Friday, May 31, 2019

δημοσια υγεια και μεταναστες

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_16.html

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως «ζούμε σήμερα ένα εφιάλτη που είναι αποτέλεσμα των επιλογών των κ. κ. Τσίπρα και Καμμένου. Η Ελλάδα σήμερα θα ήταν κανονική χώρα της Ευρωζώνης αν δεν διακόπταν η πορεία της χώρας».


Υπογράμμισε ότι «η πατρίδα μετατρέπεται σε αποικία λιτότητας χωρίς τέλος».


Να αποδομήσει το αφήγημα της κυβέρνησης που πλαισιώνει το πολυνομοσχέδιο των μέτρων, επιχείρησε με την ομιλία του κατά την συζήτηση του πολυνομοσχεδίου, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.


"Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν ούτως ή άλλως το νομοσχέδιο, για την καρέκλα το κάνουν όχι για το χρέος", είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε αναφερόμενος στον πρωθυπουργό ότι "κ. Τσίπρα είσαστε ικανός να πάτε και με σμόκιν στην παραλία", προκειμένου να παραμείνετε στην εξουσία.


δημοσια υγεια και μεταναστες

111


(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)


Ο πρόεδρος της ΝΔ άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τα μέτρα λιτότητας του τέταρτου μνημονίου και πρόβαλε το δικό του εναλλακτικό αφήγημα.



"Αυτό που ζούμε είναι ένας εφιάλτης και είναι αποτέλεσμα των επιλογών των Τσίπρα και Καμμένου" ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και υποστήριξε ότι εάν δεν είχε πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά θα είχαμε βγει από την κρίση.



Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι "η πατρίδα μας μετατρέπεται σε αποικία λιτότητας. Αν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος δεν είχαν έλθει στην εξουσία, όπως ήλθαν, και δεν έκαναν όσα έκαναν, η Ελλάδα, σήμερα, θα είχε επανέλθει στην ανάπτυξη". Επικαλέστηκε τις προβλέψεις, που δημοσιοποίησε στο τέλος του 2014 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σύμφωνα με τις οποίες το Α. Ε.Π. της χώρας στο τέλος του 2017 θα έφτανε τα 207 δισ." και αντιπαρέβαλε με τις προβλέψεις της κυβέρνησης: "στο μεσοπρόθεσμό που καταθέτετε, το Α. Ε.Π. της χώρας στο τέλος του 2017 θα φτάσει τελικά τα 181 δις. Χάσαμε 26 δις εθνικού πλούτου. Τρία χαμένα χρόνια για την Ελλάδα. Και 14,2 δις πρόσθετα βάρη για τους Έλληνες. Αυτός είναι ο λογαριασμός Τσίπρα - Καμμένου".


22222


(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)


Οι πιστωτές έχουν ευθύνη γιατί δεν έκαναν πράξη τις υποσχέσεις τους για την ρύθμιση του χρέους, είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό ότι "κι εσείς έχετε ευθύνη γιατί πήγατε να τινάξετε την χώρα στον αέρα".


Από το «go back madame Μέρκελ» στο «βοήθεια, κυρία Μέρκελ»


Εξαπολύοντας επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα ανέφερε: "Ανεβήκατε στην εξουσία υποσχόμενοι ότι θα ανακτήσετε την εθνική κυριαρχία και θα υψώσετε ανάστημα στους ξένους. Κι από τo «go back madame Μέρκελ», πήγαμε στο «βοήθεια, κυρία Μέρκελ!». Επεκτείνατε την Επιτροπεία για τουλάχιστον άλλα τρία χρόνια με το νέο Μνημόνιο".


Συνεχίζοντας την προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα ανέφερε: "Οικοδομήσατε την πολιτική σας καριέρα πάνω σε ωμά ψέματα και χυδαιότητες για να υπογράψετε την μεγαλύτερη εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας που έγινε στην πρόσφατη ιστορία".


Αναφέρθηκε στο πολυνομοσχέδιο το οποίο χαρακτήρισε "το τέταρτο Μνημόνιο των 1.000 σελίδων και 140 δεσμευτικών δράσεων" λέγοντας: "Περιλαμβάνει μέτρα και δημοσιονομικούς στόχους πέραν του τέλους του Τρίτου Μνημονίου. Και η εφαρμογή του υπόκειται και αυτή σε συνεχείς αξιολογήσεις των δανειστών οι οποίοι θα κρίνουν το χρόνο εφαρμογής των μέτρων. Γιατί με τους δανειστές έχετε συνάψει ιερά συμμαχία. Συνομολογείτε μέτρα δημοσιονομικής ακρότητας για να μείνετε στην εξουσία. Είσαστε η καλύτερη διαφήμιση της λιτότητας στην Ευρωζώνη.


33333


(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)


Υποστήριξε δε ότι είναι μνημόνιο αλλά χωρίς να προβλέπει πρόσθετη χρηματοδότηση. "Ζητούσατε λεφτά χωρίς μέτρα και παίρνετε μέτρα χωρίς λεφτά για τη χώρα. Το Τέταρτο Μνημόνιο είναι και βαρύ και άδικο. Περιλαμβάνει 4,9 δισ. ευρώ νέα μέτρα. Μέτρα που κανείς δεν ζητούσε πριν από 1 χρόνο και φέρουν τη σφραγίδα της αναξιοπιστίας της Κυβέρνησης. Με τα μέτρα αυτά ο συνολικός λογαριασμός Τσίπρα - Καμμένου ανέρχεται στα 14,2 δισ. ευρώ", ανέφερε χαρακτηριστικά.



δημοσια υγεια και μεταναστες
τηγανισμενα ψαρια
καλλονη παοκ σημερα
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_75.html

μυικη μαζα και γραμμωση

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_38.html
αποθηκη γραφικης υλης
μυικη μαζα και γραμμωση

Σύμφωνα με την γερμανική ιστοσελίδα transfermarkt, τα ρόστερ των δύο ομάδων αυτή την στιγμή, απέχουν… μόλις 3,45 εκατομμύρια ευρώ, με τον Ολυμπιακό να κοστολογείται στα 62,75 εκατ. και να είναι η ακριβότερη ομάδα στην ελληνική Super League και τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί (στη δεύτερη θέση) στα 59,30 εκατ. ευρώ.


μυικη μαζα και γραμμωση

Μάλιστα σημειώνεται, ότι στον Ολυμπιακό φέρεται να έχει στοιχίσει 6,8 εκατ. ευρώ η ομάδα του, παρουσιάζονται έτσι σε σχέση με την αξία της στο χρηματιστήριο, διαφορά 66,95 εκατ. ευρώ, ενώ στον ΠΑΟΚ 11,40 εκατ. ευρώ, εμφανίζοντας διαφορά 47,90 εκατ. ευρώ.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_14.html

Την τελευταία δεκαετία, μονάχα τη σεζόν 2013-14, υπήρχε μικρότερη απόσταση αξίας, αφού ο Ολυμπιακός τότε έφτανε στα 81,25 εκατ. ευρώ και ο ΠΑΟΚ στα 78,10 εκ., διαφορά 3,15 εκατ. ευρώ. Τότε ήταν που η ομάδα της Θεσσαλονίκης, είχε τη μεγαλύτερη αξία ρόστερ την τελευταία δεκαετία, κάτι ανάλογο που ο Ολυμπιακός έδειξε την σεζόν 2016-17 με 113,05 εκατ. ευρώ.


Είναι χαρακτηριστικό ότι, σε σχέση με την περασμένη σεζόν η μεταξύ τους διαφορά συρρικνώθηκε, από την περίοδο 2017-18 ήταν στα 34,85 εκατ. ευρώ (Ολυμπιακός 98,90 - ΠΑΟΚ 64,05)!


20104347


Η αξία τους τις δέκα τελευταίες σεζόν, σύμφωνα με το transfermarkt:


2009-10: Ολυμπιακός 94,20- ΠΑΟΚ 48,55



ενα χειμωνιατικο πρωινο στιχοι

αγγελικη λαμπρη μαλλια

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_95.html
https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_138.html
αγγελικη λαμπρη μαλλια
Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ των Αμπελοκήπων

Συναγερμός το μεσημέρι της Πέμπτης (01/03) στη Θεσσαλονίκη.


Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι, σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, στη Θεσσαλονίκη.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο thestival.gr.


τεντοπανα δημητριαδης


αγγελικη λαμπρη μαλλια
χορηγηση φοιτητικου πασο

μεσα μαζικης μεταφορας απεργια μετρο

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_14.html
μεσα μαζικης μεταφορας απεργια μετρο
μεσα μαζικης μεταφορας απεργια μετρο

Πρόκειται για προσωρινό απολογισμό. Δεκάδες αντάρτες που έχουν τραυματιστεί διακομίσθηκαν σε νοσοκομεία στην πρωτεύουσα Σαναά, στο ανατολικό τμήμα, και στην επαρχία Ίμπ στο νότιο τμήμα της χώρας, δήλωσε πηγή του στρατιωτικού νοσοκομείου της Χοντέιντα.


Ο απολογισμός των νεκρών επιβεβαιώθηκε και από υπεύθυνο του φιλοκυβερνητικού στρατού.


Η επίθεση στην Χοντέιντα, η οποία γίνεται με την υποστήριξη της Σαουδικής Αραβίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, εξαπολύθηκε τον Ιούνιο, αλλά εντάθηκε από την 1η Νοεμβρίου και υπολογίζεται ότι έχει προκαλέσει τον θάνατο 400 ανθρώπων και στα δύο στρατόπεδα.


Οι αντάρτες Χούτι, οι οποίοι ελέγχουν επίσης την πρωτεύουσα Σαναά, υποστηρίζονται από το Ιράν.


δικαιολογημένος στα αγγλικά




βιωσιμη αναπτυξη και πολιτισμος
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_5.html

ο καιρος στεμνιτσα

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_26.html
εριδα περι της περιβολης
ο καιρος στεμνιτσα

Από σήμερα έως τις 10 Οκτωβρίου, όλοι οι επισκέπτες των καταστημάτων WIND θα βρουν smartphones, tablet και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε εκπληκτικές τιμές, όπως:


ο καιρος στεμνιτσα


  • Tα Huawei P10 και P10 Lite στην τιμή των 499€ και 269€ αντίστοιχα

  • Το Samsung Tab E WiFi στην τιμή των 169€

  • Tο wearable Samsung Gear Fit 2 στα 99€ και πολλά ακόμη.


Έχεις smartphone Samsung; Έχεις 1 GB δώρο!
Εκτός από τις προσφορές σε κινητές συσκευές και gadgets, οι κάτοχοι smartphones της Samsung απολαμβάνουν 1GB δώρο από τη WIND για 1 ημέρα! Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι συνδρομητές είναι να επισκεφθούν ένα κατάστημα WIND και να επιδείξουν το ενημερωτικό sms που έχουν λάβει.


Με τις παραπάνω και πολλές άλλες προσφορές 4G κινητών συσκευών αλλά και το 4G Δίκτυο της WIND, μπορούν όλοι να απολαμβάνουν απρόσκοπτα πρόσβαση σε βίντεο του YouTube, να ποστάρουν άμεσα φωτογραφίες στο Facebook, να μοιράζονται μοναδικές στιγμές στο Instagram, το Snapchat και το Twitter με εξαιρετικές ταχύτητες.



σκρουτζ ζυγαρια λιπομετρητης
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_7.html

κιατο αεροδρομιο τιμη εισητηριου

Ο 63χρονος είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για απάτη κατ’ εξακολούθηση και επάγγελμα, υφαίρεση κατασχεθέντων και για ψευδορκία πραγματογνώμονα.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_35.html

Σύμφωνα με την δικογραφία, ο 63χρονος, με την ιδιότητα του εκτιμητή τιμαλφών, είχε παραλάβει από την αστυνομία κατασχεμένα κοσμήματα και τιμαλφή για να προσδιορίσει την αξία τους. Κατά την επιστροφή των κοσμημάτων ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι μέρος τους είχε αντικατασταθεί με άλλα χαμηλότερης αξίας, ενώ επιπλέον είχαν αντικατασταθεί τα συνοδευτικά έγγραφά τους με άλλα.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_102.html

21112017apates00121112017apates002


Στον ανακριτή εκτιμητής κοσμημάτων που προσπάθησε να «ξεγελάσει» την ΕΛ. ΑΣ.



κιατο αεροδρομιο τιμη εισητηριου
κιατο αεροδρομιο τιμη εισητηριου
βαρακια χερια ασκησεις
πατηρ ανδρεας κονανος τηλεφωνο

τομεασ αποκαταστασησ σεισμοπληκτων πατρασ

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_107.html
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_145.html
τομεασ αποκαταστασησ σεισμοπληκτων πατρασ
τομεασ αποκαταστασησ σεισμοπληκτων πατρασ

Σε ανακοινώσεις τους, οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν, μεταξύ άλλων, πως το «εκτρωματικό πολυνομοσχέδιο διαλύει τα τελευταία υπολείμματα κοινωνικού κράτους, που είχαν διασωθεί από την 7χρονη μνημονιακή θύελλα και επιδιώκει τον περιορισμό του συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος της απεργίας» και καλούν τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν δυναμικά στις πορείες διαμαρτυρίας, «διατρανώνοντας την αντίθεσή τους στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης».

Κανονικά θα εκτελούνται τα δρομολόγια στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας και στον προαστιακό σιδηρόδρομο.


