Tuesday, May 14, 2019

ναυπλιο ξενοδοχεια εοτ

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_139.html
μπλε αλεπου ζωο
ναυπλιο ξενοδοχεια εοτ

Σε ομιλία του στο Ερζερούμ, όπου τελέστηκε η κηδεία ενός Τούρκου στρατιώτη που σκοτώθηκε στην Αφρίν, ο Ερντογάν δήλωσε: «Αν ανοίξουμε τις πόρτες (σ. σ. σύνορα), δεν θα βρίσκετε τρύπα να κρυφτείτε. Με παρακαλέσατε να μην ανοίξω τα σύνορα. Αποφασίστε, επιτέλους, τι θέλετε».


Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην στρατιωτική επιχείρηση στην Αφρίν είπε πως αυτή θα συνεχιστεί και ότι θα κάνει ό, τι μπορεί για να προστατευθούν οι άμαχοι. Παράλληλα, υποστήριξε ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί «καταπιέζονται».


ναυπλιο ξενοδοχεια εοτ

Βίντεο από την σημερινή ομιλία του Ερντογάν δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρώην διευθυντής της τουρκικής εφημερίδας Zaman και πρόεδρος του κέντρου της Στοκχόλμης για την Ελευθερία, Abdullah Bozkurt.



In a public rally in eastern province Erzurum today, #Erdogan threatened Europe with opening border gates to flood EU with refugees, says "you begged us to not do that.. if we do it, you'll be scrambled to find a hiding hole" as he gets the crowd booed European Parliament. pic.twitter.com/JdpfsR5YFr

— Abdullah Bozkurt (@abdbozkurt) 16 Μαρτίου 2018


διαβασε το θα εκπλαγεις
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_80.html

No comments:

Post a Comment