Monday, May 6, 2019

προσπαθουμε για παιδι

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_51.html
προσπαθουμε για παιδι

Η 24χρονη είναι ανάμεσα στους τρεις παράλυτους ασθενείς που τώρα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία: περπατούν ξανά χάρη σε μία ειδική συσκευή διέγερσης του νωτιαίου μυελούπου έχει τοποθετηθεί στο κάτω μέρος της πλάτης τους και σε συνδυασμό με έντονη και συχνή φυσικοθεραπεία, αποδίδει.


Κατά καιρούς η Thomas επιστρέφει στο σημείο όπου άλλαξε η ζωή της τον Ιούλιο του 2014. Είναι εκεί όπου το φορτηγάκι που οδηγούσε αναποδογύρισε τέσσερις φορές και κατέληξε πάνω σε ένα δέντρο. Το σώμα της είχε παραλύσει, είχε μελανιάσει και είχε ξεκινήσει να κρυώνει ανησυχητικά.


προσπαθουμε για παιδι

Από τότε, εδώ και δύο χρόνια, η νεαρή επισκέπτεται συχνά το σημείο του ατυχήματος ελπίζοντας ότι μια μέρα θα θυμηθεί πώς συνέβησαν όλα. Ψάχνει απεγνωσμένα όλα τα κομμάτια του παζλ για να κατανοήσει επιτέλους όλα όσα συνέβησαν τη μέρα που έχασε κάτι τόσο σημαντικό. Δυστυχώς, δεν φαίνεται να τα καταφέρνει…


περιφερειακο ινστιτουτο επιμορφωσησ ηπειρου

180921160141 kelly thomas 07 exlarge 169
Φωτογραφία από την ημέρα του ατυχήματος - Πηγή: CNNi


Αυτό που κατάφερε όμως είναι να μεταβεί στο σημείο περπατώντας και να κατευθυνθεί προς το δέντρο γεμάτη θάρρος και προκαλώντας θαυμασμό και έμπνευση.


«Η παράλυση δεν υπάρχει στο δικό μου λεξικό. Μην με αποκαλείτε άτομο με ειδικές ανάγκες γιατί δεν είμαι. Ευχαριστώ τον Θεό που με μεγάλωσαν σκληρή σαν καουμπόισσα».


Περνάνε πολλά λεπτά για να καταφέρει να περπατήσει από το αμάξι της προς το δέντρο. Αλλά κάθε βήμα ξεχωριστά το αξίζει: Σήμερα είναι μέρα θριάμβου. Δεν αναζητά να ανακτήσει τις μνήμες της.



«Νιώθω πολύ καλά που στέκομαι στο σημείο όπου νόμιζα τότε ότι η ζωή μου είχε τελειώσει» αναφέρει στο CNNi.




θεσσαλονικη γραφεια τουρισμου
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_55.html

No comments:

Post a Comment