Thursday, February 28, 2019

συνταγη για κρεμα ζαχαροπλαστικης χωρις αυγα

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_138.html
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_13.html
συνταγη για κρεμα ζαχαροπλαστικης χωρις αυγα

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ήδη αρκετοί βουλευτές που εμφανίζονται προβληματισμένοι κι εκφράζουν ενστάσεις για τα μέτρα που καλείται να λάβει η κυβέρνηση, στο πλαίσιο των υποχρεώσεών της απέναντι στους Θεσμούς.


ανησυχω γαλλικα

Στο πλαίσιο αυτό, αναμένεται με ενδιαφέρον η τοποθέτηση του Νίκου Φίλη, ο οποίος έχει ταχθεί ανοικτά υπέρ της αναδιαπραγμάτευσης κάποιων όρων του ελληνικού προγράμματος, για να μην εφαρμοστούν, ιδίως στο τέλος του 2018, μέτρα που θα προκαλέσουν μεγάλες κοινωνικές αντιδράσεις.


Έμφαση αναμένεται να δοθεί σήμερα και στις εξελίξεις αναφορικά με το Σκοπιανό, τη στιγμή που ξεκινά στην Αθήνα η Σύνοδος των υπουργών Εξωτερικών των χωρών του Βίζενγκραντ και των δυτικών Βαλκανίων, με τη συμμετοχή του Νίκου Κοτζιά.


κτελ αργολιδας δρομολογια

Τέλος, το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ θα ασχοληθεί και με το ζήτημα των αυτοδιοικητικών εκλογών, με έμφαση στις κινήσεις εκείνες που θα επιτρέψουν το άνοιγμα του κυβερνώντος κόμματος προς την Κεντροαριστερά.


συνταγη για κρεμα ζαχαροπλαστικης χωρις αυγα


μαθαινοντας νοτες στην κιθαρα

μαθαινοντας νοτες στην κιθαρα

Στον κεντρικό δρόμο της Νικήτης, από την παραλία μέχρι τα όρια του χωριού, εντοπίζει τις σοβαρότερες ζημιές ο δήμαρχος Σιθωνίας, ο οποίος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημείωσε ότι καταβάλλονται προσπάθειες για να αποκατασταθούν τα προβλήματα.


«Η κυκλοφορία των οχημάτων στον κεντρικό δρόμο (στη Νικήτη) διεξάγεται χωρίς κανένα πρόβλημα, εσωτερικά όμως υπάρχουν ακόμη φερτά υλικά, τα οποία προσπαθούμε να απομακρύνουμε και αυτό γιατί θέλουμε να υπάρχει απόλυτη ασφάλεια για πεζούς και οδηγούς», αναφέρει ο ίδιος.


Επί ποδός βρίσκονται κλιμάκια της Πυροσβεστικής και μηχανήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Περιφέρειας προκειμένου να αποκαταστήσουν τις ζημιές που προκάλεσε η μανία της "Νεφέλης". Όπως είπε ο περιφερειάρχης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας, αρχιπύραρχος Εμμανουήλ Τσολάκης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, 15 συνεργεία και 50 πυροσβέστες θα συνεχίσουν να βρίσκονται στη Χαλκιδική για σήμερα, Τετάρτη, και για όσο χρειαστεί, ειδικά στη Νικήτη, όπου εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα.


«Προβλήματα έχουμε από πεζοδρόμια που ξηλώθηκαν και σε κάποιες παραλίες στην ανατολική πλευρά του ποδιού της Σιθωνίας την Τρανή Αμμούδα και στην Ακτή Σαλονικιού», σημείωσε.


the boy αλεξανδρος βουλγαρης

«Από το πρωί γίνεται μία τεράστια προσπάθεια από μηχανήματα της Τοπικής αυτοδιοίκησης και της Αντιπεριφέρειας για να ανοιχτούν οι δρόμοι, να καθαριστούν τμήματα του επαρχιακού δικτύου στη Νικήτη και να απομακρυνθούν μεγάλες ποσότητες από λάσπες. Παράλληλα αντιμετωπίζουμε τα πλημμυρισμένα υπόγεια και ισόγεια με αντλήσεις που κάνουμε από χθες το βράδυ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσολάκης, σύμφωνα με τον οποίο οι δρόμοι μετατράπηκαν σε χειμάρρους από τα ορμητικά νερά που κατέβαιναν από τον ορεινό όγκο της Νικήτης.


«Κάποιοι βρέθηκαν και στο 'μάτι του κυκλώνα', παρασύρθηκαν τα οχήματά τους και κινδύνευσε η ζωή τους. Σε δύο περιπτώσεις επεμβήκαμε άμεσα και απεγκλωβίσαμε γιατί παρασύρονταν, ήταν τέσσερις ηλικιωμένοι που τους πήρε ο χείμαρρος και τους παρέσυρε προς την θάλασσα. Ένα άλλο αυτοκίνητο είχε παρασυρθεί στη θάλασσα και οι επιβαίνοντες είχαν ανέβει στην οροφή του αυτοκινήτου, βούτηξαν δύο πυροσβέστες και τους έβγαλαν έξω» περιέγραψε την κατάσταση ο περιφερειάρχης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας.


