Thursday, January 31, 2019

προβιας γιωργος

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_27.html
ποδοσφαιρο τακλιν
τσουληθρα μεταφραση στα αγγλικα

«Άνθρωποι βλέπουν τις ζωές τους να καταστρέφονται και να διαλύονται μόνο και μόνο λόγω κάποιων κατηγοριών. Ορισμένες είναι αληθινές και ορισμένες είναι ψεύτικες. Ορισμένες είναι παλιές και ορισμένες είναι πρόσφατες. Κάποιος που κατηγορείται ψευδώς δεν μπορεί να το ξεπεράσει, η ζωή του και η καριέρα του έχουν τελειώσει. Δεν υπάρχουν πια αμερόληπτες διαδικασίες;» έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος.




Peoples lives are being shattered and destroyed by a mere allegation. Some are true and some are false. Some are old and some are new. There is no recovery for someone falsely accused - life and career are gone. Is there no such thing any longer as Due Process?

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 10 Φεβρουαρίου 2018


προβιας γιωργος
προβιας γιωργος
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_114.html

ύφασμα για πουφ

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_67.html
ύφασμα για πουφ

«Ο κ. Τσίπρας, υμνώντας την φιλοευρωπαϊκή στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας, το 2015, χωρίς ντροπή ομολόγησε δημοσίως πως με το δημοψήφισμα έπαιξε την Ελλάδα στα ζάρια, χωρίς να τον ενδιαφέρει η έξοδός της από το ευρώ. «Είχατε δίκιο» λέει τώρα στους πολίτες που πριν από τρία χρόνια απαξίωνε, ενώ διεκδικούσαν το αυτονόητο: την παραμονή της χώρας στην Ευρώπη. Με τον ίδιο κυνισμό αποφεύγει να μιλήσει για τα δύο αχρείαστα μνημόνια με τα οποία επιβάρυνε τους Έλληνες. Για τη γενικευμένη λιτότητα και την φοροκαταιγίδα μιας τριετίας. Και για τις νέες περικοπές που έρχονται σε λίγους μήνες σε συντάξεις, επιδόματα, μισθούς και αφορολόγητο», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.


Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόσθεσε:



Θρασύς και αλαζόνας, εξακολουθεί να προσβάλλει τη νοημοσύνη των Ελλήνων. Και αστειεύεται με γραβάτες και άλλες φαιδρότητες, ενώ θα πληρώνουμε για πολλά ακόμη χρόνια τις επιλογές του.


Η ρύθμιση που πήρε για το χρέος απέχει πολύ όχι μόνον από τις προσδοκίες που είχε καλλιεργήσει, αλλά και από τις δεσμεύσεις που είχε εξασφαλίσει η Ελλάδα από τους εταίρους της ήδη από το 2012.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_64.html


Και ολοκληρώνοντας τη δήλωσή του ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι η ΝΔ θα καταθέσει πρόταση για διεξαγωγή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή.


Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΝΔ επισήμανε: «Δεν θα αφήσουμε την αδίστακτη προπαγάνδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να κρύψει τις ολέθριες επιλογές τους με φιέστες και νέα ψέματα. Τη Δευτέρα, η ΝΔ καταθέτει στη Βουλή πρόταση για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την Οικονομία. Εκεί, ο κ. Τσίπρας θα απολογηθεί για όσα δεινά έφερε στους πολίτες, αλλά και για τα δεσμά στα οποία συμφώνησε για την επόμενη μέρα της χώρας. Δεν θα αφήσουμε να περάσει ούτε κι αυτό το τελευταίο του ψέμα. Οι Έλληνες αξίζουμε και μπορούμε καλύτερα».



ύφασμα για πουφ
σε χάνω - γιάννης πλούταρχος
καναπέδες προσφορές

μαυρα μαλλια με γκρι ανταυγειες

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_109.html
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_114.html
μαυρα μαλλια με γκρι ανταυγειες
μαυρα μαλλια με γκρι ανταυγειες

Η Εθνική Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών, που θα αντικαταστήσει τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, θα υπάγεται στο υπουργείο Εσωτερικών κι επικεφαλής της θα τοποθετηθεί ένας διοικητής εγνωσμένης εμπειρίας και επιστημονικής επάρκειας, η επιλογή του οποίου θα γίνει από ανεξάρτητη επιτροπή εμπειρογνωμόνων και θα επικυρωθεί από τη διάσκεψη Προέδρων της Βουλής.


περιοδικο elle διευθυνση

Στη δομή της Υπηρεσίας και στο υψηλότερο επίπεδό της (στο πλευρό του Διοικητή) συγκροτείται και λειτουργεί μόνιμο και διαρκές Επιστημονικό Συμβούλιο από εκπροσώπους όλων των ερευνητικών επιστημονικών ιδρυμάτων και δομών της χώρας που εμπλέκονται στον τομέα των φυσικών καταστροφών (Δημόκριτος, ΕΜΥ, Εθνικό Αστεροσκοπείο, Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών, Ελληνικός Οργανισμός Διαστήματος, Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας, Ινστιτούτα Πανεπιστημίων και Πολυτεχνείων, κλπ).


Στη δομή της Υπηρεσίας και στο υψηλότερο επίσης επίπεδο στο πλευρό του Διοικητή συγκροτείται και λειτουργεί μόνιμο και διαρκές Επιτελείο Διοίκησης. Το Επιτελείο αυτό αποτελείται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ, την ΕΛΑΣ, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το Λιμενικό, τα εθελοντικά σώματα, το ΓΕΣ, το ΓΕΝ και το ΓΕΑ, τη Δασική Υπηρεσία, τις Τεχνικές Υπηρεσίες και Διευθύνσεις του Υπουργείου Υποδομών, τα βασικά ερευνητικά ιδρύματα της χώρας.


Η κυβέρνηση έχει ήδη διασφαλίσει την πλήρη χρηματοδοτική κάλυψη του προγράμματος ριζικής αναδιοργάνωσης και αναβάθμισης της ικανότητας της χώρας να θωρακιστεί από μελλοντικές φυσικές καταστροφές, με τον πρωθυπουργό να τονίζει πως οι δεσμευμένοι πόροι από την ΕΤΕπ, το ΕΣΠΑ και το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων θα φτάσουν συνολικά τα 500 εκατομμύρια ευρώ.


Όπως είπε ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση έχει απευθυνθεί στον Γερμανό καθηγητή Γκολντάμερ, ειδικό για τις πυρκαγιές, ο οποίος θα συστήσει επιτροπή που θα διερευνήσει τις αιτίες της τραγωδίας, ενώ θα εισηγηθεί και τα μέτρα που πρέπει να υιοθετηθούν για την αποφυγή παρόμοιων καταστροφών.


Το σημαντικό, είπε ο κ. Τσίπρας, δεν είναι να βρούμε εξιλαστήρια θύματα, αλλά να πάρουμε μέτρα, «όχι να ζητάμε κάλπες πάνω στα αποκαΐδια», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.


Ξεκινώντας την τοποθέτησή του, ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε ανείπωτη τραγωδία τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, μια τραγωδία που «στέρησε τη ζωή από συνανθρώπους μας αφήνοντας βαθύ τραύμα στις οικογένειες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους. Βαθύ τραύμα στη χώρα. Βαθύ τραύμα σε όλους μας.


Στους πυροσβέστες, στους αστυνομικούς, στους εθελοντές, στους άνδρες και τις γυναίκες της πρώτης γραμμής, που έδωσαν μια σκληρή και άνιση μάχη με τη φωτιά. Και είδαν, παρ' όλα αυτά, να χάνονται ανθρώπινες ζωές.


Σε όσους έχουν και έχουμε την πολιτική και επιχειρησιακή ευθύνη να διασφαλίζουμε τη ζωή και την περιουσία του κάθε πολίτη».





πλακακια θεσσαλονικης

μπο ντιλαν

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_64.html

Ο διεθνής επιθετικός από την Γκαμπόν ήταν ο μεγάλος στόχος των «κανονιέρηδων» μετά την μεταγραφή του Αλέξις Σάντσες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τετάρτη (31/1) η ομάδα του Λονδίνου ανακοίνωσε την συμφωνία με τους Γερμανούς, σπάζοντας το ρεκόρ του συλλόγου με τις πιο δαπανηρές μεταγραφές.


Ο Αφρικανός άσος βρέθηκε στη πρωτεύουσα της Αγγλίας, όπου πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Βρετανούς για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Το deal έφτασε στα 56 εκατομμύρια λίρες.


μπειταρ ιερουσαλημ ροστερ

«Καλώς ήρθες στην Άρσεναλ Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ! Ο 28χρονος ήρθε στην ομάδα μας από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και υπέγραψε πολύμηνο συμβόλαιο. Η δεύτερή μας μεταγραφή στο «παράθυρο» του Ιανουαρίου έχει σκοράρει 98 τέρματα σε 144 εμφανίσεις στην Bundesliga και έχει σημειώσει 172 γκολ σε 213 ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις με τους Βεστφαλούς», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των «κανονιέρηδων».



μπο ντιλαν
μπο ντιλαν
ελληνικα πολυβολα
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_104.html

μαθηματικα α δημοτικου εργασιων

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_149.html
κεπ online υπηρεσιες
μαθηματικα α δημοτικου εργασιων
μαθηματικα α δημοτικου εργασιων

Μάλιστα, διαβλέπει ότι «όλη η συμπεριφορά της κυβέρνησης δείχνει να είναι προεκλογική» και ότι ο κ. Τσίπρας «μπήκε στη λογική της διαχείρισης της ήττας», ενώ θεωρεί πολύ πιθανόν «να σχεδιάζει να αποδράσει προκειμένου να περιορίσει το εύρος της».
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο δημιουργίας μεγάλου κυβερνητικού συνασπισμού με τη συμμετοχή της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν υπάρχουν δυστυχώς οι προϋποθέσεις για μία συνεργασία».
Όσον αφορά το νέο οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί στην προσεχή ΔΕΘ, ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε ότι «θα περιγράψει ότι η ΝΔ θα εφαρμόσει το τρίπτυχο: λιγότεροι φόροι - λιγότερες δαπάνες - περισσότερες επενδύσεις».
Τόνισε ότι «η αξιοπιστία και η αρτιότητα αυτού του προγράμματος θα βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να πείσει την τρόικα και τους δανειστές ότι το νέο μείγμα οικονομικής πολιτικής, που θέλει να εφαρμόσει η ΝΔ, θα πρέπει να συνοδευτεί από μικρότερα δημοσιονομικά πλεονάσματα, διότι έτσι θα είναι πιο αποτελεσματικό». Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά, «αυτός ο συνδυασμός φόρων-φόρων-φόρων και μεγάλων πρωτογενών πλεονασμάτων για πολλά χρόνια είναι υφεσιακός και αδιέξοδος».


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_120.html

ΣΥΡΙΖΑ: Nεοφιλελεύθερο κόμμα η ΝΔ του Μητσοτάκη


«Τα αποτελέσματα της "διαβούλευσης" επιβεβαιώνουν τις νεοφιλελεύθερες επιλογές του κ. Μητσοτάκη: απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, διάλυση του κοινωνικού κράτους, νέες απολύσεις στο δημόσιο, ασυλία για όσους φοροδιαφεύγουν, συνέχιση του ίδιου καθεστώτος στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο...».


Αυτό τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιο του σχετικά με τις δηλώσεις του Κωστή Χατζηδάκη για το πρόγραμμα της ΝΔ και αναφέρει, σχετικά με τον τρόπο που τέθηκαν τα ερωτήματα της ηλεκτρονικής διαβούλευσης που εξήγαγε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι «προφανώς ο κ. Μητσοτάκης δεν ήθελε να ακούσει τους πολίτες, αλλά να δώσει κοινωνική νότα στις βασικές κομματικές του γραμμές».


Ειδικότερα, στο σχόλιο του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:


«Διαβάσαμε με ενδιαφέρον την "ηλεκτρονική διαβούλευση" που διεξήγαγε η Συγγρού, της οποίας τα "αποτελέσματα" δημοσιεύτηκαν σήμερα στον Τύπο.


Αυτό που ξεχωρίζει στη συγκεκριμένη "διαβούλευση" δεν είναι τόσο οι απαντήσεις αλλά κυρίως οι ερωτήσεις, ο τρόπος που έχουν διατυπωθεί και οι επιλογές που δόθηκαν στους πολίτες που συμμετείχαν.
Μία σειρά "ερωτημάτων" με τα οποία η πολιτική ηγεσία της Δεξιάς επιδίωξε να βάλει όσους συμμετείχαν, καλή τηθέληση, στα στενά παπούτσια της νεοδημοκρατικής ρητορικής.


Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης δεν ήθελε να ακούσει τους πολίτες, αλλά να δώσει κοινωνική νότα στις βασικές κομματικές του γραμμές.


Τα αποτελέσματα της "διαβούλευσης" επιβεβαιώνουν τις νεοφιλελεύθερες επιλογές του κ. Μητσοτάκη: απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, διάλυση του κοινωνικού κράτους, νέες απολύσεις στο δημόσιο, ασυλία για όσους φοροδιαφεύγουν, συνέχιση του ίδιου καθεστώτος στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο»



τουρτιερα μακροστενη

παραλυση προσωπικου

https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_150.html
θεολογικη σχολη εκπα

Με απόφαση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα επιστρέφει τις πινακίδες και τις άδειες των οχημάτων που είχε πάρει για παραβάσεις του Κ. Ο.Κ.


