Sunday, May 5, 2019

περα απο τη θαλασσα περα απο τα δαση

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_147.html
delivery γρηγορης ηρακλειο
περναω περιοδευων

Με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στην εθνική Αθηνών – Λαμίας, ο κ. Μαυραγάνης αναφέρθηκε, σε συνέντευξή του «Στο Κόκκινο» αναφέρθηκε στις κινήσεις που γίνονται από το υπουργείο στον τομέα της οδικής ασφάλειας.


«Πρόσφατα υπήρξε επαφή με την διακομματική κοινοβουλευτική επιτροπή για την οδική ασφάλεια, όπου προτάθηκαν από το υπουργείο δύο προτάσεις σε καινοφανή κατεύθυνση. Η πρώτη αφορά την αναλογικοποίηση των προστίμων σε σχέση με το εισόδημα» ανέφερε ο υφυπουργός και πρόσθεσε:


«Είναι προφανές ότι άνθρωποι άνεργοι ή με πολύ χαμηλό εισόδημα θα μπορούσαν να συνετιστούν με ένα πρόστιμο 20, 30, 50 ευρώ. Τα ίδια ακριβώς ποσά για κάποιον με εισόδημα άνω των 100.000 ευρώ είναι ασήμαντα ... Όλοι πρέπει να συνετίζονται από τα πρόστιμα, αυτός είναι ο σκοπός τους, αλλά και να λειτουργούν αποτρεπτικά».


«Έχουμε προτείνει μία συγκεκριμένη διαδικασία στην Επιτροπή, περιμένουμε τις απόψεις τους, είδαμε θετική ανταπόκριση από το Κοινοβούλιο», σημείωσε.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_54.html

περα απο τη θαλασσα περα απο τα δαση

Η δεύτερη αφορά την εισαγωγή, «εναλλακτικά ή υποχρεωτικά, ως ποινή, στις περιπτώσεις που προκαλούνται δυστυχήματα που έχουν ως συνέπεια και τραυματισμό, η υποχρεωτική συμμετοχή σε προγράμματα εξυπηρέτησης των ανθρώπων που έχουν υποστεί κακώσεις σωματικές, βλάβες ή μόνιμες αναπηρίες, από τροχαία, των ατόμων που είχαν συμμετοχή σε αυτά».




περα απο τη θαλασσα περα απο τα δαση

No comments:

Post a Comment