Η κακοκαιρία, σύμφωνα με τον κ. Τσολάκη, χτύπησε πρώτα την Πιερία, πέρασε στη Χαλκιδική, χτύπησε στα κεντρικά της την Κασσανδρεία κατόπιν έφτασε στη Σιθωνία.



μαθαινοντας νοτες στην κιθαρα
εκφυση δικεφαλου μηριαιου
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_49.html
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_128.html

ανταλλακτικα μοτο μενιδι

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_13.html
προσφατα φυλλαδια
ανταλλακτικα μοτο μενιδι
ανταλλακτικα μοτο μενιδι
Σπίρτζης: Έρχονται νέα λεωφορεία για τον ΟΑΣΘ

Την εκτίμησή του ότι «σε ένα χρόνο από σήμερα η πόλη της Θεσσαλονίκης θα έχει εκατό 100 με 150 νέα λεωφορεία που χρειάζεται, προκειμένου να καλύπτονται οι ανάγκες των πολιτών», διατύπωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, σε δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο της τελετής εγκαινίων του πρώτου εμπορευματικού δρομολογίου της Rail Cargo Logistics Goldair, από τη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης.


δυοσμος βραστος

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Σπίρτζης, επισήμανε, τα νέα λεωφορεία αυτά «θα τα βρούμε με διαγωνισμό, με τις διαδικασίες που προβλέπονται από τις δημόσιες συμβάσεις».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο υπουργός, δήλωσε ευχαριστημένος σε ό, τι αφορά τη λειτουργία του ΟΑΣΘ, στο πεδίο της καθημερινότητας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν τομείς στην καθημερινότητα του ΟΑΣΘ που είμαστε ικανοποιημένοι και αυτό έχει να κάνει με το κόστος του οργανισμού, με το τι πληρώνει ο πολίτης, την κοινωνική πολιτική, με τα εισιτήρια και με τα ρέστα που επιτέλους δεν τα βάζει κάποιος στην τσέπη του».

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τους ρυθμούς επισκευής των λεωφορείων του ΟΑΣΘ, που αυτό και δρα απαγορευτικά στο να βγουν περισσότερα αστικά στους δρόμους της πόλης και να καλυφθούν οι ανάγκες», είπε και πρόσθεσε: «η γνώμη μου είναι, και αυτό θα γίνει άμεσα, ότι πρέπει ο ΟΑΣΘ να εφοδιαστεί με έναν επαρκή αριθμό νέων λεωφορείων. Η πόλη χρειάζεται 100-150 νέα λεωφορεία».

Τόνισε ακόμα, ότι υπήρξαν δυσκολίες στην μετάβαση του οργανισμού από τον ιδιωτικό στον δημόσιο τομέα και δεσμεύτηκε λέγοντας ότι υπάρχουν πολιτικές επιλογές συγκεκριμένες που θα υλοποιηθούν πολύ σύντομα. «Δεν γίνεται να είναι η ΕΛΒΟ σε εκκαθάριση και να κλείνει και να αναζητήσουμε πάλι για ακόμη μια φορά το σύνολο των λεωφορείων που χρειάζεται η Θεσσαλονίκη, η Αθήνα και όλη η Ελλάδα από τις αγορές του εξωτερικού χωρίς να έχουμε στη χώρα μας μια στοιχειώδη παραγωγική δομή, για τη συμπαραγωγή λεωφορείων τόσο ηλεκτρικών, όσο και νέας τεχνολογίας».

Η εκκαθάριση της ΕΛΒΟ θα ολοκληρωθεί

«Προφανώς, από τη στιγμή που ξεκίνησε η εκκαθάριση στην ΕΛΒΟ, θα ολοκληρωθεί κιόλας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σπίρτζης, προσθέτοντας «δεν θα σταματήσει όμως η δραστηριότητα της».

Στο πλαίσιο αυτό, γνωστοποίησε, ότι «με την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης της ΕΛΒΟ, πρόκειται να δημιουργηθεί μια νέα εταιρεία, μέσω ΣΔΙΤ, ή μέσω διαγωνιστικών διαδικασιών, με συμμέτοχο και το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα και προκειμένου να μπορούμε να κατασκευάσουμε μέρος των λεωφορείων που χρειάζονται». Η νέα εταιρεία, σύμφωνα με τον κ. Σπίρτζη, θα διασφαλίζει «την παραγωγική δομή στη χώρα και τους εργαζομένους».

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν η νέα εταιρεία θα έχει και αμυντικό αντικείμενο, ο υπουργός τόνισε ότι «στόχος της νέας εταιρείας αυτής, είναι να αξιοποιεί τον υπάρχοντα εξοπλισμό, τις παραγωγικές δυνατότητες που έχει η ΕΛΒΟ και να τις αναβαθμίσει ακόμη παραπάνω».

