Saturday, June 29, 2019

τιμοκαταλογος ξυλινων κουφωματων

https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_29.html
παραδοσεις λουλουδιων

Η υπηρεσία ενημερώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου για τον εντοπισμό των δυο ορειβατών και άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα, από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Κατερίνης, Λιτοχώρου, και της 2ης ΕΜΑΚ.


20 γυναικες κι εγω

Οι διασωστικές ομάδες του Πυροσβεστικού Σώματος, εντόπισαν έναν από τους δύο ορειβάτες σε μονοπάτι σε υψόμετρο περίπου 2000 μέτρων καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε στη θέση Πριόνια προκειμένου να παραληφθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.


τιμοκαταλογος ξυλινων κουφωματων

Όμως ο δεύτερος ορειβάτης εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε γκρεμό βάθους περίπου 150 μέτρων από το ορειβατικό μονοπάτι και ανασύρθηκε με τη χρήση ορειβατικού εξοπλισμού. Το άτομο μεταφέρθηκε στη θέση Πριόνια προκειμένου να παραληφθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.



Οπτικό υλικό από την επιχείρηση διάσωσης ορειβατών, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 09 Δεκεμβρίου 2017, στην περιοχή καταφυγίου «Σπήλιος Αγαπητός» στο Όρος Όλυμπος, του νομού Πιερίας. pic.twitter.com/Eop6L18u78


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_14.html
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 10 Δεκεμβρίου 2017


τιμοκαταλογος ξυλινων κουφωματων

χρήστος θέος ορθοπαιδικός

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_125.html
ακτοπλοικα εισιτηρια με εκπτωση
χρήστος θέος ορθοπαιδικός

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο θέμα της συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και πΓΔΜ, τονίζοντας: «Στις Πρέσπες καταλήξαμε σε έναν συμβιβασμό και δείξαμε ότι ουδείς μπορεί να βάλει τον άλλο στη γωνία».


χαρτινες σακουλες τροφιμων θεσσαλονικη

Ο κ. Κοτζιάς ευχήθηκε επικύρωση της συμφωνίας, σημειώνοντας πως «η αντίθεση που υπάρχει είναι ανάμεσα στις δυνάμεις που θέλουν να βρεθεί λύση και ανάμεσα σε δυνάμεις της αδράνειας που βολεύονται από τη μη λύση».


Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο Παλαιστινιακό. Θα είναι κέρδος για όλους η αναγνώριση του κράτους, είπε, και χαρακτήρισε το θέμα της Συρίας ως «το μεγαλύτερο πρόβλημα της περιοχής».


Τόνισε πως πρέπει όλοι να εμποδίσουν τους πολέμους που διεξάγονται στη Συρία, πόλεμοι που «έχουν φτάσει να διεξάγονται δια αντιπροσώπων», επισημαίνοντας την ανάγκη να υπάρξει πιο ενεργή παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


χρήστος θέος ορθοπαιδικός

Αναφερόμενος, τέλος, στη Διάσκεψη της Ρόδου, που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά στο νησί, ο κ. Κοτζιάς σημείωσε ότι «το... πνεύμα της Ρόδου είναι σημαντικό και μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά στη συνεργασία και την ασφάλεια των λαών της νοτιοανατολικής Μεσογείου».


Αισιοδοξία των σημαντικών συμμετεχόντων στη Διάσκεψη


Στους χαιρετισμούς τους, οι υψηλοί συμμετέχοντες της Διάσκεψης εξέφρασαν την αισιοδοξία και την εμπιστοσύνη τους στην επιτυχία της, επαινώντας την πρωτοβουλία του Έλληνα ΥΠΕΞ για τον ενεργό ρόλο της Ελλάδος να φέρει στο προσκήνιο δυνατότητες επίλυσης των πολλαπλών προκλήσεων που καλείται να αντιμετωπίσει η ευαίσθητη τούτη περιοχή.


Την πεποίθηση πως η Διάσκεψη θα καταλήξει σε θετικά αποτελέσματα εξέφρασαν στις δηλώσεις τους στον Τύπο κατά την είσοδό τους στην αίθουσα της συνδιάσκεψης, σχεδόν στο σύνολό τους οι υψηλοί εκπρόσωποι της διπλωματίας από 25 χώρες και οργανισμούς.



https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_111.html

συγκεντρωση 5 φεβρουαριου

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_51.html
μεταφορικα μεσα απεργιεσ
Δεκάδες Ferrari «μαγεύουν» την Κέρκυρα - Διαγωνισμός για την πιο όμορφη… Ιταλίδα! (vids+pics)

Την καθηλωτική εικόνα των πιο γρήγορων αυτοκίνητων του πλανήτη, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν όσοι βρίσκονται σήμερα και αύριο στην Κέρκυρα.


Περισσότερες από 30 κόκκινες και μαύρες Ferrari βρίσκονται σταθμευμένες στην καρδιά της πόλης, στην πλατεία Σπιανάδα, μπροστά στο Λιστόν, προκειμένου να «διαγκωνιστούν» για τον τίτλο της καλύτερης Ferrari, με την ψήφο του παρευρισκόμενου κοινού.


συγκεντρωση 5 φεβρουαριου



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο διαγωνισμός «Best Ferrari», διεξάγεται για πρώτη φορά στην Κέρκυρα, έπειτα από πρωτοβουλία του κλαμπ ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari, «Passione Rossa», της Ιταλίας.


συγκεντρωση 5 φεβρουαριου


Στο νησί θα γίνουν εκδηλώσεις - όπως road show - σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας, καθώς και events, με βασικό στόχο των διοργανωτών, o διαγωνισμός «Best Ferrari» να γίνει θεσμός και κάθε χρόνο να εμπλουτίζεται με νέες πρωτοβουλίες.

Ήδη, από νωρίς το πρωί, εκατοντάδες είναι εκείνοι που προσέρχονται να φωτογραφηθούν με τις υπέροχες «αμαζόνες» της ασφάλτου, ενώ σέλφις έχουν κατακλύσει τα κοινωνικά δίκτυα.



Από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Κέρκυρα και ο πρόεδρος του Club «Passione Rossa», Φάμπιο Μπαρόνε, ο οποίος κατέχει δύο παγκόσμια ρεκόρ ταχύτητας (Guinness World Record). Το 2015, με τη Ferrari 458 Italia είχε διανύσει, στον μικρότερο δυνατό χρόνο, το Transfagarasan Highway στη Ρουμάνια και το 2016, θριάμβευσε στην Κίνα, στο Tienmen Mountain Road, που θεωρείται ο πιο επικίνδυνος δρόμος του κόσμου.

Οι παριστάμενοι μπορούν να διεκδικήσουν και πολλά δώρα, τα οποία θα κληρωθούν. Κάποιοι θα κερδίσουν να είναι συνοδηγοί μιας Ferrari σε μία εκ των διαδρομών που θα διανύσουν κατά διάρκεια των εκδηλώσεων, ενώ ο κορυφαίος νικητής διαγωνισμού, θα κερδίσει ένα τριήμερο ταξίδι για δύο άτομα στο Μαρανέλο της Ιταλίας.



Εκτός από εκπροσώπους ελληνικών ΜΜΕ, που καταγράφουν τις εκδηλώσεις, στο νησί βρίσκονται και εκπρόσωποι ΜΜΕ της Ιταλίας.


Δεκάδες Ferrari «μαγεύουν» την Κέρκυρα - Διαγωνισμός για την πιο όμορφη… Ιταλίδα! (vids+pics)
01
Δεκάδες Ferrari «μαγεύουν» την Κέρκυρα - Διαγωνισμός για την πιο όμορφη… Ιταλίδα! (vids+pics)












χρωματοπωλειο γλυκα νερα
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_86.html

Friday, June 28, 2019

καθολικοι vs προτεσταντες

«Ο ρατσισμός είναι σατανικός και αυτοί που προκαλούν βίαια επεισόδια στο όνομά του είναι εγκληματίες και τραμπούκοι, συμπεριλαμβανομένων της Κου-Κλουξ-Κλαν, των νεοναζί, των οπαδών της ανωτερότητας της λευκής φυλής και άλλων οργανώσεων μίσους που απεχθάνονται όλα όσα εμείς οι Αμερικανοί αγαπάμε», τόνισε ο Τραμπ σε δήλωση που έκανε από τον Λευκό Οίκο.


καθολικοι vs προτεσταντες

Ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος είπε επίσης ότι όσοι διαπράττουν βίαιες ενέργειες εξαιτίας της μισαλλοδοξίας θα λογοδοτήσουν, ενώ υπογράμμισε ότι οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου δεν θα φεισθούν κανενός μέσου που διαθέτουν για να υπερασπίσουν και να προστατεύσουν τους Αμερικανούς.


toronto montreal




καθολικοι vs προτεσταντες
σε στησαν σε μια γωνια νταλαρας
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_87.html
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_61.html

μπουζουκια θεσσαλονικη fix live

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_102.html

Ο Ταλάλ Σέλο, εκπρόσωπος μέχρι πρόσφατα των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) "παραδόθηκε" αυτήν την εβδομάδα στους Σύρους αντάρτες που στηρίζονται από την Άγκυρα και οδηγήθηκε στην επαρχία Γκαζίαντεπ, στη νοτιοανατολική Τουρκία, όπου ανακρίνεται από τη MIT, αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας.


Ο Σέλο εξαφανίστηκε πριν από αρκετές ημέρες, κάτω από περίεργες συνθήκες και κυκλοφορούν πολλές φήμες για την τύχη του. Κάποιες υποστήριζαν ότι παραδόθηκε στην Τουρκία, άλλες ότι έχει αιχμαλωτιστεί. Σε μια ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες οι SDF ανέφεραν ότι η εξαφάνιση του Σέλο είναι "το αποτέλεσμα μιας επιχείρησης των τουρκικών υπηρεσιών πληροφοριών, σε συνεργασία με μέλη της οικογένειάς του". Σύμφωνα πάντα με αυτήν την ανακοίνωση, ο Σέλο δεχόταν "πολλές πιέσεις και εκβιασμούς από το τουρκικό κράτος, μέχρι του σημείου να δέχεται απειλές για τα παιδιά του που βρίσκονται στην Τουρκία".


Η βασική συνιστώσα των SDF είναι η κουρδική οργάνωση Δυνάμεις Προστασίας του Λαού (YPG) που χαρακτηρίζεται "τρομοκρατική οργάνωση" από την Άγκυρα. Οι SDF στηρίζονται από τις ΗΠΑ και υπήρξαν η αιχμή του δόρατος για την ανακατάληψη της Ράκας, της "πρωτεύουσας" του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία.


Σύμφωνα με τη Χουριέτ, ο Σέλο ανακρίνεται από τη ΜΙΤ σχετικά με τις αμυντικές θέσεις των YPG στη ζώνη του Αφρίν, στη βόρεια Συρία, καθώς επίσης και για τον εξοπλισμό και τις συμμαχίες που έχει συνάψει η κουρδική οργάνωση.


κτημα ρουσσου σχολια

μπουζουκια θεσσαλονικη fix live

Πέρσι η Τουρκία οργάνωσε μια επιχείρηση στη βόρεια Συρία για να εμποδίσει την ένωση των εδαφών που ελέγχονται από τις YPG και επαναλαμβάνει τακτικά ότι σχεδιάζει μια επίθεση στην Αφρίν. "Πρέπει να καθαρίσουμε την Αφρίν από τις τρομοκρατικές οργανώσεις" δήλωσε χαρακτηριστικά σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.



μπουζουκια θεσσαλονικη fix live
αιρκοντισιον σημασια
https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_135.html

εθνικη τραπεζα κεντρικα επικοινωνια

https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_116.html
πως να κανω μονη μου ρεφλε
νήσος σάμος πλοίο
εθνικη τραπεζα κεντρικα επικοινωνια

Με την προσωπική του ανακοίνωση, μέσω του δελτίου ειδήσεων του SKAI, ο Γιάννης Αλαφούζος, αναλαμβάνει τα χρέη της ΠΑΕ μέχρι το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ και καλεί πλέον όλους του "Παναθηναϊκούς" να σταθούν δίπλα στην ομάδα.


Η ανακοίνωση


Πριν από μερικά χρόνια διαπίστωσα πως η ομάδα μας, ο ΠΑΟ, βρισκόταν στο χείλος της καταστροφής. Πήρα την απόφαση να αναλάβω μία πρωτοβουλία διάσωσης μέσω της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».


