Wednesday, May 29, 2019

ταυτοτητα δικαιολογητικα για αλλοδαπους

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_15.html
υπουργος εξωτερικων ελλαδος 2015
ταυτοτητα δικαιολογητικα για αλλοδαπους

Οι δύο βουλευτές περιλαμβάνονταν σε περίπου δώδεκα μέλη του κοινοβουλίου που διανυκτέρευσαν στο κτήριο της δημόσιας τηλεόρασης διαδηλώνοντας κατά των πολιτικών του δεξιού πρωθυπουργού της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν.


Η χθεσινή διαδήλωση, κατά την οποία περίπου 10.000 άνθρωποι κατέβηκαν στους δρόμους στη Βουδαπέστη, ήταν η τέταρτη και μεγαλύτερη εναντίον του Ορμπάν μέσα σε μία εβδομάδα, αφού κατάφερε να ενώσει την κατακερματισμένη αντιπολίτευση στη δράση εναντίον της κυβέρνησής του για πρώτη φορά από το 2010, όταν ανήλθε στην εξουσία.


«Το να πετιούνται βουλευτές έξω από το κτήριο με τη χρήση σωματικής βίας είναι παράνομο και αδικαιολόγητο», δήλωσε ο Ντανιέλ Ντομπρεντέι, δικηγόρος της ουγγρικής Ένωσης Πολιτικών Ελευθεριών (TASZ).


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_25.html

audio output aufnehmen

Στο ψήφισμά τους, οι αντιπολιτευόμενοι βουλευτές εξέφραζαν την υποστήριξή τους στους διαδηλωτές και καλούσαν σε απόσυρση του νέου εργατικού νόμου, υπέρ ανεξάρτητων δημόσιων ΜΜΕ και δικαστηρίων και συμμετοχής της Ουγγαρίας στο γραφείο εισαγγελέων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος Fidesz του Ορμπάν επέκρινε την απόφαση των βουλευτών να πάνε στο κτήριο της δημόσιας τηλεόρασης και είπε πως καταχρώνται τις βουλευτικές εξουσίες τους επιδιώκοντας να «επέμβουν σε δημοσιογραφικές επιχειρήσεις».




ταυτοτητα δικαιολογητικα για αλλοδαπους

No comments:

Post a Comment