Τροποποιήσεις πτήσεων


Επίσης, λόγω της τρίωρης στάσης εργασίας που έχουν εξαγγείλει για την ίδια ημέρα οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, καμία πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί από και προς το ελληνικό αεροδρόμιο, μεταξύ 12 το μεσημέρι και 3 το απόγευμα, ενώ θα υπάρξουν και τροποποιήσεις των ωρών πτήσεων.


beauty star περιστερι

Συγκεκριμένα, η Αegean και η Olympic Air, αναγκάζονται να τροποποιήσουν την ώρα αναχώρησης σε 28 σκέλη πτήσεων εξωτερικού και 20 σκέλη πτήσεων εσωτερικού, ενώ ακυρώνουν 13 σκέλη πτήσεων εσωτερικού.


ρυπανση επιφανειακων υδατων

Ακυρώνονται οι κάτωθι πτήσεις εσωτερικού της Olympic Air στις 15 Ιανουαρίου 2018:



  • OA 112 Αθήνα Θεσσαλονίκη

  • OA 113 Θεσσαλονίκη Αθήνα

  • OA 114 Αθήνα Θεσσαλονίκη

  • OA 717 Μυτιλήνη Θεσσαλονίκη

  • OA 716 Θεσσαλονίκη Μυτιλήνη

  • OA 160 Αθήνα Ιωάννινα

  • OA 161 Ιωάννινα Αθήνα

  • OA 142 Αθήνα Αλεξανδρούπολη

  • OA 143 Αλεξανδρούπολη Αθήνα

  • OA 224 Αθήνα Κως

  • OA 225 Κως Αθήνα

  • OA 48 Αθήνα Σκύρος

  • OA 49 Σκύρος Αθήνα


Τροποποιείται η ώρα αναχώρησης στις κάτωθι πτήσεις εσωτερικού της Olympic Air στις 15 Ιανουαρίου 2018:



  • OA 110 Αθήνα Θεσσαλονίκη 10:00-10:55 09:00-09:55

  • OA 111 Θεσσαλονίκη Αθήνα 11:30-12:25 10:30-11:20

  • OA 115 Θεσσαλονίκη Αθήνα 15:00-15:55 16:30-17:20

  • OA 152 Αθήνα Καβάλα 09:50-10:50 09:30-10:30

  • OA 153 Καβάλα Αθήνα 11:15-12:20 10:55-11:50

  • OA 20 Αθήνα Μήλος 12:15-13:00 16:00-16:40

  • OA 21 Μήλος Αθήνα 13:20-14:05 17:00-17:30

  • OA 252 Αθήνα Μυτιλήνη 11:55-12:45 10:55-11:45

  • OA 316 Αθήνα Ηράκλειο 13:15-14:05 15:30-16:20

  • OA 317 Ηράκλειο Αθήνα 14:40-15:30 16:55-17:45

  • OA 332 Αθήνα Χανιά 10:10-11:00 09:40-10:30

  • OA 333 Χανιά Αθήνα 11:35-12:25 11:05-11:55

  • OA 334 Αθήνα Χανιά 13:20-14:10 15:20-16:10

  • OA 335 Χανιά Αθήνα 14:45-15:35 16:45-17:35

  • OA 352 Αθήνα Σαντορίνη 10:10-10:55 09:40-10:25

  • OA 353 Σαντορίνη Αθήνα 11:30-12:15 11:00-11:35

  • OA 44 Αθήνα Σητεία 10:00-11:05 09:30-10:30

  • OA 45 Σητεία Αθήνα 11:30-12:30 10:55-11:45

  • OA 720 Θεσσαλονίκη Ρόδος 14:00-15:15 15:15-16:20

  • OA 721 Ρόδος Θεσσαλονίκη 15:45-17:00 16:50-17:55


Τροποποιείται η ώρα αναχώρησης στις κάτωθι πτήσεις εξωτερικού της AEGEAN στις 15 Ιανουαρίου 2018:



  • A3 501 MUC SKG 10:20-13:30 12:30-15:50

  • A3 531 FRA SKG 11:15-14:50 12:20-15:50

  • A3 602 ATH LHR 13:25-15:30 15:30-17:35

  • A3 603 LHR ATH 16:35-22:20 18:40-00:25

  • A3 651 FCO ATH 10:40-13:40 12:50-15:50

  • A3 661 MXP ATH 10:50-14:20 12:20-15:45

  • A3 664 ATH MXP 14:45-16:20 15:15-16:55

  • A3 665 MXP ATH 17:10-20:40 17:45-21:10

  • A3 803 MUC ATH 11:00-14:40 12:20-15:50

  • A3 823 GVA ATH 11:00-14:45 12:00-15:45

  • A3 827 ZRH ATH 11:00-14:40 12:10-15:50

  • A3 840 ATH DUS 13:10-15:25 15:10-17:05

  • A3 841 DUS ATH 16:15-20:15 17:55-21:45

  • A3 850 ATH BEG 12:35-13:30 11:00-11:40

  • A3 861 WAW ATH 10:45-14:15 12:20-15:55

  • A3 864 ATH PRG 14:10-15:50 15:10-16:30

  • A3 865 PRG ATH 16:35-20:15 17:15-20:25

  • A3 881 VIE ATH 11:20-14:35 12:35-15:50

  • A3 903 LCA ATH 10:50-12:35 14:00-15:45

  • A3 904 ATH LCA 13:30-15:15 15:15-16:55

  • A3 905 LCA ATH 16:05-17:50 17:45-19:30

  • A3 920 SKG LCA 12:00-14:05 11:00-12:55

  • A3 926 ATH TLV 07:30-09:30 06:50-08:45

  • A3 927 TLV ATH 10:20-12:20 09:35-11:50

  • A3 932 ATH CAI 07:40-09:40 06:40-08:40

  • A3 933 CAI ATH 10:30-12:30 09:30-11:30

  • A3 960 ATH OTP 08:40-10:15 08:00-09:20

  • A3 961 OTP ATH 10:55-12:30 10:00-11:10


κατερινα μανανεδακη πως να σκοτωσεις τον αντρα σου

κατερινα μανανεδακη πως να σκοτωσεις τον αντρα σου
Σύζυγος κρατουμένου επιχείρησε να περάσει ποσότητα ηρωίνης στις φυλακές Τρικάλων

Σύζυγος κρατουμένου, γεωργιανής καταγωγής, προσήλθε σήμερα (21/3) στις φυλακές Τρικάλων προκειμένου να τον επισκεφθεί και να του παραδώσει τέσσερα παντελόνια.


Όμως, κατά τον έλεγχο, ο υπεύθυνος σωφρονιστικός υπάλληλος εντόπισε, επιμελώς κρυμμένα στα παντελόνια, 42 γραμμάρια ηρωίνης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η σύζυγος συνελήφθη, ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας , κλήθηκε η Αστυνομία και η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.

Παράλληλα, το υπουργείο Δικαιοσύνης, σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η δεύτερη επιτυχημένη αποτροπή εισαγωγής σημαντικής ποσότητας παράνομων ουσιών, μόλις σε μία εβδομάδα, καταδεικνύει αφενός τη συνεχή απειλή των φυλακών από τέτοιες εγκληματικές ενέργειες και αφετέρου τον υψηλό επαγγελματισμό των υπαλλήλων για να κρατήσουν τα καταστήματα κράτησης «καθαρά» από ναρκωτικά.

Τέλος, το υπουργείο Δικαιοσύνης εκφράζει τα συγχαρητήριά του στον σωφρονιστικό υπάλληλο για την εγρήγορση και την ευσυνειδησία που επέδειξε στην άσκηση των καθηκόντων του.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ



κατερινα μανανεδακη πως να σκοτωσεις τον αντρα σου
αποτελεσματα εσπα παιδικοι σταθμοι 2012
διαιτα orac φθινοπωρο
https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_93.html
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_115.html

δρομολόγια τρένων ρώμη φλωρεντία

δρομολόγια τρένων ρώμη φλωρεντία
Απίστευτο: Και νέο ατύχημα με Έλληνες οπλίτες στην Κύπρο! Χτυπήθηκαν από σφαίρα στην ίδια άσκηση

Nέο ατύχημα, αυτήν τη φορά με στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς, σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής άσκησης «ΝΙΚΗΤΗΣ - ΔΗΜΗΤΡΑ» στην Κύπρο.


Μετά την πρωινή ανατροπή του ερπυστριοφόρου και τον τραυματισμό πέντε οπλιτών της ΕΛΔΥΚ, ακόμη δυο οπλίτες τραυματίστηκαν από θραύσματα σφαίρας που εξοστρακίστηκε.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_69.html

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_15.html

δρομολόγια τρένων ρώμη φλωρεντία



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το ατύχημα σημειώθηκε στο πλαίσιο της άσκησης με πραγματικά πυρά, όταν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σφαίρα εξοστρακίστηκε και θραύσματα τραυμάτισαν τους δύο στρατιώτες.

Οι δύο στρατιώτες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών επέστρεψαν στη μονάδα τους.


αλκαλική φωσφατάση μειωμένη

πως παω λευκαδα απο κυπρο

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, στο πλαίσιο της ίδιας άσκησης, τραυματίστηκαν πέντε Έλληνες οπλίτες, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες, ακόμα, συνθήκες, άρμα μάχης το οποίο επέβαιναν ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν, ευτυχώς όχι σοβαρά.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ

«Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018, και περί ώρα 08:50, στο πλαίσιο άσκησης ΤΑΜΣ «ΝΙΚΗΤΗΣ – ΔΗΜΗΤΡΑ» του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ), ερπυστριοφόρο όχημα, της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ), που κινούνταν προς το πεδίο βολής «ΞYΝΤΟΥΣ», ανετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό 5 εκ των επιβαινόντων Οπλιτών Θητείας, οι οποίοι διακομίσθηκαν προληπτικά για εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Τα αίτια του περιστατικού, διερευνώνται αρμοδίως».

Πηγή: philenews


φωνη τησ ξανθησ εφημεριδα

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_30.html
καθε μια ερωτηση
χαριτακης καρδιολογος βιβλιο
φωνη τησ ξανθησ εφημεριδα

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη την ΟΝΝΕΔ και τον πρόεδρο της, Κώστα Δέρβο, για την δράση την οποία ανέλαβαν με σκοπό να διαθέσουν τα έσοδα στα Παιδικά Χωριά S. O.S τα οποία, όπως σημείωσε, εδώ και πολλές δεκαετίες κάνουν ένα εξαιρετικό έργο, στηρίζοντας παιδιά με ιδιαίτερες δυσκολίες, με μεγάλη αγάπη, στοργή και φροντίδα.


φωνη τησ ξανθησ εφημεριδα

«Ο σκοπός της ΟΝΝΕΔ δεν είναι απλά να είναι μία οργάνωση που αποτελεί τον πολιτικό βραχίονα της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας. Είναι να μπορεί και αυτή να συνεισφέρει με ένα συγκεκριμένο κοινωνικό αποτύπωμα και να αναλαμβάνει κοινωνικές δράσεις, ειδικά σε μια εποχή που η ελληνική κοινωνία έχει ανάγκη από κάθε στήριξη. Θέλω και πάλι να συγχαρώ την ΟΝΝΕΔ για τη δράση την οποία ανέλαβε» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε:


«Να ευχηθώ, αγαπητέ πρόεδρε, πάντα τέτοια και να γνωρίζουν όλες και όλοι ότι μπορεί να είμαστε μεν πολιτικό κόμμα, αλλά προσπαθούμε πάντα να δείχνουμε έμπρακτα το κοινωνικό μας ενδιαφέρον, στηρίζοντας τους πιο αδύναμους. Αυτός είναι ο σκοπός μας. Και αυτή η πρόθεσή μας, θα εκδηλώνεται μέσα από σειρά από δράσεις».



Νωρίτερα, στα Σεπόλια, στο τουρνουά 3χ3 μπάσκετ που διοργάνωσε η @ONNED σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά S. O.S. https://t.co/h4YgYya6DF pic.twitter.com/wQyfVqSvpw

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 30 Σεπτεμβρίου 2017


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_65.html

100 σφυγμοι το λεπτο

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_34.html
onehallyu sm girl group

Η Σερένα Γουίλιαμς είναι αρραβωνιασμένη με τον ιδρυτή του Reddit, Αλέξις Οχανιάν και το αμέσως επόμενο διάστημα έχουν προγραμματίσει το γάμο τους και τη μετακόμισή της στο Σαν Φραντσίσκο.


17921674
(Η Σερένα Γουίλιαμς με τον Αλέξις Οχανιάν - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / JUSTIN LANE)


100 σφυγμοι το λεπτο

Η μικρή Αλεξία Ολυμπία Οχανιάν τζούνιορ γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου και την Τετάρτη η Σερένα την παρουσίασε στο κοινό με μια ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Instagram.





100 σφυγμοι το λεπτο
zootopia τρειλερ ελληνικα
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_14.html

νεα εγνατια εφημεριδα της καβαλας

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_117.html
μακης μαιλης

Ο Ισπανός πρωθυπουργός είχε δώσει το παρών και στους τρεις τελευταίους τελικούς του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης που κέρδισε η Ρεάλ (2014, 2016, 2017).