Χιλιάδες οπαδοί συνεισέφεραν τον οβολό και την στήριξή τους. Ζήτησα από ιστορικούς παράγοντες και οικονομικά εύρωστους υποστηρικτές να συνεισφέρουν και εκείνοι τα σημαντικά ποσά που χρειαζόταν η ομάδα για να αποφύγει την χρεοκοπία. Δεν το έκαναν. Από εκείνη την ημέρα έως σήμερα έχω συνεισφέρει 42 εκατομμύρια ευρώ από την προσωπική μου περιουσία. Δεν ήταν μία εύκολη υπόθεση. Επωμίσθηκα αυτό το φορτίο σε μία οριακή στιγμή για την χώρα και εμένα προσωπικά.


13937343
(Την αποχώρηση του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ο Γιάννης Αλαφούζος - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ)


Είχα την ρομαντική ψευδαίσθηση ότι στήνοντας μία υγιή ομάδα χωρίς σχέσεις διαπλοκής θα μπορούσα να βοηθήσω να αλλάξει η ελληνική πραγματικότητα. Έκανα λάθος. Τα συστήματα και οι νοοτροπίες που εμποδίζουν την χώρα μας να έχει ένα κανονικό, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι βαθιά ριζωμένα και μοιάζουν με Λερναία Ύδρα. Όποιος καλοπροαίρετος πάει να συγκρουσθεί μαζί τους αντιλαμβάνεται πολύ γρήγορα ότι χτυπάει το χέρι του σε έναν αδιαπέραστο τοίχο.


Σήμερα ο Σύλλογος μας βρίσκεται και πάλι σε ένα οριακό σημείο. Για μένα προσωπικά είναι αδύνατον, από ψυχική και οικονομική άποψη, να συνεχίσω να συντηρώ και να διαχειρίζομαι την ομάδα. Είμαι διατεθειμένος να αναλάβω τις υποχρεώσεις της έως ένα πόσο της τάξεως των 20 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό είναι το ανώτατο όριο που μπορώ να επωμισθώ. Έδωσα ό, τι μπορούσα, αναλαμβάνω μελλοντικές δεσμεύσεις που θα δοκιμάσουν τις αντοχές μου. Έως εδώ όμως.


Καλώ τους ιστορικούς πρωταγωνιστές της Παναθηναϊκής οικογένειας να αναλάβουν πρωτοβουλία για την διάσωση του συλλόγου. Θα σταθώ δίπλα τους σαν απλός στρατιώτης, τιμώντας στο ακέραιο τις δεσμεύσεις που θα αναλάβω στο πλαίσιο μιας νέας προσπάθειας. Νομίζω ότι έχει έλθει η ώρα να πράξουν και εκείνοι το καθήκον τους.


4081889
(Ο Βασίλης Κωνσταντίνου (αρ.) αναλαμβάνει ρόλο για την επόμενη ημέρα του συλλόγου - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)


Στην κατεύθυνση αυτή ζήτησα από τον Βασίλη Κωνσταντίνου να ηγηθεί σε μια προσπάθεια σωτηρίας της ομάδος καλώντας σε συστράτευση όλους τους Παναθηναϊκούς που μπορούν να συνεισφέρουν.


Στους οπαδούς και φίλους του ΠΑΟ οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί στάθηκαν δίπλα μας στο εγχείρημα και κατάλαβαν ότι το μόνο που ήθελα ήταν να σωθεί πρώτα και μετά να πάει καλά η ομάδα. Τους ζητώ συγγνώμη γιατί τους απογοήτευσα και γιατί δεν μπορώ να επωμισθώ άλλο την ευθύνη. Έκανα ό, τι μπορούσα. Η στιγμή της αλήθειας έφτασε. Όσοι αγαπούν την ομάδα και όσοι αντέχουν να την βοηθήσουν ήλθε η ώρα να το κάνουν.


Ιωάννης Αλαφούζος


(Πηγή: skai.gr)



εθνικη τραπεζα κεντρικα επικοινωνια
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_131.html

χαρτης λευκαδα παραλιες

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_10.html
στολη ποδοσφαιρου nike

«Ο πρόεδρος Τραμπ είναι απόλυτα αλληλέγγυος προς τους στρατιωτικούς που διακινδυνεύουν τη ζωή τους καθημερινά για να εγγυώνται την ασφάλεια της χώρας. Ζήτησε από το υπουργείο Άμυνας να μελετήσει τη δημιουργία μιας τελετής κατά τη διάρκεια της οποίας όλοι οι Αμερικανοί θα μπορούν να εκφράσουν την αναγνώρισή τους» στις ένοπλες δυνάμεις, δήλωσε η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Σάρα Χάκαμπι Σάντερς.


διασημες γυναικες αβαφες

Ο δισεκατομμυριούχος είχε αναφερθεί στην ιδέα να γίνεται μια μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Ουάσινγκτον ήδη πριν εκλεγεί και δήλωσε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από τη στρατιωτική παρέλαση που παρακολούθησε τη 14η Ιουλίου στη Γαλλία, όπου τον υποδέχθηκε με όλες τις τιμές ο πρόεδρος Μακρόν.


χαρτης λευκαδα παραλιες



χαρτης λευκαδα παραλιες
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_70.html

προκηρυξη αης καρδιας 2015

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_143.html
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_145.html
προκηρυξη αης καρδιας 2015

«Ο χρόνος περνά. Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να έχουμε μια συμφωνία σε ό, τι αφορά τους όρους του διαζυγίου στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Δεκεμβρίου, όμως μένει ακόμη να γίνει δουλειά», επεσήμανε ο Γιούνκερ προσερχόμενος στην ευρωπαϊκή σύνοδο που διεξάγεται στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας και αφορά κοινωνικά ζητήματα.


Από την πλευρά της η Μέι απάντησε ότι ελπίζει πως η ΕΕ «θα απαντήσει θετικά» στην πρότασή της για το Brexit.


αυτοκτονησε ξανθη

«Ελπίζω ότι η ΕΕ θα απαντήσει θετικά ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μαζί και να καταλήξουμε μελλοντικά στις καλύτερες δυνατές συμφωνίες, που θα είναι επωφελείς τόσο για τους Βρετανούς πολίτες όσο και για τους πολίτες των 27 χωρών μελών της ΕΕ», υπογράμμισε.



προκηρυξη αης καρδιας 2015
ο γαμος του φιγκαρο μεγαρο

έξοδο από το ευρώ

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_42.html
έξοδο από το ευρώ

Ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών ξεκίνησε το ταξίδι του από τον Βόρειο Πόλο. Το έλκηθρό του πέρασε από την Ιαπωνία στις 16.03 ώρα Ελλάδας αφού ολοκλήρωσε σύντομα την αποστολή του στην Αυστραλία. Σε διάστημα λίγων ωρών, με τη βοήθεια των 9 ταράνδων του, μοίρασε ένα δισεκατομμύριο παιχνίδια, σύμφωνα με τη Norad.


Στις 18.30 ώρα Ελλάδας το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη κατευθυνόταν προς το Νοβοσιμπίρσκ της Ρωσίας για να ακολουθήσει λεπτά αργότερα η Αστάνα στο Καζακστάν.


Η Διοίκηση Αεροδιαστημικής άμυνας της Βόρειας Αμερικής άνοιξε το 1955 μια τηλεφωνική γραμμή για τα παιδιά. Κατόπιν, χρόνια αργότερα, δημιούργησε αυτόν τον ιστότοπο (www.noradsanta. org) προκειμένου οι λιλιπούτειοι φίλοι του να παρακολουθούν, σε 8 γλώσσες, την πορεία του Άγιου Βασίλη σε πραγματικό χρόνο.


Κάθε χρόνο εθελοντές απαντούν στα τηλεφωνήματα των παιδιών. Επιπλέον, σε έναν λογαριασμό στο Twitter, τον @NoradSanta, μπορεί κανείς να ενημερωθεί για κάθε κίνηση κι ενέργεια του Άγιου Βασίλη.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_149.html

κεφιρ και παρενεργειες

Το να παρακολουθεί κανείς τη διαδρομή του Αγίου με τη λευκή γενειάδα έχει γίνει κάτι σαν θεσμός στις ΗΠΑ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια, που θα περάσουν τις εορτές στη Φλόριντα, σκοπεύουν να απαντήσουν οι ίδιοι σε ορισμένα από τα τηλεφωνήματα των μικρών Αμερικανών, αργότερα σήμερα.


Αυτή η επιχείρηση της Norad μετρά ήδη 6 δεκαετίες. Ξεκίνησε όταν η αλυσίδα των πολυκαταστημάτων Sears δημοσίευσε μια αγγελία σε μια εφημερίδα στο Κολοράντο με την πρόταση όσοι θέλουν να καλέσουν απευθείας τον Άγιο Βασίλη στο νούμερο που υποδείκνυε. Ωστόσο, εξαιτίας ενός σφάλματος, στην πραγματικότητα το νούμερο του τηλεφώνου ήταν εκείνο του κόκκινου τηλεφώνου της Norad.


Αν και σάστισε στην αρχή, όταν στην άλλη γραμμή ένα αγοράκι τον ρώτησε εάν μιλούσε με τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη, ο αξιωματικός υπηρεσίας εκείνη την ημέρα, ο πτέραρχος Χάρι Σουπ, γρήγορα ανέλαβε δράση. Διέταξε λοιπόν τους άνδρες του να δίνουν πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή του Άγιου Βασίλη και τηλεφώνησε επίσης σε ένα τοπικό ραδιοφωνικό δίκτυο για να γνωστοποιήσει ότι είδε ένα παράξενο αντικείμενο στον ουρανό.



έξοδο από το ευρώ
θεσσαλονικη εργασια

που ηταν ο νους σου που τανε

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_139.html
κάτια αθανασία

Από την καταγραφή και χαρτογράφηση των θέσεων αγκυροβολίας κατά τους αρχαίους και βυζαντινούς χρόνους προκύπτουν νέα στοιχεία σχετικά με το πώς οι απομακρυσμένες περιοχές, χωρίς προφανείς παράκτιες εγκαταστάσεις, συνδέονταν με τη θάλασσα και κατά προέκταση με τον μεσογειακό κόσμο.


που ηταν ο νους σου που τανε

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, «για πρώτη φορά διερευνάται συστηματικά ο υποθαλάσσιος χώρος της νότιας Νάξου, από το Αλυκό μέχρι τον Πάνορμο. Πρόκειται για μία απομονωμένη περιοχή, ιδανική για την έρευνα λιμένων, που παραμένουν, κατά κύριο λόγο, αλώβητοι από τις σύγχρονες επεμβάσεις».


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_83.html

Η φετινή έρευνα διήρκεσε από τις 18 μέχρι 29 Σεπτεμβρίου 2017 και με βάση τα αποτελέσματα της προηγούμενης ερευνητικής περιόδου (2016), επικεντρώθηκε σε θέσεις αυξημένου ενδιαφέροντος.


NAXOS 2


EUROKINISSI/Γραφείο Τύπου Υπουργείου Πολιτισμού


Συγκεκριμένα από τον όρμο του Αγ. Σώζοντος, νοτιοανατολικά του Ακρωτηρίου Μονή, «ανελκύστηκαν 5 λίθινες άγκυρες και διαγνωστικά δείγματα κεραμικής, όπως αμφορέας υστεροκλασικών χρόνων, χρηστικά αγγεία κλασικής εποχής, ακέραιο τμήμα πήλινου αγωγού υστερο-ρωμαϊκών/βυζαντινών χρόνων κ. ά., που υποδηλώνουν ότι το φυσικό λιμάνι χρησιμοποιείτο από την αρχαϊκή έως τη βυζαντινή περίοδο ως αγκυροβόλιο. Στον ίδιο όρμο βρέθηκαν, επίσης, σιδερένιες άγκυρες και εξαρτήματα αγκυρών (στύποι). Στον όρμο Αντριός βρέθηκαν έρματα και θραύσματα κεραμικής, που μαρτυρούν δραστηριότητα από τους ρωμαϊκούς και υστερο-ρωμαϊκούς χρόνους. Στον όρμο Πάνορμος υπάρχουν 15 λιθοσωροί ερμάτων, που αποδεικνύουν τη φορτοεκφόρτωση των πλοίων στην περιοχή. Τα ευρήματα της κεραμικής υποδηλώνουν τη χρήση της θέσης, κατά κύριο λόγο, κατά τη ρωμαϊκή και υστερο-ρωμαϊκή περίοδο. Στην Τουρκοσπηλιά, δυτικά του Ακρωτηρίου Πάνορμος, διαπιστώθηκε μία νέα θέση με πλούσια συγκέντρωση κεραμικής. Τα αντικείμενα που ανελκύστηκαν (κυρίως αμφορείς) χρονολογούνται από τον 1ο αι. π. Χ. μέχρι τα υστερο-ρωμαϊκά και τα βυζαντινά χρόνια».



