Tuesday, March 26, 2019

αγια αννα βοιωτιας ξενοδοχεια

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_16.html

Προγράμματα ΛΑΕ έτους 2018


Τα προγράμματα του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας για το έτος 2018 είναι τα ακόλουθα:


μπομπ ρος χρωματα

αγια αννα βοιωτιας ξενοδοχεια

1. Πρόγραμμα επιδοτούμενου κοινωνικού τουρισμού, το οποίο θα περιλαμβάνει:


α) Διακοπές διάρκειας, μέχρι έξι ημερών (πέντε διανυκτερεύσεις), σε συμβεβλημένα με το ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ τουριστικά καταλύματα.


β) Πρόγραμμα επιδοτούμενου ιαματικού τουρισμού για διακοπές διάρκειας, μέχρι έξι ημερών (πέντε διανυκτερεύσεις) με παράλληλη δυνατότητα δωρεάν πραγματοποίησης έως πέντε απλών λύσεων σε νομίμως λειτουργούσες εγκαταστάσεις ιαματικών πηγών και υδροθεραπευτηρίων της χώρας και


γκορμιτι οι αρχοντες της φυσης

αγια αννα βοιωτιας ξενοδοχεια

γ) επιδοτούμενο παιδικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα σε συμβεβλημένες με το ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ παιδικές κατασκηνώσεις, διάρκειας μέχρι και 16 ημέρες (15 διανυκτερεύσεις).


  • Επιδοτούμενο εκδρομικό πρόγραμμα, διάρκειας τεσσάρων ημερών (τρεις διανυκτερεύσεις).

  • Πρόγραμμα δωρεάν παροχής βιβλίων.

  • Πρόγραμμα παροχής χρηματικών βοηθημάτων σε πολύτεκνες μητέρες.

  • Αριθμός δικαιούχων


    Ο αριθμός των δικαιούχων του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας που εντάσσονται στα προγράμματα έτους 2018, καθορίζεται κατ΄ ανώτατο όριο, ως εξής:


  • Για το πρόγραμμα επιδοτούμενου κοινωνικού τουρισμού, ο αριθμός ανέρχεται σε 60.000 άτομα, εκ των οποίων:

  • α) 55.000 άτομα μπορούν να πραγματοποιήσουν, μέχρι έξι ημέρες διακοπές (πέντε διανυκτερεύσεις) σε συμβεβλημένα με το ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ τουριστικά καταλύματα.


    β) 4.000 συνταξιούχοι μπορούν να πραγματοποιήσουν, παράλληλα με τις έξι ημέρες διακοπές (πέντε διανυκτερεύσεις), μέχρι και πέντε απλές λούσεις σε νομίμως λειτουργούσες εγκαταστάσεις ιαματικών πηγών και υδροθεραπευτηρίων της χώρας στο πρόγραμμα επιδοτούμενου ιαματικού τουρισμού και


    γ) 1.000 παιδιά, ηλικίας 6 έως 16 ετών, δικαιούχοι του ΛΑΕ, μπορούν να φιλοξενηθούν σε συμβεβλημένες με το ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ παιδικές κατασκηνώσεις, μέχρι και 16 ημέρες (15 διανυκτερεύσεις) στο επιδοτούμενο παιδικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα.


  • Για το επιδοτούμενο εκδρομικό πρόγραμμα, ο αριθμός ανέρχεται σε 12.500 άτομα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν εκδρομές, διάρκειας τεσσάρων ημερών (τρεις διανυκτερεύσεις), εντός της χώρας, με συμβεβλημένα με το ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ τουριστικά γραφεία.

  • Για το πρόγραμμα δωρεάν παροχής βιβλίων, ο αριθμός ανέρχεται σε 150.000 άτομα, προκειμένου να προμηθευτούν δωρεάν βιβλία της επιλογής τους από συμβεβλημένα με το ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους.

  • Για το πρόγραμμα παροχής χρηματικών βοηθημάτων σε πολύτεκνες μητέρες, ο αριθμός ανέρχεται σε 1.250 πολύτεκνες μητέρες.


  • https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_101.html

    No comments:

    Post a Comment