παραλυση προσωπικου

Η απόφαση τίθεται σε ισχύ από την Παρασκευή (21.12.2018) και αφορά στα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας που έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί στις αστυνομικές Αρχές μέχρι σήμερα, Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, για τις ακόλουθες παραβάσεις:


– του άρθρου 34 Κ. Ο.Κ. (στάση και στάθμευση) και
– της παραγράφου 3 του άρθρου 4 Κ. Ο.Κ. (πινακίδα Ρ-40, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση), για την οποία προβλέπεται αφαίρεση της άδειας – και των πινακίδων κυκλοφορίας του οχήματος για είκοσι (20) ημέρες, σύμφωνα με την παράγραφο 8 του άρθρου 103 του Κ. Ο.Κ., όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει με την παράγραφο 3 του άρθρου 31 του Ν.4530/2018.


Εξαιρούνται οι παραβάσεις που αφορούν στην παρεμπόδιση ραμπών διάβασης ατόμων με αναπηρία και στην στάθμευση σε αποκλειστικές ή γενικές θέσεις στάθμευσης ατόμων με αναπηρία (άρθρο 29 παρ. 1 εδ. β’ του Ν.4530/2018).


Προϋπόθεση για την επιστροφή των προαναφερόμενων στοιχείων οδήγησης και κυκλοφορίας είναι η καταβολή του διοικητικού προστίμου.


Σημειώνεται ότι η εκτέλεση αποφάσεων που έχουν εκδοθεί από δικαστικές ή άλλες Αρχές εφαρμόζεται κανονικά, καθώς δεν εμπίπτουν στην ανωτέρω διαδικασία επιστροφής των στοιχείων.



παραλυση προσωπικου
cross training club νεα σμυρνη τιμες
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_1.html

λα ροσα νεγρα

τροφες για αναπλαση μυων

Ο ηλικιωμένος αρνήθηκε να πει οτιδήποτε στους αστυνομικούς και αυτό που επαναλάμβανε συνεχώς ήταν ότι ούτε ο ίδιος κατάλαβε πώς έφτασε στο έγκλημα, ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τη γυναίκα του και ότι για όλα έφταιγε η κακιά η ώρα.


Πριν από λίγο, οι αστυνομικοί ολοκλήρωσαν τη δικογραφία, χωρίς, όμως στην πραγματικότητα να μπορέσουν να πάρουν μια ολοκληρωμένη απολογία του δράστη, καθώς βρισκόταν συνεχώς με κατεβασμένο το κεφάλι, σε κατάσταση απόλυτης ηρεμίας χωρίς να θέλει να απαντήσει σε καμία από τις ερωτήσεις των αστυνομικών.


Όπως, μάλιστα, ενημέρωσαν τις αρχές τα ίδια του τα παιδιά, ο 79χρονος τα τελευταία πέντε χρόνια ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή χωρίς, όμως, να μπορούν να πουν με σιγουριά αν έπαιρνε πράγματι τα φάρμακά του ή όχι.


λα ροσα νεγρα

Σε λίγη ώρα, ο 79χρονος μεταφέρεται στον εισαγγελέα και εκεί ο δικαστικός λειτουργός θα επιχειρήσει και πάλι να μάθει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σήμερα το πρωί σκότωσε τη σύζυγό του και λίγο αργότερα παραδόθηκε στις αρχές.



λα ροσα νεγρα
δημοτικο τραγουδι αθανασιος διακος
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_99.html
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_147.html

soto store yeezy 350

pizza napoli γλυφαδα
soto store yeezy 350

Σύμφωνα με το ΒΒC, στο σημείο έχουν σπεύσει 12 πυροσβεστικά οχήματα και 80 πυροσβέστες.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_16.html

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Λονδίνου δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή παραμένει άγνωστο εάν υπάρχουν τραυματίες από το περιστατικό. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι χώροι έχουν εκκενωθεί.


επαρχιακά ταχυδρομικά γραφεία



soto store yeezy 350

Όπως φαίνεται στα βίντεο από το σημείο, πυκνοί καπνοί έχουν καλύψει τον ουρανό πάνω από το κέντρο αναψυχής, οι οποίοι είναι ορατοί από χιλιόμετρα μακριά.



What's going on at Highbury Fields / Corner?! pic.twitter.com/AIhauLohCU

— Bonny (@BonnySue12) September 25, 2018


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_57.html

νυφικα θεσσαλονικη κουσκουρα

Σοκ στη Χαλκιδική: Βρήκαν πτώμα να επιπλέει στη θάλασσα

Εντοπίστηκε, το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Ιουλίου, η σορός μίας, αγνώστων στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή Νέων Φλογητών.


νυφικα θεσσαλονικη κουσκουρα

Η άτυχη γυναίκα ηλικίας 70 - 80 ετών, ύψους περίπου 1,60μ., εύσωμης διάπλασης με γκρίζα κοντά μαλλιά, έφερε ολόσωμο μαύρο μαγιό.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί από το Κ. Υ. Μουδανιών στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Πηγή: Υπουργείο Ναυτιλίας


νυφικα θεσσαλονικη κουσκουρα


ροφηματα χωρις θερμιδες
σκουλαρικια κρικοι ατσαλι
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_5.html
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_23.html

σπανια βιβλια μαγειρικης

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_27.html
στοιχημα δημοψηφισμα ελλαδα 2015

Ο Φέντερερ είχε ανακοινώσει τον περασμένο Ιούλιο, ότι αποσύρεται από το υπόλοιπο της σεζόν λόγω του τραυματισμού του στην μέση και στο γόνατο (κάνοντας μάλιστα την απαραίτητη εγχείρηση), Η αποθεραπεία του ολοκληρώθηκε και ο Ελβετός πρωταθλητής δήλωσε κανονικά συμμετοχή στο Hopman Cup, που ανοίγει την σεζόν του 2017 στο τέννις.


(Διαβάστε σχετικά: Ρίο 2016: ο Φέντερερ ανακοίνωσε ότι δεν θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες)


Το τουρνουά φιλοξενείται κάθε χρόνο, στις αρχές Ιανουαρίου στο Περθ και είναι ο προπομπός του πρώτου Grand Slam της χρονιάς, του Australian Open. Σε αυτό συμμετέχουν μεικτά ζευγάρια από 8 χώρες, χωρισμένα σε δύο γκρουπ, με τους πρώτους του κάθε ομίλου να διεκδικούν το τρόπαιο.


σπανια βιβλια μαγειρικης

GettyImages 630643640
(Πηγή: Getty Images / Paul Kane)


Εφέτος το τουρνουά θα γίνει 1-7 Ιανουαρίου και ο Ρότζερ Φέντερερ έκανε την πρώτη του προπόνηση, καλώντας τους φιλάθλους να την παρακολουθήσουν. Δεν περίμενε όμως σίγουρα να βρεθούν στις κερκίδες 6000 (!) φίλοι του, που τον αποθέωσαν την στιγμή της εισόδου του στο κορτ.



Drum roll, please... @rogerfederer arrives for his first #HopmanCup practice (and there's lots of fans!) pic.twitter.com/UbkStdXGOc

— Hopman Cup (@hopmancup) December 29, 2016


σπανια βιβλια μαγειρικης
οι καλυτερες αισθηματικες ταινιες
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_94.html

η γυναικα με το ποδηλατο

φλωρεντια λεωφορεια
η γυναικα με το ποδηλατο
Χάρρυ Κλυνν: Αύριο (25/05) το μεσημέρι η κηδεία του - Η επιθυμία της οικογένειας

Αύριο, στις 12 το μεσημέρι, θα αποχαιρετήσουν συγγενείς και φίλοι τον Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα, σε ηλικία 78 χρόνων.


η γυναικα με το ποδηλατο

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Μητρόπολη Καλαμαριάς) ενώ ο ενταφιασμός θα γίνει στο κοιμητήριο Καλαμαριάς.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr.


επικινδυνα χημικα καλλυντικα


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_28.html
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_128.html

ανικητη γυναικα

business online cra
δημοσ σαρανταπορου λαρισασ

Οι άνεμοι στα δυτικά και βόρεια θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5, στα υπόλοιπα νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες 6 με 7 μποφόρ.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_117.html

Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_61.html

ανικητη γυναικα

Παγετός κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.


Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τη νύχτα είναι πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα νότια.
Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα σε ανατολικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 01 έως 06 βαθμούς Κελσίου.


Ζάκυνθος


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως από το απόγευμα μεμονωμένες καταιγίδες, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές το βράδυ.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα σε ανατολικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: στη Μακεδονία γενικά αίθριος και μονό τις πρωινές και βραδινές ώρες θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Στη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: στα δυτικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά τις πρωινές ώρες νοτιοδυτικοί 5 με 6, στρεφόμενοι βαθμιαία σε βόρειους 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 0 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 5 με 7 βαθμούς χαμηλότερη.



ανικητη γυναικα

casio επιτραπεζια ρολογια

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_127.html

Πρόκειται για μια 22χρονη άγαμη μητέρα η οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες διαμένει σε μία από τις πολυκατοικίες της Ν. Σμύρνης, στον ακάλυπτο της οποίας βρέθηκε το μωρό.


Η 22χρονη δεν είχε πει σε κανέναν τίποτα για την εγκυμοσύνη της και φρόντιζε να την κρύβει με φαρδιά ρούχα, ενώ το εντυπωσιακό είναι ότι δεν γνώριζε τίποτα ούτε η μητέρα της που ζούσαν στο ίδιο σπίτι από την ημέρα που χώρισε με τον πατέρα της.


Όπως είπε στους αστυνομικούς, γέννησε μόνη της στο διαμέρισμα, και αμέσως μετά πέταξε το μωρό για να μη γίνει αντιληπτή η γέννα από την μητέρα της. Η 22χρονη νοσηλεύεται φρουρούμενη σε γυναικολογική κλινική.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_79.html

δηλωση μωρου στο δημο

casio επιτραπεζια ρολογια

Σημειώνεται ότι το βρέφος γεννήθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας. Δεν έφερε καμία εξωτερική κάκωση και ο θάνατός του προσδιορίζεται περίπου 12 ώρες πριν από την ανεύρεση του.


Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι η ιατροδικαστική εξέταση δείχνει ως πιο πιθανή αιτία θανάτου την εγκατάλειψη, καθώς το βρέφος έμεινε εκτεθειμένο, μόνο με το σεντονάκι του και χωρίς φαγητό στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας.



casio επιτραπεζια ρολογια
ποσα κιλα ειναι ενα λιτρο μελι

ποια αντιβιωση να παρω για ωτιτιδα

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_130.html
https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_116.html
τριτο ματι facebook
ποια αντιβιωση να παρω για ωτιτιδα

Φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει δείχνουν το αεροπλάνο να βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από τη θάλασσα. Την πορεία του προς το νερό φαίνεται πως είχε διακόψει η λάσπη.


ποια αντιβιωση να παρω για ωτιτιδα

Όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα, στο σημείο έσπευσαν άμεσα σωστικά συνεργεία και τα 162 άτομα απεγκλωβίστηκαν με ασφάλεια.





μεινε διπλα μου official

ασκησεις στην πλαγια βολη

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_126.html
ενταξη η ενταξει
εύκολες συνταγές για σούπες

Ο κ. Αναστασιάδης σε γραπτή δήλωσή του καλεί την Τουρκία να επιστρέψει άμεσα στον διάλογο «νοουμένου ότι θα προηγηθεί ο τερματισμός της παραβίασης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αποκλειστική Οικονομική της Ζώνη».


ασκησεις στην πλαγια βολη

Παράλληλα, χαρακτήρισε αδικαιολόγητη τη ρητορική της Τουρκίας και των Τουρκοκυπρίων, τονίζοντας ότι δεν εξυπηρετεί τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του Κυπριακού λαού.


Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, από την πλευρά του, δήλωσε ότι είναι έτοιμος να ανταποκριθεί εάν προσκληθεί από τον πρόεδρο Αναστασιάδη σε δείπνο.


Διευκρίνισε, ωστόσο, σύμφωνα με τον «Πολίτη», ότι μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει οποιαδήποτε πρόσκληση, ενώ παράλληλα συμπλήρωσε ότι είναι σημαντική η πραγματοποίηση ενός δείπνου, προκειμένου να ξεκαθαριστούν οι προθέσεις των δύο πλευρών.


Σε δηλώσεις του στο τέλος της συνάντησης με τα «κοινοβουλευτικά κόμματα», ο Τουρκοκύπριος ηγέτης ανέφερε επίσης, μεταξύ άλλων, ότι αρχές της επόμενης εβδομάδας θα συναντηθεί με την ειδική αντιπρόσωπο των ΗΕ, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.


Ο κ. Ακιντζί είπε ακόμη ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα βρεθούν στην Κύπρο αξιωματούχοι του ΟΗΕ από τη Νέα Υόρκη.



ασκησεις στην πλαγια βολη
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_87.html

Wednesday, January 30, 2019

φορτηγακια απο γερμανια

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_132.html
ο σκυλος μου γλυφει τον αερα
κεφιρ αριανι διαφορες

Όπως αναφέρει η έκθεση «Outcast and desperate» της UNICEF, έως και 12.000 παιδιά φτάνουν καθημερινά στους καταυλισμούς για να γλιτώσουν από τη βία και την πείνα στη Μιανμάρ, συχνά τραυματισμένα ψυχικά από τις ωμότητες που είδαν.