που ηταν ο νους σου που τανε
ph of vinegar and lemon juice

ροζυ γιαννακακη παιδικος σταθμος λαρισα

everest αλυσιδα καταστηματων
ροζυ γιαννακακη παιδικος σταθμος λαρισα

Τα παραπάνω επισήμανε, μιλώντας στο αθηναϊκό πρακτορείο, ο δήμαρχος Θάσου, Κώστας Χατζηεμμανουήλ, σύμφωνα με τον οποίο τα έντονα καιρικά φαινόμενα επηρέασαν ένα μέρος του νησιού, πλην όμως η κατάσταση από την μεριά του δήμου ήταν απόλυτα διαχειρίσιμη και δεν υπήρξε λόγος ανησυχίας.


ισολογισμοί επιχειρήσεων 2014

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίστηκε στο ορεινό χωριό Καζαβίτι της Τοπικής Κοινότητας Πρίνου, όπου λόγω κατολίσθησης που σημειώθηκε έκλεισε ο δρόμος που οδηγεί μόνο στο παλιό μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα, με αποτέλεσμα ν’ αποκλειστεί για κάποιες ώρες ομάδα 40 προσκυνητών, που είχαν πάει στον ναό για να λειτουργηθούν παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν.


Ο δήμαρχος πάντως δεν συσχετίζει τις συνέπειες από τα έντονα καιρικά φαινόμενα με τη μεγάλη πυρκαγιά του περασμένου Σεπτεμβρίου, υπογραμμίζοντας βέβαια ότι ύστερα από κάθε πυρκαγιά, όταν απογυμνώνονται οι πλαγιές των βουνών από τα δέντρα, είναι λογικό να δημιουργούνται χείμαρροι αφού δεν γίνεται κατακράτηση των όμβριων υδάτων.


ροζυ γιαννακακη παιδικος σταθμος λαρισα

Υπογραμμίζει, ωστόσο, ότι δεν δημιουργήθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα, αφού όλα τα ρέματα ήταν καθαρά και τα αντιπλημμυρικά έργα στο νησί προχωρούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς, ενώ σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι ο Δήμος Θάσου έλαβε την έγκριση από το Πράσινο Ταμείο της χρηματοδότησης του έργου για τη διευθέτηση όλων των ρεμάτων του νησιού.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_131.html

Επίσης, μικρά προβλήματα σημειώθηκαν και σε ορισμένα τμήματα του οδικού δικτύου του νησιού από τις φερτές ύλες που κατέβασε η βροχή από το βουνό, ενώ προσκλήθηκαν ζημιές σε μελίσσια και ελαιοκαλλιέργειες, οι οποίες θα καταγραφούν, και όπου υπάρχει η δυνατότητα θα κινηθεί η διαδικασία καταβολής αποζημιώσεων.



https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_37.html

αν νομιζετε οτι επειδη ειστε μελαχρινοι

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_59.html
επαγγελματικος εξοπλισμος υγιεινης
ζωγραφικη disney για παιδια
αν νομιζετε οτι επειδη ειστε μελαχρινοι
αν νομιζετε οτι επειδη ειστε μελαχρινοι

Στη συζήτηση του νομοσχεδίου που ψηφίζεται αύριο Πέμπτη, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος από την ολομέλεια της Βουλής, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Γιώργος Λαζαρίδης δήλωσε πως το κόμμα του "καταψηφίζει το επίμαχο άρθρο για την επίσπευση διοικητικών ζητημάτων που αφορούν στην κατασκευή του τεμένους".


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_100.html

«Ναι», είπαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού, ενώ οι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν στην Ολομέλεια. «Όχι», είπε μόνον η Χρυσή Αυγή.


Όπως επισημαίνεται στην αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου «κατά την παρούσα συγκυρία στην οποία καταγράφεται έξαρση των φονταμενταλιστικών απόψεων και ενεργειών, η άμεση ολοκλήρωση του έργου καθίσταται επιτακτικότερη από ποτέ».


πως βγαίνει το ρόδι

μανωλαρακης ζηλευω

Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Τροχαία στο παρακάτω οδικό δίκτυο περιοχής Δήμου Σαλαμίνας, ως εξής: Λ. Αιαντείου, Ακτή Καραϊσκάκη, Λ. Σαλαμίνος, Καραμανλή, Ακτή Κανάρη, Κουντουριώτη.


γερμανός σπάρτη

Η τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς και λεωφόρους κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.



πως βγαίνει το ρόδι
πως βγαίνει το ρόδι
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_123.html
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_30.html

νήματα προσώπου κόστος

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_114.html
η πρωτη προβα της ελλαδας

«Αναρωτιέμαι αν άξιζε να σπαταλήσουμε το χρόνο μας για να παρακολουθήσουμε αυτή την κακοστημένη απόπειρα αντιπερισπασμού» ανέφερε ο κ. Τσίπρας, που παράλληλα έκανε λόγο για «άσκηση της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Μητσοτάκη σε μια φτηνή επικοινωνιακή πολιτική αντιπερισπασμού».


Στη συνέχεια, ο κ. Τσίπρας έστρεψε τα «πυρά» του κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_2.html

«Καλό θα είναι τα θέματα εξωτερικής πολιτικής να μένουν εκτός από το γήπεδο δημιουργίας εντυπώσεων» είπε ο πρωθυπουργός.


χωρα κως




νήματα προσώπου κόστος
νήματα προσώπου κόστος

μεταγραφες ευρωπη sport24

Οι αξιωματούχοι έδωσαν στη δημοσιότητα μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ο σκελετός να προεξέχει κάτω από έναν μεγάλο πέτρινο όγκο, που φαίνεται ότι εκτοξεύτηκε από το ηφαίστειο.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_99.html

Οι αρχαιολόγοι δεν έχουν ακόμη εντοπίσει το κεφάλι του θύματος, αλλά εικάζουν ότι βρίσκεται κάτω από τον βράχο.


Την ίδια ώρα, αναφέρουν ότι ο θώρακας του θύματος - που εκτιμάται ότι ήταν περίπου των 30 ετών - συνεθλίβη.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_135.html

Σύμφωνα με τους αξιωματούχους, ο άντρας υπέφερε από μόλυνση στο πόδι, η οποία μπορεί να το προκάλεσε δυσκολίες στο βάδισμα, εμποδίζοντας έτσι τη διαφυγή του.


πολιτεια live clubbing θεσσαλονικη

Ο γενικός διευθυντής του αρχαιολογικού χώρου, Massimo Osanna, χαρακτήρισε το εύρημα «εξαιρετικό», και ισχυρίστηκε ότι θα συνεισφέρει στην καλύτερη κατανόηση της «ιστορίας και του πολιτισμού της εποχής».




μεταγραφες ευρωπη sport24
μεταγραφες ευρωπη sport24
ψευδαργυρος για παιδια

ηλεκτρονικο τσιγαρο μηχανικα μοντ

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_13.html
δισυλλαβη προθεση
Προσοχή: Στάση εργασίας στο Μετρό τη Δευτέρα (25/06)

Νέα ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό


ηλεκτρονικο τσιγαρο μηχανικα μοντ

ηλεκτρονικο τσιγαρο μηχανικα μοντ

Στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 στο Μετρό, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Πιο συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στο Μετρό (γραμμές 2 και 3) θα κάνουν στάση εργασίας από την αρχή της βάρδιας τους έως τις 9:00 π. μ.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_58.html

καπνος τιμες

Τα υπόλοιπα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αναμένεται να κινηθούν κανονικά.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Θα κάνω πρόταση γάμου στην Μπέτυ - Η συγκίνηση της συζύγου του


σφυρι κι αμονι

ι.ν αναληψεωσ θεσσαλονικησ
οξεία νεφρική ανεπάρκεια από ραβδομυόλυση

Όπως δήλωσε πρόσφατα ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και επιχειρηματικότητας Βασίλης Κορκίδης: «στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το ψυχολογικό θετικό πρόσημο των εορτών και στις χειμερινές εκπτώσεις, ξεπερνώντας τον περυσινό τζίρο του πρώτου διμήνου των 5,5 δισ. ευρώ. Ωστόσο φέτος κάτι διαφαίνεται να αλλάζει στη ψυχολογία της αγοράς που μας επιτρέπει να προσδοκούμε σταδιακή αύξηση της κατανάλωσης, καλύτερους τζίρους και μία επιτέλους καλύτερη νέα χρονιά για το εμπόριο».


Απεργία από την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων


Στο μεταξύ, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων έχει κηρύξει πανελλαδική απεργία στο εμπόριο και η απεργιακή συγκέντρωση της ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθεί στο Εμπορικό Κέντρο «Athens Mall», στο Μαρούσι στις 10 το πρωί.


Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ομοσπονδίας η απεργία πραγματοποιείται «ενάντια στη συνεχιζόμενη θεσμοθετημένη λειτουργία των καταστημάτων για 8 Κυριακές το χρόνο, την οποία όχι μόνο διατήρησε άθικτη η σημερινή Κυβέρνηση, αλλά τη διεύρυνε σε 6 περιοχές για 32 Κυριακές, όλη την καλοκαιρινή περίοδο».


σφυρι κι αμονι


σφυρι κι αμονι
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_59.html
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_92.html

αρχες λειτουργιας φορητου υπολογιστη

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_52.html
αρχες λειτουργιας φορητου υπολογιστη
αρχες λειτουργιας φορητου υπολογιστη

Ο εκλιπών, διετέλεσε επί σειρά ετών Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ από το 1957 ασχολούταν ενεργά με το μπάσκετ αφού υπήρξε αθλητής του «τριφυλλιού». Ο γεννημένος στις 7 Ιουλίου 1945, Τάσσος Στεφάνου, από το 1957 βρέθηκε στον Παναθηναϊκό και συμμετείχε σε όλα τα τμήματα των υποδομών της ομάδας, αρχικά ως παίκτης και μετέπειτα σαν έφορος.


Αγωνίσθηκε στην ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού, στέφθηκε μαζί της Πρωταθλητής το 1967 και συνέχισε, από διοικητικό πόστο πλέον, να υπηρετεί το «τριφύλλι» με ευλάβεια. Είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής, είτε ως έφορος, ο Τάσος Στεφάνου γνώρισε λαμπρές επιτυχίες με τους «πράσινους» και ως τις τελευταίες στιγμές της ζωής του ήταν πάντα δίπλα στο «τριφύλλι».


Από τα μέσα Οκτωβρίου, όταν και υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο «Υγεία», ο Τάσσος Στεφάνου έδωσε «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή. Δυστυχώς στις 19 Δεκεμβρίου 2017, έφυγε από τη ζωή και βύθισε στο πένθος την οικογένειά του αλλά και αυτή του Παναθηναϊκού και του ελληνικού μπάσκετ.



μπαμπης στοκας δεν ειναι αργα στιχοι
τι σημαινει αποκληρωνω
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_57.html

προσωπο ζωο πραγμα παιχνιδι

Με μια σειρά σχολίων στο αγαπημένο του μέσο, το twitter, ο Τραμπ περιγράφει τον εαυτό του ως «πολύ σταθερό και ιδιοφυή», λέγοντας ακόμα πως αυτά υπήρξαν δύο από τα μεγαλύτερα χαρίσματά του σε όλη του τη ζωή.


valve of houston

«Τώρα που η ρωσική συμπαιγνία, μετά από ένα χρόνο έντονης μελέτης, αποδείχτηκε ότι είναι απολύτως ψευδής για το αμερικανικό κοινό, οι Δημοκρατικοί και τα μέσα των Fake News, βγάζουν το παλιό «χαρτί Ronald Reagan» και φωνάζουν για ψυχική σταθερότητα και νοημοσύνη» έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.



Now that Russian collusion, after one year of intense study, has proven to be a total hoax on the American public, the Democrats and their lapdogs, the Fake News Mainstream Media, are taking out the old Ronald Reagan playbook and screaming mental stability and intelligence.....


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_72.html

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_120.html
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 6, 2018


προσωπο ζωο πραγμα παιχνιδι
προσωπο ζωο πραγμα παιχνιδι
μηλοπιτα με τριφτη ζυμη ακης

εσμεραλδα ηθοποιοι

εσμεραλδα ηθοποιοι

Η κρατική τηλεόραση μετέδωσε στιγμιότυπα στα οποία εικονίζεται ο Πούτιν, με προστατευτικά γυαλιά και κάσκα για την προστασία της ακοής του, καθώς στοχεύει μέσα από τη διόπτρα έχοντας σκύψει μπροστά, σε ένα σταντ της εταιρείας Καλάσνικοφ κοντά στη Μόσχα.


