Thursday, March 28, 2019

κριστοφερ κάιλ

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_39.html
τα πιο παραξενα βιντεο στο youtube

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ήλπιζαν ότι θα σβήσουν τη φωτιά του «Συμπλέγματος Μοντεσίνο» έως τα μέσα Αυγούστου, ωστόσο η πρόβλεψη αυτή αναβλήθηκε για τις αρχές Σεπτεμβρίου.


«Εάν η #Mendocinocomplex ήταν πόλη, θα ήταν η δέκατη τέταρτη μεγαλύτερη στις ΗΠΑ. Μεγαλύτερη από τη Νέα Υόρκη, το Σικάγο, τη Φιλαδέλφεια και το Χιούστον» ήταν το tweet του Cal OES, του γραφείου εκτάκτων περιστατικών του κυβερνήτη της Καλιφόρνιας.


Περισσότεροι από 14.000 πυροσβέστες από κάθε γωνιά των ΗΠΑ, ακόμα κι από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία συνεχίζουν τη μάχη με τις φλόγες, για να θέσουν υπό έλεγχο τις τεράστιες πυρκαγιές που κατακαίουν την Καλιφόρνια εδώ και σχεδόν έναν μήνα.


γιατι η γατα μου δεν νιαουριζει

Σύμφωνα με την αποτίμηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Calfire στις 17.00 ώρα Ελλάδας, η πυρκαγιά του «Συμπλέγματος Μοντεσίνο» έχει μετατρέψει σε στάχτες 1.176.380 στρέμματα γης από την 27η Ιουλίου.


κριστοφερ κάιλ

«Οι πυρκαγιές στην Καλιφόρνια γιγαντώθηκαν και επιδεινώθηκαν εξαιτίας των κακών περιβαλλοντικών νόμων που δεν επιτρέπουν να χρησιμοποιείται κατάλληλα η τεράστια ποσότητα εύκολα διαθέσιμου νερού» έγραψε από την πλευρά του ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ χωρίς να υπεισέλθει σε περαιτέρω λεπτομέρειες. «Πρέπει να εκτρέψουμε την πορεία της στον Ειρηνικό Ωκεανό. Πρέπει επίσης να κόψουμε τα δέντρα για να εμποδίσουμε την εξάπλωση της πυρκαγιάς» συμπλήρωσε.



California wildfires are being magnified & made so much worse by the bad environmental laws which aren’t allowing massive amounts of readily available water to be properly utilized. It is being diverted into the Pacific Ocean. Must also tree clear to stop fire from spreading!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 6 Αυγούστου 2018


κριστοφερ κάιλ
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_114.html

No comments:

Post a Comment