Συνολικά σχεδόν 600.000 Ροχίνγκια πρόσφυγες έχουν εγκαταλείψει την Πολιτεία Ραχίν της Μιανμάρ από τις 25 Αυγούστου, όταν ο στρατός της χώρας ξεκίνησε μια εκστρατεία «εθνοκάθαρσης», όπως καταγγέλλει ο ΟΗΕ, έπειτα από μια σειρά επιθέσεων από Ροχίνγκια αντάρτες.


«Δεν θα είναι βραχυπρόθεσμο, δεν πρόκειται να τελειώσει σύντομα», δήλωσε ο Σάιμον Ίνγκραμ, συντάκτης της έκθεσης και αξιωματούχος της UNICEF στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.


«Οπότε είναι κρίσιμης σημασίας να παραμείνουν ανοικτά τα σύνορα και να προστατευθούν τα παιδιά και επίσης τα παιδιά που έχουν γεννηθεί στο Μπανγκλαντές να καταγραφούν εκεί».




φορτηγακια απο γερμανια
φορτηγακια απο γερμανια
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_9.html

τι ειναι διπολικη διαταραχη

τι ειναι διπολικη διαταραχη
τι ειναι διπολικη διαταραχη

Η κρίση οδήγησε την τουρκική λίρα σε «ελεύθερη πτώση», όμως ο Καλίν εμφανίζεται αισιόδοξος, σημειώνοντας, ωστόσο, πως η Ουάσινγκτον πρέπει να σταματήσει τις προσπάθειες να επηρεάσει την τουρκική δικαιοσύνη.


Ο Ιμπραχίμ Καλίν είπε, επίσης, σε συνέντευξη Τύπου πως η Τουρκία θα ασκήσει τα δικαιώματά της, αν οι ΗΠΑ δεν παραδώσουν τα μαχητικά αεροσκάφη F-35 στην Άγκυρα. Η λίρα, που αφού έφθασε σε ιστορικό χαμηλό έναντι του δολαρίου (1:7,24) σημείωσε άνοδο, θα συνεχίσει να ανακάμπτει, είπε.


αγοραπωλησια μετοχων online

Μπλόκο Τραμπ στην παράδοση των F-35 στην Τουρκία


Ο εκπρόσωπος είπε ακόμη ότι η Τουρκία θα συνεχίσει τις συνομιλίες με τις Ηνωμένες Πολιτείες, αν επιδείξουν εποικοδομητική στάση για την επίλυση μιας διπλωματικής διένεξης.


Ο Ιμπραχίμ Καλίν συμπλήρωσε πως δεν έχουν προγραμματιστεί συνομιλίες ανάμεσα στον πρόεδρο Ερντογάν και τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και δήλωσε πως η Τουρκία θα λάβει θετική θέση ως προς τη διεξαγωγή των εμπορικών συναλλαγών στα εθνικά νομίσματα προκειμένου να διαφύγει από την πίεση του δολαρίου.




νυμφίος ανύμφευτος
https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_15.html
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_115.html

καππας τζακια

καππας τζακια

«Τον τελευταίο χρόνο έχουμε περάσει αρκετά κρίσιμα μονοπάτια, αλλά από το σημερινό Eurogroup, θα έχουμε μια εικόνα για το πώς προχωράμε στο κλείσιμο της αξιολόγησης. Θεωρούμε ότι θα διαφανεί το χρονοδιάγραμμα ώστε αμέσως μετά να μπορέσουμε να μιλήσουμε με ασφάλεια για τα επόμενα βήματα» ανέφερε ο κ. Χαρίτσης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.


νεοι επιβατες ενοικιαζομενα δωματια

«Δεν μπορούμε να προσεγγίσουμε τέτοια σοβαρά θέματα με συναισθηματικούς όρους. Υπάρχει η πραγματικότητα που λέει ότι είναι προς το συμφέρον όλων να προχωρήσει πολύ γρήγορα αυτή η υπόθεση. Είναι σημαντικό να κλείσει αυτή η εκκρεμότητα και να ανασάνει η ελληνική οικονομία μετά από 7 χρόνια ύφεσης», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης και συμπλήρωσε πως για την κυβέρνηση, όμως είναι σημαντικός και ο τρόπος που θα κλείσει.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_56.html

«Δεν έχει να κάνει με δικές μας εμμονές που μας κατηγορεί η αντιπολίτευση αλλά με τον τρόπο που θα επιστρέψουμε στο ευρωπαϊκό κεκτημένο - πώς θα επιστρέψουν οι εργασιακές συνθήκες εκεί - αλλά και πού θα κλείσουν τα πλεονάσματα μετά το 2018» πρόσθεσε.




καππας τζακια
γιατροσοφια για ραγαδες
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_60.html

οτι βρεξει ασ κατεβασει τι σημαινει

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_1.html
θεωρητική γλωσσολογία
κεντρικη ραδιοφωνια εβρου χιλιες και μια νυχτες
οτι βρεξει ασ κατεβασει τι σημαινει
οτι βρεξει ασ κατεβασει τι σημαινει

«Κάποιοι στο εσωτερικό της γείτονος θέλουν να σύρουν την Τουρκία σε συμπεριφορές αντίθετες προς το διεθνές δίκαιο που σε καμία περίπτωση δεν αρμόζουν σε ευρωπαϊκή χώρα. Αναθεωρητικές λογικές, ως γνωστόν, ανέκαθεν οδήγησαν σε αρνητικές ατραπούς και πάντοτε ηττήθηκαν», προσθέτει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών και υπενθυμίζει πως «το μοναδικό αντικείμενο των διερευνητικών επαφών ήταν και είναι η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας, σύμφωνα με τις προβλέψεις και τους κανόνες του διεθνούς δικαίου».


Είχε προηγηθεί αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, όπου αναφερόταν: «Μετά τις πρόσφατες προβληματικές δηλώσεις Ερντογάν για τη Συνθήκη της Λωζάννης, πυροδοτήθηκε στο εσωτερικό της Τουρκίας συζήτηση για το καθεστώς του Αιγαίου. Η συζήτηση αυτή προκάλεσε τώρα και την τοποθέτηση του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών το οποίο, μεταξύ άλλων, επαναφέρει και θέμα δήθεν ‘’γκρίζων ζωνών’’.


Υπενθυμίζεται πως το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του νωρίτερα έκανε λόγο για μια σειρά από «αλληλένδετα προβλήματα σε σχέση με το Αιγαίο».




https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_28.html

εκτυπωση α2 τιμη

αθηνα πυργος διαδρομη
το ασχημοπαπο εκδοσεισ

Η πρόσβαση στη σχετική υπηρεσία μπορεί να γίνει είτε με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο TAXISnet που διαθέτει κάθε φορολογούμενος, είτε με τον αριθμό φορολογικού μητρώου του και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός του.


Εκείνο που θα πρέπει να προσέξουν, σε κάθε περίπτωση, οι ιδιοκτήτες οχημάτων, είναι ότι η προθεσμία για την αποπληρωμή των τελών κυκλοφορίας λήγει στις 31/12/2018.


εκτυπωση α2 τιμη

Ωστόσο, ορατή είναι η πιθανότητα παράτασης της πληρωμής των τελών κυκλοφορίας. Το αν τελικά θα δοθεί παράταση θα κριθεί στις 28 Δεκεμβρίου.


Επτά ερωτήσεις και απαντήσεις από την ΑΑΔΕ


Προκειμένου να διευκολύνει τους φορολογουμένους, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) απάντησε σε επτά βασικά ερωτήματα σε σχέση με τα τέλη κυκλοφορίας του 2019.


Αν μεταβιβάσω το όχημα εντός του τρέχοντος έτους οφείλω τέλη κυκλοφορίας του επόμενου;


- Όχι. Τα τέλη πρέπει να καταβληθούν από αυτόν που είναι κάτοχος την 1η Ιανουαρίου ή μέχρι την παράταση, αν έχει δοθεί.


Είμαι συνιδιοκτήτης ενός οχήματος και έχουν εκδοθεί έντυπα τελών για κάθε Α. Φ.Μ. Πρέπει να τα πληρώσουμε όλοι;


- Όχι. Τα τέλη είναι αδιαίρετα και αρκεί να τα πληρώσει ένας από τους συνιδιοκτήτες. Αν δεν πληρωθούν, ο καθένας είναι συνυπόχρεος για ολόκληρο το ποσό.


Έχει αλλάξει ο αριθμός κυκλοφορίας και έχω πληρώσει τα τέλη πριν την αλλαγή. Οφείλω τέλη και στο νέο αριθμό;


-Όχι γιατί οι δύο αριθμοί συσχετίζονται και ισχύει η πληρωμή ανεξάρτητα σε ποιον αριθμό έγινε.


Πότε δεν οφείλονται τέλη;


Όταν το όχημα έχει τεθεί σε ακινησία εκούσια ή αναγκαστική πριν την έναρξη του έτους τελών.


Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα τα τέλη κυκλοφορίας;


- Εκτός από τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας, επιβάλλεται και πρόστιμο :


• ισόποσο των τελών, αν το όχημα είναι δίκυκλο/τρίκυκλο Ι. Χ. ή επιβατικό Ι. Χ.


• το ήμισυ των τελών, αν το όχημα είναι επιβατικό Δ. Χ. ή φορτηγό ή λεωφορείο.


• 30 €, αν τα τέλη κυκλοφορίας είναι λιγότερα από 30 €.


Γιατί εμφανίζεται το μήνυμα «Ελλιπή στοιχεία για τον υπολογισμό των τελών»;


- Ανάλογα με τον τύπο του οχήματος τα τέλη υπολογίζονται βάσει των κυβικών εκατοστών του κινητήρα (cc), των εκπομπών ρύπων (CO2), του μεικτού βάρους και των θέσεων. Αν η βάση υπολογισμού δεν είναι συμπληρωμένη δεν μπορούν να υπολογιστούν τα τέλη και θα πρέπει να απευθυνθείτε στην Περιφερειακή Υπηρεσία Μεταφορών προκειμένου να διορθωθεί η άδεια κυκλοφορίας.


Γιατί εμφανίζεται το μήνυμα «Ο Α. Φ.Μ. δεν εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης του οχήματος»;


- Ο Α. Φ.Μ. που έχετε συμπληρώσει ή είναι λανθασμένος (οπότε συμπληρώνετε τον σωστό) ή αναγράφεται στην άδεια, Α. Φ.Μ. διαφορετικός από αυτόν του κατόχου (οπότε απευθύνεστε στην Περιφερειακή Υπηρεσία Μεταφορών) ή είναι διαφορετικός στα στοιχεία που τηρούνται από την Υπηρεσία μας (οπότε απευθύνεστε στη Δ. Ο.Υ.). Αν δεν ισχύει κάτι από τα ανωτέρω τότε μπορεί να συμπληρώνετε λανθασμένο αριθμό κυκλοφορίας.


Βήμα - βήμα η εκτύπωση


Τα τέλη κυκλοφορίας του 2019 αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), aade.gr.


Για την εκτύπωση του ειδοποιητηρίου για τα τέλη κυκλοφορίας 2019 δεν χρειάζεται να πληκτρολογήσετε του κωδικούς πρόσβασης.


Θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:


- Στην Υπηρεσία προς τους Πολίτες επιλέξτε την ένδειξη Οχήματα


Αμέσως θα μεταφερθείτε στην ηλεκτρονική φόρμα και στη συνέχεια να κάνετε κλικ στο πεδίο «ΕΙΣΟΔΟΣ».


teli kikloforias1


- Συμπληρώστε το Α. Φ.Μ., που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας


- Συμπληρώστε τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας


- Συμπληρώστε το έτος τελών κυκλοφορίας


- Επιλέγετε «Αναζήτηση»


- Επιλέγετε « Εκτύπωση» όταν εμφανιστεί το μήνυμα «Επιτυχής αναζήτηση».



teli kikloforias copy


Κάντε κλικ ΕΔΩ για την εκτύπωση


Η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας 2019 μπορεί να γίνεται είτε στα γκισέ της τράπεζας είτε ηλεκτρονικά.


Για όσους θέλουν να τα εξοφλήσουν μέσω e-banking, θα χρειαστούν μόνον την Ταυτότητα Οφειλής που υπάρχει στο ειδοποιητήριο. Τα τέλη κυκλοφορίας μπορούν να εξοφλήσουν σε 12 δόσεις οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών.


Σε κάποιες τράπεζες ακόμη και εάν ο οφειλέτης δεν έχει τον κωδικό πληρωμής, μπορεί να το πράξει απλά δηλώνοντας στην σχετική καρτέλα τον αριθμό κυκλοφορίας και το ΑΦΜ.