«Ο στόχος ήταν τοποθετημένος σχεδόν στη μέγιστη απόσταση» του βεληνεκούς του τουφεκιού, εξήγησε το τηλεοπτικό δίκτυο Ρωσία 24, διευκρινίζοντας ότι ο Ρώσος πρόεδρος χρησιμοποίησε τεχνική επαγγελματία, κρατώντας την αναπνοή του καθώς έριχνε, ανάμεσα σε δύο χτύπους της καρδιάς κάθε φορά, όπως εκπαιδεύονται οι ελεύθεροι σκοπευτές.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_20.html

Ο Πούτιν «πυροβόλησε πέντε φορές και πέτυχε τον στόχο πάνω από τις μισές», διαβεβαίωσε το τηλεοπτικό δίκτυο.


σπορα βλητων




εσμεραλδα ηθοποιοι
βουλη ομιλια βενιζελου
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_66.html

Thursday, June 27, 2019

ίβηρα

παιχνίδι πασιέντζα

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης αναρωτήθηκε τι θα ήθελε για πέντε λεπτά από την ζωή του και αμέσως επανήλθε στα γυμνασιακά του χρόνια στον Πύργο Ηλείας.


«Θα ήθελα να ήμουν στον Πύργο Ηλείας, όπου πήγαινα γυμνάσιο και κάθε βράδυ, μετά το φαγητό παρουσίαζα στους γονείς μου, τα τραγούδια που είχα γράψει. Κι αν ήταν και βαλς το χόρευαν κιόλας η μαμά και ο μπαμπάς», είπε, σύμφωνα με το patrisnews.com.


Ως γιος δημοσίου υπαλλήλου ο Μίκης Θεοδωράκης έζησε σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, καθώς ο πατέρας του μετακινούνταν λόγω μεταθέσεων. Μεταξύ 1938-1939 έζησε στον Πύργο. Αυτή είναι μια πληροφορία που ελάχιστοι γνωρίζουν, ακόμη και ντόπιοι.


Η οικογένειά του έμενε στην συμβολή των οδών Περικλέους και Κολοκοτρώνη (σ. σ. κάτω από το λόφο του Επαρχείου πήγαινε στο – τότε - Γυμνάσιο Αρρένων.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_16.html

ίβηρα

Το σπίτι που έζησε ο Μίκης Θεοδωράκης ήταν ένα από τα πρώτα διώροφα αρχοντικά της πόλης, που χτίστηκε πριν από 100 και πλέον χρόνια. Κατοικείται από γενιά σε γενιά και ανακαινίστηκε μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την πόλη του Πύργου, τον Μάρτιο του 1993.



ίβηρα
ποδηλατα clermont κριτικες
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_66.html

γκεμμα δαντης

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_130.html

Η νέα ηλεκτρονική διαδικασία των αιτήσεων Α21 θα ξεκινήσει το τρίτο δεκαήμερο του Μαΐου. Σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΑ, η μετακίνηση της ημερομηνίας πληρωμής κατά έναν μήνα κρίθηκε αναγκαία, ώστε να δοθεί στους δικαιούχους επαρκής χρόνος υποβολής της φορολογικής δήλωσης (έντυπο Ε1) για τα εισοδήματα του 2017 και, ακολούθως, της απαραίτητης νέας αίτησης Α21 για το 2018, δεδομένου ότι, λόγω της πρόσφατης εκκίνησης υποβολής φορολογικών δηλώσεων, είναι ιδιαίτερα μικρός ο αριθμός, αλλά και ο ρυθμός αύξησης του όγκου των φορολογικών δηλώσεων που έχουν υποβληθεί, μέχρι σήμερα.


Ταυτόχρονα, όπως επισημαίνει ο ΟΠΕΚΑ, θα έχει ολοκληρωθεί τεχνικά η νέα πλατφόρμα για την αίτηση Α21, που θα προσφέρει σημαντικά καλύτερη εξυπηρέτηση των δικαιούχων, δεδομένου ότι θα τους απαλλάσσει από κάθε γραφειοκρατική διαδικασία και προσκόμιση δικαιολογητικών, αλλά και θα ενσωματώνει ταυτόχρονα όλες τις απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας με ηλεκτρονικές διασταυρώσεις. Παράλληλα, διευκρινίζει ότι η μετακίνηση αυτή δεν θα επηρεάσει σε καμία περίπτωση την επόμενη προγραμματισμένη πληρωμή της Γ΄ δόσης στα τέλη Ιουλίου, η οποία και θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 25-27 Ιουλίου σε όλους όσοι θα έχουν υποβάλει αίτηση Α21 για το 2018 έως και την 20ή Ιουλίου. Στις Β΄ και Γ΄ δόσεις θα συμπεριλαμβάνονται όλες οι αναδρομικές οφειλές από την αρχή του έτους του νέου επιδόματος παιδιού, οι τυχόν αναγκαίοι συμψηφισμοί, καθώς και αναδρομικές οφειλές εκκρεμοτήτων προηγούμενων ετών, που θα έχουν οριστικοποιηθεί και ελεγχθεί.


γκεμμα δαντης

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι υπηρεσίες του ΟΠΕΚΑ και της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) συνεργάζονται στενά και εργάζονται πυρετωδώς, προκειμένου να τελειοποιηθεί η νέα, εκσυγχρονισμένη και πλήρως ψηφιοποιημένη διαδικασία, που, χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες, θα επισπεύδει σημαντικά το χρόνο καταβολής του επιδόματος, αφού θα διασταυρώνει ηλεκτρονικά, μέσω των διαθέσιμων ηλεκτρονικών βάσεων δεδομένων, με ασφάλεια και σε άμεσο χρόνο, όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Οι τεχνικές δυνατότητες της νέας πλατφόρμας εγγυώνται πως το σύνολο των δικαιούχων που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση, πριν από την πληρωμή της Β΄ δόσης 2018, θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν.



γκεμμα δαντης
βουλευτικες εδρες ανα νομο 2015
κιμας ωρα
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_26.html

ασφαλιστικο γραφειο ευοσμος

συστηματικη βοτανικη pdf

Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τις εξελίξεις με το ESM, θα επισημάνει ότι όσοι ζητούν αναβολή της εφαρμογής της απόφασης του Eurogroup, που αφορά τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το ελληνικό χρέος, παραβιάζουν τη συμφωνία.


Διαβάστε αναλυτικά τα σημεία της τοποθέτησης του Πρωθυπουργού στην Προπαρασκευαστική Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_120.html

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_123.html

ασφαλιστικο γραφειο ευοσμος

* Η Ελλάδα έχει εκπληρώσει όλες τις δεσμεύσεις που απορρέουν από τη συμφωνία του καλοκαιριού του 2015. Ωστόσο, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τη σκληρή στάση ακραίων κύκλων οι οποίοι έχουν στο μυαλό τους την ιδέα της διαίρεσης της Ευρώπης.


* Δεν υπάρχει αντιπαράθεση ανάμεσα στα κράτη – μέλη. Υπάρχει ιδεολογική και πολιτική αντιπαράθεση. Δεν είναι ίδια η συμπεριφορά της Ευρώπης απέναντι σε χώρες με προοδευτικές κυβερνήσεις, όπως η Ελλάδα, η Ιταλία και η Πορτογαλία, και σε σχέση με χώρες που έχουν συντηρητικές κυβερνήσεις.


ασφαλιστικο γραφειο ευοσμος

* Η Ελλάδα δεν μπορεί να καταδικάζεται σε διαρκή λιτότητα και φυσικά δεν μπορεί να παραμείνει εκτός ευρωπαϊκού κεκτημένου σε σχέση με τις συλλογικές διαπραγματεύσεις.


* Είναι κυριαρχικό δικαίωμα της ελληνικής κυβέρνησης να κατανείμει, με κοινωνικά δίκαιο τρόπο, την υπεραπόδοση των εσόδων του προϋπολογισμού στους χαμηλοσυνταξιούχους, ειδικά από τη στιγμή που δεν παραβιάζει τους στόχους του προγράμματος.


* Όσοι ζητούν αναβολή της εφαρμογής της απόφασης του Eurogroup, που αφορά τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το ελληνικό χρέος, παραβιάζουν τη συμφωνία.


* Η ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος, το ταχύτερο δυνατό, είναι απαραίτητη για τη σταθερότητα ολόκληρης της Ευρώπης.


* Είναι αναγκαίο να κρατήσουμε ανοιχτό το παράθυρο ευκαιρίας που υπάρχει με την Τουρκία. Προσβλέπουμε στην ευρωπαϊκή στήριξη στο ζήτημα του Κυπριακού και φυσικά την ενεργή παρουσία της ΕΕ στην τελική φάση των διαπραγματεύσεων.



τσιπρας τζολι αγγλικα

τιμη διυλιστηριου σημερα

ταφοι ελληνων βασιλεων

Ο κ. Τσακαλώτος τόνισε πως η Siemens έχει καταβάλλει τα 80 εκατ. ευρώ που προέβλεπε το συμφωνητικό και πως και η εκταμίευση των 90 εκατ. ευρώ που προβλεπόταν σε βάθος πενταετίας για τη χρηματοδότηση ερευνητικών προγραμμάτων έχει κατανεμηθεί κατά 100%.


εργαστηρια δημου περιστεριου

τιμη διυλιστηριου σημερα

Συγκεκριμένα, για το ποσό των 90 εκατ. ευρώ είπε πως κατευθύνθηκε για τη χρηματοδότηση φορέων που υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και έχουν ως σκοπό την καταπολέμηση της διαφθοράς, της απάτης και του ξεπλύματος χρήματος, πανεπιστημιακών και επιστημονικών ερευνητικών προγραμμάτων, που αποσκοπούν στη βελτίωση της γνώσης και της εξειδίκευσης στους τομείς της ενέργειας, της υγείας, της βιομηχανίας, των υποδομών και της ανάπτυξης των πόλεων, 100 υποτροφιών κάθε έτος, για μεταπτυχιακές σπουδές στους τομείς της ενέργειας, της υγείας, της βιομηχανίας, των υποδομών και της ανάπτυξης των πόλεων μέσω του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), καθώς και για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για τα Δημόσια Νοσοκομεία.


Ο κ. Τσακαλώτος επιφυλάχθηκε να απαντήσει για το εαν η Siemens θα επενδύσει 100 εκατ. ευρώ ως διασφάλιση της παρουσίας της στην Ελλάδα διατηρώντας τουλάχιστον 600 θέσεις εργασίας, λέγοντας πως δεν έχει ακόμη στη διάθεσή του τα σχετικά στοιχεία.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_109.html

https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_47.html

τιμη διυλιστηριου σημερα

Η υπόθεση της Eldorado Gold


Ερωτηθείς για την υπόθεση της Eldorado Gold ο κ. Τσακαλώτος είπε τα εξής: «Για την επενδυτική πολιτική της Ελλάδος και την Eldorado, εμένα με καλύπτει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο υπουργός Ενέργειας. Νομίζω ότι ο υπουργός έθεσε πολύ καλά τα θέματα. Νομίζω ότι προσπάθησε η ΝΔ, σε συνεργασία ίσως και με την εταιρεία, να δημιουργήσει πρόβλημα, ακριβώς μετά από τη ΔΕΘ, όπου ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε, όχι επενδύσεις, αλλά το πώς θα οργανωθούν οι επενδύσεις, με ποιους όρους, σε ποιο πλαίσιο, με ποια στρατηγική. Αυτό είναι το σημαντικό. Δεν είναι θέμα μόνο να έρθει ένας μεγάλος επενδυτής, να βλέπει έναν υπουργό και να λέει αυτό θέλω να κάνω. Το ζήτημα είναι να έχεις κανόνες, να έχεις εργαλεία και στόχευση, ποιες επενδύσεις θέλεις, ποια φίλτρα θα έχεις ώστε να μπορεί η χώρα να φύγει από την κρίση χωρίς να επιστρέψει στην περίοδο πριν από το 2009», είπε ο υπουργός Οικονομικών.


μυστικα για πυκνα φρυδια

βικιλεξικο δανικος
Συναγερμός στην Αστυνομία - Μεγάλη επιχείρηση ΤΩΡΑ σε όλη την Ελλάδα

Συναγερμός έχει σημάνει την Πέμπτη (28/06/2018) στην Ελληνική Αστυνομία, για την εξάρθρωση σπείρας που εμπλέκεται σε υποθέσεις παράνομων ελληνοποιήσεων.


μυστικα για πυκνα φρυδια

Ειδικότερα, σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί εκτεταμένη επιχείρηση της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας για υποθέσεις παράνομων ελληνοποιήσεων.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_97.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η έρευνα γίνεται σε Αθήνα, Μεσολόγγι, Λευκάδα, Λάρισα, Τρίκαλα και Αλεξανδρούπολη και έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής 23 άτομα: 16 Έλληνες και 7 αλλοδαποί.