Ωστόσο, αύριο δεν θα μεταβεί στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας για να παρακολουθήσει τον τελικό μεταξύ της αγαπημένης του ομάδας με τη Λίβερπουλ.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_75.html

διεθνεις μεταφορες μετακομισεις

Σήμερα το πρωί, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθεσε πρόταση μομφής σε βάρος του Ραχόι, σχετικά με την υπόθεση διαφθοράς στην οποία εμπλέκονται μέλη του συντηρητικού Λαϊκού Κόμματός του και στο πλαίσιο της οποίας ο δικαστής αμφισβήτησε την αξιοπιστία της κατάθεσης που είχε δώσει πέρυσι ο πρωθυπουργός ως μάρτυρας.


Επιπλέον, το φιλελεύθερο κόμμα Ciudadanos, σύμμαχος του πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι, ζήτησε να διεξαχθούν πρόωρες εκλογές.


νεα εγνατια εφημεριδα της καβαλας


νεα εγνατια εφημεριδα της καβαλας

κοινωνικο μερισμα δικαιουχοι ποσα

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_126.html

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα όταν ο 16χρονος έπεσε από το βόρειο τμήμα του λιμενοβραχίονα και εγκλωβίστηκε στα βράχια.


Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, το Λιμενικό αλλά και δύναμη της ΕΜΑΚ για να τον απεγκλωβίσουν, σύμφωνα με το neakriti.gr.


Η επιχείρηση απεγκλωβισμού ολοκληρώθηκε περίπου στις 8 το βράδυ με την Πυροσβεστική ν’ αναφέρει πως ο 16χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθησεις του.



Ολοκληρώθηκε ο #απεγκλωβισμός ενός ατόμου από τον εξωτερικό λιμενοβραχίονα του λιμένα Ηρακλείου και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις του. Επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα και δυνάμεις του Λ. Σ.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 16 Σεπτεμβρίου 2018


κοινωνικο μερισμα δικαιουχοι ποσα
κοινωνικο μερισμα δικαιουχοι ποσα
εμφανισεις ομαδων ποδοσφαιρου zeus
αποδειξεις ελευθεροι επαγγελματιες 2014
https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_103.html

μανιβελα σπαστη

χιωτακης ανδρεας ηρακλειο

Στη συνέντευξή του υπό τον τίτλο: «Αποφύγαμε τα χειρότερα για το Ελληνικό», ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας προσθέτει ότι «από την πλευρά μας έγιναν όλα τα βήματα σωστά» σύμφωνα με τον σχετικό νόμο για την αξιοποίηση του Ελληνικού, ότι έχουν υπογραφεί και έχουν προχωρήσει όλα όπως έπρεπε. «Ταυτόχρονα, έχουμε για πρώτη φορά την υποβολή του σχεδίου από την πλευρά της επένδυσης», συνεχίζει για να τονίσει: «Είναι σημαντικό για την κυβέρνηση, παρά τον θόρυβο, να προχωράει με σταθερά βήματα, αποφεύγοντας βιαστικές κινήσεις που ενδεχομένως υποκρύπτουν αστοχίες, οι οποίες θα μπορούσαν τελικά να οδηγήσουν σε μεγάλες καθυστερήσεις, π. χ. εξαιτίας προσφυγών στο ΣτΕ».


Ερωτηθείς σχετικά με την εισήγηση της ΡΑΕ ότι η ΔΕΗ πρέπει να λάβει για τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας 360.000.000 ευρώ και με ποιο κριτήριο θα λάβει ο υπουργός αυτή την απόφαση, αλλά και πώς θα πληρώσουν τα νοικοκυριά τόσα χρήματα, ο κ. Σταθάκης απαντά ότι «κριτήριο θα είναι να διασφαλίσουμε ότι θα πάρει πίσω τα χρήματα της η ΔΕΗ και ταυτόχρονα να μην επιβαρυνθούν τα τιμολόγια ρεύματος για τα νοικοκυριά».


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_75.html


μανιβελα σπαστη
μανιβελα σπαστη
παθολογικα ερωτευμενος
https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_4.html

Thursday, May 30, 2019

ξεπουλημα μεταφραση

βοτανα για σεξουαλικη ανικανοτητα

Η Βιργινία Τσουδερού γεννήθηκε στις 24 Ιουνίου 1924 στο Ηράκλειo Κρήτης.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_60.html

Σπούδασε φιλοσοφία, οικονομικά και πολιτικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και δημοσιονομία και οικονομικά περιφερειακής ανάπτυξης στα πανεπιστήμια της Μινεσότα και του Ράντκλιφ-Χάρβαρντ στις ΗΠΑ.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_140.html

Μεταξύ άλλων διατέλεσε εμπειρογνώμονας στον Διεθνή Οργανισμό Υγείας και Τροφίμων του ΟΗΕ κατά την περίοδο 1949-56, και στη συνέχεια δημοσιογράφος και αρθρογράφος στις εφημερίδες «Το Βήμα» και «Ελευθερία». Στην τελευταία κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου, από τον Φεβρουάριο του 1964 μέχρι τον Ιούλιο του 1965, ήταν οικονομική σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου, αρχικά στο υπουργείο Προεδρίας της Κυβερνήσεως και έπειτα στο υπουργείο Συντονισμού.


Κατά τη διάρκεια της χούντας είχε αντιστασιακή δράση ως γενική γραμματέας της Εταιρείας Μελέτης Ελληνικών Προβλημάτων, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να κρατηθεί στο ΕΑΤ-ΕΣΑ.


Μετά την αποκατάσταση της δημοκρατίας το καλοκαίρι του 1974, υπήρξε ιδρυτικό μέλος της κίνησης των «Νέων Πολιτικών Δυνάμεων», η οποία συνεργάστηκε με την Ένωση Κέντρου. Εκλέχθηκε βουλευτής Β’ Αθηνών τον Νοέμβριο του 1974 και στις εκλογές του 1977 επανεκλέχθηκε στη Β΄ Αθήνας, με την ΕΔΗΚ.


Το 1985 συνεργάστηκε με την ΝΔ και επανήλθε στην Βουλή, καθώς ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης την τοποθέτησε σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Τον Ιούνιο του 1989 εκλέχθηκε στην Α’ Αθηνών, ενώ τον Νοέμβριο του 1989 και το 1990 εκλέχθηκε ξανά με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.


Στην κυβέρνηση Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, διατέλεσε υφυπουργός Εξωτερικών από τον Αύγουστο του 1991 μέχρι τον Οκτώβριο του 1993.


Υπήρξε αντιπρόεδρος της Διεθνούς Αμνηστίας, καθώς και μέλος της Ενώσεως Ελληνίδων Επιστημόνων, του Εθνικού Συμβουλίου Ελληνίδων, του ελληνικού παραρτήματος της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. α.


Επίσης υπήρξε μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας στον ΟΗΕ για το Κυπριακό και επίτιμη πρόεδρος της Διεθνούς Διαφάνειας–Ελλάδας και του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης.



ξεπουλημα μεταφραση
ξεπουλημα μεταφραση
mike stern out of the blue

δου φαε τηλεφωνα

παραδοσιακες συνταγες γαλλιας
δου φαε τηλεφωνα
δου φαε τηλεφωνα

Μάλιστα ο αδίστακτος ληστής δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει μία γυναίκα ως ασπίδα όταν οι αστυνομικοί τον κάλεσαν να παραδοθεί.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_30.html

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης, προέταξε το όπλο του αλλά δεν πυροβόλησε κατά των αστυνομικών και εν συνεχεία δέχθηκε τέσσερις σφαίρες στην κοιλιά και τον θώρακα. Νοσηλεύεται στο Θριάσειο Νοσοκομείο και η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ίδιος δράστης να έχει κάνει ληστείες σε γύρω περιοχές.


Δείτε τις φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο


super1


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_109.html

ονειροκριτης μαυρη μαιμου

(CNN Greece / Νικόλ Παπάζογλου)


ss2


(CNN Greece / Νικόλ Παπάζογλου)


ss4


(CNN Greece / Νικόλ Παπάζογλου)


ιφετ τουρκικη σειρα γιουτιουμπ

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_103.html
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_60.html
ιφετ τουρκικη σειρα γιουτιουμπ

«Εκείνοι (οι Αμερικάνοι) μας λένε: "Παραδώστε μας τον πάστορα". Όμως κι εσείς επίσης, κι εσείς έχετε έναν κληρικό (τον Γκιουλέν). Παραδώστε τον μας και εμείς θα δικάσουμε (τον πάστορα) και θα σας τον παραδώσουμε» δήλωσε ο Ερντογάν σε ένα τηλεοπτικό μήνυμα.


Ο πάστορας στον οποίο αναφέρεται ο Ερντογάν είναι ο Άντριου Μπράνσον. Παραμένει φυλακισμένος στην Τουρκία από τον Οκτώβριο του 2016 καθώς κατηγορείται για διασυνδέσεις με το δίκτυο του Γκιουλέν.


Υπονοώντας ότι Αμερικανοί αξιωματούχοι του ζήτησαν να μην μπερδεύει τις δύο υποθέσεις, ο Τούρκος ηγέτης συνέχισε:


«Τι σημαίνει αυτό; Ότι εσείς έχετε Δικαιοσύνη, εμείς όμως όχι;».


«Αυτός που βρίσκεται στη χώρα μας αναμένεται να δικαστεί. Όμως αυτός που βρίσκεται στη χώρα σας, όχι! Ζει σε μια έπαυλη στην Πενσιλβάνια!».


«Είναι απλούστερο για εσάς (τις ΗΠΑ) να μας τον παραδώσετε, μπορείτε να το κάνετε αμέσως» τόνισε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


Διάταγμα που εκδόθηκε τον Αύγουστο στην Τουρκία αναγνωρίζει στον πρόεδρο την εξουσία να διατάζει την έκδοση ξένων με αντάλλαγμα Τούρκους κρατούμενους ή καταδικασμένους στο εξωτερικό, εφόσον ένα τέτοιο μέτρο είναι «απαραίτητο για την εθνική ασφάλεια ή προς το συμφέρον της χώρας».


Το ζεύγος Μπράνσον, που διαμένει στην Τουρκία εδώ και 20 χρόνια, είναι υπεύθυνο για τη λειτουργία ενός ναού προτεσταντών στη Σμύρνη.



ιφετ τουρκικη σειρα γιουτιουμπ
εργασια στο εξωτερικο νοσηλευτης
τει ηπειρου ηγουμενιτσα

σκοτώνω ονειροκρίτης

https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_5.html
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_62.html

"'Ολοι πρέπει να συμμετάσχουν στο σχέδιο άμυνας, εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες, ας δούμε πόσο αρέσει στους αμερικανούς ιμπεριαλιστές", είπε σε ψηφοφόρους του ο Μαδούρο, προτρέποντάς τους να συμμετάσχουν στην διμερή άσκηση (26-27/8) στρατιωτών και πολιτών.


2017-08-14T212953Z 1414919648 RC1D368FA5D0 RTRMADP 3 VENEZUELA-POLITICS - Copy copy


ιδεες για το φαγητο της εβδομαδας

2017-08-14T183532Z 883323875 RC1BED2B0AB0 RTRMADP 3 VENEZUELA-POLITICS copy


κουβα ξενοδοχειο

σκοτώνω ονειροκρίτης

2017-08-14T185740Z 80524854 RC18D35ACB80 RTRMADP 3 VENEZUELA-POLITICS copy


σκοτώνω ονειροκρίτης

2017-08-14T202358Z 165772221 RC172808A4A0 RTRMADP 3 VENEZUELA-POLITICS


2017-08-14T215657Z 274724615 RC1C46E5C000 RTRMADP 3 VENEZUELA-POLITICS copy


Ενώ ο Μαδούρο προειδοποιούσε τους υποστηρικτές του στο Καράκας να προετοιμαστούν για μια "ιμπεριαλιστική" στρατιωτική επέμβαση, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς προσπαθούσε να κατευνάσει την ανησυχία της περιοχής μετά τις δηλώσεις του Τραμπ, και υποσχέθηκε μια ειρηνική επίλυση στην "κατάρρευση προς τη δικτατορία" της Βενεζουέλας.


Χιλιάδες υποστηρικτών της κυβέρνησης διαδήλωσαν στο Καράκας, όπου καταδίκασαν την πρόταση του Τραμπ για "στρατιωτική εναλλακτική" ως επίλυση της κρίσης στη χώρα τους.


2017-08-14T184217Z 677173478 RC115745A710 RTRMADP 3 VENEZUELA-POLITICS


2017-08-14T184813Z 2066713023 RC1913745390 RTRMADP 3 VENEZUELA-POLITICS


2017-08-14T184938Z 598549348 RC181D915D60 RTRMADP 3 VENEZUELA-POLITICS


2017-08-14T185038Z 779560315 RC195B8F7DE0 RTRMADP 3 VENEZUELA-POLITICS


2017-08-14T185749Z 1058049128 RC1ADA0BAB10 RTRMADP 3 VENEZUELA-POLITICS


Μαδούρο:Θέλω να μιλήσω με τον Τραμπ, να του πω... "Σε κοροϊδεύουν..."


Οι σύμβουλοι του Τραμπ έχουν συγχίσει τον πρόεδρο όσον αφορά την πραγματική κατάσταση στη Βενεζουέλα, ισχυρίστηκε ο Μαδούρο. "Θέλω να μιλήσω τηλεφωνικά με τον κύριο Τραμπ, να του πω, "Σε κοροϊδεύουν, Τραμπ, ό, τι σου λένε για τη Βενεζουέλα είναι ψέμα. Σε σπρώχνουν από το χείλος ενός γκρεμού"", είπε ο Μαδούρο.