εκτυπωση α2 τιμη
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_132.html
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_63.html

τι σημαινει θερμαστης

σουλειμαν ο μεγαλοπρεπης ποτε θα αρχισει

Ο καταδικασμένος κακοποιός, που όταν συνελήφθη δήλωνε «αντιεξουσιαστής», απασχόλησε τις Αρχές για ανθρωποκτονίες και ληστείες σε επαρχιακή πόλη, ενώ ο καταδικασμένος τρομοκράτης αποτελεί ηγετικό στέλεχος της νέο τρομοκρατίας. Τα στόματα άνοιξαν μετά τη σύλληψη από την αντιτρομοκρατική των 14 ατόμων που είναι συγγενείς κρατουμένων στον Κορυδαλλό και έβαζαν χρήματα στο λογαριασμό του Γιαγτζόγλου.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_35.html

Στις καταθέσεις τους στις δικαστικές Αρχές αρκετοί από αυτούς μίλησαν και έδωσαν τα πρόσωπα που είχαν στήσει την «επιχείρηση» αλλά και πώς ακριβώς λειτουργούσε το όλο σύστημα μέσα στο μεγαλύτερο σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece υπάρχει κατάθεση συγγενή κρατούμενου που αναφέρει ότι επειδή είχε γεννήσει η σύζυγος ενός κρατούμενου, πλήρωσε 300 ευρώ για του περάσουν στο Κορυδαλλό ένα μπουκάλι βότκα ώστε να γιορτάσει το γεγονός, και ένας άλλος έδωσε επίσης 300 ευρώ για κάρτες κινητού τηλεφώνου. Ο καταδικασμένος τρομοκράτης έκανε τον διαμεσολαβητή ανάμεσα στον ενδιαφερόμενο και στον κακοποιό του κοινού ποινικού και φυσικά έπαιρνε το σχετικό ποσοστό.


Όσο όμως και αν ακούγεται εξωπραγματικό, με τον τρόπο αυτό δόθηκαν χρήματα κρατουμένων ακόμα και για οικοδομικές εργασίες σε κελιά, για μικρά ψυγεία, τηλεοράσεις και κουζίνες!!!! Πάντως ο δικαστικός λειτουργός που ανέλαβε να φέρει σε πέρας αυτή την τόσο σοβαρή έρευνα, δεν έχει πεισθεί ακόμα αν τα «προϊόντα» ήταν πράγματι αυτά ή εάν υπάρχουν πίσω από όλα αυτά και άλλα πιο σοβαρά ενδεχόμενα, όπως ακόμα και ναρκωτικά. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του CNN Greece μια γυναίκα που είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες συγγενείς που κατέθεταν χρήματα, είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2017 γιατί είχε προσπαθήσει να περάσει ναρκωτικά στις φυλακές.


Την ίδια ώρα οι δικαστικές Αρχές μαζί με την αρχή καταπολέμησης της νομιμοποιήσεως εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, προεκτείνουν την έρευνά τους και σε λογαριασμούς που διατηρούν και άλλοι καταδικασμένοι τρομοκράτες ψάχνοντας τη ροή χρημάτων. Μάλιστα η έρευνα των Αρχών θα επεκταθεί και σε λογαριασμούς συγγενικών τους προσώπων κυρίως πρώτου βαθμού. Πρόκειται για λογαριασμούς αρχικά δυο γυναικών και δυο ανδρών που καταδικάστηκαν για υποθέσεις τρομοκρατίας χωρίς ακόμη να έχουν τελειώσει οι εκκρεμότητές τους με τα ελληνικά δικαστήρια.


γιάννης ντουνιάς ο ταρζάν lyrics

Πάντως όπως φάνηκε, η πλειοψηφία των 14 συλληφθέντων είχαν συγγενείς έγκλειστους στην Α' πτέρυγα του Κορυδαλλού, εκεί όπου βρίσκονται και βαριά ονόματα της τρομοκρατίας και το κέντρο της όλης «επιχείρησης». Μάλιστα είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου είχε φθάσει στο σημείο να κάνει απεργία πείνας για να μεταφερθεί από τις φυλακές της επαρχίας που κρατούνταν, στις φυλακές Κορυδαλλού και από την ημέρα που πέτυχε το σκοπό του έχει υποβάλει σύμφωνα με πληροφορίες αιτήματα για να κρατηθεί και ο ίδιος στην Α' πτέρυγα!!


Και μέσα σε όλη αυτή την εικόνα θα πρέπει να προστεθεί και το γεγονός ότι ενώ υπάρχουν κρατούμενοι που οι υποθέσεις τους έχουν τελεσιδικήσει, παραμένουν στον Κορυδαλλό παρά το γεγονός ότι θα έπρεπε να έχουν μεταφερθεί σε άλλες φυλακές καθώς ο Κορυδαλλός είναι πια σωφρονιστικό κατάστημα για υπόδικους.



τι σημαινει θερμαστης
τι σημαινει θερμαστης
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_116.html

b vitamin e

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_120.html
σοβας κατασκευη
b vitamin e

"Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Τον γνωρίσαμε σαν την ήρεμη δύναμη του αθλητισμού, των επιχειρήσεων, άριστο οικογενειάρχη και πιστό αγαπητό φίλο στην παρέα του. Θα τον θυμόμαστε πάντα. Καλό Ταξίδι Πρόεδρε" αναφέρει ο κ. Καμμένος στο λογαριασμό του στο twitter.



Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Τον γνωρίσαμε σαν την ήρεμη δύναμη του αθλητισμού, των επιχειρήσεων, άριστο οικογενειάρχη και πιστό αγαπητό φίλο στη παρέα του. Θα τον θυμόμαστε πάντα Καλό Ταξίδι Πρόεδρε


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_82.html

δημόσιο χρέος ελλάδας απο το 1974
— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 10 Ιουνίου 2018


b vitamin e

τρεις ελιες λεμεσος

αγγελιες για δουλεια μαγειρας
ψηφιακο βιβλιο βικιπαιδεια
τρεις ελιες λεμεσος

Η απόφαση θα έχει και γι’ αυτή τη χρονιά αναδρομική ισχύ και οι αγορές πετρελαίου θέρμανσης θα υπολογιστούν από την έναρξη της διάθεσής του.


τρεις ελιες λεμεσος

Άμεσα αναμένονται τα νέα κριτήρια χορήγησης του επιδόματος, το οποίο σύμφωνα με τις επιταγές του τρίτου μνημονίου θα περιοριστεί στο μισό από το περσινό ποσό.


Οι πληροφορίες για τα κριτήρια αναφέρουν πως είναι αυστηρότερα, εισοδηματικά και περιουσιακά.


Η καταβολή της πρώτης δόσης θα γίνει την 1η Ιανουαρίου του 2018, ενώ η δεύτερη τον Ιούνιο του επόμενου έτους.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_85.html

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_119.html

Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέσω του Taxisnet για να ενταχθούν στο Μητρώο Δικαιούχων του επιδόματος θέρμανσης, όταν ανοίξει η πλατφόρμα.


Η αίτηση θα υποβληθεί στη σχετική ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, αφού ο χρήστης εισέλθει στο σύστημα με χρήση των κωδικών πρόσβασης του στο Taxisnet.


τιτανικοσ 2 ταινια

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_130.html
τηλεοπτικο καναλι κοντρα
τιτανικοσ 2 ταινια

«Δύο νέοι αιγυπτιακής καταγωγής που ετοιμάζονταν να πραγματοποιήσουν επίθεση, με κάποιο εκρηκτικό ή ρικίνη, ένα εξαιρετικά τοξικό δηλητήριο», δήλωσε ο υπουργός στο BFMTV.


Ο ίδιος δεν διευκρίνισε ωστόσο την υπηκοότητα τους. Σύμφωνα με πηγή που πρόσκειται στις έρευνες, οι δύο συλληφθέντες δεν είναι αδέλφια και είναι γεννημένοι στην Αίγυπτο το 1998.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_46.html

«Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο 18ο διαμέρισμα του Παρισιού», στα βόρεια της πρωτεύουσας, «στις 11 Μαϊου», δήλωσε η ίδια πηγή.


Όπως είπε ο Κολόμπ, γάλλοι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών υπέκλεψαν συνομιλίες των δύο ανδρών στην πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογραφημένων μηνυμάτων Telegram στο πλαίσιο παρακολούθησης εξτρεμιστικής δραστηριότητας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Οι δύο συλληφθέντες φέρεται να παρακολουθούσαν διαδικτυακά μαθήματα παρασκευής δηλητηρίου με βάση την ρικίνη.


Η ανακοίνωση αυτή γίνεται σχεδόν μία εβδομάδα μετά την επίθεση με μαχαίρι στο Παρίσι από την οποία έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος και τραυματίστηκαν πέντε.


Την ευθύνη ανέλαβε το αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος ενώ ο δράστης ήταν ένας 21χρονος γαλλικής υπηκοότητας αλλά με καταγωγή από την Τσετσενία, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας.




τιτανικοσ 2 ταινια
φοιτητικο επιδομα 2015 ποτε

αγροτικη α.β.ε.ε. ελαιουργικεσ επιχειρησεισ

αργυροσ αντωνησ συνεργειο
αγροτικη α.β.ε.ε. ελαιουργικεσ επιχειρησεισ
αγροτικη α.β.ε.ε. ελαιουργικεσ επιχειρησεισ
Δημοτικά: Ξεκινούν οι δηλώσεις για την διδασκαλία δεύτερης ξένης γλώσσας

Εγκύκλιο για την διδασκαλία της 2ης ξένης γλώσσας στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2018-2019 εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας όπου και γίνεται γνωστό ότι οι δηλώσεις θα γίνονται από τους γονείς έως 8 Ιουνίου 2018.


pka table

Συγκεκριμένα, οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών που θα φοιτήσουν κατά το σχολικό έτος 2018-2019 στην Ε΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου συμπληρώνουν δήλωση με τη γλώσσα προτίμησης του παιδιού τους (Γαλλική ή Γερμανική) και την καταθέτουν στο Διευθυντή του Σχολείου τους έως 8 Ιουνίου 2018.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι Διευθυντές/ντριες των Δημοτικών Σχολείων με λειτουργικότητα από 4/θέσια και άνω ενημερώνουν για την επιλογή της 2ης ξένης γλώσσας τους/τις μαθητές/τριες της Δ΄ τάξης, οι οποίοι θα φοιτήσουν κατά το σχολικό έτος 2018-2019 στην Ε΄ τάξη, καθώς και τους γονείς και κηδεμόνες τους.

Οι μαθητές/τριες διδάσκονται ως 2η ξένη γλώσσα όποια από τις δυο (Γαλλικά Γερμανικά) έχει την πλειοψηφία των δηλώσεων προτίμησης σε επίπεδο τμήματος, όπως αυτή διαμορφώνεται μετά τις δηλώσεις των μαθητών/τριών που θα φοιτήσουν κατά το επόμενο σχολικό έτος στην Ε΄ τάξη.

Σε περίπτωση ισοψηφίας στις προτιμήσεις των μαθητών/τριών του τμήματος, διδάσκεται ως 2η ξένη γλώσσα αυτή για την οποία υπάρχουν διαθέσιμες διδακτικές ώρες σε επίπεδο οικείας Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Δεν επιτρέπεται αλλαγή τμήματος μαθητών λόγω διαφορετικής προτίμησης σε σχέση με τη 2η ξένη γλώσσα που πλειοψήφησε και διδάσκεται στο τμήμα τους.

Σε σχολεία με δύο ή περισσότερα τμήματα ανά τάξη, οι μαθητές/τριες δύναται να κατανεμηθούν σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους σε μεικτά-παράλληλα τμήματα με δυο προϋποθέσεις:

- Ο ελάχιστος αριθμός για τη δημιουργία τμήματος είναι οι 12 μαθητές/τριες
- Ο αριθμός των παράλληλων τμημάτων δεν μπορεί να υπερβαίνει τον αριθμό των υφιστάμενων τμημάτων γενικής παιδείας, π. χ. από 2 τμήματα γενικής Παιδείας δημιουργούνται αποκλειστικά 2 τμήματα 2ης ξένης γλώσσας, από 3 τμήματα γενικής Παιδείας δημιουργούνται αποκλειστικά 3 τμήματα 2ης ξένης γλώσσας κτλ.

Οι Διευθυντές/ντριες των Σχολείων, με βάση τις αιτήσεις των γονέων συμπληρώνουν και υποβάλλουν τον αντίστοιχο Πίνακα στη Διεύθυνση Π. Ε. που ανήκει το σχολείο έως 15 Ιουνίου 2018.

Τους συγκεντρωτικούς Πίνακες στους οποίους θα αναγράφεται κάθε σχολείο ανά Διεύθυνση Εκπαίδευσης, θα αποστείλουν οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Π. Ε. & Δ. Ε. στη Διεύθυνση Σπουδών Προγραμμάτων και Οργάνωσης Π. Ε. του ΥΠ. Π.Ε. Θ. μέχρι 12 Ιουλίου 2018.

Ενέργειες για τη Β’ Ξένη Γλώσσα από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο

Οι Διευθυντές/ντριες των Δημοτικών σχολείων, αφού ενημερωθούν από τους/τις Διευθυντές/ντριες των Γυμνασίων στα οποία διδάσκεται η ιταλική γλώσσα, ενημερώνουν εντός του Μαΐου με επιστολή τους, τους/τις μαθητές/τριες της ΣΤ΄ τάξης και τους γονείς και κηδεμόνες τους σχετικά με τη δυνατότητα επιλογής της ιταλικής γλώσσας ως 2ης ξένης γλώσσας στο γυμνάσιο, καλώντας τους να υποβάλουν σχετική γραπτή δήλωση μέχρι την 8η Ιουνίου 2018.

Ενημερώνουν, επίσης, τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών της ΣΤ΄ τάξης με επιστολή τους εντός του Μαΐου ότι, κατ’ εξαίρεση, όποιοι/ες έχουν λόγους να επιλέξουν στο γυμνάσιο διαφορετική 2η ξένη γλώσσα από αυτή που διδάχτηκαν στο δημοτικό, δύνανται να υποβάλουν αιτιολογημένη γραπτή αίτηση μέχρι την 8η Ιουνίου 2018.

