Wednesday, May 1, 2019

τι ειναι η εξάχνωση

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_114.html
https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_119.html
τι ειναι η εξάχνωση

Στην ψηφοφορία που έγινε 20 βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, το Ποτάμι και τους ΑΝΕΛ υπερψήφισαν την πρόταση Βούτση για πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής τον Θανάση Κουτρομάνο, που ήταν επιλογή της ΝΔ και αντιπρόεδρο τον Ροδόλφο Μορώνη. Το ΚΚΕ, η Ένωση Κεντρώων και Χρυσή Αυγή δήλωσαν «παρών».


Παρά το γεγονός ότι μετά τη δήλωση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά οι ενστάσεις της ΝΔ κάμφθηκαν και υπήρξε συναίνεση στη συγκρότηση του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, υπήρξε διαφωνία στα επιμέρους πρόσωπα. Για να επιτευχθεί συμφωνία χρειάστηκε 15λεπτη διακοπή της συζήτησης. Με την επανέναρξη των συζητήσεων, από την λίστα των προτεινομένων αφαιρέθηκε το όνομα του δημοσιογράφου Βασίλη Κουφόπουλου και επανήλθε αυτό του καθηγητή στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργου Πλειού.


αντωνυμο ερχομαι

«Είναι σημαντικό ότι υπήρξε εκλογή ΕΣΡ με μεγάλη πλειοψηφία και όλοι μας πρέπει να βοηθήσουμε ώστε να συγκροτηθεί άμεσα και να εργαστεί για να υπάρξει καταρχήν διαγωνιστική διαδικασία με έγκυρο και σωστό αποτέλεσμα και αφετέρου να ξεκινήσει η διαδικασία και για τους υπόλοιπους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς», είπε στους δημοσιογράφους ο Νίκος Βούτσης μετά το τέλος της συνεδρίασης.


Το κλειδί που ξεκλείδωσε τη συναίνεση της ΝΔ δεν ήταν άλλο από τη δήλωση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά που κάνοντας άλλο ένα βήμα πίσω, ανέφερε πως το ΕΣΡ είναι αποκλειστικά αρμόδιο για τη διεξαγωγή διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, ενώ ο αριθμός των αδειών θα είναι αποτέλεσμα διαβούλευσης των πολιτικών δυνάμεων και της Ανεξάρτητης Αρχής.


Αλλά και ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης σε μια χειρονομία καλής θέλησης εισηγήθηκε την πρόταση της ΝΔ για τον Θανάση Κουτρομάνο, για τον οποίο επέμενε έως το τέλος με την επισήμανση του πολιτικού γεγονότος της αποδοχής από την κυβερνητική πλειοψηφία της πρότασης της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Η νέα σύνθεση του ΕΣΡ έχει ως εξής:


Πρόεδρος : Αθανάσιος Κουτρομάνος, (πρόταση ΝΔ)


Αντιπρόεδρος: Ροδόλφος Μορώνης (πρόταση ΣΥΡΙΖΑ)


Μέλη: Πόπη Διαμαντάκου (πρόταση Ποταμιού), Βασίλης Καραποστόλης και Νίκος Κιάος (πρόταση ΣΥΡΙΖΑ), Λίλιαν Μήτρου (πρόταση Δημοκρατικής Συμπαράταξης), Δήμητρα Παπαδοπούλου (πρόταση ΝΔ), Γιώργος Πλειός (πρόταση ΣΥΡΙΖΑ) και Γιώργος Σαριδάκης (πρόταση ΝΔ).




τι ειναι η εξάχνωση
εξαψη στιχοι

No comments:

Post a Comment