Saturday, May 18, 2019

αγια αννα ορος

https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_34.html
στυλ μαλλιων για γυναικες
αγια αννα ορος
αγια αννα ορος

Η μεγάλη συμμετοχή, η σάτιρα, η ανατροπή, η ευρηματικότητα και η διασκέδαση, αναμένεται να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της παρέλασης, που θα διασχίσει το κέντρο της Πάτρας και θα την παρακολουθήσουν οι χιλιάδες επισκέπτες, που ήδη έχουν κατακλύσει τη πόλη, συμμετέχοντας και αυτοί στην μεγάλη γιορτή.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_88.html

Σύμφωνα με το τηλεγράφημα του αθηναϊκού πρακτορείου, η παρέλαση θα ξεκινήσει με τη δημοτική μουσική, η οποία θα δίνει τον απαραίτητο καρναβαλικό μουσικό τόνο.


Αμέσως μετά θα κάνει την εμφάνισή του ο βασιλιάς καρνάβαλος, που φέτος συμβολίζει την κρίση και τον καπιταλισμό.


Στη συνέχεια θα παρελάσει το άρμα με τη βασίλισσα του πατρινού Καρναβαλιού, την Άντρια Παναγιωτοπούλου, και θα ακολουθήσουν τα άρματα «Ο Πόλεμος των Ναρκωτικών», «Άρμα του Ποσειδώνα», «Πειρατικό Καράβι», «Ξαφνικά ένας Παπαγάλος» και το Μουσικό Άρμα.


ξυλουργικη βιβλια

Επίσης, θα παρελάσουν τα άρματα του καρναβαλιού των μικρών «Προπομπός Κιθαρίστας», «Το Τραινάκι», «Ο Γάτος με ξίφος», «Γίγαντας και Κοκκινοσκουφίτσα», το άρμα του κέντρου ενημέρωσης δοτών μυελού των οστών και της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας «Χάρισε ζωή».


Τα άρματα κατασκευάζονται κάθε χρόνο στο καρναβαλικό εργαστήρι του Δήμου Πατρέων και συνδυάζουν τη μεγαλοπρέπεια, την καλλιτεχνική ποιότητα και τη σάτιρα, στέλνοντας ταυτόχρονα τα δικά τους μηνύματα.


No comments:

Post a Comment