Ο Λευκός Οίκος απέκρουσε την περασμένη εβδομάδα τις προσπάθειες του Μαδούρο να μιλήσει στον Τραμπ, λέγοντας ότι ο αμερικανός πρόεδρος θα δεχθεί να μιλήσει μαζί του όταν η χώρα επιστρέψει στη δημοκρατία.


Την Κυριακή, η αντιπολίτευση της Βενεζουέλας απέρριψε τις απειλές εναντίον της χώρας, και καταδίκασε τη στενή σχέση του Μαδούρο με τον Κάστρο, ενώ οι επικριτές της κυβέρνησης απέρριψαν τους ισχυρισμούς του βενεζουελανού υπουργού Άμυνας ότι οι ΗΠΑ σκοπεύουν να κλέψουν το πετρελαιϊκό απόθεμα της πετρελαιαγωγού χώρας.


διευθυνση υγιεινης καβαλας

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_95.html
διευθυνση υγιεινης καβαλας

Η El Pais έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του άνδρα ο οποίος βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας και υποστηρίζει ότι το όνομά του είναι Driss Oukabir.


Με αυτό το όνομα είχε αναρτήσει στη σελίδα του στο Facebook, την οποία "επισκέφθηκε" το Γαλλικό Πρακτορείο προτού καταστεί αδύνατη η πρόσβαση σε αυτήν περί τις 22.00 ώρα Ελλάδας, φωτογραφίες όπου ποζάρει στην παραλία, μπροστά σε έναν καθρέπτη, αλλά και μια φωτογραφία με τη σημαία των Βερβέρων, μιας εθνοτικής ομάδας που ζει κυρίως στο Μαρόκο και την Αλγερία.




ÚLTIMA HORA | La policía identifica a uno de los implicados en el atentado de Barcelona: Driss Oukabir https://t.co/7GVta71l4U pic.twitter.com/pUDR1pAmhy

— EL PAÍS (@el_pais) August 17, 2017


διευθυνση υγιεινης καβαλας
blackberry πληκτρολογιο
πολυ πανου το διχτυ
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_47.html

leroy merlin ψησταριες καρβουνου

leroy merlin ψησταριες καρβουνου

Η 1 η δράση με τίτλο «αρχή…ΖΩ», μέσω της οποίας δίνεται εφάπαξ «κουπόνι αγορών» (Voucher) αξίας 60€/μαθητή για την αγορά σχολικών ειδών, σε μαθητές της Α’ τάξης Δημοτικού των σχολείων της Στερεάς Ελλάδας, υλοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά. Η δράση έρχεται να ενισχύσει τους γονείς στην προσπάθειά τους να ανταποκριθούν οικονομικά στις απαιτητικές συνθήκες της οικογενειακής μέριμνας και την ίδια στιγμή, δεδομένου ότι οι επιταγές εξαργυρώνονται στα τοπικά καταστήματα, στηρίζει τις επιχειρήσεις της περιοχής.


leroy merlin ψησταριες καρβουνου

Η 2 η δράση με τίτλο «Μαθαίνω ξένες γλώσσες», παρέχει εφάπαξ «Κουπόνι αγορών» (Voucher) αξίας 180€/μαθητή για την κάλυψη διδάκτρων σε φροντιστήρια εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας. Απευθύνεται σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ενισχύοντας τους γονείς που δεν καταφέρνουν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στα ετήσια δίδακτρα φοίτησης των παιδιών τους και στοχεύει στην ενδυνάμωση της πρόσβασης των μαθητών για την απόκτηση γνώσεων που τους είναι απαραίτητες.


Η 3 η δράση με τίτλο «…μετά το σχολείο», αναφέρεται στην εφάπαξ παροχή οικονομικής ενίσχυσης μέσω «Κουπονιού αγορών» (Voucher) αξίας 200€/μαθητή, για την κάλυψη μέρους ή συνολικά της ετήσιας συνδρομής στην συμμετοχή σε εξωσχολικές δραστηριότητες Άθλησης, Δημιουργικής και Ψυχαγωγικής Απασχόλησης. Η δράση θα καλύψει το σύνολο των παιδιών που στερούνται οικογενειακού περιβάλλοντος και φιλοξενούνται σε Ιδρύματα της Στερεάς Ελλάδας, αλλά και μαθητές Γυμνασίου των οποίων οι οικογένειες διαβιούν με εισοδήματα κάτω των ορίων της φτώχειας.


βελονισμος για διαιτα θεσσαλονικη

Οι δράσεις σχεδιάστηκαν και υλοποιούνται με ευθύνη της Δομής «Γέφυρα» και το συνολικό κόστος τους καλύπτεται με δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_129.html


βροχή λεοντιδών
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_84.html

мачете цена киев

αλωνια τηνος
мачете цена киев
мачете цена киев

Η ΑΕΚ έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση στα πρώτα 44 λεπτά του αγώνα. Κατάφερε να κρατήσει μακριά από την εστία του Ανέστη τη Μίλαν με επιθετική άμυνα και πίεση, που δεν άφηνε ελεύθερους χώρους και το 3-5-2 του Χιμένεθ να λειτουργεί.


τι σημαινει το ονομα καραγκιοζης

2017 10 19T200402Z 720447927 RC1B8EF19180 RTRMADP 3 SOCCER EUROPA MIL AEK
(Μπακάκης (έδαφος), Βράνιες (4) και Τζανετόπουλος (55) εξαιρετική τριάδα στα στόπερ για την ΑΕΚ - Πηγή: REUTERS / ALESSANDRO GAROFALO)


Ήταν μάλιστα εκείνη που άγγιξε πρώτη το γκολ. Στο 30 ο Σιμόες έκλεψε από τον Μουσάκιο, δε γύρισε στο πέναλτυ στο Μάνταλο, αλλά προσπάθησε να γυρίσει από τη γραμμή, με την μπάλα να κυλά βασανιστικά παράλληλα από την εστία. Και στο 41 ο Γιόχανσον σε κόρνερ του Χριστοδουλόπουλου γύρισε το κορμί του αλλά το σουτ σταμάτησε ο Ντοναρούμα με τη βοήθεια και του δοκαριού.


Κάτω από την πίεση της εξέδρας η Μίλαν αντέδρασε στα δύο τελευταία λεπτά με τον Ανέστη να σταματά τον Κουτρόνε και τους Αντρέ Σίλβα και Μποναβεντούρα να βλέπουν τα σουτ εντός περιοχής να σταματούν στα πόδια του Γκάλο και του Σιμόες.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_40.html

2017 10 19T200554Z 1366591111 RC1FF0C56220 RTRMADP 3 SOCCER EUROPA MIL AEK
(Αντρέ Σίλβα και Μποναβεντούρα έχασαν την πρώτη διπλή ευκαιρία της Μίλαν στο ματς - Πηγή: REUTERS / ALESSANDRO GAROFALO)


Η Μίλαν ήξερε ότι θα πρέπει να ανεβάσει το ρυθμό (που ήλεγχε η ΑΕΚ στο α μέρος) και αφού ο Λόπεζ με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή στο 52, έστειλε την μπάλα άουτ, ήταν η ώρα του Ανέστη.


2017 10 19T191316Z 749817689 RC172020FA90 RTRMADP 3 SOCCER EUROPA MIL AEK
(Ικανοποιημένος ο Μανόλο Χιμένεθ από την εμφάνιση των παικτών του - Πηγή: REUTERS / ALESSANDRO GAROFALO)


Ο Έλληνας γκολκίπερ έκανε σπουδαίες επεμβάσεις σε προσπάθειες του Τσαλχάνογλου και του Κουτρόνε (τετ α τετ στο 69) και ήταν πολύ σταθερός και στα περισσότερα γεμίσματα στην περιοχή της ΑΕΚ.


2017 10 19T210706Z 1991365240 RC1C4C219A50 RTRMADP 3 SOCCER EUROPA MIL AEK
(Συγχαρητήρια του Ντοναρούμα (αρ) στον Ανέστη (δ) - Πηγή: REUTERS / ALESSANDRO GAROFALO)


Και στο 80 ο Ανέστης είχε γρήγορη σκέψη σταματώντας σε ένα ακόμη τετ α τετ με τον Σούσο, που μπήκε μόνος του από θέση μέσα δεξιά στην περιοχή και έφτασε απέναντι από το τέρμα.


2017 10 19T205152Z 700016108 RC1D1FC1B990 RTRMADP 3 SOCCER EUROPA MIL AEK
(Ο Μπακασέτας βοήθησε με την είσοδό του - Πηγή: REUTERS / ALESSANDRO GAROFALO)


Η ΑΕΚ είχε όμως μια ακόμη δική της σπουδαία στιγμή για γκολ, με εξαιρετικό κτύπημα φάουλ του Μπακασέτα, που απέκρουσε δύσκολα ο Ντοναρούμα στο 85. Το ματς έκλεισε με μια ακόμη σπουδαία επέμβαση του Ανέστη σε φάουλ του Τσαλχάνογλου και μια ακόμη ευκαιρία με τον Αραούχο να βλέπει το σουτ στο 95 να κοντράρει και να βγαίνει ελάχιστα κόρνερ.


Η 11άδα της ΑΕΚ: Ανέστης / Γκάλο, Βράνιες, Tζανετόπουλος, Μπακάκης, Λόπεζ / Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος (90 Γαλανόπουλος) / Χριστοδουλόπουλος (63 Αραούχο), Λιβάγια (75 Μπακασέτας).


Στο άλλο ματς του ομίλου, δύο γκολ του Γκαβράνοβιτς σε 30 λεπτά, έδωσαν ουσιαστικά το διπλό στη Ριέκα μέσα στη Βιέννη. Η Αούστρια σκόραρε στο 90 με το Φριζενμπίχλερ, αλλά δέχθηκε και 3ο γκολ αμέσως και η Κροατική ομάδα μπήκε στο παιχνίδι της πρόκρισης, καθώς μπορεί να ντουμπλάρει τις νίκες της επί της Αούστρια την επόμενη αγωνιστική.


Europa League – Δ Όμιλος


1η αγωνιστική
Ριέκα-ΑΕΚ 1-2
Αούστρια Β.-Μίλαν 1-5


2η αγωνιστική
Μίλαν-Ριέκα 3-2
ΑΕΚ-Αούστρια Β. 2-2


3η αγωνιστική
Αούστρια Β.-Ριέκα 1-3 (90 Φρίζενμπίχλερ / 21, 31 Γκαβράνοβιτς, 90 Κρίζβιτς)
Μίλαν-ΑΕΚ 0-0


4η αγωνιστική (2/11)
Ριέκα-Αούστρια Β. (20.00)
ΑΕΚ-Μίλαν


5η αγωνιστική (23/11)
ΑΕΚ-Ριέκα (22.05)
Μίλαν-Αούστρια Β.


6η αγωνιστική (7/12)
Ριέκα-Μίλαν (20.00)
Αούστρια Β.-ΑΕΚ


Η βαθμολογία – Δ Όμιλος


1.Μίλαν 7
2.ΑΕΚ 5
3.Ριέκα 3
4.Αούστρια Β. 1



https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_106.html

ταξι καλαματα αθηνα

ταξι καλαματα αθηνα
ταξι καλαματα αθηνα

«Πιέστηκα πάρα πολύ σ’ αυτόν τον τελικό. Είναι ζόρικο πράγμα η υπεράσπιση ενός τίτλου! Δεν υπήρξε θέμα, όμως, όλα πήγανε όπως έπρεπε να πάνε και κάναμε δικό μας και αυτό το χρυσό μετάλλιο», δήλωσε ο Πετρούνιας στον δικτυακό τόπο της Ε. Γ.Ο.


2017 10 07T224318Z 1584689913 NOCID RTRMADP 3 GYMNASTICS 47TH FIG ARTISTIC GYMNASTICS WORLD CHAMPIONSHIPS copy
(Ο άρχοντας των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας - REUTERS / JEAN-YVES AHERN-USA TODAY Sports)


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_136.html

ρατσισμος για παιδια

«Είχα χρόνια να εκτελέσω προτελευταίος σ’ έναν μεγάλο αγώνα και η αναμονή ήταν πολύ κουραστική. Από την στιγμή που βγήκα στον αγωνιστικό χώρο μέχρι να ανέβω στους κρίκους, πέρασαν 35 λεπτά. Εκείνο που με ηρέμησε ήταν το ότι οι βαθμολογίες δεν είχαν εκπλήξεις. Ο προπονητής μου παρατηρούσε τα προγράμματα των αντιπάλων και ‘έβγαζε’ το βαθμό τους, βάσει της εκτέλεσής τους. Έπεφτε μέσα κάθε φορά! Ήξερα λοιπόν ότι αυτό που θα κάνω, αυτό και θα πάρω από τους κριτές. Ήμουν βέβαιος ότι θα έκανα μία πολύ καλή εκτέλεση και ήξερα πως αν μας κρίνουν όπως όλους, δεν θα έχουμε πρόβλημα. Ακόμα και με ένα βηματάκι στην έξοδο… Έχω πλέον την εμπειρία να ξέρω τι βαθμό θα πάρω βάσει της εκτέλεσής μου και γνώριζα ότι υπάρχει το περιθώριο να κάνω ένα μικρό βήμα, χωρίς να αλλάξει κάτι».





