Thursday, May 16, 2019

γλυκο κιτρο αργυρω μπαρμπαριγου

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_23.html
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_83.html
ζευς χαλανδρι

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διαβεβαίωσε το Σάββατο ότι η Άγκυρα θεωρεί πολύτιμες τις συνομιλίες των εισαγγελικών αρχών των δύο κρατών. Δεν έχει γίνει σαφές πότε ακριβώς θα γίνουν συναντήσεις.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το Ανατολή, ο Σαουδάραβας εισαγγελέας αναμένεται εξάλλου να πάει στο προξενείο του βασιλείου στην Κωνσταντινούπολη όπου δολοφονήθηκε ο Κασόγκι πριν από τρεις εβδομάδες.


Ο φόνος του Κασόγκι, αρθρογράφου της εφημερίδας Washington Post που επέκρινε αποφάσεις του πρίγκιπα διαδόχου Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, του de facto ηγέτη της Σαουδικής Αραβίας, προκάλεσε παγκόσμια κατακραυγή και κρίση στη χώρα η οποία κατατάσσεται πρώτη παγκοσμίως στις εξαγωγές πετρελαίου.


γλυκο κιτρο αργυρω μπαρμπαριγου

Ο Ερντογάν αντιμετώπισε εξαρχής με σκεπτικισμό τις εξηγήσεις που δόθηκαν από τους Σαουδάραβες για τη δολοφονία — οι οποίες έχουν αλλάξει επανειλημμένα και θεαματικά στο μεταξύ — κι έχει αξιώσει το βασίλειο να φροντίσει να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται.


γλυκο κιτρο αργυρω μπαρμπαριγου

Ο Σαούντ αλ Μοτζέμπ, ο Σαουδάραβας εισαγγελέας, ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θεωρεί πως ο φόνος ήταν προμελετημένος, αναιρώντας την προηγούμενη εκδοχή, κατά την οποία ο θάνατος του δημοσιογράφου επήλθε κατά τη διάρκεια «καυγά» και πάντως οφειλόταν σε ατύχημα.


Τούρκοι εισαγγελείς προετοιμάζουν αιτήματα έκδοσης 18 Σαουδαράβων που θεωρούν ύποπτους για τη δολοφονία. Οι αρχές στο Ριάντ ήδη συνέλαβαν τα πρόσωπα αυτά στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούν.



σφαγη καμηλας βιντεο

No comments:

Post a Comment