Sunday, June 23, 2019

camera vga output

camera vga output

«Είναι αρκούντως σαφές σε μένα ότι πρόκειται μόνο για μια εσωτερική πολιτική διένεξη στις ΗΠΑ», είπε ο ρώσος πρόεδρος στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, ερωτηθείς σχετικά με την έρευνα του ομοσπονδιακού ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ, ο οποίος απήγγειλε κατηγορίες σε 12 πράκτορες της ρωσικής κατασκοπείας πριν από τη σύνοδο κορυφής του Πούτιν με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στο Ελσίνκι.


Αφού σημείωσε ότι «δεν γνωρίζει» τους πράκτορες αυτούς, ο Ρώσος πρόεδρος πρότεινε: «ας μην αφήνουμε τις σχέσεις ανάμεσα στη Ρωσία και τις ΗΠΑ να τελούν υπό ομηρία εξαιτίας αυτών των εσωτερικών πολιτικών διενέξεων».


τραπεζια τραπεζαριας σκρουτζ

Ανυπόστατες οι κατηγορίες της Αγγλίας


Αναφερόμενος στην ένταση με την Αγγλία, σχετικά με τις νέες δηλητηριάσεις με το νευροπαραλυτικό όπλο Ναβιτσόκ, που ακολούθησαν εκείνες του ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκρίπαλ και της κόρης του Γιούλιας, η ευθύνη για τις οποίες επιρρίφθηκε από το Λονδίνο στη Μόσχα, ο Πούτιν επεσήμανε πως οι κατηγορίες είναι «ανυπόστατες».


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_94.html

μεταχειρισμενεσ μηχανεσ βμw

Ο Πούτιν δήλωσε ότι το Λονδίνο δεν έχει παρουσιάσει καμιά απόδειξη για την υπόθεση αυτή.


«Θα θέλαμε να δούμε τεκμηριωμένες αποδείξεις, αλλά κανένας δεν μας παρουσιάζει» τέτοιες, επέμεινε ο Πούτιν.


«Δεν βλέπουμε παρά ανυπόστατες κατηγορίες — γιατί γίνεται με αυτόν τον τρόπο; Γιατί πρέπει να επιδεινώνονται οι σχέσεις μας εξαιτίας αυτής της ιστορίας;», διερωτήθηκε ο Ρώσος πρόεδρος.




camera vga output
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_86.html

No comments:

Post a Comment