η μορφολογια του εδαφους της βραζιλιας
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_108.html

διπλωμα adr τιμη

αφου μεγαλωσες καλα να παθεις download
διπλωμα adr τιμη

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΟΣΑ, το 61,9% των Ελλήνων κατοικεί σε ιδιόκτητο σπίτι, το 10% διαμένει σε οικία για την οποία έχει λάβει στεγαστικό δάνειο, το 21,2% καταβάλει ενοίκιο για τη στέγαση του και ένα 6,7% εξασφαλίζει στέγαση μέσω άλλων τρόπων (επιδοτούμενο ενοίκιο, στέγαση σε ειδικές δομές , κ. α..).


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_122.html

Στην Ελλάδα τα νοικοκυριά με χαμηλά εισοδήματα δαπανούν πάνω από το 68,6% του εισοδήματός τους για την καταβολή ενοικίου και το 54,2% για να εξυπηρετούν ένα στεγαστικό δάνειο. Ομοίως, στην Κροατία, τη Χιλή, την Πορτογαλία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες περισσότερα από τα μισά φτωχά νοικοκυριά δαπανούν περισσότερο από το 40% του διαθέσιμου εισοδήματός τους για ενοίκιο.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_57.html

διπλωμα adr τιμη

Από τα στοιχεία του ΟΟΣΑ προκύπτει πως επιδόματα κατοικίας παρέχονται σε αρκετές χώρες, ωστόσο υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανά χώρα επί του ύψους των σχετικών δαπανών. Οι δημόσιες δαπάνες για επιδόματα στέγασης ανέρχονται στο 1,4% του ΑΕΠ, στη Βρετανία, στο 0,83% του ΑΕΠ στη Γαλλία και στο 0,82% του ΑΕΠ στη Φινλανδία. Οι δημόσιες δαπάνες για επιδόματα στέγασης είναι κοντά στο 0,5% του ΑΕΠ στη Δανία, τη Γερμανία, τις Κάτω Χώρες, τη Νέα Ζηλανδία και τη Σουηδία, καθώς και μεταξύ 0,1 και 0,3% του ΑΕΠ στην Αυστραλία, την Αυστρία, τη Βουλγαρία, την Κροατία, την Τσεχική Δημοκρατία, την Ιρλανδία, την Ιαπωνία και τις ΗΠΑ.




παναγια θεσσαλονικη νοσοκομειο

ρουμανική βουλή

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_76.html
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_25.html
ενταξει ετυμολογία

Οι μετανάστες, στην πλειονότητά τους με καταγωγή από τη Λιβύη, επιβιβάστηκαν σε δύο λεωφορεία που έθεσαν στη διάθεσή τους οι μαλτέζικες αρχές, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο.


ρουμανική βουλή

Οι 58 μετανάστες, μεταξύ των οποίων 17 γυναίκες και 18 ανήλικοι, αφού υποβληθούν σε υγειονομικούς και νομικούς ελέγχους, θα μεταφερθούν προς διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, όπως προβλέπει συμφωνία που επιτεύχθηκε την Τρίτη.


Βάσει της συμφωνίας αυτής, η Γαλλία θα υποδεχθεί 18 μετανάστες, η Γερμανία και η Ισπανία από 15 και η Πορτογαλία 10.


Αφού διασώθηκαν από το Aquarius τη Δευτέρα (24/9), οι μετανάστες περίμεναν μέχρι και σήμερα ανοικτά της Μάλτας, λόγω της θαλασσοταραχής, προτού μεταφερθούν στη διάρκεια του πρωινού σε πλοίο της μαλτέζικης ακτοφυλακής από το Aquarius, το οποίο παρέμεινε σε διεθνή ύδατα.


Μία από τις οικογένειες των Λίβυων συνοδευόταν από μια σκυλίτσα, την Μπέλα, που θα πρέπει να υποβληθεί σε κτηνιατρικό έλεγχο και φωτογραφία της οποίας ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Μαλτέζος πρωθυπουργός Τζόζεφ Μουσκάτ.



ARA: Il-Kelba abbord l-Aquarius hija Maltese Terrier - https://t.co/reBy3MFXJU pic.twitter.com/NXKaRzOeLZ

— ONE news (@ONE_news_Malta) September 30, 2018


ρουμανική βουλή
ανθρωπινεσ αξιεσ

βοτανα για φαγουρα στο κεφαλι

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_41.html
βοτανα για φαγουρα στο κεφαλι
βοτανα για φαγουρα στο κεφαλι

«Δεν πρόκειται να υπάρξουν νέα μέτρα για το 2019 και μετά», ανέφερε ο κ. Παπαδημητρίου χαρακτηριστικά από την Ρόδο, όπου βρίσκεται για να παραστεί σε εκδήλωση που οργανώνει η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.


Οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές είναι σκληρές, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να παραβιαστούν οι «κόκκινες γραμμές» της κυβέρνησης τόνισε, ενώ κάνοντας ιδιαίτερα αναφορά στις απαιτήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, επεσήμανε το γεγονός ότι από το 2010 όλες οι εκτιμήσεις του ΔΝΤ για τις αξιολογήσεις και τα προγράμματα βγαίνουν λανθασμένες παταγωδώς.


ψυχοσωματικοί πονοι

«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να αποδεχόμαστε αυτές τις εκτιμήσεις στις πλάτες των πολιτών της χώρας», τόνισε κατηγορηματικά ο κ. Παπαδημητρίου ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο "κόφτης" δημοσίων δαπανών που ζητούν ως εγγύηση οι δανειστές, δεν πρόκειται να εφαρμοστεί, διότι όπως και το 2016 οι στόχοι θα υπερκαλυφτούν. Ο υπουργός Οικονομίας εξέφρασε, επίσης, την αισιοδοξία του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, επισημαίνοντας ότι ήδη η χώρα έχει αλλάξει σελίδα και ότι στόχος παραμένει η αύξηση των επενδύσεων και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_73.html


πολεμος βιετναμ αμερικη

κοροβεση ελενα

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_141.html
ΟΑΕΔ: Δείτε πότε ξεκινάει η νέα κοινωφελής εργασία στους δήμους

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΟΑΕΔ προγραμματίζει στις αρχές του καλοκαιριού να γίνει η επικείμενη έκδοση της προκήρυξης 25.000 θέσεων εργασίας σε 274 δήμους μέσω και του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας για το 2018.


η ωραια ζωη τησ κλαρα σιατο

Ο προγραμματισμός που γίνεται, θέλει τη δημιουργία τριών φάσεων των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας μέσω ΟΑΕΔ, έτσι ώστε να γίνει η καλύτερη και πιο δίκαιη αξιοποίηση των ανέργων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στόχος είναι να ξεκινήσει έως τον Ιούνιο της τρέχουσας χρονιάς, ενώ θα διατηρηθεί η οκτάμηνη διάρκεια των προγραμμάτων, με πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα.


το πουλοβερ-κυριαζης

Επίσης θα διατηρηθεί και ίσως επεκταθεί το σκέλος της κατάρτισης και πιστοποίησης των ανέργων που θα συμμετέχουν στα συγκεκριμένα προγράμματα.

ΑΣξίζει να σημειωθεί πως σε σχέση με πέρυσι είναι αυξημένες οι θέσεις κατά 3,1%

Σύμφωνα με τα δημοσιοποιημένα στοιχεία του υπουργείου και του ΟΑΕΔ, το 2017 οι θέσεις στους διακόσιους εβδομήντα τέσσερις (274) δήμους ανήλθαν στις 24.251, ενώ για το έτος 2018 προβλέπονται 25.000 θέσεις. Η προκήρυξη θα εκδοθεί από τον ΟΑΕΔ και οι αιτήσεις θα υποβληθούν ηλεκτρονικά.

Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα, οι οποίοι είναι έως 25 ετών, θα λαμβάνουν μηνιαίως καθαρές αμοιβές 431,75 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 638,75), ενώ όσοι είναι άνω των 25 ετών θα λαμβάνουν 495,25 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 732,54).


ΟΑΕΔ: Δείτε πότε ξεκινάει η νέα κοινωφελής εργασία στους δήμους
01
ΟΑΕΔ: Δείτε πότε ξεκινάει η νέα κοινωφελής εργασία στους δήμους

κοροβεση ελενα
κοροβεση ελενα
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_102.html

Wednesday, May 29, 2019

γιατροι ικα κορινθου

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_62.html
λαδι βουτυρου

Όπως ανέφερε η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας από τον οίκο αξιολόγησης Standard's & Poor's έρχεται σε συνέχεια των αναβαθμίσεων του καλοκαιριού από τους οίκους Moody’s και Fitch, ενώ ταυτόχρονα προϊδεάζει για μελλοντικές θετικές εξελίξεις.


ηλεκτρικη κιθαρα προσφορες

Παράλληλα, στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται πως η θετική έκβαση της χθεσινής συνεδρίασης του EWG άνοιξε το δρόμο για την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης την Δευτέρα στο Eurogroup και την εκταμίευση δόσης ύψους 6.7 δισ. ευρώ.


γιατροι ικα κορινθου

«Οι θετικές εξελίξεις που ενισχύουν την αίσθηση ότι αποκαθίσταται με σταθερά βήματα η εμπιστοσύνη των αγορών και των επενδυτών στην ελληνική οικονομία, δεν αποτελούν πλέον μεμονωμένα γεγονότα», τονίζεται στην ανακοίνωση του υπουργείου και προστίθεται πως «με την ολοκλήρωση του προγράμματος τον Αύγουστο 2018 και την διασφάλιση σταθερής πρόσβασης στις αγορές, η ελληνική οικονομία αφήνει πίσω της οριστικά την μακρά περίοδο κρίσης».



γιατροι ικα κορινθου
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_132.html

εισαι το ταιρι μου αλατιερα

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_70.html
εισαι το ταιρι μου αλατιερα

Η ανεξαρτητοποίηση του κ. Αμυρά σηματοδοτεί τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού, καθώς πλέον απομένουν τέσσερις βουλευτές και όχι πέντε, όπως απαιτείται. Έτσι, από στη στιγμή που η Κ. Ο. του Ποταμιού δεν υφίσταται, όλοι οι βουλευτές του Ποταμιού θεωρούνται ανεξάρτητοι.


Σε ανακοίνωσή του, ο βουλευτής τονίζει ότι δεν θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά όταν «τις επόμενες ημέρες θα έπρεπε, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, να ομιλώ δημόσια εκ μέρους του κόμματος του οποίου τα κορυφαία στελέχη έχουν αντίθετη θέση από την προσωπική μου για ένα μείζον εθνικό ζήτημα».


Ο βουλευτής ευχαριστεί τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και «όλους τους ανθρώπους του κόμματος με τους οποίους συνεργάσθηκα και εύχομαι οι μεταρρυθμιστικές δυνάμεις του τόπου να βρουν τη δυναμική που χρειάζεται η χώρα».


Ο κ. Αμυράς είχε εδώ και ημέρες αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από το κόμμα, καθώς αντιτίθεται στην ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.


Τις ίδες προθέσεις έχει εκφράσει και ο Γρηγόρης Ψαριανός. Μετά τη διαγραφή του Σπύρου Δανέλλη από τον Σταύρο Θεοδωράκη και την ανεξαρτητοποίηση Αμυρά, αυτή τη στιγμή οι βουλευτές του Ποταμιού είναι οι εξής: Σταύρος Θεοδωράκης, Σπύρος Λυκούδης, Γιώργος Μαυρωτάς, Γρηγόρης Ψαριανός.



εισαι το ταιρι μου αλατιερα
τι απεγινε η λαικα
αχ αννουλα του χιονια καλογιαννης
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_128.html

ποδια για τραπεζι κουζινας

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_115.html
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_135.html
ποδια για τραπεζι κουζινας
ποδια για τραπεζι κουζινας

«Εάν δεν υπάρξει συμφωνία, είναι σαφές πως δεν θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος κορυφής» είπε ο Σάντσεθ, μιλώντας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Αβάνα όπου βρίσκεται για επίσημη επίσκεψη.


Νωρίτερα, όπως έγινε γνωστό από τον υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ισπανίας Λουίς Μάρκο Αγκιριάνο, η Μαδρίτη ζήτησε "γραπτή" δέσμευση του Λονδίνου για το Γιβραλτάρ.


νατσουο κιρινο

Προειδοποίησε ότι θα αντιταχθεί στη συμφωνία του διαζυγίου της Βρετανίας με την ΕΕ, εάν το δικαίωμά της για άσκηση βέτο όσον αφορά τη μελλοντική σχέση μεταξύ της ΕΕ και του βρετανικού θύλακα δεν αναγνωριστεί γραπτώς.


αγιας μαυρας 2015

«Έχουμε ζητήσει το κείμενο αυτό να δοθεί στη δημοσιότητα από τους Βρετανούς πριν το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της Κυριακής», πρόσθεσε ο Ισπανός αξιωματούχος.



ποιος τη ζωη μου παρασταση μακρονησος

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_84.html
ποιος τη ζωη μου παρασταση μακρονησος

Το νοσοκομείο τονίζει πως ο ασθενής έφτασε «διασωληνωμένος και άσφυγμος», ενώ οι γιατροί προσπάθησαν επί 50 λεπτά να τον ανανήψουν.