Η υπόθεση σχετίζεται με πλαστά έγγραφα που χορηγούσαν σε αλλοδαπούς για να πάρουν την ελληνική υπηκοότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cnn.gr στην υπόθεση εμπλέκονται και δικηγόροι.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Αυτή είναι η αιτία της κακοκαιρίας στη χώρα μας - Πόσο θα κρατήσει το σπάνιο φαινόμενο

Εξέλιξη - σοκ στην τραγωδία με το στρατιώτη στη Ρω: Τι αποκαλύπτει η μητέρα του (pic)



μυστικα για πυκνα φρυδια
πιτσα φαν καλαματα τηλ
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_65.html

γιατι γιορταζουμε την ημερα τησ γυναικασ

συγκαλυψη ετυμολογια
«Σουρωτήρι» με 34 παραβιάσεις έκαναν ξανά το Αιγαίο οι Τούρκοι

Σε 34 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησαν οκτώ τουρκικά αεροσκάφη την Τετάρτη, σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο.


Τα τουρκικά αεροσκάφη, τέσσερα F-16 και τέσσερα F-4, τα οποία πετούσαν σε συνολικά τρεις σχηματισμούς, προέβησαν επίσης σε τρεις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Δύο μάλιστα τουρκικά μαχητικά ήταν οπλισμένα.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_28.html

γιατι γιορταζουμε την ημερα τησ γυναικασ

Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, τα παραπάνω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_65.html

αλλαγη κλιματος

γιατι γιορταζουμε την ημερα τησ γυναικασ

λιονταρι κατοικιδιο

Σεισμός δυτικά της Πύλου (pics)

Σεισμός Τώρα: Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ (σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Ευρωπαϊκού EMSC), σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (27/6), στις 04:37, σε υποθαλάσσια περιοχή, δυτικά της Πελοποννήσου, στο Ιόνιο Πέλαγος.


παγκακια τραπεζαριας τιμες

λιονταρι κατοικιδιο


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_119.html

683237.regional


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η αυτόματη λύση του του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών δίνει το σεισμό στα 3,3 Ρίχτερ.

Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 60χλμ. σύμφωνα με το EMSC.


φουσκες μεσι

Το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 36χλμ. δυτικά της Πύλου και 72χλμ. δυτικά της Καλαμάτας

Δείτε στη gallery το σεισμό, όπως τον κατέγραψε ο σεισμογράφος του Σεισμολογικού Δικτύου του Τομέα Γεωλογίας, του Πανεπιστήμιου Πατρών, που είναι τοποθετημένος στην Πύλο.


Σεισμός ΤΩΡΑ δυτικά της Πύλου (pics)
01
Σεισμός ΤΩΡΑ δυτικά της Πύλου (pics)

λιονταρι κατοικιδιο
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_150.html

ρεκβιεμ για ενα ονειρο αναλυση

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_92.html
ρεκβιεμ για ενα ονειρο αναλυση
ρεκβιεμ για ενα ονειρο αναλυση
Κοινωνικός τουρισμός 2018: Δείτε αν δικαιούστε δωρεάν διακοπές φέτος

Τα προγράμματα του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας για τη φετινή χρονιά, τους δικαιούχους, τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια επιλογής, περιλαμβάνει απόφαση που εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας.


Συνολικά, η εκτιμώμενη δαπάνη για τα προγράμματα ΛΑΕ θα ανέλθει στα 13 εκατ. ευρώ. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν κοινωνικό τουρισμό με εξαήμερες διακοπές, ιαματικό τουρισμό έως έξι ημέρες, παιδικές κατασκηνώσεις έως 16 ημέρες, τετραήμερες εκδρομές, βιβλία και βοήθημα σε επιδοτούμενες μητέρες..




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



κινητο ρολοι νοκια
σοργο ζωοτροφη
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_104.html

οφθαλμιατρος εοπυυ βαρη

https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_6.html
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_64.html
το αστερι του βορια
οφθαλμιατρος εοπυυ βαρη
οφθαλμιατρος εοπυυ βαρη

Ο υπουργός Πολιτισμού και τουρισμού της Τουρκίας και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ερντογάν επισκέφθηκε την Αγιά Σοφιά και ενημερώθηκε για τις εργασίες αναστήλωσης και συντήρησης που είναι σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθούν το 2018.


Όπως είπε, πρόκειται για ένα μνημείο που «είναι από τα σημαντικά μνημεία της τουρκικής ιστορίας, ένα αριστούργημα ενός μεγάλου πολιτισμού που περιέχει πολύ αξιόλογα μνημεία και από την βυζαντινή περίοδο, αλλά και από την οθωμανική περίοδο».


Όταν ο κ. Κουρτουλμούς ρωτήθηκε όμως για το εάν η Αγιά Σοφιά θα ανοίξει και πάλι ως τζαμί, δήλωσε μεν ότι «δεν είναι στην άμεση ατζέντα, αλλά το να ανοίξει η Αγιά Σοφιά για προσευχή, είναι δικαίωμα κατάκτησης του Σουλτάνου Μωάμεθ του Πορθητή, ο οποίος την μετέτρεψε σε τόπο λατρείας».


ringtones καρρας

mt 09 review 2016

νεα ελευθερη ωρα
mt 09 review 2016

Ο κ. Τάσσος χαρακτήρισε τη σεισμική δραστηριότητα ως «μια τυπική σμηνοσειρά σεισμών που χαρακτηριστικό έχει πολλούς σεισμούς με μεγέθη που στην οροφή τους δεν απέχουν μεταξύ τους».


βαθμολογια ποδοσφαιρου ευ αγωνίζεσθαι

Όπως είπε, το φαινόμενο είναι σύνηθες στον ελλαδικό χώρο, διαρκεί μερικές εβδομάδες και σταδιακά θα μειώνεται η συχνότητα χωρίς να μειώνεται το μέσο μέγεθος. Αυτό, όπως είπε, σημαίνει πως μπορεί ν υπάρξουν κι άλλοι σεισμοί γύρω από τα 5 ρίχτερ.


Ο κ. Τάσσος στάθηκε ιδιαίτερα στο τι πρέπει να κάνει η οργανωμένη πολιτεία για να θωρακίσει όσο το δυνατό περισσότερο τους πολίτες από τις άσχημες συνέπειες ενός σεισμού.


«Δεδομένου ότι η αντισεισμική προστασία, όπως και η αντιπυρική προστασία δεν είναι προϊόν που μπορείς να το αναθέσεις σε ιδιώτες και να αποφέρει κέρδος, για τις κυβερνήσεις τέτοιες δαπάνες είναι μη επιλέξιμες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο πρωτοβάθμιος έλεγχος κτιρίων που ξεκίνησε πριν από 17 χρόνια και έχουν ελεγχθεί μόλις το 15% των δημοσίων κτιρίων ενώ στο 30% αυτών που ελέχθησαν βρέθηκε ότι πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις που όμως δεν έγιναν».


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_17.html

mt 09 review 2016



https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_74.html

κοστος για βαψιμο σπιτιου

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_14.html
μεγαλύτερες πόλεις της ευρώπης
results. it. minedu. gov.gr: Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των Πανελληνίων - Τί ώρα θα ανακοινωθούν

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2018: Αγωνία τέλος για χιλιάδες υποψηφίους καθώς σε λίγες ώρες, και πιο συγκεκριμένα στις 13:00 το μεσημέρι, θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των Πανελληνίων 2018 σε Γενικά (ΓΕΛ) και Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ).


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_112.html

Όπως αναφέρει το υπουργείο Παιδείας, οι εκτυπωμένες καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα σχολεία θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.


γρηγορησ βαρησ κορωπιου



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ταυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results. it. minedu. gov.gr, πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Πανελλήνιες 2018

Την ίδια ημέρα, προγραμματίζεται να ανακοινωθούν και τα στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Ως προς τη συνέχεια, οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας οριστικοποίηση), στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams. it. minedu. gov.gr από την ερχόμενη Πέμπτη 5 Ιουλίου.

Η προθεσμία για την οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων λήγει την Δευτέρα 16 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2018: Πτώση δείχνουν οι εκτιμήσεις για τις Βάσεις - «Βατερλό» σε 2ο και 4ο πεδίο



κοστος για βαψιμο σπιτιου
κοστος για βαψιμο σπιτιου

χρηση πλαστου εγγραφου παραγραφη

κουρτινεσ σαπιο μηλο
χρηση πλαστου εγγραφου παραγραφη

Το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων με ωφέλιμο φορτίο άνω του ενάμισι τόνου στις εθνικές οδούς θα τεθεί σε ισχύ από την Παρασκευή.


Πιο αναλυτικά, η απαγόρευση ορίστηκε ως εξής:


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_82.html

καθαριστηριο τοξοτης ξανθη

Ρεύμα εξόδου από 16.00-21.00: Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου, Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου, Παρασκευή 4 Ιανουαρίου.


Ρεύμα εξόδου από 08:00 έως 13:00: Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, Σάββατο 29 Δεκεμβρίου, Σάββατο 5 Ιανουαρίου.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_65.html

χρηση πλαστου εγγραφου παραγραφη

Στα χρονικά αυτά διαστήματα τις ημέρες αυτές οι απαγορεύσεις θα ισχύουν:



  • Στον Αυτοκινητόδρομο Α8 (Αθήνα-Πάτρα) από τα Διόδια Ελευσίνας (26,5 χλμ) μέχρι τα Διόδια Ρίου (199,66 χλμ).

  • Στον Αυτοκινητόδρομο Α1 (Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Εύζωνοι), από τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι) (27,96 χλμ) μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλου (203 χλμ), από τον κόμβο Ροδίτσας (Λαμία) (212,6 χλμ) μέχρι τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας (242,4 χλμ), από τη Λάρισα (367,3 χλμ) μέχρι τον κόμβο Λεπτοκαρυάς (410,3 χλμ).

  • Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών, από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χλμ.

  • Στον Αυτοκινητόδρομο Α11 (Σχηματάρι-Χαλκίδα), από τη διασταύρωσή της με τον Αυτοκινητόδρομο Α1 (65,8 χλμ) μέχρι την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (12,3 χλμ).

  • Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας, από το 11ο χλμ μέχρι τη γέφυρα του Στρυμόνα (97,6 χλμ).

  • Στον Αυτοκινητόδρομο Α5 (Ιόνια Οδός) από τη γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» έως το τέλος της Ιόνιας Οδού (200,9 χλμ).

  • Στον Αυτοκινητόδρομο Α7 (Κεντρικής Πελοποννήσου), στο ρεύμα προς Καλαμάτα, από τον Α/Κ Κορίνθου (85,3 χλμ) έως τον Ισόπεδο Κυκλικό Κόμβο Σπάρτης (240,8 χλμ, Περιμετρική Καλαμάτας).

  • Στον Αυτοκινητόδρομο Α71 (Λεύκτρο-Σπάρτη) από τον Α/Κ Λεύκτρου έως τον Α/Κ Σπάρτης (45ο χλμ).

  • - Ρεύμα εισόδου από 15.00-21.00: Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου, Τρίτη 1 Ιανουαρίου, Κυριακή 6 Ιανουαρίου, Δευτέρα 7 Ιανουαρίου.

  • Τότε θα ισχύσουν οι απαγορεύσεις:

  • Στον Αυτοκινητόδρομο Α8 (Αθήνα-Πάτρα), στο ρεύμα προς Αθήνα, από τα Διόδια Ρίου (199,6 χλμ) μέχρι τα Διόδια Ελευσίνας (26,5 χλμ).

  • Στον Αυτοκινητόδρομο Α1 (Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Εύζωνοι), στο ρεύμα προς Αθήνα, από τον κόμβο Λεπτοκαρυάς (410,3 χλμ) μέχρι τη Λάρισα (367,3 χλμ), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας (242,4 χλμ) μέχρι τον κόμβο Ροδίτσας (Λαμία, 212,6 χλμ), και από τη διασταύρωση του Μπράλου (203ο χλμ) μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι, 27,9 χλμ).

  • Στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών-Θεσσαλονίκης από το 34ο χιλιόμετρο μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.

  • Στον Αυτοκινητόδρομο Α11 (Σχηματάρι-Χαλκίδα), στο ρεύμα προς Σχηματάρι, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (12,3 χλμ) μέχρι τη διασταύρωσή της με τον Αυτοκινητόδρομο Α1 (65,8 χλμ).

  • Στην Εθνική Οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης από τη γέφυρα Στρυμόνα μέχρι το 11ο χλμ.

  • Στον Αυτοκινητόδρομο Α5 (Ιόνια Οδός), στο ρεύμα προς Αντίρριο, από το τέλος της Ιόνιας Οδού (200,9 χλμ) έως τη γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης».

  • Στον Αυτοκινητόδρομο Α7 (Κεντρικής Πελοποννήσου), στο ρεύμα προς Αθήνα, από τον Ισόπεδο Κυκλικό Κόμβο Σπάρτης (240,8 χλμ, Περιμετρική Καλαμάτας) έως τον Α/Κ Κορίνθου (85,3 χλμ).