Εξάλλου, ερωτηθείς για το αν πρέπει να εκκαθαριστεί η ΕΛΒΟ «κομμάτι - κομμάτι» για να πάρει η νέα εταιρεία όλη την υποδομή, ο κ. Σπίρτζης είπε: «Όχι δεν νομίζω. Το τεχνοοικονομικό μοντέλο που εξετάζουμε είναι να αξιοποιηθούν όλες οι εγκαταστάσεις της ΕΛΒΟ και όλοι οι εργαζόμενοι» και σημείωσε: «νεότερα θα έχουμε όταν ολοκληρωθούν οι τεχνοοικονομικές μελέτες και οι μελέτες βιωσιμότητας».



https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_103.html

το γενικο συμφερον μπαινει πριν απο το ατομικο

το γενικο συμφερον μπαινει πριν απο το ατομικο

Ειδικότερα, την Τρίτη, θα πραγματοποιήσουν στάση από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 π. μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.


το γενικο συμφερον μπαινει πριν απο το ατομικο

Θα ακολουθήσει δεύτερη στάση την Πέμπτη, με τα λεωφορεία να τραβούν χειρόφρενο από τις 11:00 έως και τις 17:00, καθώς έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες στις 12:30 στα κεντρικά γραφεία της Ο. ΣΥ.


ιδρυμα ελπιδα μπομπονιερες

«Στο στόχαστρο βρίσκονται για ακόμη μία φορά, εκτός των άλλων, οι εργαζόμενοι της Ο. ΣΥ. και το επιβατικό κοινό» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ και προσθέτει:



Η πολιτική ηγεσία σε συνεργασία με τη διοίκηση προσπαθεί να κλείσει το Α/Σ του Ελληνικού, του μεγαλύτερου αμαξοστασίου της Ο. ΣΥ.




πολιτιστικο τραπεζας κυπρου εκδηλωσεις
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_68.html
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_4.html

οικογενειακο επιδομα οαεδ ποσο ειναι

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_71.html
ενημερωνεται συνώνυμο

Χωρίς προβλήματα για τα φαβορί κύλησαν οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ την Τετάρτη. Μετά από αυτές τις αναμετρήσεις, έχουν συμπληρωθεί κατά τα 7/8 οι ομάδες που θα απαρτίζουν τη φάση των προημιτελικών. Στις αναμετρήσεις της Τετάρτης, ξεχώρισε η νίκη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ που ήταν… σαρωτικός και διέλυσε 100-66 το Παγκράτι εκτός έδρας. Εύκολη νίκη πήρε και η ΑΕΚ που νίκησε 76-54 τον Διαγόρα Δρυοπιδέων στο Αιγάλεω και θα αντιμετωπίσει στους «8» τον ΠΑΟΚ.


Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 81-69 του Πανιωνίου και πήραν την πρόκριση, ενώ ο Προμηθέας Πάτρας διέλυσε 86-65 τον Άρη. Το Περιστέρι επικράτησε 91-81 του Ήφαιστου Λήμνου και με τη σειρά του προκρίθηκε στα προημιτελικά, όπου θα βρεθεί και η Κύμη μετά την εκτός έδρας νίκη της 69-61 επί του Ρεθύμνου. Για να ολοκληρωθεί η φάση των «16», εκκρεμεί η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Χολαργό στο ΣΕΦ την Πέμπτη, με το νικητή του «ζευγαριού» να αντιμετωπίσει στους «8» τον Κολοσσό που είχε εξασφαλίσει την πρόκρισή του από την Τρίτη.


οικογενειακο επιδομα οαεδ ποσο ειναι

Τα ζευγάρια των προημιτελικών


Κύμη – Περιστέρι


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_18.html

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ


Προμηθέας – Παναθηναϊκός


Ολυμπιακός/Χολαργός – Κολοσσός Ρόδου



οικογενειακο επιδομα οαεδ ποσο ειναι
10 λεπτα κηρυγμα μαιρη

μικρής κλίμακας

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_55.html
σομπα χαλαζια η κονβεκτορας
τραπέζι τραπεζαρίας

Το ατύχημα σημειώθηκε στο ορυχείο Μιντέλι, στο Τκιμπούλι, μια πόλη στη δυτική Ουκρανία, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού Γκιοργκούι Κβιρικασβίλι.
«Έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά το ατύχημα και τρεις τραυματίστηκαν» αναφέρεται στην ανακοίνωση.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_23.html

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, το ατύχημα προκλήθηκε από μια απρόβλεπτη κατολίσθηση εδάφους και βράχων η οποία μπορεί να συμβεί σε ορυχεία με μεγάλο βάθος. «Ξεκίνησε έρευνα για παραβίαση των κανονισμών ασφαλείας», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.


Σύμφωνα με το γεωργιανό υπουργείο Εσωτερικών, τουλάχιστον 350 μεταλλωρύχοι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 900 τραυματίστηκαν από το 2010 έως το 2017 σε ατυχήματα.
Τα ατυχήματα σε ορυχεία είναι συχνά στις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες, καθώς πολλά από αυτά δεν τηρούν τους κανονισμούς ασφαλείας και δεν διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό.