«Ο χρόνος κατά τον οποίο το παιδί παρέμεινε στην αίθουσα ανάνηψης των Επειγόντων Εξωτερικών Ιατρείων αναλώθηκε αποκλειστικά στη προσπάθεια ανάνηψης και όχι στη διερεύνηση αιτίας θανάτου, η οποία αποτελεί αντικείμενο έρευνας από Ιατροδικαστή, όπου και παραπέμφθηκε».


πετρος κοκκαλης οικογενεια


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_117.html

paidon


Η σφαίρα στο κρανίο του μαθητή εντοπίστηκε κατά την διάρκεια της νεκροτομής-νεκροψίας. Όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής, Νίκος Καλογριάς στο CNN Greece, «το παιδί μεταφέρθηκε από το σχολείο ως λιποθυμικό επεισόδιο. Στην νεκροτομή όμως βρέθηκε ένα τραύμα στο κεφάλι από βολίδα.





ποιος τη ζωη μου παρασταση μακρονησος
youtube s club 7

χιω σοδα μαστιχα

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_40.html
κωδικας ηθικης και δεοντολογιας
ποσο κοστιζουν τα νηματα για πλεξιμο

Αξιωματούχος της ελληνικής κυβέρνησης που βρίσκεται κοντά στη διαπραγμάτευση, κληθείς από το ΑΠΕ-ΜΠΕ να σχολιάσει τις εξελίξεις, σημείωνε:


«Είμαστε πολύ μακριά από την εξεύρεση λύσης στο αυριανό Eurogroup, με δεδομένο ότι η Γερμανία δεν έχει κάνει κανένα βήμα προόδου. Αν δεν υπάρξει κάποια θετική κίνηση τις επόμενες ώρες ή κατά τη διάρκεια του Eurogroup από τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, τότε φαίνεται ότι την ‘καυτή πατάτα’ θα αναγκαστεί να την πάρει στα χέρια της η κ. Μέρκελ».


χιω σοδα μαστιχα

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει ήδη συνεννοηθεί με τον Ντ. Τουσκ ότι σε περίπτωση αποτυχίας του Eurogroup, την επομένη το πρωί θα κατατεθεί γραπτό αίτημα για τη σύγκληση του Euro Summit (Σύνοδος των 19 χωρών της Ευρωζώνης), στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής.



χιω σοδα μαστιχα
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_82.html

αστυνομικο τμημα εξαρχειων τηλεφωνα

βολτα εξω απο την αθηνα

Χθες έγινε γνωστός στις αστυνομικές αρχές ο τόπος κράτησης του απαχθέντος επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.


Ο υπουργός επιβεβαίωσε ότι υπήρξαν πληροφορίες από τα κινητά τηλέφωνα των δραστών λέγοντας ότι έγιναν παρακολουθήσεις και κινητών τηλεφώνων και προσώπων.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_43.html

Ο κ. Τόσκας, στάθηκε στο γεγονός ότι η επιχείρηση ήταν αναίμακτη. Υπογράμμισε επίσης ότι η σημερινή μεγάλη επιτυχία της ΕΛΑΣ στέλνει ένα μήνυμα παραδειγματισμού σε όλους τους επίδοξους απαγωγείς.


καλυμματα μπερζερας


αστυνομικο τμημα εξαρχειων τηλεφωνα
αστυνομικο τμημα εξαρχειων τηλεφωνα
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_84.html

γερανοι τιμη

θεσσαλικη επε καρδιτσα
παραδειγμα ισολογισμου

Ισχυρές πιέσεις δέχονται τις τελευταίες ημέρες οι διεθνείς αγορές ομολόγων, με τα επιτόκια να αυξάνονται στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων ετών. Η φυγή κεφαλαίων από την αγορά κρατικού χρέους αποδίδεται κατά κύριο λόγο στις εκτιμήσεις των επενδυτών ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα βρίσκονται σε τροχιά εφαρμογής πιο περιοριστικής νομισματικής πολιτικής, κάνοντας πιο ακριβό το κόστος του χρήματος.


Την ίδια στιγμή, αυξάνονται και οι ανησυχίες ότι μπορεί να επίκειται διόρθωση και στις τιμές των μετοχών έπειτα από συνεχές ανοδικό σερί αρκετών μηνών, εντείνοντας την αβεβαιότητα στην αγορά. Τα επιτόκια των κρατικών ομολόγων 10ετούς διάρκειας των ΗΠΑ που αποτελούν σημείο αναφοράς για τις παγκόσμιες αγορές αυξήθηκαν πάνω από το 2,70%, φτάνοντας στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων τριών ετών. Τα επιτόκια των αντίστοιχων ομολόγων της Γερμανίας (Bund) έφτασαν από το 0,306% τον Δεκέμβριο στο 0,7%, που είναι υψηλά διετίας.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_48.html

γερανοι τιμη

Στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων μηνών διαμορφώθηκαν επίσης τα επιτόκια των ομολόγων της Γαλλίας και της Ολλανδίας. Τα επιτόκια της Πορτογαλίας διαμορφώθηκαν στο 1,74%, της Ιταλίας στο 2,03% και της Ισπανίας στο 1,40%.


Τα επιτόκια των ομολόγων των χωρών της ευρωζώνης είχαν σημειώσει βουτιά τους προηγούμενους μήνες εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης που δημιουργήθηκε λόγω του προγράμματος της ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ. Οταν υπάρχει μεγάλη ζήτηση για ομόλογα, τότε τα επιτόκιά τους υποχωρούν και οι τιμές τους αυξάνονται. Τώρα που υπάρχουν ενδείξεις ότι η ΕΚΤ μπορεί να τερματίσει το πρόγραμμα αυτό τον Σεπτέμβριο και η Fed εξακολουθεί να κινείται σε τροχιά αύξησης των επιτοκίων, οι πωλήσεις ομολόγων που έχουν εκδηλωθεί ανεβάζουν τα επιτόκια και ρίχνουν τις τιμές τους στη δευτερογενή αγορά.


γερανοι τιμη

Τα αμερικανικά ομόλογα έχουν επίσης δεχτεί πλήγμα και από τη συνεχή υποχώρηση που σημειώνει από τις αρχές του έτους το δολάριο λόγω λεκτικών παρεμβάσεων στελεχών της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Το δολάριο υποχωρεί σε χαμηλά τριετίας έναντι του ευρώ.



https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_78.html

ταυτοτητα δικαιολογητικα για αλλοδαπους

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_15.html
υπουργος εξωτερικων ελλαδος 2015
ταυτοτητα δικαιολογητικα για αλλοδαπους

Οι δύο βουλευτές περιλαμβάνονταν σε περίπου δώδεκα μέλη του κοινοβουλίου που διανυκτέρευσαν στο κτήριο της δημόσιας τηλεόρασης διαδηλώνοντας κατά των πολιτικών του δεξιού πρωθυπουργού της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν.


Η χθεσινή διαδήλωση, κατά την οποία περίπου 10.000 άνθρωποι κατέβηκαν στους δρόμους στη Βουδαπέστη, ήταν η τέταρτη και μεγαλύτερη εναντίον του Ορμπάν μέσα σε μία εβδομάδα, αφού κατάφερε να ενώσει την κατακερματισμένη αντιπολίτευση στη δράση εναντίον της κυβέρνησής του για πρώτη φορά από το 2010, όταν ανήλθε στην εξουσία.


«Το να πετιούνται βουλευτές έξω από το κτήριο με τη χρήση σωματικής βίας είναι παράνομο και αδικαιολόγητο», δήλωσε ο Ντανιέλ Ντομπρεντέι, δικηγόρος της ουγγρικής Ένωσης Πολιτικών Ελευθεριών (TASZ).


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_25.html

audio output aufnehmen

Στο ψήφισμά τους, οι αντιπολιτευόμενοι βουλευτές εξέφραζαν την υποστήριξή τους στους διαδηλωτές και καλούσαν σε απόσυρση του νέου εργατικού νόμου, υπέρ ανεξάρτητων δημόσιων ΜΜΕ και δικαστηρίων και συμμετοχής της Ουγγαρίας στο γραφείο εισαγγελέων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος Fidesz του Ορμπάν επέκρινε την απόφαση των βουλευτών να πάνε στο κτήριο της δημόσιας τηλεόρασης και είπε πως καταχρώνται τις βουλευτικές εξουσίες τους επιδιώκοντας να «επέμβουν σε δημοσιογραφικές επιχειρήσεις».




ταυτοτητα δικαιολογητικα για αλλοδαπους

αμερικάνα όμορφη

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_22.html
αμερικάνα όμορφη

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας και στη βάρκα επέβαιναν τουρίστες, οι οποίοι έκαναν περιήγηση στο Μεγάλο Νησί.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_139.html

πειραιας ροδος πυλη

ψωμακια τσιαπατα

Ξαφνικά η βόλτα τους πήρε απρόσμενη τροπή καθώς μία «βόμβα» λάβας έπεσε από τον ουρανό.


αμερικάνα όμορφη

Σύμφωνα με αξιωματούχους, μία 20χρονη έσπασε και τα δύο της πόδια και χρειάστηκε η άμεση μεταφορά της στο νοσοκομείο, όπως αναφέρουν οι New York Times.


Οι υπόλοιποι τραυματίες, γλίτωσαν με λίγα εγκαύματα και εκδορές και πήγαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.



ζουν οι νεκροι

https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_4.html
ζουν οι νεκροι

Ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης για τον γερμανικό αθλητικό Τύπο, ενόψει του Μουντιάλ 2018, ήταν το αν θα βρίσκεται τελικά στην αποστολή της Γερμανίας για τη Ρωσία ο Μάνουελ Νόιερ. Ο πολύπειρος τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν λόγω τραυματισμού και αρκετοί ήταν αυτοί που υποστήριζαν πως θα «κοπεί» από τον Γιόακιμ Λεβ.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_117.html

ζουν οι νεκροι

Παρόλα αυτά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας – ο οποίος μάλιστα ανανέωσε την Τρίτη (15/05) τη συνεργασία του με την ομοσπονδία ως το 2022 – συμπεριέλαβε τον Νόιερ στην προεπιλογή για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018. Οι εκτιμήσεις των Γερμανών αναφέρουν πως ο γκολκίπερ της Μπάγερν θα είναι και στην τελική 23άδα, στην οποία δεν θα βρίσκεται ο «χρυσός» σκόρερ του Μουντιάλ της Βραζιλίας, Μάριο Γκέτσε.


Η αποστολή των Γερμανών…


θεωρια κβαντικης φυσικης


Here it is! ? The provisional #DieMannschaft squad for the 2018 #WorldCup! ??? #ZSMMN pic.twitter.com/7HxNQaeU8s


— Germany (@DFB_Team_EN) May 15, 2018


nicolas expressions ηρακλειο κρητης

ἀκούω bible hub

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_94.html
λαπτοπ εκπτωσεις 2017
αθλητικά ρούχα champion

Στο παρελθόν υπήρχαν υποψίες ότι διάφορες παλαιολιθικές βραχογραφίες είχαν γίνει από χέρι Νεάντερταλ, αλλά η των έργων αυτών παρέμενε αμφίβολη. Αυτή τη φορά όμως, Ευρωπαίοι ερευνητές, με επικεφαλής τον Ντιρκ Χόφμαν του γερμανικού Ινστιτούτου Εξελικτικής Ανθρωπολογίας "Μαξ Πλανκ" στη Λειψία, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό "Science", χρησιμοποιώντας μια νέα τεχνική ραδιενεργού ς ουρανίου-θορίου ανέλυσαν 60 δείγματα ισοτόπων από τρία ισπανικά σπήλαια (Λα Πασιέγα, Μαλτραβιέσο και Αρδάλες), τα οποία περιέχουν ζωγραφισμένες ή χαραγμένες αναπαραστάσεις ζώων, αποτυπώματα ανθρώπινης παλάμης και διάφορα γεωμετρικά σύμβολα σε χρώμα κυρίως καφεκόκκινο (ώχρα) αλλά και μαύρο.


Τα έργα αυτά χρονολογήθηκαν ότι έχουν ηλικία τουλάχιστον 64.800 ετών. Την εποχή εκείνη στην Ευρώπη, με βάση τα απολιθώματα που έχουν βρεθεί έως σήμερα, ζούσαν μόνο τα «ξαδέρφια» μας οι Νεάντερταλ, συνεπώς αυτοί πρέπει να ήταν οι καλλιτέχνες. Οι πρόγονοί μας Homo sapiens εκτιμάται ότι έφθασαν στην Ευρώπη από την Αφρική πολύ αργότερα, πριν από 40.000 έως 45.000 χρόνια.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_139.html

Πώς οι άνθρωποι εξαφάνισαν τους Νεάντερνταλ


Μάλιστα, στο σπήλαιο Αρδάλες οι βραχογραφίες καλύπτουν μια περίοδο 25.000 ετών, συνεπώς δεν επρόκειτο για τέχνη «μια κι έξω», αλλά για μια μακρά καλλιτεχνική παράδοση.


Την πεποίθηση ότι οι Νεάντερταλ είχαν καλλιτεχνική «φλέβα», επιβεβαιώνει μια δεύτερη επιστημονική μελέτη από τους ίδιους ερευνητές, στο περιοδικό "Science Advances". Οι επιστήμονες μελέτησαν ζωγραφισμένα με συμβολικό τρόπο θαλασσινά όστρακα, που βρέθηκαν σε ένα άλλο ισπανικό σπήλαιο και τα οποία χρονολογήθηκαν και αυτά πολύ νωρίτερα από την άφιξη των σύγχρονων ανθρώπων στην Ευρώπη.