Τέλος, οι Διευθυντές/ντριες των Δημοτικών σχολείων με τη λήξη των μαθημάτων αποστέλλουν στα Γυμνάσια μαζί με τους τίτλους Σπουδών βεβαίωση για τη 2η ξένη γλώσσα που έχει διδαχθεί ο μαθητής στο δημοτικό και κατά περίπτωση: α) τις σχετικές δηλώσεις για την ιταλική γλώσσα και β) τις αιτιολογημένες αιτήσεις για την αλλαγή της 2ης ξένης γλώσσας από αυτή που διδάχτηκε στο δημοτικό.


Δημοτικά: Ξεκινούν οι δηλώσεις για την διδασκαλία δεύτερης ξένης γλώσσας
01
Δημοτικά: Ξεκινούν οι δηλώσεις για την διδασκαλία δεύτερης ξένης γλώσσας

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_30.html
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_132.html

ταφροσ των μαριανων βιντεο

Οι νέες προειδοποιήσεις που «εκτόξευσαν» εκατέρωθεν Τραμπ και Κιμ στην «αυγή» του 2018, επαναφέρουν στο προσκήνιο το ερώτημα για το πώς γίνεται στην πραγματικότητα μια επίθεση με πυρηνικά όπλα.


μοντερνα επιπλα τραπεζαριας

Η «εικόνα» του εκάστοτε Αμερικανού προέδρου να κάθεται στο γραφείο του, έχοντας το δάχτυλό του πάνω από το… κουμπί, έτοιμος να το πατήσει για να ξεκινήσει μια πυρηνική επίθεση, κάθε άλλο παρά πραγματική είναι, δημιουργήθηκε όμως για να συμβολίσει την ταχύτητα με την οποία μπορεί να γίνει πράξη κάτι τέτοιο μετά από την σχετική εντολή.


ταφροσ των μαριανων βιντεο

Επιπλέον και η θεωρία ότι το διάσημο… βαλιτσάκι, πιο γνωστό στους Αμερικανούς ως «πυρηνική μπάλα ποδοσφαίρου», το οποίο έχει πάντα μαζί του όπου κι αν βρίσκεται ο πρόεδρος, περιέχει το «κουμπί», δεν είναι παρά ένας ακόμη μύθος. Το «κουμπί» δεν βρίσκεται στο βαλιτσάκι, όμως μέσα σε αυτό βρίσκεται ό, τι χρειάζεται ένας πρόεδρος για να πάρει την απόφαση μιας πυρηνικής επίθεσης.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_119.html


«Ο πρόεδρος αυτοπροσώπως, δεν μπορεί να πατήσει ένα κουμπί και να προκαλέσει την εκτόξευση πυραύλων. Μπορεί μόνο να δώσει την εντολή, την οποία θα ακολουθήσουν οι αρμόδιοι, που θα κάνουν και τους πυραύλους να πετάξουν», διευκρίνισε ο Dr Πίτερ Φίβερ, καθηγητής πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο Duke, μιλώντας πέρυσι στα μέλη του Κογκρέσου. «Το σύστημα για μια πυρηνική επίθεση δεν είναι αυτό που φοβούνται πολλοί άνθρωποι, δηλαδή ένα κουμπί πάνω στο οποίο μπορεί να στηριχθεί κατά λάθος ένας πρόεδρος, προκαλώντας άμεσα την εκτόξευση πυραύλων», πρόσθεσε ο ίδιος κι εξήγησε πως για να ληφθεί μια τέτοια απόφαση θα πρέπει ο πρόεδρος να συνεργαστεί όχι μόνο με τους επικεφαλής του στρατού που χειρίζονται στην πράξη όλα εκείνα που χρειάζονται για να γίνει μια πυρηνική επίθεση, αλλά ακόμη και με τους απλούς στρατιώτες που υπηρετούν στα σιλό που φυλάσσονται οι πύραυλοι».


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_15.html

ταφροσ των μαριανων βιντεο


Είτε βρίσκεται στον Λευκό Οίκο, στο αυτοκίνητό του, εν πτήσει με το Air Force One, είτε σε ταξίδι στο εξωτερικό η βαλίτσα βρίσκεται πάντα σε απόσταση μερικών εκατοστών από τον πρόεδρο. Δεν την κρατά ο ίδιος, αλλά ένας βοηθός του, που δεν απομακρύνεται ποτέ από κοντά του, ενώ πάνω της είναι πάντα τα μάτια των πρακτόρων των μυστικών υπηρεσιών. Αντίστοιχη βαλίτσα, έχει πάντα κοντά του και ο αντιπρόεδρος, σε περίπτωση που ο πρόεδρος δεν είναι σε θέση να λάβει την απόφαση για πυρηνική επίθεση.


Τι περιέχει η βαλίτσα


Ο «προεδρικός χαρτοφύλακας έκτακτης ανάγκης», όπως ονομάζεται επισήμως η περιβόητη βαλίτσα, περιέχει τέσσερα πράγματα όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο του ο πρώην διευθυντής του στρατιωτικού γραφείου του Λευκού Οίκου, Μπιλ Γκάλεϊ.


Αυτά είναι:


-ένα μαύρο βιβλίο, στο οποίο αναγράφεται η λίστα με τις επιλογές για επίθεση


-μια μικροσκοπική κάρτα με τους κωδικούς που χρησιμοποιεί ο πρόεδρος για να πιστοποιήσει την ταυτότητά του


-μια λίστα με τα ασφαλή καταφύγια στα οποία μπορεί να φιλοξενηθεί ο πρόεδρος και


-οδηγίες για τη χρήση του συστήματος εκπομπής έκτακτης ανάγκης.



πως μπορω να δω κλειδωμενες φωτο στο facebook

οδδυ μεταχειρισμενα αυτοκινητα

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_99.html
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_3.html
πολο ανδρων μπακου 2015
οδδυ μεταχειρισμενα αυτοκινητα
οδδυ μεταχειρισμενα αυτοκινητα

«Αυτά που περάσαμε εμείς είναι πολύ πιο light από αυτά που πέρασαν με βία, με ΜΑΤ, από το 2010», είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο υπουργός Εσωτερικών, εκτιμώντας πως η στάση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ θα πρέπει να αξιολογηθεί συγκριτικά με την εναλλακτική «της τυφλής ρήξης» που θα οδηγούσε σε μεγαλύτερη φτωχοποίηση του λαού, με «απρόβλεπτες συνέπειες».


καθηγητες παντειου

«Η πολιτική η οποία εφαρμόζεται από ΣΥΡΙΖ-ΑΝΕΛ προφανώς δεν ξεφεύγει από το να είναι πολιτική λιτότητας αλλά είναι πολύ πιο ήπια. Αυτό πιστοποιείται απ' τα ίδια τα νούμερα», πρόσθεσε.


Χαρακτηρίζοντας θετική εξέλιξη τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για πρώτη φορά από το 2010, ο κ. Σκουρλέτης κατηγόρησε τις προηγούμενες κυβερνήσεις ότι έχουν τεράστιες ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση της χώρας, υποστηρίζοντας πως «κάποιοι έφαγαν με δέκα μασέλες».



«Αυτή η κυβέρνηση δεν ασπάζεται την αντίληψη και τη λογική των μνημονίων», σημείωσε, εξηγώντας ότι το παράλληλο πρόγραμμα περιλαμβάνουν μέτρα «που προσπαθούν να λειάνουν τις πολιτικές που δεν είναι δικές μας».



Για τις δηλώσεις Ρέγκλινγκ ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι ο γενικός διευθυντής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας δεν λειτουργεί ως τεχνοκράτης αλλά ασκεί πολιτική μιλώντας εξ ονόματος του ευρωπαϊκού ΔΝΤ: «Ο Ρέγκλινγκ προσπαθεί να πείσει ότι όλοι είμαστε ίδιοι (...) επιθυμούν να εφαρμοστεί μια ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική και να πείσουν ότι η λιτότητα είναι μονόδρομος».


«Πετύχαμε πολύ περισσότερα από όσα μπορούσαμε», είπε και εμφανίστηκε βέβαιος ότι η βελτίωση στο πρόγραμμα είναι αισθητή. Η Αθήνα κέρδισε τη «δέσμευση για τα ζητήματα του χρέους παρόλο που υπάρχει ασάφεια», τόνισε ο κ. Σκουρλέτης αναγνωρίζοντας ωστόσο πως η δέσμευση αυτή ήταν «κατώτερη των προσδοκιών».


μαρτιν αρσεναλ

μαρτιν αρσεναλ

Μια συνεργασία η οποία διαρκεί για περισσότερα από 35 χρόνια είναι αδιαμφισβήτητα επιτυχημένη. Αυτό συμβαίνει στην περίπτωση των φαρμακευτικών εταιρειών MSD και ΒΙΑΝΕΞ, οι οποίες ανακοίνωσαν τη Δευτέρα (04/06/2018) τη διεύρυνση της συνεργασίας τους.


θερμοπυλες βικι

Ιθύνων νους για την έναρξη αυτής της επιτυχημένης συνεργασίας, είναι ο «πατριάρχης» της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, ιδρυτής και πρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ, Παύλος Γιαννακόπουλος. Πιστός συνεχιστής του έργου του πατέρα του, ο αντιπρόεδρος και αν. διευθύνων σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ανανέωσε και διεύρυνε τη συνεργασία των δύο εταιρειών, στη θεραπευτική κατηγορία της δυσλιπιδαιμίας.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_113.html

μαρτιν αρσεναλ

H νέα επιχειρηματική συμφωνία τίθεται σε ισχύ από την 1η Ιουνίου 2018. Συγκεκριμένα, Η ΒΙΑΝΕΞ θα αναλάβει εξ ολοκλήρου τη διανομή και προώθηση των δύο καταξιωμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων της MSD, της εζετιμίμπης καθώς και του σταθερού συνδυασμού της εζετιμίμπης με τη σιμβαστατίνη και η ΜSD θα συνεχίσει κατ’ αποκλειστικότητα τη διανομή και προώθηση του καινοτόμου συνδυασμού ατορβαστατίνης και εζετιμίμπης.


Η διεύρυνση της συνεργασίας των δύο εταιρειών εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική της MSD να αναδεικνύει την αξία των καινοτόμων φαρμάκων της, επενδύοντας παράλληλα στην παραγωγικότητα και ανάπτυξη της χώρας μας, μέσα και από την ανάπτυξη συνεργασιών με ελληνικές εταιρείες. Η BIANEΞ είναι ένας καταξιωμένος συνεργάτης εμπιστοσύνης για την MSD. Στόχος της ΒΙΑΝΕΞ είναι η συνέχιση και διεύρυνση της συνεργασίας της, με βασικό στρατηγικό εταίρο την MSD, σε καινοτομικά φάρμακα.


Με αφορμή τη διεύρυνση της συνεργασίας, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αντιπρόεδρος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ ανέφερε σχετικά: «Η συνεργασία της ΒΙΑΝΕΞ με την MSD στην ελληνική αγορά, όχι μόνο συνεχίζεται με επιτυχία, περισσότερο από 35 χρόνια, αλλά και διευρύνεται τώρα στη θεραπευτική κατηγορία της δυσλιπιδαιμίας, μια διεύρυνση που προσφέρει και στις δυο εταιρείες μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης και απόδοσης. Το επιχειρηματικό μοντέλο της ΒΙΑΝΕΞ έχει στρατηγικό στόχο, την διάθεση στην ελληνική αγορά καταξιωμένων προϊόντων, με τεκμηριωμένα θεραπευτικά οφέλη, συνεργαζόμενη με ένα στρατηγικό εταίρο παγκόσμιας εμβέλειας όπως η MSD, ισχυροποιώντας τη θέση της, ως η κορυφαία Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία».


Για την ανακοίνωση της νέας επιχειρηματικής συμφωνίας η Agata Jakoncic, Managing Director της MSD, δήλωσε: «Η στρατηγική της εταιρείας μας παγκοσμίως επικεντρώνεται στην ανάδειξη της αξίας των καινοτόμων προϊόντων καθώς και στην ανάπτυξη νέων θεραπειών που θα δώσουν μεγαλύτερη ελπίδα σε εκατομμύρια ασθενείς σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα διαθέτουμε ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο καινοτόμων και καταξιωμένων προϊόντων και μέσα από την 35ετή συνεργασία μας με ένα ισχυρό συνεργάτη όπως η ΒΙΑΝΕΞ, εξασφαλίζουμε μεγαλύτερη πρόσβαση των ασθενών στα φάρμακά μας. Πιστεύουμε ότι η διεύρυνση της συνεργασίας μας στη θεραπευτική κατηγορία της δυσλιπιδαιμίας θα έχει απώτερο όφελος στην ελληνική οικονομία και θα συμβάλλει στην περαιτέρω ενημέρωση της ιατρικής κοινότητας».



ποιο ζωο τρωει φυστικια
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_138.html

ρεμβη καταλογος

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_142.html
ντενια αγαλιανου next top model
ρεμβη καταλογος
ρεμβη καταλογος

Η απόφαση πάρθηκε βάσει κειμένου που εγκρίθηκε σήμερα, Τρίτη, από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.