μικρής κλίμακας
μικρής κλίμακας

ιεροσ ναοσ κοιμησεωσ θεοτοκου αχαρνων θεοφανεια

ζωγραφιστά ταβάνια
ιεροσ ναοσ κοιμησεωσ θεοτοκου αχαρνων θεοφανεια

Μετά το υπουργικό συμβούλιο, η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: «Ο κυνικός θίασος που κυβερνά βρίσκεται πια σε αποσύνθεση και τα μέλη του δεν μπορούν να το κρύψουν ούτε κεκλεισμένων των θυρών».


«Δεν έχει ξαναγίνει πρωθυπουργός να εκλιπαρεί τους υπουργούς του να μην τον ρίξουν και στη συνέχεια να τους παρακολουθεί άβουλος να αλληλοκατηγορούνται για να μην χάσουν την καρέκλα τους. Φτάνει πια. Η χώρα δεν μπορεί να βυθίζεται άλλο εξαιτίας σας» σημείωνε επίσης η ΝΔ.


To επίδομα θέρμανσης στο επίκεντρο σύσκεψης στο Μαξίμου


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_106.html

Η απάντηση ήρθε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, που αναφέρει ότι η αμηχανία που προκλήθηκε στη ΝΔ από το βασικό μήνυμα του σημερινού υπουργικού συμβουλίου είναι κατανοητή.



«Δυστυχώς για τον κ. Μητσοτάκη, δεν υπάρχει ούτε ένας βουλευτής της κυβερνητικής πλειοψηφίας που θα συμπράξει στο σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας» υπογραμμίζει επίσης η εν λόγω ανακοίνωση.





ιεροσ ναοσ κοιμησεωσ θεοτοκου αχαρνων θεοφανεια
λουλουδι του δασους απουριμακ
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_36.html

ανοιχτα πανεπιστημια ελλαδας

πολωνια ταξιδιωτικος οδηγος βιβλιο
ανοιχτα πανεπιστημια ελλαδας

Συνολικά ψήφισαν 298 βουλευτές ενώ δύο ήταν απόντες.


Στην τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ παρόντες ήταν 292 βουλευτές και υπερψηφίστηκε από τους 154 βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης, ενώ καταψηφίστηκε από 138 βουλευτές της αντιπολίτευσης.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_93.html

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε τεταμένο κλίμα, με τη συζήτηση να ξεφεύγει από το περιεχόμενο του πολυνομοσχεδίου και να επισκιάζεται από την πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας κατά της κυβέρνησης για το ονοματολογικό.


Προβλήματα με την ηλεκτρονική ψηφοφορία


Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, αρκετοί βουλευτές αντιμετώπισαν προβλήματα με την ηλεκτρονική ψηφοφορία.


χαρι ποτερ ταινιομανια

Στη σημερινή ονομαστική ψηφοφορίας επί της αρχής και σειράς άρθρων του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα για την τέταρτη αξιολόγηση, επικράτησε σύγχυση όταν διαπιστώθηκε ότι 20 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν ψηφίσει όλα τα άρθρα.


Άγνωστο πάντως, παραμένει μέχρι αυτή την ώρα αν το «μπάχαλο» που προκλήθηκε οφειλόταν σε τεχνικό ή ανθρώπινο λάθος. Το θέμα ήταν ότι άρχισαν να τους φωνάζουν να επανέλθουν στην αίθουσα για να ξαναψηφίσουν.
Κοινοβουλευτικές πηγές απέδιδαν το λάθος σε προσωρινό τεχνικό πρόβλημα, ενώ την ίδια ώρα βουλευτές της αντιπολίτευσης «κάρφωναν» τους συναδέλφους τους από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ξέχασαν να κάνουν το λεγόμενο scroll down προκειμένου να ψηφίσουν και τα υπόλοιπα άρθρα.



ανοιχτα πανεπιστημια ελλαδας
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_121.html

παρκα δραστηριοτητων για παιδια

Έπειτα από ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Ναυτιλίας με τη συμμετοχή δημάρχων, βουλευτών της περιοχής και εκπροσώπων των εταιρειών, ο γγ σε δηλώσεις του, τόνισε ότι αυτή τη στιγμή η επικέντρωση των ενεργειών βρίσκεται στη απάντληση των καυσίμων από το βυθισμένο πλοίο, προκειμένου να μην υπάρξει άλλη διαρροή ρυπογόνων ουσιών, αλλά και στον εντοπισμό των πετρελαιοκηλίδων που υπάρχουν στη θάλασσα με σκοπό τη συλλογή τους.


Πρόσθεσε, ότι οι επιχειρήσεις στις ακτές είναι επαρκείς με τα πλέον σύγχρονα μέσα, ενώ επέστησε την προσοχή σε όλους τους εμπλεκόμενους να υπάρξει η δέουσα λειτουργία και αποτελεσματικότητα.


Τόνισε ακόμη ότι, σε κάθε περίπτωση, το υπουργείο Ναυτιλίας είναι εδώ για να ελέγχει την όλη επιχείρηση και τις ενέργειες και των ιδιωτών.


