάσσονται στη ρύθμιση για την οικειοθελή αποκάλυψη εισοδημάτων εξασφαλίζουν μείωση ή απαλλαγή, υπό προϋποθέσεις, από τις επιβαρύνσεις μη υποβολής, ανακριβούς ή εκπρόθεσμης υποβολής δήλωσης ή καταβολής (πρόσθετους φόρους και πρόστιμα).


    https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_68.html

    Ειδικότερα για δηλώσεις που αφορούν σε χρήσεις, έτη ή υποθέσεις μέχρι 31.12.2013, εφόσον προκύπτει φόρος για καταβολή και οι σχετικές δηλώσεις υποβληθούν μέχρι τις 31.3.2017, ο οφειλόμενος πρόσθετος φόρος ορίζεται στο 8% του κύριου φόρου που προκύπτει από την υποβληθείσα δήλωση. Εφόσον οι δηλώσεις υποβληθούν μετά τις 31.3.2017 και μέχρι τη λήξη της ρύθμισης (31.5.2017) ο οφειλόμενος πρόσθετος φόρος ορίζεται στο 10% του κύριου φόρου που προκύπτει από την υποβληθείσα δήλωση.



    γκει παραλιες χανια
    μαίρη φιλίππου

    τηγανιτες γλυκες αργυρω

    https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_139.html
    https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_68.html

    Οι δυο τους έδωσαν συνέντευξη στο zantenewstime.gr. Όπως αφηγείται η Λουΐζα Μόρφη στο τοπικό μέσο:


    «Την Βρήκα! Όταν μου έστειλε μια φίλη μου το πόστ για να βάλω στις σελίδες μας στο Zakynthos Informer, κοιτούσα την φωτογραφία και μου έκανε εντύπωση πως η κοπέλα μέσα στην φωτογραφία έμοιαζε πάρα πολύ με μια γνωστή μου. Είχε τα ίδια χαρακτηριστικά με την κοπέλα στην φωτογραφία.


    ακριβης δουγαλης

    Όπως κοιτούσα την φωτογραφία θυμήθηκα μια ιστορία που μου έλεγε τότε ο πεθερός μου, πως παίζανε τα παιδιά στο χωράφια στην περιοχή που έμοιαζε στη φωτογραφία και έτσι ξεκίνησα την προσπάθεια να την βρω το Ζante Girl.


    Αμέσως έστειλα την φωτογραφία σε μια συγγενή της φίλης μου και ρώτησα αν ήταν η γιαγιά της, χωρίς να υπολογίζω τα χρόνια κλπ. Τελικά ήταν η θεία της.


    Πήρα μια φωτογραφία που είχα και την έδειξα στην αδελφή της που βεβαίωσε ότι όντως ήταν η αδελφή της…. σήμερα μιλήσαμε μαζί της».


    Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:





    τηγανιτες γλυκες αργυρω
    τηγανιτες γλυκες αργυρω
    χωρεσ νατο

    χρυση ευκαιρια ευρεση εργασιας

    https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_119.html
    οδικα δικτυα ελλαδας
    χρυση ευκαιρια ευρεση εργασιας
    Ριζικές αλλαγές στην εκπαίδευση: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

    Κατατέθηκε τελικά στη Βουλή σήμερα Τρίτη (13/02) το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ΠΔΑ και η συζήτησή του στην αρμόδια επιτροπή θα ξεκινήσει την ερχόμενη Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου.


    Στο νέο πανεπιστήμιο, που όπως είναι ήδη γνωστό προκύπτει από την συγχώνευση των ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά και που διαμορφώνεται με «αποκλειστικό γνώμονα ακαδημαϊκά κριτήρια», όπως αναφέρει η αιτιολογική έκθεση, θα φοιτούν 24.119 φοιτητές, σε 26 τμήματα.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Ακόμη, το ΠΔΑ «κληρονομεί» από τα απορροφώμενα ΤΕΙ περίπου 60 θεσμοθετημένα ερευνητικά εργαστήρια, ενώ παράλληλα θα λειτουργούν σε αυτό διετή προγράμματα σπουδών, για τους αποφοίτους των ΕΠΑΛ.

    «Αποθετηρίου Τίτλων Σπουδών»

    Στο νομοσχέδιο, εξάλλου, προβλέπεται (άρθρο 16) η δυνατότητα δημιουργίας ενός «Αποθετηρίου Τίτλων Σπουδών», ενός ηλεκτρονικού συστήματος πιστοποίησης της γνησιότητας, δηλαδή, όλων των ακαδημαϊκών τίτλων για όλα τα ΑΕΙ της χώρας και για τα αντίστοιχα πιστοποιητικά του Διεπιστημονικού Οργανισμού Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (ΔΟΑΤΑΠ).


    υπερηχος για χολη

    Μετεγγραφές - Ενιαίος Αριθμός Εκπαίδευσης

    Επίσης, περιλαμβάνεται στις διατάξεις του σχεδίου νόμου (άρθρο 17) η διευκόλυνση των μετεγγραφών αδερφιών που σπουδάζουν σε διαφορετικές πόλεις.

    Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η διάταξη (άρθρο 18) που αφορά στον «Ενιαίο Αριθμό Εκπαίδευσης». Πιο συγκεκριμένα, καθιερώνεται ενιαίος αριθμός εκπαίδευσης για κάθε πολίτη που έχει εισαχθεί σε οποιαδήποτε βαθμίδα εκπαίδευσης στη χώρα και αντικαθιστά τους ισχύοντες αριθμούς μητρώου που χρησιμοποιούνται στις διάφορες βαθμίδες της εκπαίδευσης. Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση, με αυτό τον τρόπο «καθίσταται εφικτή αφενός η παρακολούθηση της σχολικής διαρροής και ως εκ τούτου διευκολύνεται η εκπόνηση δημόσιων πολιτικών για την αποτροπή της, αφετέρου το οικείο πληροφοριακό σύστημα, όταν διασυνδεθεί με άλλα πληροφοριακά συστήματα (π. χ. με το σύστημα «Εργάνης»), θα μπορεί να αποδίδει ανώνυμα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη δυνατότητα απορρόφησης των αποφοίτων στην αγορά εργασίας καθώς και τη μαθητική και ακαδημαϊκή διαδρομή τους».

    Πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση

    Ακόμη, στο νομοσχέδιο περιλαμβάνονται διατάξεις που αφορούν στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Αναφορικά με την πρωτοβάθμια, καθιερώνεται σταδιακά η υποχρεωτική φοίτηση των νηπίων ηλικίας τεσσάρων (4) έως πέντε (5) ετών στο νηπιαγωγείο.

    Προβλέπεται, μάλιστα, ότι η σταδιακή ένταξη των δήμων, στα όρια των οποίων θα εφαρμοστεί η δίχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση, θα υλοποιηθεί με κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Οικονομικών, μετά από εισήγηση του οικείου περιφερειακού διευθυντή Εκπαίδευσης, η οποία θα λαμβάνει υπόψη της τη γνώμη των οικείων διευθύνσεων εκπαίδευσης.

    Όσον αφορά στη δευτεροβάθμια, το νομοσχέδιο ορίζει για τις απολυτήριες εξετάσεις των Γενικών Λυκείων ότι μειώνονται σε τέσσερα τα εξεταζόμενα μαθήματα και είναι τα εξής: Νέα Ελληνικά, Μαθηματικά, Ιστορία, Βιολογία. Για τα υπόλοιπα μαθήματα που εξετάζονταν στις απολυτήριες προβλέπεται δεύτερο ωριαίο υποχρεωτικό διαγώνισμα στο Β΄τετράμηνο.

    Ακόμη, παρατείνεται έως το τέλος Μαρτίου κάθε έτους η προθεσμία για τον καθορισμό, με απόφαση του υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, του αριθμού των εισακτέων ανά σχολή, τμήμα ή εισαγωγική κατεύθυνση, που ισχύει για τις πανελλαδικές εξετάσεις του ίδιου έτους (άρθρο 33).

    Νέοι κλάδοι και ειδικότητες εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

    Μεταξύ άλλων, προβλέπονται και νέοι κλάδοι και ειδικότητες εκπαιδευτικού προσωπικού της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι/ες προέρχονται από την ενοποίηση των υφιστάμενων κλάδων. «Την ίδρυση των νέων κλάδων υπαγορεύουν νέες εκπαιδευτικές ανάγκες, καθώς και λόγοι που ανάγονται στην καλύτερη διαχείριση των υπηρεσιακής φύσης θεμάτων του εκπαιδευτικού προσωπικού», αναφέρει η αιτιολογική έκθεση.

    Επιτροπές Ηθικής της Έρευνας

    Εξάλλου, στο νομοσχέδιο υπάρχουν διατάξεις που είχαν ήδη ανακοινωθεί, όπως για παράδειγμα, εκείνες που θεσμοθετούν Επιτροπές Ηθικής της Έρευνας σε κάθε ΑΕΙ, ώστε, όπως αναφέρεται, να ασκούν ένα είδος «προληπτικού ελέγχου ηθικής καταλληλότητας», αποτελώντας έτσι, μία «επιπλέον εγγύηση αξιοπιστίας των ερευνητικών προγραμμάτων αλλά και το μέσο για την αποδοχή του ερευνητικού έργου από το κοινωνικό σύνολο».

    Ακόμη, υπενθυμίζεται ότι αυξάνεται από 1% σε 5% το ποσοστό εισαγωγής των υποψηφίων των ΕΠΑΛ στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μία αύξηση που, όπως αναφέρεται «κρίνεται αναγκαία ενόψει της απορρόφησης του Τ. Ε.Ι. Αθήνας και του Τ. Ε.Ι. Πειραιά, και εν συνεχεία της ίδρυσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής».

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



    χρυση ευκαιρια ευρεση εργασιας
    https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_83.html