Μέχρι τώρα τα αρχαιότερα συμβολικά τεχνουργήματα είχαν ανακαλυφθεί στην Αφρική, έχουν ηλικία περίπου 92.000 ετών και έχουν αποδοθεί στον Homo sapiens. Όμως τα ζωγραφισμένα με κόκκινες και κίτρινες βαφές όστρακα στο ισπανικό σπήλαιο «Κουέβα ντε λος Αβιόνες», που πιθανώς χρησιμοποιούνταν για τη διακόσμηση του σώματος, χρονολογήθηκαν προ 115.000 ετών. Είναι δηλαδή ακόμη παλαιότερα και προέρχονται από μια εποχή που στην Ευρώπη υπήρχαν μόνο Νεάντερταλ.


Το ζευγάρωμα των προγόνων μας με Νεάντερταλ έγινε τουλάχιστον 220.000 χρόνια πριν


Οι επιστήμονες δήλωσαν ότι τα νέα ευρήματα - τόσο οι βραχογραφίες όσο και τα διακοσμημένα όστρακα - «δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι οι Νεάντερταλ μοιράζονταν τη συμβολική σκέψη με τους πρώτους σύγχρονους ανθρώπους».


«Η ανάδυση του συμβολικού υλικού πολιτισμού θεωρείται κομβικό σημείο στην εξέλιξη της ανθρωπότητας. Είναι ένας από τους κύριους πυλώνες αυτού που μας καθιστά ανθρώπους», δήλωσε ο Χόφμαν. Φαίνεται πως οι Νεάντερταλ είχαν περάσει και αυτό το «τεστ», αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


«Αυτή είναι ασφαλώς μόνο η αρχή ενός νέου κεφαλαίου στη μελέτη της τέχνης των βράχων στη διάρκεια της εποχής των πάγων», δήλωσε ο Γκερντ-Κρίστιαν Βένιγκερ του Foundation Neanderthal Museum Mettmann.


Σε κάθε περίπτωση, η παλιά αντίληψη περί ακαλλιέργητων και «μπρουτάλ» Νεάντερταλ πάει οριστικά περίπατο...



ἀκούω bible hub
ἀκούω bible hub

πορσελανες ιωνια καταστηματα

ιδεες διακοσμησης ραφιων
Δολοφονία στο Παλαιό Φάληρο: Αποτυπώματα στη γεμιστήρα του καλάσνικοφ ψάχνουν οι Αρχές

Στη γεμιστήρα του καλάσνικοφ που έπεσε κατά τη διάρκεια της συμπλοκής από τους πληρωμένους δολοφόνους του 45χρονου το πρωί στο Παλαιό Φάληρο, έχουν στείλει στα εγκληματολογικά εργαστήρια οι αστυνομικοί. Ψάχνουν να βρουν DNA και αποτυπώματα των δραστών, που δεν περίμεναν ότι το θύμα θα αντιδρούσε τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης και άρα θα άφηναν πίσω τους ένα τόσο σημαντικό στοιχείο.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_87.html

«…Αν κάποιος από αυτούς που κράτησε τη γεμιστήρα του καλάσνικοφ είναι σεσημασμένος, τότε θα είμαστε αρκετά τυχεροί στην έρευνά μας», έλεγε στο CNN Greece υψηλόβαθμος αξιωματικός που συμμετέχει στις έρευνες.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει επίσης ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν εκτός από το καλάσνικοφ και ένα 45άρι πιστόλι, ενώ δεν αποκλείεται οι δολοφόνοι να έφτασαν στο σημείο με δύο αυτοκίνητα και μία μηχανή.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr.



πορσελανες ιωνια καταστηματα
πορσελανες ιωνια καταστηματα
ελληνικο γεωργιανο λεξικο
https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_58.html

στελιοσ καζαντζιδησ μανωλια

διευθυνση δευτεροβαθμια δυτικης αττικης
στελιοσ καζαντζιδησ μανωλια

«Υπό το φως της πρόσφατης αστάθειας στις αγορές, η νέα κυβέρνηση θα χρειαστεί να επιδείξει δέσμευση σε ορθές οικονομικές πολιτικές για να προωθήσει την μακροοικονομική σταθερότητα και να μειώσει τις ανισορροπίες», ανέφερε εκπρόσωπος του ΔΝΤ σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε.


Μιλώντας υπό τον όρο να μην κατονομαστεί, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ σημείωσε, ωστόσο, πως ο θεσμός παρακολουθεί στενά την κατάσταση στην Τουρκία.


Πώς κινείται η λίρα σήμερα


Η λίρα έχει απολέσει το 36% της αξίας της έναντι του δολαρίου φέτος, εξαιτίας των ανησυχιών που προκαλεί το γεγονός ότι ο Tούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει αποκτήσει πολύ μεγαλύτερο έλεγχο στη νομισματική πολιτική κι έχει κάνει επανειλημμένα προτροπές να μειωθούν τα επιτόκια παρά το γεγονός πως ο πληθωρισμός είναι υψηλός.


Πριν από περίπου μισή ώρα, η συναλλαγματική ισοτιμία του τουρκικού νομίσματος βρισκόταν στο επίπεδο 5,98 προς 1 έναντι του αμερικανικού δολαρίου.


Η πτώση της τουρκικής λίρας έχει προκαλέσει αναστάτωση στις αγορές.


Ο Ερντογάν καταγγέλλει ότι η χώρα του είναι στόχος οικονομικού πολέμου και έχει προτρέψει επανειλημμένα τους πολίτες της χώρας του να πουλήσουν τα δολάρια και τα ευρώ που διαθέτουν για να ενισχύσουν το εθνικό νόμισμα.


Αναλυτές θεωρούν πως η Άγκυρα θα χρειαστεί τη βοήθεια του ΔΝΤ για να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των αγορών.


Η Άγκυρα αυξάνει τους δασμούς σε αμερικάνικα προϊόντα


Χθες, η Άγκυρα ανακοίνωσε την αύξηση δασμών σε προϊόντα αμερικάνικης προέλευσης, διατηρώντας την ένταση σε υψηλά επίπεδα. Συγκεκριμένα, αυξάνονται οι δασμοί στα επιβατικά οχήματα, τα αλκοολούχα ποτά και τις ποικιλίες καπνού, μεταξύ άλλων.


Διάταγμα, που υπογράφηκε από τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αυξάνει τους δασμούς σε επιβατικά αυτοκίνητα κατά 120%, στα αλκοολούχα ποτά κατά 140% και στα φύλλα καπνού κατά 60%.


Ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας, Φουάτ Οκτάι, χαρακτήρισε την εν λόγω απόφαση ως «αντίποινα στις εσκεμμένες επιθέσεις της αμερικανικής κυβέρνησης στην οικονομία μας».




στελιοσ καζαντζιδησ μανωλια
σχολη ικαρων βασεις 2017
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_18.html
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_93.html

επιστολη τσιπρα σε γερμανικο λαο

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_45.html
νοτια κορεα ελλαδα
επιστολη τσιπρα σε γερμανικο λαο

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το CNN Greece φαίνεται η γυναίκα στο οδόστρωμα και οι αστυνομικοί να της προσφέρουν την κατάλληλη βοήθεια μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.


συνθετα με το γραφω

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα προσπάθησε χθες το απόγευμα να διασχίσει τη Λεωφόρο Κύμης με αποτέλεσμα ένα διερχόμενο ΙΧ να την παρασύρει. Η γυναίκα χτύπησε αρχικά στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, αμέσως μετά στο μπαρμπρίζ και κατέληξε στο οδόστρωμα.


Εκείνη την ώρα μια ομάδα ΔΙΑΣ, που περιπολούσε στην περιοχή για την εγκληματικότητα, σταμάτησε στο σημείο του τροχαίου.


Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ παίρνουν στην εκπαίδευση τους ειδικό μάθημα βοήθειας τραυματιών. Παρέμειναν δίπλα στη τραυματισμένη γυναίκα μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.


επιστολη τσιπρα σε γερμανικο λαο

1


2


3



https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_30.html

ληξιπρόθεσμες οφειλές τσμεδε

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_9.html
καλή πρόθεση

Οι αυξήσεις των επιτοκίων είναι μια εξέλιξη «απαραίτητη» και «αναπόφευκτη» για οικονομίες όπως αυτή των ΗΠΑ, οι οποίες καταγράφουν ισχυρή ανάπτυξη, σχετικά υψηλό πληθωρισμό και «πάρα πολύ χαμηλή» ανεργία , επέμεινε η Λαγκάρντ κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στο Μπαλί της Ινδονησίας, στο περιθώριο της συνόδου του ΔΝΤ.


Για να αποφευχθεί ο κίνδυνος υπερθέρμανσης μιας οικονομίας που αναπτύσσεται και ο κίνδυνος μεγάλης αύξησης του πληθωρισμού, η Federal Reserve έχει αυξήσει τα επιτόκιά της κατά ένα τέταρτο της εκατοστιαίας μονάδας τρεις φορές φέτος, πράγμα που αναμένεται να κάνει ξανά τον Δεκέμβριο.


Ο Τραμπ επέκρινε με οξύτητα την απόφαση της Fed, η ανεξαρτησία της οποίας από την κυβέρνηση θεωρείται κρίσιμη για την οικονομική σταθερότητα, έπειτα από μια θεαματική πτώση στη Γουόλ Στριτ. «Θεωρώ ότι η Fed κάνει λάθος (...). Θεωρώ ότι η Fed έχει τρελαθεί», είπε.


Η Λαγκάρντ αναγνώρισε πάντως ότι η αύξηση των επιτοκίων συνέπεσε, κατά τρόπο «χωρίς προηγούμενο» με τις εντάσεις ως προς το εμπόριο, που επιδεινώνουν την προοπτική της παγκόσμιας οικονομίας, ωθώντας το ΔΝΤ να αναθεωρήσει τις προβλέψεις του για την ανάπτυξη της παγκόσμιας οικονομίας προς τα κάτω.


Η υιοθέτηση πιο περιοριστικής νομισματικής πολιτικής, «αναμενόμενη εν όψει της τρέχουσας (οικονομικής) κατάστασης στις ΗΠΑ και πιθανόν προσεχώς στην Ευρώπη», οδηγεί σε «αύξηση του κόστους χρηματοδότησης για ορισμένες χώρες, ειδικά αναπτυσσόμενες οικονομίες», παρατήρησε. «Αυτό παίρνει τη μορφή διακυμάνσεων (στις αγορές) νομισμάτων και φυγής κεφαλαίων», προειδοποίησε ακόμη η Λαγκάρντ.



ληξιπρόθεσμες οφειλές τσμεδε
ληξιπρόθεσμες οφειλές τσμεδε
πρωτοψαλτη αγγελος μου
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_54.html

Tuesday, May 28, 2019

γρίφος γέφυρα

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_26.html
γρίφος γέφυρα
γρίφος γέφυρα

«Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όφειλε να είχε διαμορφώσει εκείνο το πλέγμα των διεθνών σχέσεων και ερεισμάτων που θα απέκλειε κάθε απειλή από την Τουρκία ή από οποιοδήποτε άλλο εν δυνάμει εχθρικό παράγοντα. Η σπουδή της Κυβέρνησης να προσβάλει με ένδικα μέσα την απόφαση χορήγησης ασύλου σε Τούρκο στρατιωτικό ελάχιστες ώρες μετά την έκδοσή της προκαλεί την όχι απλώς αλγεινή αλλά οδυνηρή εντύπωση είτε ότι έχουν αναληφθεί ανομολόγητες δεσμεύσεις είτε ότι υπάρχει φόβος και υποτέλεια», υποστηρίζει ο κ. Λοβέρδος καταλήγει:



Σε κάθε περίπτωση η ΔΗΣΥ θεωρεί τις απειλές Τσαβούσογλου αποτέλεσμα θρασυδειλίας και εκτός ευρωπαϊκού πνεύματος και η Ελλάδα προφανώς τις αποκρούει.



Κυβερνητικές πηγές για Χακάν Τσαβούσογλου: «Να σκέφτεται και μετά να ομιλεί»



κλελια ανδριολατου βικι
που πληρωνω κληση
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_110.html

δολωματα στεφανος θεσσαλονικη

https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_32.html

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η χορήγηση από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης, ύψους 1.000 ευρώ, σε κάθε άνεργο πρώην εργαζόμενο της συνεταιριστικής οργάνωσης ΠΑΣΕΓΕΣ, που, κατά τη δημοσίευση της παρούσας απόφασης, είναι εγγεγραμμένος στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_141.html

Η καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης γίνεται, μετά:


elite online mag dannika

α) Την προσκόμιση καταλόγου από τους εκπροσώπους των εργαζομένων που είναι δικαιούχοι στον οποίο αναγράφονται τα εξής στοιχεία: Το ονοματεπώνυμο, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο κάθε δικαιούχου. Ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητάς του ή ο αριθμός διαβατηρίου, προκειμένου περί αλλοδαπών. Ο αριθμός του μητρώου κοινωνικής ασφάλισής του (ΑΜΚΑ). Ο αριθμός του φορολογικού μητρώου του (ΑΦΜ). Ο αριθμός του ατομικού ή κοινού τραπεζικού λογαριασμού του (με πρώτο όνομα του δικαιούχου της ως άνω οικονομικής ενίσχυσης), καθώς και του Διεθνούς Αριθμού Τραπεζικού Λογαριασμού του (IBAN)


β) τον σχετικό έλεγχο από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, βάσει του οποίου προκύπτει η εργασιακή σχέση με τη συνεταιριστική οργάνωση ΠΑΣΕΓΕΣ και η ανεργία.