προγραμμα κατασκευης παζλ

παο ρεαλ μαδριτης μπασκετ

Σε ερώτηση αν υπήρξε άμεση αντιμετώπιση του περιστατικού ρύπανσης από την πρώτη στιγμή, ο κ. Καλαματιανός απάντησε ότι η κινητοποίηση των λιμενικών Αρχών ήταν άμεση ενώ από την πρώτη ώρα του περιστατικού περιπολούσε στο σημείο του ναυαγίου σκάφος του λιμενικού σώματος.


Είπε, εξάλλου, ότι η ανάθεση από την πλοιοκτήτρια εταιρεία στην εταιρεία απορρύπανσης έγινε επίσης σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, σε λιγότερο από τέσσερις ώρες.



«Η αντιμετώπιση είναι επαρκής και αποτελεσματική και η εικόνα που έχουμε σήμερα είναι ότι στο σημείο του ναυαγίου υπάρχει πλωτός γερανός και τρεις σειρές φραγμάτων που εμποδίσουν κηλίδες από το ναυάγιο να εξέλθουν και να μολύνουν περαιτέρω την περιοχή» δήλωσε ο κ. Καλαματιανός και συμπλήρωσε ότι «στις ακτές τόσο της Σαλαμίνας όσο και στην Πειραϊκή, όπου έχει εμφανιστεί πετρελαιοκηλίδα, επιχειρούν χερσαίες δυνάμεις ενώ χρησιμοποιούνται και εναέρια μέσα του λιμενικού που περιπολούν τον ευρύτερο θαλάσσιο χώρο του Σαρωνικού».



Ο γγ του υπουργείου Ναυτιλίας επισήμανε ότι η αντιμετώπιση όλων των περιστατικών είναι ικανοποιητική και επαρκής, καθώς για πρώτη φορά ενεργοποιείται σκάφος που έχει ειδικό απορρυπαντικό εξοπλισμό πιστοποιημένο από τον ευρωπαϊκό οργανισμό για την ασφάλεια στη θάλασσα EMSA που επιχειρεί στις πληγείσες περιοχές.


Σχετικά με το χρόνο που θα διαρκέσει η επιχείρηση απορρύπανσης, ο γγ δήλωσε ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη εκτίμηση, αλλά η εταιρεία καθαρισμού και όσοι άλλοι εμπλέκονται αναφέρουν περίπου σε ένα μήνα.


«Δεν ξέρουμε αυτή τη στιγμή την έκταση της θαλάσσιας μόλυνσης, αλλά όταν όταν έχουμε συγκεκριμένα στοιχεία και γι αυτό θα είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε» ανέφερε.



παρκα δραστηριοτητων για παιδια
παρκα δραστηριοτητων για παιδια
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_48.html
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_14.html

χειρουργοι μαστολογοι θεσσαλονικη

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_7.html

Το προσχέδιο αυτό, έκτασης μόλις μιας σελίδας, προωθείται από την Αίγυπτο και κυκλοφόρησε το Σάββατο, μεταξύ των 15 μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας, όπως μετέδωσε το Reuters. Δεν κατονομάζει συγκεκριμένα ούτε τις ΗΠΑ, ούτε τον πρόεδρο Τραμπ. Σύμφωνα με διπλωμάτες, έχει ευρεία υποστήριξη αλλά το πιθανότερο είναι ότι δεν θα περάσει, καθώς οι ΗΠΑ θα ασκήσουν βέτο.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_131.html

χειρουργοι μαστολογοι θεσσαλονικη

Η ψηφοφορία στο Συμβούλιο Ασφαλείας ενδέχεται να διεξαχθεί την Δευτέρα ή την Τρίτη. Για να εγκριθεί μια απόφαση πρέπει να υπερψηφιστεί από τουλάχιστον εννέα μέλη και να μην θέσει βέτο κανένα από τα μόνιμα μέλη (ΗΠΑ, Γαλλία, Βρετανία, Ρωσία και Κίνα).


Γιατί η Ιερουσαλήμ δεν αναγνωρίζεται ως πρωτεύουσα του Ισραήλ


Το προσχέδιο αναφέρει ότι «οποιεσδήποτε αποφάσεις και ενέργειες που σκοπεύουν να τροποποιήσουν τον χαρακτήρα, το καθεστώς ή τη δημογραφική σύνθεση της Ιερής Πόλης της Ιερουσαλήμ δεν έχουν καμία νομική επίπτωση, είναι άκυρες και πρέπει να ανακληθούν, σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας».


χειρουργοι μαστολογοι θεσσαλονικη



τζωρτζης δημητρης ιντρακομ
μετα την επομενη μερα online filmer

μελωδια fm τηλ

μελωδια fm τηλ
μελωδια fm τηλ

Λίγα χιόνια αναμένονται στα βορειοδυτικά ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά.


Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.


Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές. Παγετός τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.


σγουρακησ βασιλειοσ

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: γενικά αίθριος. λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από -03 (μείον 3) έως 12 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία και από τα δυτικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από -04 (μείον 4) έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 5 με 7 βαθμούς χαμηλότερη.



