Friday, May 10, 2019

ιεκ σβιε μαιευτικη

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_6.html
ιεκ σβιε μαιευτικη

Η παρασκευή μίας τούρτας για τα γενέθλιά του ήταν μία ρουτίνα για τον Εθνικό Ζωολογικό Κήπο. Παρότι οι αρχές ήθελαν να διατηρήσουν χαμηλό προφίλ, πολλοί θαυμαστές του γιγάντιου πάντα, τουρίστες και διάφοροι επισκέπτες κατέκλυσαν τον χώρο για να του ευχηθούν.


Ο Τζιμ, κάτοικος της Ουάσινγκτον, ήταν ο πρώτος επισκέπτης την Κυριακή και όπως δήλωσε στο Xinhua, παρακολουθεί την ανάπτυξη των γιγάντιων πάντα στον Εθνικό Ζωολογικό Κήπο αφότου συνταξιοδοτήθηκε το 2005 και έκτοτε έρχεται κάθε χρόνο στα γενέθλιά τους.


Γεννημένος το 1997 στην επαρχία Σιτσουάν της νοτιοδυτικής Κίνας, ο Τιαν Τιαν το όνομα του οποίου σημαίνει «Όλο και περισσότερο» στα κινεζικά, είναι ένα από τα τρία γιγάντια πάντα που ζουν σήμερα στον Εθνικό Ζωολογικό Κήπο της Ουάσινγκτον.


Kevin FogartyReuters
Πηγή:Kevin Fogarty/Reuters


Ο Τιαν Τιαν και το θηλυκό γιγάντιο πάντα Μέι Σιανγκ προκάλεσαν αίσθηση το 2001 όταν έφθασαν στον Εθνικό Ζωολογικό Κήπο. Στη διάρκεια αυτών των χρόνων γέννησαν τρία μωρά, τα οποία, οι υπεύθυνοι του ζωολογικού πάρκου, ονόμασαν Τάι Σαν, Μπάο Μπάο και Μπέι Μπέι.



ιεκ σβιε μαιευτικη
τρυπανι φτερου 40
εγω τα σκιζω τα μνημονια
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_20.html

No comments:

Post a Comment