Wednesday, June 26, 2019

ταβέρνες καρδίτσα

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_77.html

«Μη νομίζουν ότι δεν παρατηρούμε τις έρευνες ανοιχτά της Κύπρου στην ΑΟΖ αλλά και τις κινήσεις στις βραχονησίδες» είπε ο Τούρκος πρόεδρος, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του.


δημοσ σουλ

«Προειδοποιούμε όσους κάνουν λανθασμένους υπολογισμούς στην Κύπρο και στο Αιγαίο να μην κάνουν λάθος κινήσεις» είπε ο Ερντογάν, και συμπλήρωσε: «Οι μαγκιές τους είναι μέχρι να δουν τα αεροσκάφη, τον στρατό και τον στόλο μας».


φωτογραφιες ποδηλατα αστυνομιας

Την ίδια ώρα, ο Τούρκος πρόεδρος ισχυρίστηκε ότι Ελλάδα και Κύπρος «υπερεκτιμούν τις δυνατότητές τους» στο Αιγαίο αλλά και την κυπριακή ΑΟΖ.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_66.html

Απηύθυνε δε, μια προειδοποίηση και προς τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στα κυπριακά κοιτάσματα, λέγοντας ότι δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα όρια στηριζόμενες στην ελληνοκυπριακή πλευρά.


Σοβαρό επεισόδιο τα μεσάνυχτα


Η εμπρηστική αυτή ρητορική έρχεται μόλις μερικές ώρες μετά από επεισόδιο που έστησε η Άγκυρα κατά τη διάρκεια της νύχτας στα Ίμια και ανατολικά της Ρόδου.


Συγκεκριμένα, σκάφος του λιμενικού σώματος με 27 άτομα πλήρωμα που βρισκόταν, κατά τη διάρκεια περιπολίας, στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων, εμβολίστηκε με την πλώρη από τουρκική ακταιωρό.


Η τουρκική ακταιωρός μετά το συμβάν απομακρύνθηκε προς τα τουρκικά παράλια, ενώ το αρχηγείο Λιμενικού - και συγκεκριμένα το Κέντρο Επιχειρήσεων - ενημέρωσε άμεσα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών, για το συμβάν.


Το σκάφος του λιμενικού σώματος υπέστη υλικές ζημιές και μεταφέρθηκε στη Λέρο για επισκευή, ενώ δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός στα μέλη του πληρώματος.


Υπενθυμίζεται ότι στις 17 Ιανουαρίου είχε σημειωθεί και άλλο συμβάν με τουρκική ακταιωρό, όταν ήρθε σε επαφή με την κανονιοφόρο «Νικηφόρος» του Πολεμικού Ναυτικού, η οποία βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία στην ευρύτερη περιοχή των Ιμίων.


Ειδικότερα, κατά τη διέλευση του «Νικηφόρου», η τουρκική ακταιωρός προχώρησε σε επικίνδυνο ελιγμό, ο οποίος οδήγησε σε επαφή με το πλοίο του πολεμικού ναυτικού.





ταβέρνες καρδίτσα
ταβέρνες καρδίτσα

No comments:

Post a Comment