Tuesday, January 29, 2019

αδιαβροχα ηχεια μηχανης

βρετανια τουρκια
αδιαβροχα ηχεια μηχανης

«Συνολικά, πιστεύουμε ότι οι προσωπικές πληροφορίες έως και 87 εκατομμυρίων χρηστών – οι περισσότεροι εκ των οποίων βρίσκονται στις ΗΠΑ – αποκτήθηκαν αθέματα από την Cambridge Analytica» ανέφερε η εταιρεία του Μαρκ Ζάκερμπεργκ.


Την πληροφορία αυτή δημοσιοποίησε ο επικεφαλής του τεχνολογικού τομέα του Facebook Μάικ Σρέπφερ, σε μια ανάρτησή του που αφορούσε τις ενέργειες στις οποίες προβαίνει η εταιρεία προκειμένου να περιορίσει την πρόσβαση τρίτων στα προσωπικά δεδομένων των χρηστών του Facebook.


Στις 11 Απριλίου καταθέτει στο Κογκρέσο ο Ζάκερμπεργκ


Η αποκάλυψη αυτή έρχεται μερικές μόλις ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ θα καταθέσει για το θέμα ενώπιον της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων στις 11 Απριλίου.


Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Ζάκερμπεργκ θα απαντήσει στα ερωτήματα των μελών της επιτροπής Εμπορίου και Ενέργειας της αμερικανικής Βουλής στις 10:00πμ τοπική ώρα (17:00 ώρα Ελλάδος).


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_99.html

Η είδηση αυτή επιβεβαιώθηκε από τον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο της επιτροπής Γκρεγκ Γουόλντεν αλλά και τον δημοκρατικό Φρανκ Παλόουν, επίσης μέλος της επιτροπής.




αδιαβροχα ηχεια μηχανης
σολωμος τηγανι
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_135.html

No comments:

Post a Comment