στοιχημα στηλες κοστος

Οποιαδήποτε διαφορά προκύπτει μεταξύ των δικαιούχων της οικονομικής ενίσχυσης και του ΟΑΕΔ επιλύεται με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΕΔ.



δολωματα στεφανος θεσσαλονικη
δολωματα στεφανος θεσσαλονικη

μεθυσμενα ξωτικα οργη lyrics

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_136.html

«Έφτασε να επαναλάβει το ανέκδοτο του 2014, πως θα φέρει επενδύσεις 100 δισ. ευρώ», σημειώνει το Μαξίμου εξαπολύοντας βολές αναφορικά με τα στοιχεία περί επενδύσεων την τετραετία 2010-2014.


μεθυσμενα ξωτικα οργη lyrics

«Η ικανότητά τους να προσελκύσουν επενδύσεις εξάλλου φάνηκε από την απώλεια 25% του ΑΕΠ την περίοδο 2010-2014. Τον ενημερώνουμε ότι το 2017 καταγράφηκε ρεκόρ δεκαετίας στις ξένες άμεσες επενδύσεις», σημειώνεται χαρακτηριστικά.


Καταλήγοντας το Μαξίμου αναφέρει: "Αυτό που δεν διευκρίνισε ο κ. Μητσοτάκης, είναι εάν τα 100 δισ. επενδύσεις θα έρθουν μέσω της ίδιας offshore που χρηματοδότησε την εταιρία της συζύγου του και το Πρώτο Θέμα".



μεθυσμενα ξωτικα οργη lyrics
γράμμα από τον αϊ βασίλη
κρασι απο την κανα
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_92.html

blues origin

ιφιγενεια ταινια
blues origin
blues origin

Η βλάβη στον αγωγό που μεταφέρει νερό από την Αραβησσό αποκαταστάθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής και τα συνεργεία της ΕΥΑΘ κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες ελέγχου και να υδροδοτήσουν τα νοικοκυριά της πόλης.


«Η αποκατάσταση της διαρροής με την αντικατάσταση σπασμένου τμήματος αγωγού, ολοκληρώθηκε και υπάρχει τροφοδότηση του δικτύου από την Αραβησσό. Η υδροδότηση της πόλης θα ομαλοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ, Γιάννης Κρεστενίτης.


Ωστόσο, ο κ. Κρεστενίτης σημείωσε ότι ο αγωγός βρίσκεται σε τόσο κακή κατάσταση που δεν είναι δυνατόν να δοθούν διαβεβαιώσεις ότι δεν θα υπάρξουν νέα προβλήματα.


Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στον ΣΚΑΪ, ο 40 και πλέον ετών αγωγός που μεταφέρει νερό από τις πηγές της Αραβησσού βρίσκεται σε τόσο κακή κατάσταση που δεν είναι δυνατόν να δοθούν διαβεβαιώσεις για την απρόσκοπτη λειτουργία του.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_105.html

δίδυμα φεγγάρια ηθοποιοι

Με βάση τα σημερινά δεδομένα, πρόσθεσε ο κ. Κρεστενίτης, η ΕΥΑΘ προσπαθεί να ελέγχει τακτικά τον αγωγό ώστε να αντιμετωπίσει άμεσα κάθε διαρροή.


Εν τω μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να υπάρξει και εισαγγελική παρέμβαση για το θέμα.


Η βλάβη στον κεντρικό αγωγό της Αραβήσσου είχε αφήσει χωρίς νερό μεγάλα τμήματα της Θεσσαλονίκης, με τους πολίτες να προμηθεύονται το απαραίτητο αγαθό είτε από πηγές είτε περιμένοντας σε ουρές για να το αγοράσουν από καταστήματα.


Κλειστά παρέμειναν χθες, Παρασκευή (30/03), αρκετά σχολεία σε δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, για λόγους υγιεινής και ασφάλειας των μαθητών, εξαιτίας των προβλημάτων υδροδότησης.



https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_47.html

παπιγιον παιδικα

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_39.html
παπιγιον παιδικα
παπιγιον παιδικα

Σε ανακοίνωσή της η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας εκφράζει την έκπληξή της αναφορικά με τις αιτιάσεις που διατυπώνονται τις τελευταίες ώρες από αεροπορική εταιρεία, διαχειριστές αεροδρομίων και αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησής με τις οποίες γίνεται προσπάθεια να στοιχειοθετηθούν ευθύνες εις βάρος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την ενόχληση που προκαλείται από την υλοποίηση σχεδιασμένων και προγραμματισμένων ήδη από καιρό έργων στον αερολιμένα «Μακεδονία» και επίσης για την ύπαρξη του γνωστού σε όλους μας φυσικού φαινομένου της ομίχλης που σκεπάζει συχνά το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.


πρατηριο φυσικου αεριου θεσσαλονικη

Σύμφωνα με την ΥΠΑ τα έργα στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης είχαν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τον Μάρτιο του 2017, χρονική περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας τα προβλήματα στις πτήσεις λόγω των καιρικών συνθηκών θα ήταν σίγουρα λιγότερα.


Παρόλα αυτά, προς διευκόλυνση της παραχωρησιούχου διαχειρίστριας εταιρείας που ανέλαβε τη διαχείριση του αεροδρομίου «Μακεδονία» ήδη από τον Απρίλιο 2017, σε συνεργασία μαζί της, καθώς και με τη σύμφωνη γνώμη των μελών της αεροπορικής κοινότητας αποφασίστηκε η μετάθεση της έναρξης των έργων για το τρέχον χρονικό διάστημα προκειμένου να μην δημιουργηθεί αναστάτωση στους τουριστικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδος κατά την έναρξη της τουριστικής περιόδου.


αμαξι στη θαλασσα

Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε, τονίζεται στην ανακοίνωση, ότι τα έργα είναι συγχρηματοδοτούμενα, δηλαδή υλοποιούνται και με κεφάλαια προερχόμενα από τα διαρθρωτικά ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τυχόν ακύρωσή τους θα επέφερε τεράστια οικονομική ζημιά και ανυπολόγιστες κυρώσεις στη χώρα μας.


Παράλληλα, πρέπει να επισημάνουμε στις τοπικές αρχές της Θεσσαλονίκης και στην τοπική κοινωνία, όπως αναφέρεται, ότι το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης κατόπιν της ολοκλήρωσης των έργων θα αυξήσει σημαντικά τη δυναμικότητά του και θα αναβαθμίσει το επίπεδο εξυπηρέτησης των αεροπορικών εταιρειών και των επισκεπτών.


«Το όφελος που θα αποκομίσει η ευρύτερη περιοχή είναι ασύγκριτα μεγαλύτερο από το κόστος της πρόσκαιρης και παροδικής ενόχλησης που προκαλούν τα έργα, τα οποία εξάλλου ολοκληρώνονται εντός χρονικού διαστήματος τριών μηνών.


Επιπλέον, η απόφαση αεροπορικής εταιρείας να ακυρώσει για μια μέρα όλες τις πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία», και να εξυπηρετηθεί από την Αθήνα, πέραν του ότι προκάλεσε ταλαιπωρία στους επιβάτες που ταξίδευαν από και προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, προξένησε και εύλογες απορίες καθώς σε κοντινότερη απόσταση από την Αθήνα, (απέχει 550 χιλιόμετρα το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος), πλησίον της Θεσσαλονίκης υπάρχουν δύο εναλλακτικά αεροδρόμια που θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν. Συγκεκριμένα τα αεροδρόμια της Καβάλας, (απέχει 158 χιλιόμετρα από την συμπρωτεύουσα), άλλα και της Κοζάνης, (απέχει 124 χιλιόμετρα). Αναρωτιόμαστε λοιπόν μήπως υπάρχουν άλλοι σκοποί για την ενέργεια αυτή και παρακαλούμε τις εταιρείες να μην εμπλέκουν την ΥΠΑ στους εκάστοτε εμπορικούς σχεδιασμούς τους.


Η Υπηρεσία μας, είχε έγκαιρα ενημερώσει όλες τις αεροπορικές εταιρείες, με ΝΟΤΑΜ, για τις αλλαγές στο «Μακεδονία» λόγω των εργασιών στη διασταύρωση των δύο διαδρόμων προσαπογειώσεων.


Συγκεκριμένα ο τροχόδρομος 10L-28R έχει ελεγχθεί προτού πιστοποιηθεί και αποδοθεί για χρήση ως κύριος διάδρομος. Για την ολοκλήρωση των δοκιμαστικών πτήσεων έχει εκδοθεί και δημόσια ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΥΠΑ (www.hcaa.gr ή www.ypa.gr) ήδη από την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017.


Με την παραπάνω ανακοίνωση ενημερώθηκε η αεροπορική κοινότητα για τους εκτεταμένους ελέγχους που έγιναν και για τις δοκιμές που υλοποιήθηκαν με αεροσκάφος A-320 της Aegean Airlines προκειμένου να πιστοποιηθεί ο διάδρομος 10L-28R ώστε να λειτουργήσει ως κύριος διάδρομος απογείωσης – προσγείωσης αεροσκαφών.



https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_109.html

κροατια ελλαδα πολο

κροατια ελλαδα πολο

Η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε τη δυνατότητα να ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιο με το Μανόλο Χιμένεθ για τη νέα σεζόν (έχοντας συμφωνήσει σε όλα τα οικονομικά). Σήμερα το βράδυ ήταν προγραμματισμένη μια συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Μηνά Λυσσάνδρου (πρώτος αντιπρόεδρος) με τον Ισπανό προπονητή (για θέματα αξιολόγησης του υλικού). Εκεί ενημέρωσαν το Χιμένεθ για την πρόθεση της διοίκησης να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας τους και για την επόμενη σεζόν.


https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_9.html

αεροδρομιο σπατα θεσεις εργασιας

κροατια ελλαδα πολο

Απομένει πλέον το κομμάτι των υπογραφών, ώστε ο Μανόλο Χιμένεθ απερίσπαστος (και δίχως το άγχος του να βρίσκεται υπό καθεστώς κρίσης) να οδηγήσει την ΑΕΚ στα Play Offs αλλά και να σχεδιάσει την ομάδα για τη νέα σεζόν.



αιτηση εργασιας pull and bear
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html

θα απολυθώ

τι σημαίνουν οι ελιες στο προσωπο
θα απολυθώ
Κως: Την εξανάγκασε σε στοματικό έρωτα και του δάγκωσε το πέος για να γλιτώσει

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου θα καθίσει στις 11 Ιουνίου 2018, ένας Σλοβάκος κατηγορούμενος για βιασμό γυναίκας.


Η φερόμενη ως θύμα ταξίδεψε από τη Σλοβακία στην Κω στις 24 Ιουνίου 2013 προκειμένου να εργαστεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού στο νησί.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_136.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στις 25 Ιουνίου 2013 στις 22:15, ενώ βρισκόταν σε στάση λεωφορείου μπροστά από το ξενοδοχείο που έμενε μαζί με μια φίλη της, τις συνάντησε ο Σλοβάκος, ο οποίος διέμενε στο ίδιο συγκρότημα μαζί με τη σύντροφό του.

Τη στιγμή εκείνη ήταν μόνος του και επέβαινε σε μοτοποδήλατο. Όταν η φίλη της επιβιβάστηκε σε λεωφορείο, της πρότεινε να πάνε βόλτα. Παρότι ήταν αρχικώς διστακτική στην πορεία συμφώνησε και μετέβησαν στο Τιγκάκι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Ρόδου «Δημοκρατική», ο κατηγορούμενος φέρεται να την παρέσυρε σε ερημική και σκοτεινή τοποθεσία να έβγαλε το παντελόνι του και να της ζήτησε να τον ικανοποιήσει σεξουαλικά. Η γυναίκα αρνήθηκε. Στην προσπάθειά της να φύγει από το σημείο, ο κατηγορούμενος την έπιασε από τα μαλλιά και την εξανάγκασε σε πεολειχία, αναφέρει το δημοσίευμα.

Όταν το θύμα αντιλήφθηκε πως δεν υπήρχε άλλος τρόπος διαφυγής του δάγκωσε το πέος και στη συνέχεια τον χτύπησε στα γεννητικά του όργανα, προκαλώντας του αφόρητο πόνο και αιμορραγία.

Αντιλαμβανόμενος ότι ελλοχεύει κίνδυνος να καταμηνυθεί επεδίωξε να συμφιλιωθεί μαζί της ζητώντας της να τον συγχωρέσει, ενώ προσφέρθηκε να τη μεταφέρει με το όχημά του στο ξενοδοχείο.

Ο δράστης παραδέχεται ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την ομοεθνή του πλην όμως ισχυρίζεται ότι τον δάγκωσε, λέγοντας του περιπαιχτικά ότι το έκανε για να την θυμάται, ενώ διατείνεται ότι τα κίνητρά της για την υποβολή της μήνυσης είναι οικονομικά.

Διαβάστε επίσης:

Τρίκαλα - Σοκάρει ο συζυγοκτόνος: «Την είχα προειδοποιήσει αρκετές φορές ότι θα τη σκοτώσω»



θα απολυθώ
ποσο αντεχουν τα μανιταρια στο ψυγειο
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_9.html