Wednesday, May 15, 2019

καναρινια και πτεροροια

https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_108.html
εκδοσεις βιβλιων λογοτυπα
volvo of dallas

Δικηγόρος του Ρώσου δισεκατομμυριούχου, που φέρεται να οργάνωσε την συνάντηση που έγινε τον Ιούνιο του 2016 μεταξύ υψηλόβαθμων στελεχών της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ και της δικηγόρου, δήλωσε ότι έχει στην κατοχή του έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε προκειμένου να παραχωρηθούν στην ρωσική πλευρά πληροφορίες για την Χίλαρι Κλίντον.


Ηλεκτρονικά μηνύματα, αλλά και αποσπάσματα συνομιλιών που έχει στην κατοχή του το CNNi, αποτελούν τις τελευταίες ενδείξεις για τον τρόπο με τον οποίο μερικοί από τους συμμετέχοντες στη συνάντηση αυτή οργανώνουν την επιχειρηματολογία τους, ώστε να αποδείξουν ότι η συνάντηση δεν ήταν μια πράξη συνωμοσίας μεταξύ των αξιωματούχων της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ και Ρώσων αξιωματούχων.


καναρινια και πτεροροια

καναρινια και πτεροροια

Οι νέες πληροφορίες έρχονται σε αντίθεση με το αρχικό ηλεκτρονικό μήνυμα που είχε σταλεί στον Τραμπ Τζουνιορ ώστε να πειστεί για να λάβει μέρος στη συνάντηση, αναμένοντας επιβλαβείς για την Χίλαρι Κλίντον πληροφορίες, που θα βοηθούσαν την προεκλογική εκστρατεία του πατέρα του.


Τα ηλεκτρονικά μηνύματα που έχει στην κατοχή του το CNNi, για την επικοινωνία μεταξύ της Ρωσίδας δικηγόρου Ναταλία Βεσελνίσκαγια και του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων Ρομπ Γκόλντστοουν - που οργάνωσε την συνάντηση με τον Τραμπ Τζούνιορ - δείχνουν ότι η δικηγόρος ζήτησε τη συμμετοχή ενός λομπίστα ρωσοαμερικανικής καταγωγής


Μία αναφορά πέντε σελίδων που έχει στην κατοχή του το CNNi με τα κυριότερα σημεία επικοινωνίας δείχνει την προσπάθεια της Ρωσίδας δικηγόρου για την ανάπτυξη νομικής επιχειρηματολογίας κατά της νομοθεσίας επιβολής αμερικανικών κυρώσεων (Magnitsky Act), για την βελτίωση των σχέσεων ΗΠΑ-Ρωσίας. Παράλληλα, υπάρχει και μία αναφορά σε κάποιον πιθανό χρηματοδότη της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον.


Η συνάντηση αυτή που έγινε τον Ιούνιο του 2016, προσέλκυσε το δημόσιο ενδιαφέρον στις ΗΠΑ. Ο Τραμπ Τζούνιορ έχει δηλώσει ότι συμμετείχε καθώς του είχαν πει ότι θα έπαιρνε επιβαρυντικές πληροφορίες για την προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών, Κλίντον.


Τα σχετικά έγγραφα παραχωρήθηκαν από τον Σκοτ Μπάλμπερ, που εκπροσωπεί τους Αράς και Εμιν Αγκαλάροφ. Πρόκειται για έναν Ρώσο δισεκατομμυριούχο εργολάβο και τον γιο του, που είναι σταρ της ποπ μουσικής, και ο οποίος ζήτησε την πραγματοποίηση της συνάντησης αυτής.




https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_22.html

No comments:

Post a Comment