ηπειρωτικη γλυκια κολοκυθοπιτα
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_13.html
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_131.html

νυχια για νυφη

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_138.html
νυχια για νυφη

«Για πόσα ομόφυλα ζευγάρια που θα τρέξουν για ένα παιδί, θα εξαιρέσουμε χιλιάδες ετερόφυλα ζευγάρια;», ήταν το ερώτημα που έθεσε προς τους διαφωνούντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ η αναπληρωτής υπουργός Εργασίας που «εξασφάλισε» την καταρχήν θετική ψήφο του Ποταμιού.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_31.html

Ερωτηματικά προκάλεσε η στάση της ΔΗΣΥ με την Εύη Χριστοφιλοπούλου να δηλώνει μεν ότι δεν μπορεί να υπάρξει διάκριση ανάμεσα στα ομόφυλα και ετερόφυλα ζευγάρια, να προσθέτει ωστόσο, πως το κόμμα της διατηρεί επιφυλάξεις επί της αρχής και επί των άρθρων.


σίμων κλίση

Διχασμένοι εμφανίζονται οι ΑΝΕΛ με τον εισηγητή Γιώργο Λαζαρίδη να εκφράσει αντιρρήσεις στην αναδοχή από ομόφυλους και τον Θανάση Παπαχριστόπουλο να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να στηρίξει το επίμαχο άρθρο.


νυχια για νυφη

Κατά του άρθρου τάσσεται η ΝΔ με την εισηγήτρια Κατερίνα Μάρκου να υποστηρίζει ότι «η κοινωνία δεν έχει χωνέψει ένα τέτοιο ζήτημα», το ΚΚΕ με τον Μανώλη Συντυχάκη να αναφέρει ότι «η αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια αποτελεί βήμα για την υιοθεσία παιδιών», η Ένωση Κεντρώων και η Χρυσή Αυγή.



προταση γαμου στιχοι

το τελειο ψητο κοτοπουλο

https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_37.html
το τελειο ψητο κοτοπουλο

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για το πρώτο έτος της πρωθυπουργίας του, ο Ζάεφ υπογράμμισε, ωστόσο, ότι «δεν υπάρχει τελική συμφωνία ανάμεσα σε Ελλάδα και πΓΔΜ».


«Υπάρχει συμφωνία επί της αρχής, ενώ οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει στην επίσημη και νομική πλευρά της συμφωνίας» τόνισε ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας, προσθέτοντας ότι στη συνέχεια η Ελλάδα θα στείλει επιστολή στο ΝΑΤΟ ώστε η πΓΔΜ να λάβει πρόσκληση ένταξης στη Συμμαχία.


Ανέφερε δε, ότι σύντομα αναμένεται να επικοινωνήσει με τον Αλέξη Τσίπρα - κάτι που όπως είπε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί «απόψε, αύριο ή την Παρασκευή».





το τελειο ψητο κοτοπουλο
michelin τηλέφωνο επικοινωνίας
εψιλον αποκαλυπτικα live
https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_2.html

αντικολλητικο χαρτι ψησιματος

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_87.html

Ο πρεσβευτής της Βόρειας Κορέας στον ΟΗΕ Χαν Τάε Σονγκ, βρέθηκε στη σύνοδο της Διάσκεψης για τον Αφοπλισμό στην Γενεύη, ωστόσο στην ομιλία του δεν αναφέρθηκε άμεσα στην εκτόξευση του βαλλιστικού πυραύλου από την Πιονγκγιάνγκ. Ωστόσο σημείωσε πως:



Τώρα που οι ΗΠΑ έχουν δηλώσει ξεκάθαρα την εχθρική τους πρόθεση απέναντι στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας ξεκινώντας κοινές στρατιωτικές ασκήσεις παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις (...) η χώρα μου έχει κάθε λόγο να απαντά με σκληρά αντίμετρα, ασκώντας το δικαίωμά της στην Άμυνα.


αντικολλητικο χαρτι ψησιματος


«Και οι ΗΠΑ θα είναι πλήρως υπεύθυνες για τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει αυτό», κατέληξε.


υπουργειο δικαιοσυνησ δικαστικοι επιμελητεσ


αντικολλητικο χαρτι ψησιματος
οαεδ εποχιακο επιδομα σερβιτορων
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_1.html

προσφορεσ για σκι καλαβρυτα

προσφορεσ για σκι καλαβρυτα
Τραγωδία στην Κρήτη: Άνδρας σκοτώθηκε κάνοντας εργασίες στο σπίτι του

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 66χρονος την ώρα που έκανε εργασίες στο σπίτι του, στο Καβούσι Ιεράπετρας.


Ο άτυχος άνδρας έπεσε από τοίχο ύψους 2 μέτρων, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διεκομίσθη έτσι εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου κρίθηκε επιτακτική η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ.


κεραια πλαισιο

Δυστυχώς εκεί υπέκυψε στο τραύμα του και κατέληξε το απόγευμα της ίδιας ημέρας...

Πηγή: ekriti.gr



προσφορεσ για σκι καλαβρυτα
στρατηγικη στη μαχη του μαραθωνα
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_136.html
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_87.html

αστείες ευχές γάμου

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_148.html
φοροι καταθεσεων
αστείες ευχές γάμου

Η ομολογία αυτή της 19χρονης και η περιγραφή για όσα έγιναν μέσα στο μπάνιο του διαμερίσματος αποδεικνύει για τους αστυνομικούς την άμεση σχέση της 52χρονης με την ανθρωποκτονία του νεογέννητου βρέφους.


