χωμα για παχιρα
Όπως αναφέρει το CNNi, στο επίκεντρο του νέου γύρου αντιπαράθεσης βρέθηκε tweet της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, που ανέφερε ότι Βρετανοί ειδικοί πιστεύουν ότι η Ρωσία παρήγαγε τον νευροτοξικό παράγοντα Novichok – το χημικό που χρησιμοποιήθηκε για τη δηλητηρίαση του Σκριπάλ και της κόρης του, Γιούλια, στις 4 Μαρτίου.
https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_94.html
Το Φόρεϊν Όφις παραδέχτηκε ότι διεγράφη το σχόλιο αυτό. Μάλιστα, εκπρόσωπος του υπουργείου δήλωσε ότι αφαιρέθηκε γιατί δεν απέδιδε με ακρίβεια όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια ενημέρωσης με τον Βρετανό πρέσβη στη Μόσχα τον περασμένο μήνα.
κατασκευη βασεις ηχειων
Η εξέλιξη αυτή έρχεται μερικές μόλις ώρες αφότου ο διευθύνων Σύμβουλος του Επιστημονικού και Τεχνολογικού Εργαστηρίου Άμυνας στο Πόρτον Ντάουν δήλωσε στο Sky News ότι οι επιστήμονες δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν τον τόπο παραγωγής του νευροτοξικού παράγοντα. Παρόλα αυτά, η βρετανική κυβέρνηση επιμένει ότι πληροφορίες των υπηρεσιών ασφαλείας την οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η Ρωσία κρύβεται πίσω από την επίθεση.
Η Ρωσία, η οποία έχει πολλάκις αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξη με τη δηλητηρίαση του Σκριπάλ, έσπευσε να σχολιάσει την τελευταία αυτή εξέλιξη. «Γιατί διέγραψε το Φόρεϊν Όφις το tweet της 22ης Μαρτίου;» διερωτάται η ρωσική πρεσβεία του Λονδίνου, επίσης μέσω twitter.
μαριον μιχελιδακη ζωδιο
H νέα αυτή αντιπαράθεση σχετίζεται με ενημέρωση του Βρετανού πρέσβη στη Μόσχα Λάουρι Μπρίστοου στις 22 Μαρτίου. Τότε, ο Βρετανός διπλωμάτης είχε δηλώσει ότι οι ερευνητές στο Πόρτον Ντάουν είχαν καταστήσει σαφές ότι επρόκειτο για στρατιωτικό, χημικό όπλο. «Ένα της σειράς Novichok, ενός νευροπαραλυτικού παράγοντα που, όπως προείπα, παράγεται στη Ρωσία» είχε πει τότε ο Μπρίστοου.
Το tweet, που το Φόρεϊν Όφις αναφέρει ότι γράφτηκε και αναρτήθηκε σε πραγματικό χρόνο, έγραφε: «Ανάλυση από ειδικούς σε θέματα αμυντικών επιστημών και τεχνολογίας από το εργαστήριο Πόρτον Ντάουν κατέστησαν σαφές ότι πρόκειται για τον νευροτοξικό παράγοντα, που παρήχθη στη Ρωσία».
Το tweet διεγράφη κάποια στιγμή πριν από την 27η Μαρτίου. Την ίδια ώρα, αφαιρέθηκε και μια πανομοιότυπη ανάρτηση που είχε κάνει η Βρετανική πρεσβεία στη Ρωσία στον δικό της λογαριασμό στο Twitter.
No comments:
Post a Comment