«Αναρωτιόμαστε συνεχώς τι κάνει η Ευρώπη συγκεκριμένα για τους πολίτες της», σημείωσε κατά τη συζήτηση που προηγήθηκε της ψηφοφορίας η Γαλλίδα συντηρητική ευρωβουλευτής Αν Σαντέρ. Η πρωτοβουλία αυτή «αποτελεί ακριβώς το παράδειγμα μιας ορατής και χρήσιμης Ευρώπης στην καθημερινότητα των Ευρωπαίων», τόνισε.


Το πρόγραμμα αυτό είχε ανακοινωθεί πριν από έναν χρόνο από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, στην ομιλία του για την «Κατάσταση της Ένωσης». Στόχος του είναι να μοιραστούν σε 6-8.000 πόλεις και χωριά, σε όλες τις χώρες της ΕΕ, «κουπόνια αγοράς» ύψους 20.000 ευρώ, προκειμένου να γίνουν εργασίες για την εγκατάσταση τέτοιων σημείων πρόσβασης. Η βασική ιδέα είναι να απλοποιηθούν στο μέγιστο δυνατό οι διαδικασίες ώστε να καταστεί προσβάσιμη η υπηρεσία αυτή ακόμη και στους δημάρχους των μικρών κοινοτήτων.


Για να διεκδικήσουν αυτά τα «κουπόνια αγοράς» οι τοπικές συλλογικότητες θα μπορούν να συνδέονται σε έναν ιστότοπο όπου θα βρίσκουν επίσης τον κατάλογο των συμβεβλημένων εταιρειών που θα αναλαμβάνουν την εγκατάσταση. Οι εταιρείες αυτές θα πληρώνονται για το έργο τους από τις ευρωπαϊκές Αρχές.


Στις κοινότητες επαφίεται να αποφασίσουν ποιο σημείο είναι το πιο πρόσφορο για την εγκατάσταση του ασύρματου διαδικτύου: μια δημόσια βιβλιοθήκη, το δημαρχείο, το τοπικό κέντρο υγείας, μια πλατεία ή οποιοδήποτε άλλο, ανέφερε η Επίτροπος Ψηφιακής Οικονομίας Μαρίγια Γκαμπριέλ.



ktm online booking ticket
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_127.html

περιοδικη δηλωση φπα μηδενικη

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_40.html
σχολες οδηγων μοσχατο
το χωριο του αη βασιλη στη φινλανδια

Ο υπουργός, μιλώντας στο 12ο περιφερειακό συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση και ενόψει την λήξης - την 4η Απριλίου - της πρώτης φάσης του διαγωνισμού για το ηλεκτρονικό αναλογικό σύστημα διοδίων, σημείωσε το πως το νέο σύστημα θα δίνει τη δυνατότητα στους οδηγούς να μην σταματούν την πορεία τους.


Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Σπίρτζης «στόχος μας είναι, μαζί με κάποιους παλιούς συντρόφους από το 'Δεν Πληρώνω', να πάμε να ξηλώσουμε τα μετωπικά και πλευρικά διόδια που υπάρχουν στη χώρα».


Ακόμη, ο υπουργός σημείωσε πως γίνονται διαπραγματεύσεις ώστε οι κάτοικοι του Ωρωπού να μην χρειάζεται να πληρώνουν στα μετωπικά διόδια Αφιδνών.


περιοδικη δηλωση φπα μηδενικη


περιοδικη δηλωση φπα μηδενικη
https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_92.html

ασαντ παπανδρεου

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_99.html
χαμηλο συριγγιο
ασαντ παπανδρεου

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας λαμβάνοντας το λόγο στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τον πτωχευτικό κώδικα και την οικειοθελή αποκάλυψη αδήλωτων εισοδημάτων, εξέφρασε παράλληλα τα συλλυπητήρια του ελληνικού λαού στον «φίλο ρωσικό λαό».


Την ανησυχία του για την κλιμάκωση της έντασης στην περιοχή μας, εξέφρασε από την πλευρά του ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης.


ασαντ παπανδρεου

Διαβάστε επίσης:


Ποιος ήταν ο Αντρέι Καρλόφ


Αστυνομικός ο δολοφόνος του Ρώσου πρέσβη



το μωρο κλαιει στο αυτοκινητο
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_90.html

στορια ξυλινα μπαμπου

https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_105.html
λουτρα αστεγων
στορια ξυλινα μπαμπου
στορια ξυλινα μπαμπου
Ηράκλειο: Πραγματικό οπλοστάσιο έκρυβε ένας 48χρονος

Όχι ένα, όχι δύο, αλλά εικοσιτέσσερα όπλα είχε στα σπίτια, τις αποθήκες και τα μαγαζιά του ένας… «αρματωμένος» στην Κρήτη.


θανατηφορο ατυχημα στο motogp

Ο λόγος για έναν Έλληνα 48 ετών, ο οποίος συνελήφθη σήμερα (28/03) το πρωί στο Ηράκλειο, έχοντας στην κατοχή του 12 περίστροφα κρότου – αερίων, 12 πιστόλια κρότου – αερίων, 1.414 φυσίγγια κρότου και ένας πολλαπλός εκτοξευτήρας φωτοβολίδων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο neakriti.gr



https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_116.html

πρωτοχρονια λαχειο 2017

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_4.html
πρωτοχρονια λαχειο 2017
πρωτοχρονια λαχειο 2017

Η ποινή επιβλήθηκε στην 82χρονη κατά μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε έκθεση ζωής σε κίνδυνο. Μετά την έκδοση της ετυμηγορίας η ηλικιωμένη γυναίκα αναμένεται να πάρει το δρόμο για τη φυλακή.


Επιπλέον, σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, εξαγοράσιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως, καταδίκασαν δικαστές και ένορκοι και ένα συγγενή της Μαρίας, επίσης κατηγορούμενο στην ίδια υπόθεση.


Σοκαριστικές αποκαλύψεις στο δικαστήριο


Την ίδια στιγμή, οι καταθέσεις που έδωσαν ενώπιον των εφετών οι γείτονες της Μαρίας, που καθηλώθηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο, έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει μετά το θάνατο της γιαγιάς της, προκαλούν αποτροπιασμό.


Η γειτόνισσα της Μαρίας, η Ιωάννα Πλεύρη, ανέφερε πως η φροντίδα της 36χρονης τότε κοπέλας πέρασε στην 82χρονη κατηγορούμενη, όταν έφυγε από τη ζωή η μητέρα της.


Όπως είπε η μάρτυρας, για πολλά χρόνια οι γείτονες είχαν την αίσθηση ότι η Μαρία είχε τη φροντίδα που έπρεπε. Το 2014, ωστόσο, όταν η κατηγορούμενη αρρώστησε, εμφανίστηκαν τα πρώτα σημάδια πως κάτι δεν πήγαινε καλά στο διαμέρισμα.


Περιέγραψε χαρακτηριστικά στην κατάθεσή της η μάρτυρας: «Το 2014 η μητέρα μου είπε ότι έχουν βγάλει έξω τη Μαρία και ότι ακούει διάφορα. Δεν μπορούσα να δω, γιατί ήταν καλυμμένη με σεντόνια και κουρτίνες μπάνιου. Παρακαλούσε για νερό και φαγητό. Της μιλούσαν άσχημα. Κάποια στιγμή που αντιλήφθηκα ότι έλειπε η κατηγορούμενη, χτύπησα την πόρτα και άνοιξε ο συγγενής της. Βγήκα στο μπαλκόνι. Είδα ένα σκελετό. Τα μαλλιά κουρεμένα ασύμμετρα. Γεμάτη πληγές. Σκασμένα χέρια και δόντια σάπια. Έμεινα... Μούδιασα. Μου είπε "δεν είμαι πολύ καλά, με χτυπάει η Όλγα. Θέλω να αλλάξω γυναίκα. Να φύγουν αυτοί"».


Άλλη γειτόνισσα της Μαρίας, που κλήθηκε και κατέθεσε στο δικαστήριο, περιέγραψε στην κατάθεσή της: «Μου χτύπησε το κουδούνι η κυρία Πλεύρη σε χάλια κατάσταση και μου λέει θέλω να δεις κάτι. Αυτό που είδα με συγκλόνισε ως άνθρωπο. Αποστεωμένος άνθρωπος, σαν παιδί στην Αφρική. Υπήρχε και οσμή σηψαιμίας. Τότε κινητοποιηθήκαμε πόρτα πόρτα. Μετρούσαν τα λεπτά για να σωθεί το κορίτσι».


Η ίδια αναφέρει πως η σημερινή εικόνα της Μαρίας «δεν έχει καμία σχέση με εκείνη που είχε το 2014, καθώς έχει πάρει βάρος, είναι χαρούμενη και γελάει».




μυρωδια απο μουχλα
λιντα φρανσες
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_45.html

frezyderm κρεμα ματιων κριτικες

Λίγα λεπτά μετά το πέρας της συνάντησης των πρωθυπουργών Ελλάδας και πΓΔΜ στο Νταβός, ο Νίκος Κοτζιάς διαμηνύει ότι «με την εξωτερική μας πολιτική βάζουμε τέλος στους αλυτρωτισμούς» και συμπληρώνει πως «ο λαός θα δει και θα κρίνει».


«Οι συνθήκες φτιάχνονται με τη δράση μας, όχι με ανόητες μεγαλοστομίες αδράνειας», υπογραμμίζει καταληκτικά στην ανάρτησή του.



frezyderm κρεμα ματιων κριτικες




Με την αδρανεια τους αφησαν να κτίζονται "αλυτρωτικοί Μεγαλέξανδροι". Με την εξωτερική μας πολιτική βάζουμε τελος στους αλυτρωτισμούς. Ο λαός θα δει και θα κρίνει. Οι συνθήκες φτιάχνονται με τη δράση μας οχι με ανόητες μεγαλοστομίες αδράνειας

— Nikos Kotzias (@NikosKotzias) 24 Ιανουαρίου 2018


frezyderm κρεμα ματιων κριτικες
σάββατο του λαζάρου 2015
αντωνης μιχαλοπουλος ηθοποιος
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_17.html
https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_60.html

μητροπολίτησ νέασ ιωνίασ και φιλαδελφείασ κωνσταντίνοσ

μητροπολίτησ νέασ ιωνίασ και φιλαδελφείασ κωνσταντίνοσ

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π. μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π. μ.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_32.html

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.


μητροπολίτησ νέασ ιωνίασ και φιλαδελφείασ κωνσταντίνοσ

Ειδικότερα:


φωτο1


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_78.html


φωτο2


* Την Τρίτη 12-6-2018 στο μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ-ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ εξετάζονται α) οι μαθητές/-τριες της Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑ. Λ σχ. έτους 2017-2018 και β) οι απόφοιτοι/-ες της Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑ. Λ. παρελθόντων ετών που διεκδικούν το ειδικό ποσοστό 1% επιπλέον των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΜΟΝΟ για ΤΕΙ, ΑΣΠΑΙΤΕ, ΑΣΤΕ, ΑΕΝ).


** Την Πέμπτη 14-6-2018 στο μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ-ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ εξετάζονται οι μαθητές/-τριες της Γ΄ τάξης των Αυτοτελών Ειδικών Τμημάτων και των Τμημάτων Συνδιδασκαλίας ημερήσιων ΕΠΑ. Λ. σχ. έτους 2017-2018 στα ίδια θέματα με το μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ στο οποίο εξετάζονται οι υποψήφιοι των ημερησίων ΕΠΑ. Λ.


φωτο3


Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης :



  • Μέχρι τις 08.00 π. μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08.30 π. μ.

  • Μέχρι τις 15:00 μ. μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 15.30 μ. μ.

  • Μέχρι τις 09:30 π. μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 10:00 π. μ.


Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα:



  • Των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις (3) ώρες,

  • Των Σχεδίων ( Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι (6) ώρες,

  • Του ειδικού μαθήματος «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ» είναι περίπου είκοσι (20) λεπτά.


Σημειώνεται πως η διάρκεια των φετινών Πανελλαδικών θα είναι κατά δύο ημέρες μικρότερη λόγω κατάργησης της εξέτασης στην Ιστορία και στα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας των Γενικών Λυκείων.



υπηρεσιες μασαζ εκτος θεραπευτικου
υλη διαγωνισμου φυσικης

αγώνας κορυφής

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_87.html
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_95.html
αγώνας κορυφής

Οι Λυρίδες θεωρούνται μια μέση «βροχή» και στο αποκορύφωμά τους υπολογίζεται ότι εισέρχονται στη γήινη ατμόσφαιρα και πυρακτώνονται μέχρι 20 μετέωρα ανά ώρα με ταχύτητα έως 50 χιλιομέτρων. Οι Λυρίδες μερικές φορές δημιουργούν φωτεινά πεφταστέρια με μακριές ουρές, οι οποίες παραμένουν ορατές στον ουρανό επί αρκετά δευτερόλεπτα. Κάποιες χρονιές, τα «πεφταστέρια» τους έφθασαν ακόμη και τα 100 ανά ώρα.


golden oldies on radio

Η συγκεκριμένη βροχή διαττόντων, η οποία καταγράφηκε για πρώτη φορά το 687 π. Χ. από τους Κινέζους, φαινομενικά προέρχεται από τον αστερισμό της Λύρας, από όπου πήρε το όνομά της, και ιδίως από τον αστέρα Βέγα ('Αλφα Λύρας), ο οποίος είναι το πιο λαμπρό άστρο του συγκεκριμένου αστερισμού και το δεύτερο φωτεινότερο άστρο του νυχτερινού ουρανού του βορείου ημισφαιρίου.