μαλβιδες ή μαλδιβες

Παρά το γεγονός ότι η 52χρονη έκανε ό, τι μπορούσε για να δείξει ότι δεν είχε σχέση με την ανθρωποκτονία του βρέφους, οι Αρχές υπογραμμίζουν ότι και μόνο από το γεγονός πως αυτή ήταν που έβαλε το νεκρό βρέφος σε μια σακούλα και το πέταξε στα σκουπίδια, φανερώνει πως μάνα και κόρη έφτασαν στην πιο ακραία κατάσταση για να «απαλλαγούν» από το νεογέννητο αγοράκι.


Η 19χρονη αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας του παιδιού της είναι ένας νεαρός τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω Facebook, είχε βρεθεί μαζί του λίγες φορές και μετά χάθηκαν τα ίχνη του και έχασε οποιαδήποτε επαφή μαζί του.





αστείες ευχές γάμου
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_63.html

ταφ λαθος δ στιχοι

τι σημαινει η φραση συν το χρονω
ταφ λαθος δ στιχοι

«Προσπαθώ και για λόγους συνειδησιακούς να βρω τα λάθη, αλλά επιχειρησιακά δεν βρίσκω μεγάλα λάθη», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο κ. Τόσκας στη συνέντευξη Τύπου της περασμένης εβδομάδας.


Τη συγνώμη για τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική έχει αναλάβει όλη η κυβέρνηση, είπε ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τόνισε πως δεν είναι δουλειά του κάθε υπουργού να κάνει επιχειρησιακό σχέδιο, καθώς υπάρχουν οι επιτελείς, ενώ πρόσθεσε ότι όλοι μας κάνουμε ένα σοβαρό λάθος: προσπαθούμε να κάνουμε τους ειδικούς.



«Δεν είναι ώρα να βγάζουμε συμπεράσματα απλά και μόνο για επικοινωνιακούς λόγους, για να πέσουν κάποια κεφάλια. Σημασία έχει να κάνουμε μια αξιόπιστη αποτίμηση και να αποδοθούν ευθύνες. Όταν ολοκληρωθεί αυτή η αποτίμηση θα πρέπει να αποδοθεί η κάθε ευθύνη» είπε ο υπουργός Εσωτερικών και διαβεβαίωσε ότι, εάν χρειαστεί, θα υπάρξουν αντικαταστάσεις.



Παράλληλα, επεσήμανε ότι «θα πρέπει να πέσουν μάντρες, να συγκρουστούμε με συμφέροντα», ενώ τόνισε: «Θα γκρεμίσουμε όπου χρειαστεί».


ταφ λαθος δ στιχοι



παλια ασανσερ
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_94.html
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_131.html

οδηγοσ ταξι υπαλληλοσ η εργατησ

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_31.html
ρωσια τελευταία νέα
τροφοδοσια επεξεργαστη

Στις 10:00 το πρωί οι συνταξιούχοι έχουν δώσει «ραντεβού» στην πλατεία Κοτζιά ώστε να διαμαρτυρηθούν για την περικοπή της προσωπικής διαφοράς που σκοπεύει να εφαρμόσει η κυβέρνηση το 2019.


Μισή ώρα αργότερα είναι προγραμματισμένη στην οδό Χαλκοκονδύλη, όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, η προσυγκέντρωση των μελών της ομοσπονδίας, που αντιδρούν εντόνως στην πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ. Στις 12:30 θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_76.html

Για τις 10:30 είναι θα πραγματοποιηθεί και η συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΠΟΕΔΗΝ, έξω από τα γραφεία της 1ης ΥΠΕ στους Αμπελοκήπους. Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία διαμαρτύρονται για την υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση του ΕΣΥ, ζητώντας επίλυση οικονομικών και θεσμικών προβλημάτων.


οδηγοσ ταξι υπαλληλοσ η εργατησ

Οι ίδιοι εργαζόμενοι έχουν προγραμματίσει σήμερα στάση εργασίας από τις 10 μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι στην Αττική, και 24ωρη απεργία στα νοσοκομεία της υπόλοιπης χώρας.


οδηγοσ ταξι υπαλληλοσ η εργατησ

Στάση εργασίας θα κάνουν σήμερα και οι εργαζόμενοι των τρόλεϊ. Συγκεκριμένα η στάση εργασίας είναι προγραμματισμένη να γίνει από τις 12 έως τις 5 το απόγευμα. Αύριο, Πέμπτη θα υπάρξουν στάσεις εργασίας των εργαζομένων του ΟΣΕ.


σαντορινη δρομολογια πλοιων

καμπινα πρακτικερ
σαντορινη δρομολογια πλοιων

Σύμφωνα με το patrisnews.com ένα αυτοκίνητο που κινείτο επί της Ε. Ο. Πύργου-Πατρών με κατεύθυνση προς τον Πύργο, από άγνωστη αιτία εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να φύγει προς τα αριστερά.


