Sunday, June 23, 2019

λιτσα γιαγκουση δισκογραφια download

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_14.html
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_98.html
μαραθωνιος αθηνα σπαρτη
λιτσα γιαγκουση δισκογραφια download

Οι δύο Τούρκοι στρατιωτικοί πέρασαν τα σύνορα στον Έβρο με τα πόδια και εμφανίστηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Ορεστιάδας μαζί με τον δικηγόρο τους και δήλωσαν τα στοιχεία τους.


Εκεί οι δύο χαμηλόβαθμοι στρατιώτες του τουρκικού στρατού παραδέχθηκαν πως είναι Τούρκοι στρατιώτες και πως ανήκουν σε εκείνη την ομάδα των 47 Τούρκων κομάντος που επιχείρησαν να δολοφονήσουν τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CNN Greece.


λιτσα γιαγκουση δισκογραφια download

Αμέσως μετά από αυτή την παραδοχή οι ελληνικές αρχές έκαναν έρευνα σε βάση δεδομένων προκειμένου να διαπιστώσουν εάν είναι αλήθεια όσα ισχυρίζονται οι συγκεκριμένοι Τούρκοι στρατιώτες.


τι ειναι εμπιστος

Μάλιστα, οι αρχές εντόπισαν τον επίσημο κατάλογο της Τουρκίας που ήταν καταγεγραμμένα τα στοιχεία τους, τα ονόματά τους, αλλά και οι φωτογραφίες των επίδοξων δολοφόνων του Ερντογάν τη δραματική νύχτα του πραξικοπήματος.


Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece οι δύο Τούρκοι στρατιώτες έχουν ήδη ζητήσει άσυλο από τις ελληνικές αρχές, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στη διαδικασία της αλληλογραφίας με την Τουρκία προκειμένου να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες.


Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σοβαρό συμβάν μετά και την απόφαση του Αρείου Πάγου να μην επιτρέψει τελικά την έκδοση των 8 Τούρκων στρατιωτικών στην Τουρκία, γεγονός που είχε προκαλέσει τη σκληρή απάντηση των Τούρκων. Αυτή η περίπτωση κρίνεται ακόμα πιο σοβαρή, καθώς οι δύο συγκεκριμένοι Τούρκοι αξιωματικοί παραδέχθηκαν πως ανήκαν στην ομάδα των επίδοξων δολοφόνων του Ερντογάν.


No comments:

Post a Comment