Sunday, March 31, 2019

βιβλιοθηκη ξυλινη τιμη

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_82.html

Όπως είπε ο κ. Μοσκοβισί, υπάρχουν τέσσερες προϋποθέσεις που πρέπει να ικανοποιηθούν ως το Eurogroup της 21ης Ιουνίου, κατά το οποίο οι Βρυξέλλες στοχεύουν σε μια συνολική συμφωνία για την έξοδο της Ελλάδας από το πρόγραμμα.


Σύμφωνα με τον Πιερ Μοσκοβισί, η πρώτη και βασική προϋπόθεση είναι η ομαλή ολοκλήρωση της τέταρτης και τελευταίας αξιολόγησης εντός του Μαΐου. Προκειμένου να συμβεί αυτό, ο ίδιος κάλεσε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να εργαστούν επί «πραγματικών δεδομένων», τονίζοντας ότι η δημοσιονομική κατάσταση της Ελλάδας έχει βελτιωθεί εντυπωσιακά. «Είναι σαφές ότι η Ελλάδα έχει ξεπεράσει τους δημοσιονομικούς στόχους τα τελευταία χρόνια» ανέφερε.


Ο ίδιος εξήγησε ότι οι αποφάσεις θα βασιστούν στις προβλέψεις για τα δημοσιονομικά στοιχεία της Ελλάδας και πάνω σε αυτό το θέμα υπάρχει συζήτηση μεταξύ των θεσμών. Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομίας εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι αποφάσεις θα ληφθούν πάνω σε «ρεαλιστικά στοιχεία», σημειώνοντας ότι το πνεύμα όλων των εμπλεκόμενων πλευρών είναι πολύ εποικοδομητικό και οι συζητήσεις μεταξύ των θεσμών γίνονται με «ειλικρινή» και «ανοιχτό» τρόπο.


βιβλιοθηκη ξυλινη τιμη

βιβλιοθηκη ξυλινη τιμη

Υπενθύμισε, επίσης, ότι η Επιτροπή προβλέπει για την Ελλάδα ανάπτυξη της τάξεως του 2,5% του ΑΕΠ το 2018 και το 2019.




πως περνανε οι ξινιλες
θεωρητικά και κλινικά θέματα γνωστικής
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_95.html

No comments:

Post a Comment