Tuesday, January 29, 2019

σενια πολιτη

σενια πολιτη

Πρόκειται για μια δραστική μείωση, σε σχέση με τα αρχικά πλάνα που έκαναν λόγο για περικοπές ύψους 60 δισεκατομμυρίων, τα οποία είχαν χαρακτηριστεί ως μη ρεαλιστικά από υψηλόβαθμους Ρεπουμπλικάνους.


Το πακέτο των περικοπών δεν «αγγίζει» το σύνολο των δαπανών του 1,3 τρισ. δολαρίων, που ήταν και η αφορμή της έντονης αντίδρασης του Ντόναλντ Τραμπ, αναφορικά με το οικονομικό μέγεθος του συμβιβασμού μεταξύ Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατικών. Αντίθετα αποτελείται εξ ολοκλήρου από περικοπές των μη δαπανηθέντων κονδυλίων σε άλλα προγράμματα.


προσφορες ανδρικοπουλος

σενια πολιτη

Στο πακέτο των προτεινόμενων περικοπών συμπεριλαμβάνονται επίσης και δαπάνες που προορίζονταν για την προώθηση προγραμμάτων σύγχρονης τεχνολογίας στον τομέα της ενέργειας (Advanced Technology Vehicles Manufacturing), ενώ θα επηρεαστεί και η χρηματοδότηση προγραμμάτων που σχετίζονται με τις υπηρεσίες υγείας, αλλά και την αγροτική οικονομία, κάτι που αναμένεται να προκαλέσει την αντίδραση των περισσότερων Δημοκρατικών.


Πρόσωπα «κλειδιά» για την κατάρτιση της πρότασης αυτής είναι ο διευθυντής του Γραφείου Διαχείρισης του Προϋπολογισμού Μικ Μαλβέινι, αλλά και ο ηγέτης της πλειοψηφίας των Ρεπουμπλικάνων στην Βουλή των Αντιπροσώπων Κέβιν ΜακΚάρθι, που εκλέγεται στην Καλιφόρνια. Οι δύο τους έχουν προωθήσει ουσιαστικά την ιδέα των περικοπών, ο Μαλβέινι σε επίπεδο διοικητικής διαχείρισης, ενώ ο ΜακΚάρθι στο Καπιτώλιο.


πως να βλεπω δωρεαν ταινιες με ελληνικους υποτιτλους


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_80.html
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html

No comments:

Post a Comment