Saturday, March 30, 2019

θεωρια βυζαντινης μουσικης

εξοδα γαμου κουμπαρος

Όπως σημειώνει σε τηλεγράφημά του το Γαλλικό Πρακτορείο, που επιχειρεί να «χαρτογραφήσει» το χρονικό της έντασης, τα πρώτα προβλήματα έγιναν ορατά πριν από δύο περίπου χρόνια.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_6.html

θεωρια βυζαντινης μουσικης

θεωρια βυζαντινης μουσικης

Ο πόλεμος στη Συρία αλλά και η τύχη του ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν που ζει αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ και τον οποίο η Άγκυρα κατηγορεί για την απόπειρα πραξικοπήματος του Ιουλίου του 2016, αξιώνοντας την έκδοση του, βρίσκονται στην κορυφή του καταλόγου με τα θέματα-αγκάθια μεταξύ των δύο χωρών. Μαζί τους και η υπόθεση του Αμερικανού πάστορα Άντριου Μπράνσον.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_30.html

Ψυχρή υποδοχή



Την 24η Ιουνίου, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κερδίζει τις προεδρικές εκλογές στη χώρα του από τον πρώτο γύρο εξασφαλίζοντας το 52,6% των ψήφων. Η εκλογή του θα ενισχύσει την εξουσία του, με τις κάλπες αυτές να σηματοδοτούν τη μετάβαση από το κοινοβουλευτικό σύστημα σε ένα προεδρικό σύστημα όπου ο επικεφαλής του κράτους συγκεντρώνει το σύνολο της εκτελεστικής εξουσίας.


«Ενθαρρύνουμε την Τουρκία να λάβει μέτρα με στόχο την ενίσχυση της δημοκρατίας» είχε δηλώσει μία ημέρα μετά η εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς.





β' επιταγή προς πληρωμή υπόδειγμα

No comments:

Post a Comment