τι φορουσε η σκορδα

Η πραγματική όμως πηγή προέλευσης είναι ο κομήτης C/1861 G1 «Θάτσερ», τον οποίο ανακάλυψε το 1861 ο Αμερικανός Α. Θάτσερ. Ο κομήτης αφήνει στο πέρασμά του μια μακριά ουρά σκόνης και σωματιδίων, η οποία διασταυρώνεται κάθε χρόνο με την τροχιά του πλανήτη μας. Ο κομήτης θα ξαναπεράσει πολύ κοντά από τη Γη το 2276, καθώς η τροχιά του γύρω από τον Ήλιο διαρκεί περίπου 415 χρόνια.


Τα απομεινάρια από την ουρά του κομήτη, μετά το τελευταίο κοντινό πέρασμά του κατά τον 19ο αιώνα, αιωρούνται ακόμα στο διάστημα και συνεχίζουν να προκαλούν τη «βροχή» των Λυρίδων κάθε χρόνο.



αγώνας κορυφής

οτε φοιτητικο πακετο internet

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_124.html

Για το ερχόμενο έτος, στην Α' τάξη του δημοτικού θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2012 έως 31-12-2012.


οτε φοιτητικο πακετο internet

οτε φοιτητικο πακετο internet

Στα νηπιαγωγεία, θα εγγραφούν όσα παιδιά συμπληρώνουν τα 4 έτη, την 31η Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής. Δηλαδή, όπως σημειώνει και το υπουργείο Παιδείας, για το σχολικό έτος 2018-19 τα νηπιαγωγεία υποχρεούνται να δεχτούν όλες τις αιτήσεις νηπίων και προνηπίων που έχουν γεννηθεί το 2013 και 2014.


Εγγραφές για τα δημοτικά


Ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου αναρτά σε εμφανές σημείο της σχολικής μονάδας ή/και στην ιστοσελίδα της σχολικής μονάδας ανακοίνωση με πληροφορίες σχετικά με τα όρια της σχολικής περιφέρειας του σχολείου και τα δικαιολογητικά εγγραφής.


Οι προερχόμενοι από ιδιωτικά ή ξένα σχολεία που λειτουργούν στην Ελλάδα εγγράφονται στην αντίστοιχη τάξη του δημόσιου σχολείου με βάση το Αποδεικτικό Μετεγγραφής που εκδίδεται από τον Διευθυντή ή τον Προϊστάμενο του σχολείου.


Με ευθύνη του Διευθυντή του σχολείου, οι μαθητές καταχωρούνται στο Βιβλίο Μητρώου και στο πληροφοριακό σύστημα «myschool» από 18 Ιουνίου έως και την 21η Ιουνίου 2018.


Δικαιολογητικά για τα δημοτικά


Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου είναι τα εξής:


α. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. Για την εγγραφή των μαθητών στα Δημοτικά Σχολεία της χώρας δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς, αλλά αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΠΕΘ.


β. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού


γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή


δ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή


ε. Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό


Εγγραφές για τα νηπιαγωγεία


Πριν από την έναρξη των εγγραφών, η διεύθυνση του Νηπιαγωγείου αναρτά σε εμφανές σημείο της σχολικής μονάδας ή/και στην επίσημη ιστοσελίδα του σχολείου ανακοίνωση με πληροφορίες σχετικά με τα όρια της σχολικής περιφέρειας του σχολείου, τις ώρες υποβολής των αιτήσεων, τα δικαιολογητικά που συνοδεύουν την αίτηση της εγγραφής και τα δικαιολογητικά που αφορούν στην παρακολούθηση του προαιρετικού ολοήμερου προγράμματος.


Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 αναρτώνται στα Νηπιαγωγεία:


α) ο οριστικός πίνακας των εγγραφέντων νηπίων και προνηπίων που θα φοιτήσουν τη σχολική χρονιά 2018-19,



αποσταση κυπρος θεσσαλονικη
σουβλακι οπως παλια λευκωσια τηλεφωνο
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_134.html

εμεις του 60 οι εκδρομεις στιχοι

https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_3.html
προγραμμα για δημιουργια τιμοκαταλογου
κυνηγετικος συλλογος διδυμοτειχου

Όπως καταδείκνυαν τα στοιχεία της Εθνικής Εκλογικής Επιτροπής της πΓΔΜ, το ποσοστό συμμετοχής των πολιτών παρέμενε χαμηλό, αγγίζοντας μετά βίας στο 16% έξι ώρες μετά το άνοιγμα της κάλπης και το 22,65% μόλις τέσσερις ώρες πριν το πέρας της διαδικασίας - τη στιγμή που κατά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές τού Δεκεμβρίου του 2016, το ποσοστό συμμετοχής στις έξι πρώτες ώρες της ψηφοφορίας ήταν 34,86% (με τελική συμμετοχή 66,79%).


Η διαδικασία


Οι πόρτες σε 3.480 εκλογικά κέντρα άνοιξαν στις 7 τοπική ώρα και 1,8 εκατομμύρια πολίτες κλήθηκαν να ψηφίσουν «ναι» ή «όχι» στο ερώτημα: «Είστε υπέρ της ένταξης σε Ευρωπαϊκή Ένωση και ΝΑΤΟ, αποδεχόμενοι τη συμφωνία μεταξύ της Δημοκρατίας της ‘Μακεδονίας’ και της ελληνικής δημοκρατίας;»


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_147.html

Η επιτυχία του δημοψηφίσματος εξαρτάται από το μέγεθος της συμμετοχής: Το ποσοστό προσέλευσης πρέπει να ξεπεράσει το 50% (που μεταφράζεται σε περισσότερους από 900.000 ανθρώπους) ώστε να κριθεί έγκυρο το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.


Τη διαδικασία εποπτεύουν περίπου 12.000 ντόπιοι και 200 διεθνείς παρατηρητές – αριθμός-ρεκόρ για διαδικασία κράτους τέτοιου πληθυσμού.


Εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο, στη γενέτειρά του Στρούμιτσα, στα νοτιοανατολικά της χώρας, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ εξέφρασε την αισιοδοξία του για ένα «ισχυρό αποτέλεσμα που θα αποδείξει πως οι ‘Μακεδόνες’ είναι υπέρ της ένταξης στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.




εμεις του 60 οι εκδρομεις στιχοι
εμεις του 60 οι εκδρομεις στιχοι

πως μαζευουμε το φασκομηλο

https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_79.html
πως μαζευουμε το φασκομηλο

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον κ. Μαλά για τον πολιτικό αγώνα που έδωσε, ενώ εξήρε τη στάση αρχών και το ήθος που διέκριναν αυτόν και την καμπάνια του καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκλογικής περιόδου στην Κύπρο.


Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Νίκος Αναστασιάδης επανεκλέχτηκε στον προεδρικό θώκο στις προεδρικές εκλογές της Κυριακής, με ποσοστό 56% έναντι 44% του ανθυποψήφιου του Σταύρου Μαλά.


Σε απόλυτους αριθμούς, ο Νίκος Αναστασιάδης συγκέντρωσε 225.281 ψήφους και ο Σταύρος Μαλάς 169.243 ψήφους. Η αποχή ανήλθε στο 26,03%, που αντιπροσωπεύει 143 χιλιάδες 401 ψηφοφόρους.



πως μαζευουμε το φασκομηλο
λαχανα και χαχανα παρασταση θεσσαλονικη
ευκαμπτος σωληνας σκουπας
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_92.html

Tuesday, January 29, 2019

ε.σ.κ.δ. νέας ιωνίας

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_104.html
αλμυρη καραμελα αλερτας
eth zurich online application
ε.σ.κ.δ. νέας ιωνίας

Στην καρδιά των περικοπών του 2012, που κρίθηκαν το 2015 αντισυνταγματικές, βρίσκεται η ολοκληρωτική κατάργηση του Δώρου Χριστουγέννων, του Δώρου Πάσχα και του επιδόματος αδείας.


Τα δώρα, ωστόσο, δεν δίνονταν το 2012 ολόκληρα, αλλά είχε προηγηθεί το πρώτο «ψαλίδι» του νόμου 3845 του 2010, το οποίο δεν έχει κριθεί αντισυνταγματικό και συνεπώς δεν μπορεί να ανατραπεί, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος».


Το 2010 η 13η και η 14η σύνταξη περιορίστηκαν στα 800 ευρώ το χρόνο για όλους (400 τα Χριστούγεννα, 200 το Πάσχα και 200 το καλοκαίρι), πλην των συνταξιούχων του ΟΓΑ, ανεξάρτητα από το ύψος της σύνταξης.


Τότε τέθηκαν ηλικιακά και εισοδηματικά κριτήρια, ώστε να εισπράττουν τα «ψαλιδισμένα» δώρα μόνον όσοι συνταξιούχοι είναι άνω των 60 ετών και λαμβάνουν άθροισμα συνταξιοδοτικού εισοδήματος έως 2.500 ευρώ.


Συνεπώς, οι όποιες σημερινές διεκδικήσεις δεν μπορούν να ανατρέξουν στο παλαιό καθεστώς, αλλά στο καθεστώς του 2010.


Αυτό σημαίνει πως διαμορφώνονται τρεις ταχύτητες για τα δώρα:



  • Συνταξιούχοι Δημοσίου, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ άνω των 60 ετών και με συνολικό μηνιαίο εισόδημα από συντάξεις (κύριες, επικουρικές, μερίσματα, προσαυξήσεις λόγω οικογενειακών βαρών, επίδομα απολύτου αναπηρίας αλλά και επιδόματα Χριστουγέννων, Πάσχα και αδείας υπολογιζόμενα σε 12μηνη βάση) έως 2.430 ευρώ.


Δικαιούνταν το πλήρες ποσό των 800 ευρώ (400 Χριστούγεννα, 200 Πάσχα και 200 καλοκαίρι). Αντίστοιχα όσοι είχαν μηνιαίο εισόδημα από 2.430 έως 2.500 ευρώ δικαιούνταν τμήμα των δώρων.



  • Συνταξιούχοι ΟΓΑ


Είχαν εξαιρεθεί από το «ψαλίδι» του 2010, καθώς λαμβάνουν χαμηλές συντάξεις και συνεπώς δικαιούνταν πλήρη δώρα (μία σύνταξη τα Χριστούγεννα, μισή το Πάσχα και μισή το καλοκαίρι).



  • Συνταξιούχοι Δημοσίου, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ κάτω των 60 ετών ή/και με συνολικό μηνιαίο εισόδημα από συντάξεις πάνω από 2.500 ευρώ.


Δεν δικαιούνταν καθόλου δώρα, τα είχαν χάσει εξ ολοκλήρου από το 2010 και συνεπώς δεν μπορούν να διεκδικήσουν κάτι.


Σε κάθε περίπτωση σημειώνεται πως η ολοκληρωτική κατάργηση των δώρων κρίθηκε τον Ιούνιο του 2015 αντισυνταγματική από το ΣτΕ, χωρίς όμως αναδρομικότητα για όσους δεν είχαν ήδη τότε προσφύγει στη Δικαιοσύνη.



ε.σ.κ.δ. νέας ιωνίας
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_132.html

jeremy βικιπαιδεια

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_136.html
χωρος δημιουργικης απασχολησης για παιδια
jeremy βικιπαιδεια

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο καλοκαίρι 399 πρώην μέτοχοι του ΟΑΣΘ, μεταξύ αυτών ο πρώην πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης και άλλα τρία άτομα του παλαιού Διοικητικού Συμβουλίου, κατέθεσαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής, αίτηση αναστολής και αίτηση ακύρωσης της απόφασης του υπουργού Οικονομικών, αλλά και του νόμου 4482/2017, που μεταξύ των άλλων: 1) Συνιστάται Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ Α. Ε.), που αναμένεται να λειτουργήσει τον Δεκέμβριο του 2019, 2) Λύεται η από 30.4.2001 σύμβαση μεταξύ ΟΑΣΘ και Ελληνικού Δημοσίου και 3) Διαλύεται και εξαγοράζεται ο ΟΑΣΘ και τίθεται σε καθεστώς εκκαθάρισης.


Μετά από αυτό, τον περασμένο Αύγουστο ο προεδρεύων του θερινού Τμήματος Διακοπών του Συμβουλίου της Επικρατείας, αντιπρόεδρος Ιωάννης Γράβαρης, με διαταγή του «πάγωσε» προσωρινά τη διαδικασία εκκαθάρισης του Οργανισμού και τη μεταβίβαση των μετοχών του στη νέα εταιρεία που συστάθηκε. Όμως ο κ. Γράβαρης απέρριψε το αίτημα των παλαιών μετόχων ως προς την τοποθέτηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


στοιχειο λουμπεν

Σήμερα, το Τμήμα Αναστολών του ΣτΕ σε σχηματισμό Ολομέλειας, με πρόεδρο τον Νικόλαο Σακελλαρίου και εισηγητή τον σύμβουλο Επικρατείας Ηλία Μάζο, με τις υπ' αριθμ. 45 και 46/2017 αποφάσεις του, απέρριψε τις αιτήσεις των 7 πρώην μετόχων του ΟΑΣΘ που ζητούν να ανασταλεί προσωρινά η επίμαχη υπουργική απόφαση και ο νόμος 4482/2017.