  • Στον Αυτοκινητόδρομο Α71 (Λεύκτρο-Σπάρτη), στο ρεύμα προς Λεύκτρο, από Α/Κ Σπάρτης (45ο χλμ) έως τον Α/Κ Λεύκτρου.


Επί ποδός η Τροχαία


Με αφορμή την επικείμενη εορταστική περίοδο, η Ελληνική Αστυνομία έχει προγραμματίσει τη λήψη αυξημένων μέτρων οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο όλης της χώρας


Επιπλέον, υπενθυμίζει και πάλι σε όλους τους οδηγούς και τους χρήστες του οδικού δικτύου ότι «η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας».


Στο πλαίσιο αυτό συνιστά στους πολίτες:



  • Πριν ταξιδέψουν, να κάνουν τεχνικό έλεγχο στο όχημά τους και να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου και τις καιρικές συνθήκες.

  • Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση και να τηρούν τους κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

  • Να σέβονται τις οδικές σημάνσεις και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των τροχονόμων.

  • Να μην χρησιμοποιούν κατά την οδήγηση κινητά τηλέφωνα ή άλλες συσκευές που αποσπούν την προσοχή τους.

  • Να μην καταναλώνουν οινοπνευματώδη ποτά, εφόσον πρόκειται να οδηγήσουν.

  • Να προστατεύουν τα παιδιά που επιβαίνουν στο όχημα, κάνοντας χρήση των παιδικών καθισμάτων.

  • Να φορούν απαραίτητα τις ζώνες ασφαλείας, όπως και τα κράνη στις μοτοσικλέτες.

  • Να χρησιμοποιούν αντιολισθητικές αλυσίδες, όπου υπάρχουν ειδικές συνθήκες κυκλοφορίας (παγετός κλπ).

  • Να μην υπερεκτιμούν τις οδηγικές τους ικανότητες και τις τεχνικές δυνατότητες των οχημάτων τους.

  • Να σέβονται και να προστατεύουν τους συνεπιβάτες και τους συνανθρώπους τους που χρησιμοποιούν το οδικό δίκτυο, οδηγώντας το όχημά τους με υπευθυνότητα και περίσκεψη.


μαργαριτα των μεδικων

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_92.html
μαργαριτα των μεδικων

Ο Νίκολα Γκρούεφσκι έχει το δικαίωμα να προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας και δεν πρόκειται να οδηγηθεί στη φυλακή για την έκτιση της ποινής του, τουλάχιστον το επόμενο διάστημα.


Ο πρώην πρωθυπουργός της πΓΔΜ - ήταν στην εξουσία από το 2006 έως το 2016 - πέραν της υπόθεσης για την οποία καταδικάστηκε σήμερα, κατηγορείται για τέσσερις ακόμα υποθέσεις διαφθοράς και κατάχρησης εξουσίας.


Ο ίδιος απορρίπτει όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται και κάνει λόγο για ενορχηστρωμένη εκστρατεία εις βάρος του, η οποία, όπως ισχυρίζεται, εκπορεύεται από τη μεριά της κυβέρνησης του Ζόραν Ζάεφ.



μαργαριτα των μεδικων
μαυρη θαλασσα θεσσαλονικη
αντωνια γυναικολογος λαρισα
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_93.html

λ. ελευθερίας 11 (προέκταση λ.αμφιθέας)

σωματικη ασκηση και υγεια

Ο δήμαρχος της Κω Γιώργος Κυρίτσης είπε ότι ενώ υπάρχουν τα χρήματα για λιμενικά έργα, οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και οι συναρμοδιότητες πολλών υπουργείων καθυστερούν την υλοποίησή τους.


Ανέφερε επίσης ότι υπάρχει καθυστέρηση στον χαρακτηρισμό των λιμανιών και των λιμενικών ζωνών και ότι η Κως έχει ήδη τρία λιμάνια που δεν είναι χαρακτηρισμένα.


λ. ελευθερίας 11 (προέκταση λ.αμφιθέας)

Γι' αυτό το θέμα ο δήμαρχος πρότεινε ότι θα μπορούσε να κινηθεί μια διαδικασία όπως στο νόμο περί αυθαιρέτων. Πρόσθεσε επίσης ότι θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή της νομοθεσίας για το θέμα εκποίησης και καταστροφής των πλοιαρίων που μεταφέρουν πρόσφυγες και έχουν συγκεντρωθεί πολλά από αυτά στο εξωτερικό χώρο του λιμανιού.


Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος εξέφρασε την ελπίδα το υπουργείο Ναυτιλίας να παίξει το κεντρικό ρόλο στην ανάπτυξη της νησιωτικότητας, ενώ τόνισε ότι για τα νησιά θα πρέπει να υπάρξει αύξηση των κονδυλίων και ισομερισμός με έργα που υλοποιούνται στην υπόλοιπη Ελλάδα. Αναφερόμενος στην αύξηση στην τιμή της βενζίνης, είπε ότι σε σχέση με την ηπειρωτική χώρα οι τιμές σε πολλά νησιά αγγίζουν το 1,78 ευρώ το λίτρο και το 1,85, ενώ ανέφερε ότι τον πήραν τηλέφωνο από την Αμοργό και του ανέφεραν ότι η τιμή άγγιξε το 1,92.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_67.html

casino royale online

λ. ελευθερίας 11 (προέκταση λ.αμφιθέας)

Ο υπουργός Ναυτιλίας είπε ότι υπάρχει εντολή από τον πρωθυπουργό να επιλυθούν όσον το δυνατόν τα περισσότερα προβλήματα και σημείωσε ότι τα Λιμεναρχεία έχουν στελεχωθεί σε βαθμό μεγαλύτερο του 95% και ότι τερματίστηκε η παλαιά συνήθεια των αποσπάσεων, που άφηνε άδειες θέσεις.



https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_102.html

τεε μητρώο μελών

απώλεια αστυνομικής ταυτότητας

«Ο τελευταίος επίσημος αριθμός είναι 35 αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι μπορεί να αυξηθεί περαιτέρω», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας της Γένοβας.


Μεταξύ των θυμάτων βρίσκεται κι ένα παιδί. Τέσσερις άνθρωποι ανασύρθηκαν ζωντανοί από τα οχήματά τους ενώ πέντε άνθρωποι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.


αρης ονομα σημασια

τεε μητρώο μελών

Ο υπουργός Μεταφορών της Ιταλίας, Ντανίλο Τονινέλι, ζήτησε την παραίτηση των επικεφαλής της εταιρίας που είχε αναλάβει την κατασκευή της γέφυρας.


30 με 35 αυτοκίνητα και τρία φορτηγά κινούνταν πάνω στη γέφυρα της στιγμή που τμήμα της ασφάλτου, μήκους 150 έως 200 μέτρων υποχώρησε, καταπλακώνοντας όσα οχήματα περνούσαν από κάτω και κατακρημνίζοντας όσα βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή πάνω στη γέφυρα.


8dcbaffe 9f29 4a4f 9c08 d8eae292232e


Με το κόκκινο χρώμα, το τμήμα της γέφυρας που κατέρρευσε - Πηγή: CNNi


Η κατάρρευση της γέφυρας σημειώθηκε γύρω στις 11:30 (τοπική ώρα, 12:30 ώρα Ελλάδας) της Τρίτης εν μέσω ισχυρής καταιγίδας με καταρρακτώδη βροχόπτωση και ισχυρούς ανέμους. Μάλιστα, σύμφωνα με αναφορές αυτοπτών μαρτύρων που φιλοξενεί η La Repubblica, η κατάρρευση της οδογέφυρας ίσως οφείλεται σε κεραυνό που έπεσε στην περιοχή. Πρόκειται για ένα ενδεχόμενο που θα πρέπει φυσικά να εξακριβωθεί από τις έρευνες, αλλά το οποίο φαίνεται να ενισχύεται και από το γεγονός ότι ένα σπίτι, που βρισκόταν δίπλα στην γέφυρα, καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε μετά την κατάρρευση. Δυο άνθρωποι που ζούσαν σε αυτό, μεταφέρθηκαν με εγκαύματα σε νοσοκομείο της Γένοβας.





τεε μητρώο μελών
https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_105.html
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_46.html

νεα ρυθμιση δου 2014

καυκασιοι λαοι

Η φωνή έχει συνδεθεί με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού στίβου, όπως τα χρυσά μετάλλια της Βούλας Πατουλίδου στη Βαρκελώνη, του Κώστα Κεντέρη στο Σίδνεϊ κ. ά.


διονυσοσ ηοτελ μυκονοσ

νεα ρυθμιση δου 2014

Γνώριζε την ενόργανη γυμναστική όπως κανένας άλλος Έλληνας αθλητικογράφος. Είχε μεταδώσει και τις ολυμπιακές διακρίσεις των Ιωάννη Μελισσανίδη, Δημοσθένη Ταμπάκου κ. ά.


Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στη σύζυγο του Βάσω, τα δύο παιδιά τους και τους οικείους του.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_123.html

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ


«Λίγες ώρες μετά το θάνατο του Ανδρέα Μπόμη η οικογένεια των αθλητικών συντακτών είναι στην πολύ δύσκολη θέση να αποχαιρετήσει και τον εξέχων μέλος της, Νίκο Αντωνιάδη.


Ο σπουδαίος αθλητικός δημοσιογράφος που συνόδευσε με τη φωνή του όλες τις μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού στίβου και είχε γεννηθεί στις 2 Ιανουαρίου 1950 σήμερα Σάββατο, έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο.





νεα ρυθμιση δου 2014
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_26.html

Wednesday, June 26, 2019

πρωην προεδρος ρεα

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_11.html
οσιος δαυιδ δρομολογια
αννα βισση νικος καραγκιαουρης

Το σκάφος έπλεε 40 - 45 ναυτικά μίλια βόρεια του Ρεθύμνου όταν βρέθηκε σε δυσχερή θέση. Αμέσως ξεκίνησε συντονισμένη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος, η οποία ολοκληρώθηκε μέσα στη νύχτα.


πρωην προεδρος ρεα

Οι μετανάστες, 14 παιδιά, 6 γυναίκες και 32 άνδρες επιβιβάστηκαν με ασφάλεια σε πλοίο της γραμμής το οποίο βρέθηκε κοντά στην περιοχή. Τo πλοίο στη συνέχεια αναχώρησε από το Ηράκλειο και έχει ήδη φθάσει στο λιμάνι του Πειραιά, όπου οι 52 μετανάστες και πρόσφυγες αναμένεται να μεταφερθούν προσωρινά σε αίθουσα επιβατών του ΟΛΠ κοντά στην πύλη Ε-7.


πρωην προεδρος ρεα

metanastes3 4 0


Όπως μεταδίδει το ekriti.gr, σε όλους παρασχέθηκαν όλα τα απαραίτητα, όπως κουβέρτες, νερό και φαγητό.


Στην επιχείρηση συμμετείχαν άνδρες από το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου, παραπλέοντα πλοία, σκάφη του ΛΣ από Χανιά και Ηράκλειο καθώς και ελικόπτερο.


metanastes4 1 0


metanastes5 0 0



https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_31.html

ξηρος παγος youtube

ξηρος παγος youtube
ξηρος παγος youtube

Στο πλαίσιο του προγράμματος είναι επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, αλλά και συνομιλίες με πρόσφυγες που διαμένουν στο νησί.


πιανουν ψειρεσ τα βαμμενα μαλλια

Το πριγκιπικό ζευγάρι θα φτάσει στην Κρήτη το μεσημέρι και πρώτη του στάση θα είναι η Κνωσσός.


Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_15.html


  • 12:20 Άφιξη στο Ηράκλειο

  • 12:40-13:30 Άφιξη στην Κνωσσό. Υποδοχή από τη Γ. Γ. του ΥΠΠΟ κα Μ. Βλαζάκη. Ξενάγηση.

  • 13:45-14:15 Συνάντηση του Πρίγκιπα της Ουαλίας με μέλη της Βρετανικής Σχολής στους χώρους της «Βίλλας Αριάδνη»

  • 14:45-15:05 Επίσκεψη του Πρίγκιπα της Ουαλίας στην «Αναπτυξιακή Εταιρεία Ηρακλείου» και ενημέρωση για τις δράσεις.

  • Συνάντηση του Πρίγκιπα της Ουαλίας και της Δούκισσας της Κορνουάλης με κοινότητα προσφύγων (Παλαιό Σχολείο Κοινότητας)

  • 15:15-16:00 Άφιξη του Πρίγκιπα της Ουαλίας και της Δούκισσας της Κορνουάλης στις Αρχάνες (Πλατεία Αγοράς, Πλατεία Εκκλησίας).

