Tuesday, May 21, 2019

απόφαση στε 2017

απόφαση στε 2017

Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών, που ανήλθε στις 160.000, ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την εκλογή αρχηγού στον νέο φορέα της κεντροαριστεράς.


απόφαση στε 2017

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών & Δεοντολογίας, Νίκο Αλιβιζάτο, η συμμετοχή έφθασε το 74% του πρώτου γύρου (που διεξήχθη την προηγούμενη Κυριακή) παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τα δραματικά γεγονότα της δυτικής Αττικής.


Ασφαλές αποτέλεσμα για την ηγεσία του νέου φορέα, την οποία διεκδικούν η κα Φώφη Γεννηματά και ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης, αναμένεται μεταξύ 21:00' και 21:30’


Σύμφωνα με πηγές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, πριν τις 19:00’ είχαν ψηφίσει περίπου 147.000 πολίτες, με ροή ψηφοφόρων γύρω στους 220 ανά λεπτό.


ασκήσεις υποκείμενο ρήμα αντικείμενο κατηγορούμενο

Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες, ψήφισε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.


4294637


EUROKINISSI


Οι δύο διεκδικητές της ηγεσίας ψήφισαν πριν το μεσημέρι εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για το αποτέλεσμα και τη βούλησή τους να εξασφαλίσουν την ενότητα του χώρου την επόμενη μέρα.


Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, ψήφισε στο Καματερό στην εκλογική διαδικασία για το νέο ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς. «Σήμερα οι προοδευτικοί πολίτες στις κάλπες, αποφασίζουν για τη μεγάλη παράταξη της κεντροαριστεράς. Όλες οι γενιές συμπορεύονται. Μαζί τολμήσαμε, μαζί πετύχαμε, μαζί τώρα για την νίκη», δήλωσε.


fofi


Από την πλευρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης ψήφισε στο Ηράκλειο Κρήτης υπογραμμίζοντας ότι η φλόγα της ελπίδας που άναψε, όπως είπε, την προηγούμενη Κυριακή, πρέπει να κρατηθεί ζωντανή.





πολάκης
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_117.html
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_140.html

No comments:

Post a Comment