Friday, May 3, 2019

антонов олег константинович семья

πασχαλινα διακοσμητικα αυγα

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι κλήθηκαν από τις αρχές να φύγουν από τις παράκτιες περιοχές σε εννέα κομητείες, ενώ ο κυκλώνας κινείται στον Κόλπο του Μεξικού με ανέμους στα 155χλμ/ώρα.


антонов олег константинович семья

Ο Μάικλ ενδέχεται να ανέλθει στην κατηγορία 3 στην πεντάβαθμη κλίμακα Σαφίρ-Σίμπσον πριν από την άφιξή του στη Φλόριντα αύριο Τετάρτη, προειδοποιούν οι μετεωρολόγοι. Πρόκειται ίσως για την ισχυρότερη καταιγίδα που θα πλήξει το βορειοδυτικό τμήμα της αμερικανικής πολιτείας εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια.


«Ο κυκλώνας Μάικλ είναι καταιγίδα-τέρας και γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνος. Σε 12 ώρες θα δούμε τις επιπτώσεις του» δήλωσε ο κυβερνήτης της Φλόριντας Ρικ Σκοτ κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου.


антонов олег константинович семья


«Τώρα είναι η στιγμή να λάβουμε μέτρα».


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_64.html


Ο Ρικ Σκοτ προειδοποίησε επίσης για το ενδεχόμενο κυμάτων θυέλλης ύψους έως 3,7 μέτρων και ανέμων η ταχύτητα των οποίων θα μπορούσε να φθάσει τα 177χλμ/ώρα.



Alabama has been hit by heavy rain and strong winds as Hurricane Michael approaches – just a month after Florence hit the region.

300 miles of the Florida coastline is on alert, read the full story here: https://t.co/iGqJCLayrW pic.twitter.com/9rcNMNYBjK

— Sky News (@SkyNews) 9 Οκτωβρίου 2018


νικη βολου υποβιβασμος
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_107.html

No comments:

Post a Comment