  • Παρακολούθηση τοπικών πολιτιστικών εκδηλώσεων

  • 16:20 Αναχώρηση του Πρίγκιπα της Ουαλίας και της Δούκισσας της Κορνουάλης από το Αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» με ειδική πτήση



τριτο τριμηνο
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_126.html

μπουενο κρεμα

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_99.html
μπουενο κρεμα
μπουενο κρεμα

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την εγκληματική επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρης από ακροδεξιούς τραμπούκους. Η φασιστική αυτή επίθεση, αποτελεί μια προσπάθεια στοχοποίησης και εκφοβισμού του Γ. Μπουτάρη, και βρίσκει όλους τους δημοκρατικούς πολίτες απέναντι. Η προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να κάνει για άλλη μια φορά φτηνή αντιπολίτευση, με αφορμή αυτή την τραμπούκικη, φασιστική ενέργεια, αποτελεί μια αθλιότητα ολκής», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.


δημος κοζανης καθαριοτητα

Και η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την επίθεση. Σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς τονίζει: «Οι δράστες της σημερινής φασιστικής επίθεσης πατριδοκάπηλων πρέπει να συλληφθούν αμέσως και η κυβέρνηση να συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι η ανομία έχει ξεπεράσει κάθε όριο λόγω της απαράδεκτης ανοχής που επιδεικνύει στη βία απ' όπου κι αν προέρχεται».


Τσίπρας: Ακροδεξιοί τραμπούκοι αυτοί που επιτέθηκαν στον Γιάννη Μπουτάρη


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, με ανάρτησή του στο twitter τονίζει: «Ντροπή για τη φασιστική επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Μπουτάρης σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Να μην επιτρέψουμε στο σκοτάδι να καταπιεί το φως της δημοκρατίας».



Ντροπή για τη φασιστική επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Μπουτάρης σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Να μην επιτρέψουμε στο σκοτάδι να καταπιεί το φως της δημοκρατίας.

— Δ. Τζανακόπουλος (@d_tzanakopoulos) 19 Μαΐου 2018


δυνατες φρασεις
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_120.html

ο ιπποτης του φθινοπωρου

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_30.html
απών αγγλικα
ο ιπποτης του φθινοπωρου
Θεσσαλονίκη: Αγωνία για τον αγνοούμενο ψαρά στη Μικρή Βόλβη

Για τρίτη ημέρα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου αγνοούμενου ψαρά στη λίμνη της Μικρής Βόλβης, έξω από τη Θεσσαλονίκη.


εκδρομη χριστουγεννα ελλαδα

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του 40χρονου, συμμετέχουν τέσσερις δύτες της ΕΜΑΚ, χερσαίες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ιδιώτες, ενώ με πλωτά μέσα συνδράμουν ο Στρατός και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Χθες το απόγευμα, εντοπίστηκε νεκρός εντός της λίμνης, στο ύψος της Νέας Απολλωνίας, ο μεγαλύτερος σε ηλικία από τους δύο αγνοούμενους.

Πρόκειται για τον 70χρονο που μαζί με τον 40χρονο ανιψιό του είχαν πάει το μεσημέρι της Κυριακής με βάρκα να μαζέψουν τα δίχτυα μέσα στη λίμνη. Την ώρα εκείνη έπνεαν δυνατοί άνεμοι στην περιοχή, ενώ η βάρκα τους εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα αναποδογυρισμένη.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων



ο ιπποτης του φθινοπωρου
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_86.html

μαννα κορινθιας τ κ

αισθητικη νευροπαθεια
μαννα κορινθιας τ κ

Σημειώνεται πως από το 2019 οι συνταξιούχοι θα έχουν και νέες δραματικές περικοπές ύψους 3 δισ. ευρώ. Ως γνωστόν, ο νόμος Κατρούγκαλου επέφερε συνολικά 22 περικοπές, εκ των οποίων στις νέες κύριες συντάξεις έως 30% (αιτήσεις από τον Μάιο του 2016), στις επικουρικές, στα εφάπαξ, στα μερίσματα, στις συντάξεις χηρείας κ. α., ενώ αύξησε και τις ασφαλιστικές εισφορές. Παράλληλα δημιούργησε σοβαρές αδικίες και ανισότητες.


Τα επίσημα στοιχεία καταδεικνύουν ότι με τον νόμο Κατρούγκαλου καταγράφονται αδικίες εις βάρος ασφαλισμένων που καταβάλλουν μεγάλες εισφορές επί πολλά χρόνια προς όφελος άλλων που έχουν μικρότερη ασφαλιστική συνεισφορά. Υπάρχουν ασφαλισμένοι με υψηλές συντάξιμες αποδοχές που υφίστανται μεγάλες μειώσεις. Μάλιστα, με τον ίδιο νόμο, οι συντάξεις είναι χαμηλότερες από τις εισφορές που καταβάλλονται. Αυτό σημαίνει ότι από το 2019 και μετά οι συντάξεις του δημόσιου συστήματος ασφάλισης θα είναι υποχρηματοδοτημένες. Δηλαδή οι εισφορές που καταβάλλονται θα είναι πολύ υψηλότερες από τις τελικές συντάξεις!


Όπως τονίζει το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων, παρατηρείται μια άνευ προηγουμένου ληστεία αφού η πλειονότητα των ασφαλισμένων δεν πρόκειται να πάρει πίσω τα λεφτά που έχει καταβάλει στα ασφαλιστικά ταμεία, το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης της χώρας καθίσταται αναλογιστικά άδικο και ληστρικό.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_6.html

Ειδικότερα, αποφάσεις που έρχονται στο φως από τα Νέα και αφορούν σε συντάξεις χηρείας αποκαλύπτουν το βάθος των περικοπών του νόμου Κατρούγκαλου:


Περίπτωση 1η: Σύνταξη η οποία με το προηγούμενο καθεστώς θα ήταν 1.079,96 ευρώ, τώρα, μετά τα μέτρα Κατρούγκαλου μειώθηκε στα 624,43 ευρώ (μείωση 42,2%).


Περίπτωση 2η: Σύνταξη από 913,40 ευρώ κόπηκε στα 574,37 ευρώ (μείωση 37,1%).


Περίπτωση 3η: Σύνταξη από 729,88 ευρώ έπεσε στα 478,59 ευρώ (μείωση 34,4%).


Περίπτωση 4η: Σύνταξη από 822,79 ευρώ μειώθηκε στα 384 ευρώ (μείωση 53,3%).



μαννα κορινθιας τ κ
εξαφανιση γιαννενα
https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_106.html

θεατρα θεσσαλονικη μονη λαζαριστων

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_66.html
εμπολα θεσσαλονικη
θεατρα θεσσαλονικη μονη λαζαριστων

Ο Τιζενχάουζεν γεννήθηκε το 1914 στην Λετονία από Γερμανούς γονείς και σπούδασε μαθηματικά και μηχανική στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου. Κατά την διάρκεια των σπουδών του στρατολογήθηκε στο γερμανικό στρατό και στάλθηκε να υπηρετήσει στο Ανατολικό Μέτωπο, μετά από λίγο καιρό όμως του επετράπη να επιστρέψει στις σπουδές του.


Το 1943, αφού αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Αμβούργου διορίστηκε στην ομάδα που ανέπτυξε το πρόγραμμα των πυραύλων V-2 στη Γερμανία, υπό το καθεστώς του Χίτλερ. Εκεί, ο Τιζενχάουζεν ήταν επικεφαλής του πυραυλικού τμήματος στο κέντρο ερευνών της Βέρμαχτ.


Το 1953, στο πλαίσιο της μυστικής επιχείρησης “Paperclip”, μέσω της οποίας η αμερικανική κυβέρνηση μετέφερε στις ΗΠΑ περίπου 1.600 γερμανούς επιστήμονες και μηχανικούς, πολλοί εκ των οποίων υπήρξαν μέλη ή και ηγετικά στέλεχη στο Ναζιστικό κόμμα, ο Τιζενχάουζεν μεταφέρθηκε στην Αμερική.


θεατρα θεσσαλονικη μονη λαζαριστων

Ο Τιζενχάουζεν μεταφέρθηκε στο Κέντρο Διαστημικών Πτήσεων Μάρσαλ στο Χάντσβιλ της Αλαμπάμα μαζί με τον πρώην προϊστάμενο του Βέρνερ φον Μπράουν, όπου αποτέλεσε κρίσιμο μέλος της ανάπτυξης του αμερικανικού διαστημικού προγράμματος, αρχικά υπό την αιγίδα του αμερικανικού στρατού και, αργότερα, της NASA. Συνέβαλε σημαντικά στην εκτόξευση του πρώτου δορυφόρων αλλά και της πρώτης αστροναυτικής ομάδας στο διάστημα, καθώς εκείνος σχεδίασε το σεληνιακό ρόβερ των αποστολών «Απόλλων» μεταξύ 1971-1972.


Ανάμεσα στην ομάδα του, ο Τιζενχάουζεν θεωρούταν κορυφαίος οραματιστής καθώς από την δεκατία του ’70 προωθούσε την ιδέα δημιουργίας μόνιμης διαστημικής βάσης στο φεγγάρι και, αργότερα, στον Άρη.


Το 1986 αποσύρθηκε από το Κέντρο Μάρσαλ, συνέχισε όμως να συμβάλει στα εκπαιδευτικά προγράμματα του σταθμού ενώ το 2011 τιμήθηκε για το έργο του με το κορυφαίο αμερικανικό διαστημικό βραβείο, το οποίο είχε απονεμηθεί και στον Νίλ Άρμστρονγκ, ο οποίος δήλωσε ότι, «ο φον Τιζενχάουζεν ήταν πάντα ένας άνθρωπος που φανταζόταν τι μπορεί να γίνει και είχε τις ικανότητες να μετατρέψει τη φαντασία του σε πραγματικότητα».


Σε δήλωση μετά τον θάνατο του 104χρονου, ο δήμαρχος του Χάντσβιλ Τόμι Μπατλ, τόνισε ότι «θα μας λείψει. Ήταν ο τελευταίος μιας γενιάς που πάντα είχε ως στόχο τα άστρα»



Dr. Georg von Tiesenhausen, the last of Wernher von Braun's German rocket team, has died in Alabama at 104 https://t.co/xwBwWo6ASl pic.twitter.com/wwKo5qA6If

— AL.com (@aldotcom) June 5, 2018


ατυχημα με μηχανη στην αθηνα
https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_93.html

τιμη χρυσοσ σημερα

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_33.html
τιμη χρυσοσ σημερα

Μεγάλοι βράχοι έπεσαν από τους πρόποδες του λόφου του Προφήτη Ηλία, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές σε σπίτια, σε ένα στάβλο και σε ένα μηχανάκι. Δυστυχώς, όπως αναφέρει το plomarinews.gr, από την πτώση των βράχων σκοτώθηκε ένας σκύλος.


Κάτοικος της περιοχής για προληπτικούς λόγους διανυκτέρευσε σε άλλο σπίτι.


ευγενιος τριβιζας βιβλια για μικρα παιδια

Οι συγκεκριμένοι βράχοι είχαν από το παρελθόν χαρακτηριστεί επικίνδυνοι και λόγω των σεισμών και των βροχοπτώσεων ήταν βεβαρημένοι.


Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου, κ. Αρμενάκας που μετέβησαν στο σημείο, ενώ στο σημείο αναμένεται να βρεθούν μηχανικοί του Δήμου για αυτοψία.





τιμη χρυσοσ σημερα
θεατρο στο κεντρο της αθηνας
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_20.html

βικυ σταματη αποπειρα

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_113.html
ιππος κελλης
Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο δολοφόνος του 23χρονου

Εξιχνιάσθηκε έπειτα από έρευνες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η δολοφονία 23χρονου, που συνέβη τον περασμένο Ιανουάριο, στην περιοχή του Καλοχωρίου.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_120.html

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης 23χρονος Αλβανός, για τον οποίο σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράβαση του Νόμου περί Όπλων, ενώ εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή του από τον 3ο Τακτικό Ανακριτή.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Thestival.gr



βικυ σταματη αποπειρα
βικυ σταματη αποπειρα
ιδρυμα τζενη καρεζη μεταπτυχιακο

nasa κοκκινο φεγγαρι

φυσική ε δημοτικού θερμότητα
φωτογραφιες με κλοουν
Τραγικός θάνατος 52χρονου στη Χερσόνησο: Βρέθηκε νεκρός σε αποθήκη του ξενοδοχείου

Ο άτυχος άνδρας ήταν μόνος του στο χώρο και όταν άργησε να δώσει σημεία ζωής τον αναζήτησαν


Ένας 52χρονος ψυκτικός άφησε την τελευταία του πνοή σε αποθήκη γνωστού ξενοδοχείου της Χερσονήσου.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_49.html

nasa κοκκινο φεγγαρι



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άτυχος άνδρας ήταν μόνος του στο χώρο και όταν άργησε να δώσει σημεία ζωής τον αναζήτησαν για να τον βρουν νεκρό.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία ενώ στο σημείο έφτασε και ιατροδικαστής, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια αλλά και το ενδεχόμενο ηλεκτροπληξίας.

