Friday, May 3, 2019

αργος βολος

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_52.html
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_22.html
τα κοριτσια στη σαβανα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται νέος κύκλος ερευνών προκειμένου να «θωρακιστεί» η δικογραφία που έχει σχηματιστεί εναντίον ενός 19χρονου Αλβανού κι ενός 21χρονου Ροδίτη, για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.


Το πρωί της Τετάρτης (05/12), οι δύο κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό από κοινού, οδηγήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, που τους επανέλαβε τις κατηγορίες, που τους έχουν ήδη απαγγελθεί και τους έδωσε προθεσμία μέχρι αύριο Παρασκευή και ώρα 13.00 για να απολογηθούν.


ποιος ειναι ο ιδιοκτητης του καναλιου αλφα

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, έως το Σάββατο θα παραμείνουν στη Ρόδο τρεις επιτελείς της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, οι οποίοι σε συνεργασία με στελέχη της Σήμανσης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, διενεργούν έρευνες στο σπίτι του θύματος, στην εξοχική κατοικία της οικογένειας του 21χρονου αλλά και στο φορτηγό του πατέρα του τελευταίου, το οποίο χρησιμοποίησαν εκείνο το βράδυ.


Από τις έρευνες που έγιναν, μετά τις λεπτομέρειες που έδωσε ο Αλβανός κατηγορούμενος, εντοπίστηκαν κοντά στο σημείο όπου είχε βρεθεί η σορός της άτυχης φοιτήτριας, τα ρούχα της αλλά και το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο τη χτύπησαν στο πρόσωπο.


Οι αξιωματικοί της ΕΛ. ΑΣ. έχουν «σαρώσει» το εξοχικό προκειμένου να συλλέξουν ευρήματα από δακτυλικά αποτυπώματα, αίμα και DNA, κάτι που έκαναν και στο σπίτι του θύματος ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για να βρεθεί το κινητό της τηλέφωνο.


Αυτό που διερευνούν επίσης οι Αρχές είναι αν υπήρξε χρήση ουσιών.


Ντοκουμέντο: Αυτή είναι η στιγμή που η Ελένη συναντά το δολοφόνο της


Την ίδια στιγμή η εφημερίδα της Ρόδου «Δημοκρατική» φέρνει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφία - ντοκουμέντο και βίντεο από τη στιγμή που η άτυχη φοιτήτρια συναντά το δολοφόνο της.





αργος βολος
αργος βολος

No comments:

Post a Comment