Το Τμήμα Αναστολών απέρριψε τις δύο αιτήσεις, καθώς δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για τη χορήγησή τους, αφού δεν παρίσταται προδήλως βάσιμη. Ακόμη, το ΣτΕ έκρινε ως προς την οικονομική ζημιά που επικαλούνται οι πρώην μέτοχοι δεν είναι αρμοδιότητα του ΣτΕ, αλλά των πολιτικών δικαστηρίων. Ακόμη, σημειώνεται στις δύο αποφάσεις αναστολών, ότι την ηθική βλάβη την οποία επικαλούνται οι 7 πρώην μέτοχοι ότι θα υποστούν από την προσβαλλόμενη υπουργική απόφαση, δεν συνιστά λόγο χορήγησης της αιτουμένης αναστολής.


Τέλος μεθαύριο, Παρασκευή, θα συζητηθεί στην Ολομέλεια του ΣτΕ η αίτηση των 399 πρώην μετόχων οι οποίοι ζητούν να ακυρωθεί, ως αντισυνταγματική, αντίθετη στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΣΑ) και ως παράνομη, τόσο η επίμαχη υπουργική απόφαση όσο και ο ίδιος νόμος 4482/2017.


Πρόεδρος της Ολομέλειας του ΣτΕ θα είναι ο Νικόλαος Σακελλαρίου και εισηγητής ο σύμβουλος Επικρατείας Ηλίας Μάζος.



jeremy βικιπαιδεια
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_122.html

σενια πολιτη

σενια πολιτη

Πρόκειται για μια δραστική μείωση, σε σχέση με τα αρχικά πλάνα που έκαναν λόγο για περικοπές ύψους 60 δισεκατομμυρίων, τα οποία είχαν χαρακτηριστεί ως μη ρεαλιστικά από υψηλόβαθμους Ρεπουμπλικάνους.


Το πακέτο των περικοπών δεν «αγγίζει» το σύνολο των δαπανών του 1,3 τρισ. δολαρίων, που ήταν και η αφορμή της έντονης αντίδρασης του Ντόναλντ Τραμπ, αναφορικά με το οικονομικό μέγεθος του συμβιβασμού μεταξύ Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατικών. Αντίθετα αποτελείται εξ ολοκλήρου από περικοπές των μη δαπανηθέντων κονδυλίων σε άλλα προγράμματα.


προσφορες ανδρικοπουλος

σενια πολιτη

Στο πακέτο των προτεινόμενων περικοπών συμπεριλαμβάνονται επίσης και δαπάνες που προορίζονταν για την προώθηση προγραμμάτων σύγχρονης τεχνολογίας στον τομέα της ενέργειας (Advanced Technology Vehicles Manufacturing), ενώ θα επηρεαστεί και η χρηματοδότηση προγραμμάτων που σχετίζονται με τις υπηρεσίες υγείας, αλλά και την αγροτική οικονομία, κάτι που αναμένεται να προκαλέσει την αντίδραση των περισσότερων Δημοκρατικών.


Πρόσωπα «κλειδιά» για την κατάρτιση της πρότασης αυτής είναι ο διευθυντής του Γραφείου Διαχείρισης του Προϋπολογισμού Μικ Μαλβέινι, αλλά και ο ηγέτης της πλειοψηφίας των Ρεπουμπλικάνων στην Βουλή των Αντιπροσώπων Κέβιν ΜακΚάρθι, που εκλέγεται στην Καλιφόρνια. Οι δύο τους έχουν προωθήσει ουσιαστικά την ιδέα των περικοπών, ο Μαλβέινι σε επίπεδο διοικητικής διαχείρισης, ενώ ο ΜακΚάρθι στο Καπιτώλιο.


πως να βλεπω δωρεαν ταινιες με ελληνικους υποτιτλους


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_80.html
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html

χριστουγεννιατικα ταινιες για παιδια

ορια υδαροτητας
χριστουγεννιατικα ταινιες για παιδια
χριστουγεννιατικα ταινιες για παιδια

Όπως δήλωσε ο ίδιος στο πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, μια σειρά από πλακάκια που είχαν μεταφερθεί στη Γαλλία το 1890 αντικαταστάθηκαν με απομιμήσεις.


«Μπορείτε να δείτε τη σφραγίδα “Made in France, Sevres”» είπε ο κ. Τσενγκίζ.


Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε ότι η Αγία Σοφία δέχεται περίπου δύο εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο.


Εξήγησε, επίσης, ότι μια από τις δύο σειρές στις πλευρές της εισόδου του τάφου του σουλτάνου Σελίμ Β είναι μια απομίμηση των αρχικών πλακιδίων.


νηστισιμο τυρι κασερι

«Ο τάφος του σουλτάνου Σελίμ Β’ είναι ο πρώτος τάφος που χτίστηκε στην Ανατολία. Είναι δημιούργημα του Μιμάρ Σινάν, του μεγαλύτερου αρχιτέκτονα του οθωμανικού κράτους. Αυτά τα πλακάκια μεταφέρθηκαν στη Γαλλία για αποκατάσταση στη δεκαετία του 1890 από τον Γάλλο Αλμπέρ Ντορινί, που ήρθε στην οθωμανική αυτοκρατορία ως οδοντίατρος. Αλλά δεν επέστρεψαν ποτέ. Αντίθετα, κατασκευάστηκαν πλακίδια απομίμησης στη Γαλλία και τοποθετήθηκαν στη θέση των αρχικών. Τα γνήσια πλακάκια βρίσκονται στην αριστερή πλευρά. Μπορείτε να δείτε τη διαφορά μεταξύ τους. Αυτά τα πλακάκια είναι το τέλειο παράδειγμα πλακιδίων του 16ου αιώνα» είπε ο διευθυντής του Μουσείου.


Το τουρκικό υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού έχει έρθει σε επαφή με το αντίστοιχο υπουργείο της Γαλλίας για να επιστραφούν τα πλακάκια, που είχαν εκτεθεί στο τμήμα Ισλαμικές Τέχνες του Μουσείου του Λούβρου αλλά απομακρύνθηκαν πρόσφατα λόγω καταγγελιών.


Ο Τσενγκίζ εξήγησε, επίσης, ότι τα πλακάκια-μαϊμού έχουν ήδη αρχίσει να ξεθωριάζουν, παρότι είναι αρκετά νεότερα από τα γνήσια. «Όταν κοιτάζετε τις δύο εισόδους του τάφου, βλέπετε τις διαφορές μεταξύ τους. Τα χρώματα των καινούργιων έχουν ξεθωριάσει και είναι όλα ματ, επειδή είναι απομιμήσεις. Είναι εκεί 100 χρόνια. Τα πρωτότυπα, τα οποία είναι 400 ετών, φαίνονται ολοκαίνουργια» συμπλήρωσε ο ίδιος.





https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_48.html
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_12.html

anchorman ταινια

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_148.html
anchorman ταινια
anchorman ταινια

Ο Έλληνας πρωθυπουργός συνοδεύεται από επιχειρηματίες, υπουργούς και υφυπουργούς. Ζητούμενο, η ενίσχυση των διμερών σχέσεων καθώς και η οριστικοποίηση νέων επιχειρηματικών συμφωνιών έτσι ώστε να τονωθεί η ελληνική οικονομία. Στη διάρκεια αυτών των ημερών θα πραγματοποιηθεί επιχειρηματικό φόρουμ και θα υπογραφούν συμφωνίες μεταξύ ελληνικών και κινεζικών εταιρειών.


η κριση των ηθικων αξιων

Ο Αλέξης Τσίπρας θα υπογράψει με τον ομόλογό του, Λι Κετσιάνγκ, κοινή δήλωση αναβάθμισης της στρατηγικής εταιρικής σχέσης Ελλάδας - Κίνας, δήλωση η οποία θα έχει δύο μέρη: ένα πολιτικό, για την αναβάθμιση του διαλόγου σε διεθνή και περιφερειακά θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, και ένα οικονομικό μέρος, για τη συνεργασία στους τομείς της τεχνολογίας, του εμπορίου, των επενδύσεων, των μεταφορών και των υποδομών.



Άφιξη στο Πεκίνο. Ένα σημαντικό ταξίδι για την αναβάθμιση των σχέσεων Ελλάδας-Κίνας σε πολιτικό & οικονομικό επίπεδο. pic.twitter.com/zgyEK06Zgg


πετρος κομμωσεις πυργος
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) July 2, 2016


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_38.html

καραμπινες μεταχειρισμενες τιμη

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_99.html

Ο Ζάεφ εκτίμησε πως εντός 15 ημερών θα είναι έτοιμο το προσχέδιο της συνταγματικής αναθεώρησης. Διαβεβαίωσε πως το κυβερνητικό σχέδιο, το οποίο θα πληροί τις προϋποθέσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών, θα πάει στη Βουλή και στη συνέχεια θα συζητηθεί με τη συμμετοχή της αντιπολίτευσης.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_36.html

«Θεωρώ πως μπορούμε να το κάνουμε σε 15 ημέρες. Θεωρώ πως μπορούμε να συντονιστούμε και περιμένουμε πως η πλειοψηφία μας θα αυξηθεί στα ερχόμενα στάδια. Καθώς προχωρά η διαδικασία, θα δούμε πως δεν υπάρχει τίποτα επίπονο ή επιζήμιο σε αυτούς τους νόμους, θα λειτουργήσουν ενωτικά και θα εξασφαλίσουν το μέλλον της χώρας», είπε ο πρωθυπουργός της γείτονος, σύμφωνα με το MIA.


Ερωτώμενος για τους «όρους» που θέτουν οι «8», σημείωσε πως εξέτασε προσεκτικά τα τέσσερα θέματα που έχουν εγείρει.


καραμπινες μεταχειρισμενες τιμη

«Το ένα είναι η επιβεβαίωση της ‘’Μακεδονικής’’ ταυτότητας, το δεύτερο είναι η εκτέλεση (σ. σ. της Συμφωνίας), κάτι που αναφέρεται σαφώς στην ίδια τη Συμφωνία», είπε και αναφέρθηκε στην ανάγκη τους «να συνδέεται ξεκάθαρα η αλλαγή του ονόματος με την διαδικασία ένταξης στην Ε. Ε.».


Σύμφωνα με τον ίδιο, το επόμενο ζητούμενό τους είναι να εξασφαλιστούν προστατευτικές δικλείδες σε περίπτωση που η ελληνική πλευρά δεν καταφέρει να επικυρώσει τη συμφωνία ή βάζει εμπόδια στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις. Σε τέτοια περίπτωση ζητούν η συνταγματική αναθεώρηση να θεωρείται άκυρη.


Ολοκληρώνοντας, ο Ζάεφ εξέφρασε την εκτίμησή του πως ο αριθμός των βουλευτών που θα τον στηρίξει θα αυξηθεί, κάλεσε για συμμετοχή όλων των πλευρών στις διαδικασίες της αναθεώρησης, ανεξαρτήτως πολιτικής ταυτότητας, και ζήτησε να ενωθούν όλες οι δυνάμεις ώστε να γραφτεί μία νέα σελίδα για την πΓΔΜ.



καραμπινες μεταχειρισμενες τιμη
συνταγή για σουφλέ σοκολάτας παρλιάρος
οικογενειακο επιδομα 2014 ε1

αδιαβροχα ηχεια μηχανης

βρετανια τουρκια
αδιαβροχα ηχεια μηχανης

«Συνολικά, πιστεύουμε ότι οι προσωπικές πληροφορίες έως και 87 εκατομμυρίων χρηστών – οι περισσότεροι εκ των οποίων βρίσκονται στις ΗΠΑ – αποκτήθηκαν αθέματα από την Cambridge Analytica» ανέφερε η εταιρεία του Μαρκ Ζάκερμπεργκ.


Την πληροφορία αυτή δημοσιοποίησε ο επικεφαλής του τεχνολογικού τομέα του Facebook Μάικ Σρέπφερ, σε μια ανάρτησή του που αφορούσε τις ενέργειες στις οποίες προβαίνει η εταιρεία προκειμένου να περιορίσει την πρόσβαση τρίτων στα προσωπικά δεδομένων των χρηστών του Facebook.


Στις 11 Απριλίου καταθέτει στο Κογκρέσο ο Ζάκερμπεργκ


Η αποκάλυψη αυτή έρχεται μερικές μόλις ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ θα καταθέσει για το θέμα ενώπιον της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων στις 11 Απριλίου.


Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Ζάκερμπεργκ θα απαντήσει στα ερωτήματα των μελών της επιτροπής Εμπορίου και Ενέργειας της αμερικανικής Βουλής στις 10:00πμ τοπική ώρα (17:00 ώρα Ελλάδος).


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_99.html

Η είδηση αυτή επιβεβαιώθηκε από τον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο της επιτροπής Γκρεγκ Γουόλντεν αλλά και τον δημοκρατικό Φρανκ Παλόουν, επίσης μέλος της επιτροπής.




αδιαβροχα ηχεια μηχανης
σολωμος τηγανι
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_135.html

αρθρογραφος εργασια

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_116.html
https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_33.html
προνομιο συνωνυμο
ολοσωμη φορμα ζαρα
αρθρογραφος εργασια
Αναγκαστική προσγείωση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λόγω... μεθυσμένου επιβάτη!

Αεροσκάφος της Thomas Cook προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λόγω ενός… μεθυσμένου επιβάτη.


Η πτήση ξεκίνησε από το Μάντσεστερ της Αγγλίας και είχε προορισμό την Αίγυπτο, όμως ο πιλότος αναγκάστηκε να προσγειωθεί στην Αθήνα, καθώς o άνδρας, ο οποίος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, απειλούσε το πλήρωμα και παρενοχλούσε τους υπόλοιπους επιβάτες.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr.



αρθρογραφος εργασια