Εικάζεται ότι ο θάνατος επήλθε από παθολογικά αίτια.

Πηγή: cretalive.gr



nasa κοκκινο φεγγαρι
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_57.html

πολιτιστικος τομεας

τα πιο ομορφα αυτοκινητα του κοσμου

Μπορεί να μην "γκρέμισαν τα τείχη", όμως όλοι οι Έλληνες που βρίσκονται στο Ολυμπιακό Χωριό περίμεναν την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη για να την συγχαρούν και να την αγκαλιάσουν μετά την μεγάλη επιτυχία της.


korakaki2
(Πηγή: Facebook / EOE)


πολιτιστικος τομεας

Ακριβώς αυτά ήταν τα λόγια από τον πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο στην υποδοχή της Κορακάκη, που αρκέστηκε σε ένα ταπεινό "ευχαριστώ πολύ".


https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_20.html




πολιτιστικος τομεας
λεωφοροσ αθηνων 22-28
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_106.html

σχολη εκπαιδευσης μισθοφορων βολος

μουσικη χριστουγεννα 2017

Η περαιτέρω αποσταθεροποίηση της περιοχής πέρα από τους γεωπολιτικούς κινδύνους που ενέχει μπορεί να προκαλέσει νέα προσφυγικά κύματα προς τη χώρα μας. Ενδεικτική είναι η συνέντευξη του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Βίτσα στην ΕΡΤ, κατά την οποία εξέφρασε την ανησυχία του για τις εξελίξεις στη Συρία λέγοντας ότι τουλάχιστον τρεις φορές φάνηκε ότι η κατάσταση εκτονώνεται αλλά τώρα αναδεικνύεται σε πεδίο παγκόσμιας αντιπαράθεσης. Οι εξελίξεις στην Συρία έχουν και την επίδραση τους και στο μεταναστευτικό πρόσθεσε ο κ Βίτσας.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_2.html

σχολη εκπαιδευσης μισθοφορων βολος


Τις τελευταίες μέρες έχουμε αύξηση των ροών που αφενός οφείλεται στον πόλεμο στα σύνορα της Συρίας και αφετέρου στην αύξηση της δραστηριότητας των διακινητών στην Τουρκία, όπως προκύπτει και από τις συζητήσεις που διεξάγει η χώρα μας με την Τουρκία αλλά και τις Βρυξέλλες για την αντιμετώπιση του προβλήματος.


καρπουζι υβριδιο


Ο υπουργός σημείωσε πως μετά την συνάντηση της Βάρνας έχουμε μια αύξηση 100% που βαίνει ωστόσο μειούμενη.


Αν σε αυτό το περιβάλλον συνυπολογίσει κανείς και τη διαρκή προκλητικότητα της Τουρκίας τότε το μείγμα στην περιοχή γίνεται μάλλον εκρηκτικό με την ελληνική πλευρά να παραμένει σε απόλυτη εγρήγορση.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_20.html

σχολη εκπαιδευσης μισθοφορων βολος

Η κυβέρνηση διαπιστώνει πως η προκλητικότητα της γειτονικής χώρας βρίσκεται πλέον στον πυρήνα της εξωτερικής πολιτικής της, όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.


Παράλληλα, το ζήτημα της παρατεινόμενης κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών πηγαίνει προς συζήτηση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μετά την πρόταση που υιοθετήθηκε από την προπαρασκευαστική συνάντηση των Γενικών Γραμματέων των Πολιτικών Ομάδων και αναμένεται να εγκριθεί σήμερα το πρωί από τη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.


Η σχετική πρόταση κατέθεσε η Ευρωομάδα της Αριστεράς, μετά από πρωτοβουλία του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ενώ ανάλογη πρόταση κατατέθηκε γραπτώς και από την Ευρωομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Οι άλλες πολιτικές ομάδες συμφώνησαν επίσης με την κοινή πρόταση των Ευρωομάδων της Αριστεράς και του ΕΛΚ.


αλά τούρκα χόρεψέ μου

φυσικοθεραπεια στην αργυρουπολη
αλά τούρκα χόρεψέ μου

«Θα λάβουμε αμέσως μέτρα στον τομέα των τελωνειακών δασμών ενός ισοδύναμου εύρους», αναφέρεται σε ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εμπορίου, το οποίο καλεί τις υπόλοιπες χώρες σε «συλλογική δράση» εναντίον αυτής της «οπισθοδρομικής και ξεπερασμένης συμπεριφοράς» της Ουάσιγκτον, η οποία ανακοίνωσε δασμούς 25% σε κινεζικά προϊόντα αξίας 50 δισεκ. δολαρίων.


Σημειώνεται πως οι ΗΠΑ κατηγορούν την Κίνα ότι, επί χρόνια, επιστρατεύει παράνομες πρακτικές ώστε να αποσπά την πνευματική ευρεσιτεχνία και την τεχνογνωσία αμερικανικών εταιρειών που προσπαθούν να εισέλθουν στην μεγάλη κινεζική αγορά. «Το εμπόριο ανάμεσα στις χώρες μας. Έχει υπάρξει πολύ άδικο για πολύ καιρό, αυτή η κατάσταση δεν είναι πλέον βιώσιμη», είχε δηλώσει σχετικά ο Ντόναλντ Τραμπ.


Το Πεκίνο πάντως απορρίπτει τις αμερικανικές καταγγελίες.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_111.html

αλά τούρκα χόρεψέ μου

Οι αμερικανικοί δασμοί αφορούν 1.102 κινεζικά προϊόντα, κυρίως από κλάδους που συνδέονται με το σχέδιο για εμπορική και βιομηχανική «εκτόξευση» της Κίνας, γνωστό ως «Made in China 2025».


Μεταξύ άλλων, στοχοποιούνται οι τομείς της αεροπορίας, των τηλεπικοινωνιών, της ρομποτικής, των βιομηχανικών μηχανών, των αυτοκινήτων και των χημικών.




λουρακι για ρολοι
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_56.html

πιατα πλαστικα για παρτυ

πιατα πλαστικα για παρτυ

Υπενθυμίζεται, πως για το σύνολο των έργων ανάπτυξης η Fraport Greece θα επενδύσει μέχρι το 2021 τουλάχιστον το ποσό των 330 εκατ. ευρώ. Στην υπόλοιπη διάρκεια της περιόδου παραχώρησης θα πραγματοποιήσει επιπλέον έργα συντήρησης και αναβάθμισης στα αεροδρόμια, υλοποιώντας συνολικά επενδύσεις ύψους 1 δισ. ευρώ περίπου.


Οι άμεσες εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στα αεροδρόμια με την ανάληψη της λειτουργίας τους από τη Fraport Greece και πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου περιλαμβάνουν γενικό καθαρισμό, βελτίωση του φωτισμού και της σηματοδότησης στους εσωτερικούς (τερματικοί σταθμοί) και εξωτερικούς χώρους των αεροδρομίων (χώρος στάθμευσης αεροσκαφών-διάδρομοι προσγείωσης-απογείωσης), αναβάθμιση και βελτίωση των εγκαταστάσεων υγιεινής, βελτίωση παρεχόμενων υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένης δωρεάν σύνδεσης με το διαδίκτυο (WiFi) και εργασίες για τη βελτίωση της πυρασφάλειας σε όλους τους χώρους των αεροδρομίων.


Στην πρώτη 4ετία θα κατασκευαστούν 5 νέοι τερματικοί σταθμοί (αεροδρόμια Θεσσαλονίκης, Κέρκυρας, Κεφαλονιάς, Κω, Μυτιλήνης), ενώ το συνολικό μέγεθος των 14 τερματικών σταθμών στα αεροδρόμια θα αυξηθεί κατά 100.000 m2 σε 300.000 m2 περίπου.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_69.html

Επίσης θα υπάρξει αύξηση των σταθμών Check-In από 213 σε 297 (+28%), αύξηση των σημείων ασφαλείας από 44 σε 84 (+47%), αύξηση των πυλών από 103 σε 147 (+30%) και αύξηση των θέσεων στάθμευσης αεροσκαφών από 115 σε 150 (+23%). Προγραμματίζεται και πλήρης ανακαίνιση και των 15, συνολικά, διαδρόμων προσγείωσης-απογείωσης και όλων των τερματικών σταθμών, των εγκαταστάσεων υγιεινής, των πυροσβεστικών σταθμών των αεροδρομίων, των χώρων στάθμευσης των αεροσκαφών και των γεννητριών ηλεκτροδότησης. Σε όλα τα αεροδρόμια θα εγκατασταθεί νέο, τελευταίας τεχνολογίας σύστημα ελέγχου και διαχείρισης αποσκευών (inline system). Επιπλέον θα υπάρξει και ανανέωση και εκμοντερνισμός της εσωτερικής και εξωτερικής τους όψης.



πιατα πλαστικα για παρτυ
τσακνης κουφαλες δεν ξοφλησαμε
γκριζα νερα κυπρος
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_48.html

πανες τιμες

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_96.html
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_127.html
παγωτα χωρις γλουτενη

Ωστόσο, επέστησε την προσοχή των κατοίκων του νησιού για μία «φυσική ακολουθία» μετασεισμών που μπορεί να φτάσει σε μεγέθη ακόμη και των 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.


«Οι σεισμικές ακολουθίες μπορεί να συνεχιστούν για μία εβδομάδα με 10 μέρες ακόμη, δίνοντας 50 ή και 100 μετασεισμούς. Περίπου τα τρία τέταρτα των μετασεισμών θα έχουν εξαντληθεί μέχρι τα τέλη του Ιουλίου, ωστόσο, ίσως να συνεχιστούν με μικρότερη ένταση και τους επόμενους μήνες» ανέφερε ο κ. Παπαζάχος στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.


3η δημοτικη κοινοτητα ηρακλειου

πανες τιμες

Σε ό, τι αφορά το μέγεθος αυτών των μετασεισμών εκτίμησε ότι πιθανώς να είναι της τάξης των 4,5 ή και 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, γι' αυτό τόνισε ότι «καθώς ένας μετασεισμός είναι δυνητικά επικίνδυνος, θεωρείται αδιανόητη η κατοίκηση σπιτιών ή κτιρίων που δεν έχουν ελεγχθεί ή έχουν κριθεί ακατάλληλα».


Σύμφωνα με τον καθηγητή, το μέγεθος του σεισμού της Κω, όπως εκτιμάται από το σύνολο μετρήσεων των σεισμογράφων, υπολογίζεται στους 6,6 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ. «Μιλάμε για το γνωστό ρήγμα της χερσονήσου της Αλικαρνασσού. Είναι ένα μεγάλο ρήγμα, μήκους 50χλμ» σημείωσε και θύμισε τον μεγάλο σεισμό από το ίδιο ρήγμα, το 1933, μεγέθους 6,8 βαθμών, που είχε αρκετούς νεκρούς και τραυματίες, όπως και του 1941 και του 1968, μεγέθους 6 βαθμών.


Σχετικά με το ενδεχόμενο ενεργοποίησης άλλων γειτονικών ρηγμάτων, ο κ. Παπαζάχος είπε ότι πάντα είναι υπαρκτή μία τέτοια πιθανότητα, αλλά δεν μπορεί ούτε να προσδιοριστεί, ούτε να εκτιμηθεί κάτι τέτοιο. Επισήμανε, εξάλλου, ότι το ρήγμα της Αλικαρνασσού έχει διάφορες προεκτάσεις, τόσο ανατολικά, όσο και δυτικά. «Μόνο ως πιθανότητα μπορεί να ληφθεί υπόψη, στη διάρκεια της μετασεισμικής ακολουθίας, κάτι όμως που έχει επιστημονικό ενδιαφέρον και όχι πρακτικό», υπογράμμισε.


Ενθαρρυντικά τα δεδομένα για τον δομικό ιστό της Κω, σύμφωνα με το ΙΤΣΑΚ.


Σύμφωνα με τα δεδομένα του πανελλαδικού δικτύου επιταχυνσιογράφων του Ινστιτούτου Τεχνικής Σεισμολογίας και Αντισεισμικών Κατασκευών (ΙΤΣΑΚ), η κατάσταση φαίνεται ενθαρρυντική για τον δομικό ιστό του νησιού, καθώς δεν παρατηρούνται βλάβες στα φέροντα υλικά της πλειοψηφίας των κτιρίων (σκυρόδεμα), παρά μόνο σε τοιχοποιίες.



πανες τιμες