Το αυτοκίνητο, στο οποίο μετέβαινε μια οικογένεια από την Κίνα με δύο ανήλικα παιδιά, προσέκρουσε σε μια κολόνα και στη συνέχεια κατέληξε στον παράδρομο πάνω στην γέφυρα του ποταμού Ιάρδανου.


Οι επιβαίνοντες διακομίσθηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο του Πύργου καθώς την γλίτωσαν με μικροτραύματα.


patris


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_136.html

patris 2


patris 3


patris 4


patris 5



σαντορινη δρομολογια πλοιων
βιλια live
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_20.html

επαγγελματικο μικροκυματων

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_22.html
νατασα θεοδωριδου υπ ευθύνη μου
επαγγελματικο μικροκυματων

Ενώπιον του Γιώργου Καμίνη, του Θανάση Θεοχαρόπουλου, βουλευτών, ηγετικών στελεχών κι εκατοντάδων στελεχών της Τ. Α., η κ. Γεννηματά πρότεινε διάλογο για ένα πιο δίκαιο και πιο αναλογικό εκλογικό σύστημα, ενώ διαφώνησε και με τη θέση της ΝΔ να παραμείνει το εκλογικό σύστημα για τις εκλογές στις Περιφέρειες και του δήμους ως έχει.


«Σήμερα η αυτοδιοίκηση δοκιμάζεται από την πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Αφαιρέθηκαν αρμοδιότητες που αφορούσαν την κοινωνική πολιτική, την πρόνοια, το περιβάλλον. Και αποδόθηκαν άλλες, χωρίς πόρους, μέσα και προσωπικό» ανέφερε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, ασκώντας δριμεία κριτική στη κυβέρνηση.


φροντιστηριο προωθηση ασπροπυργος

«Η κυβέρνηση λειτουργεί με την άκρως συντηρητική αντίληψη που θέλει την αυτοδιοίκηση, μακρύ χέρι του κεντρικού κράτους. Τώρα φέρνει μια νέα νομοθετική παρέμβαση. Με κύριο στόχο την αλλαγή του συστήματος εκλογής των Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβουλίων. Επιχειρούν να παίξουν παιχνίδια με τη διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών. Αισθάνονται την ήττα προ των πυλών» τόνισε και διαχώρισε τη θέση της από τη ΝΔ, λέγοντας ότι:



Δεν υπεραμυνόμαστε του σημερινού εκλογικού συστήματος, όπως κάνει η Δεξιά, η Νέα Δημοκρατία. Είμαστε έτοιμοι μάλιστα να συζητήσουμε προτάσεις για ένα πιο δίκαιο και πιο αναλογικό εκλογικό σύστημα. Όμως με ένα απαράβατο όρο: ότι θα εξασφαλιστεί παράλληλα με την μεγαλύτερη αναλογικότητα και η "κυβερνησιμότητα", η δυνατότητα άσκησης διοίκησης και λήψης αποφάσεων στις Περιφέρειες και στους δήμους.


επαγγελματικο μικροκυματων


Όπως υπογράμμισε η κ. Γεννηματά «δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται το εκλογικό σύστημα, ως μηχανισμός χειραγώγησης της λαϊκής βούλησης, ως όργανο μικροκομματικών συναλλαγών, ως μέσο άντλησης κομματικής πελατείας. Γιατί δεν είναι δυνατόν να δεχθούμε την παράλυση των ΟΤΑ με την αδυναμία λήψης αποφάσεων, με παζάρια και εκβιαστικές παρεμβάσεις. Αυτό θα λειτουργήσει σε βάρος των πολιτών, σε βάρος των αναγκαίων υποδομών, των κοινωνικών παρεμβάσεων, της συμβολής των θεσμών στην τοπική ανάπτυξη» επεσήμανε καλώντας την κυβέρνηση να μην προχωρήσει στην ψήφιση τέτοιων διατάξεων και να συζητήσει με τα πολιτικά κόμματα και τους αυτοδιοικητικούς φορείς, για ένα σταθερό, δημοκρατικό και δίκαιο εκλογικό σύστημα που θα αναβαθμίζει τους θεσμούς.


«Το ζητούμενο για μας δεν είναι να αρνηθούμε τα παιχνίδια για να κάνουμε τα δικά μας. Όπως θέλει η ΝΔ. Ο κ. Μητσοτάκης "δεσμεύεται" ότι αυτός ο νόμος θα καταργηθεί. Όχι όμως για να πάμε μπροστά, αλλά για να γυρίσουμε στο χθες. Δεν ξεχνάμε ότι η παράταξη της ΝΔ ιστορικά αντιτάχθηκε σε όλες τις μεγάλες αλλαγές στην αυτοδιοίκηση. Δεν έβαλε ούτε ένα λιθαράκι για την αναβάθμιση της. Αντίθετα τις πολέμησε λυσσαλέα. Και το χειρότερο χρησιμοποίησε και αυτή τους θεσμούς στον βωμό εξυπηρέτησης των κομματικών της επιλογών» τόνισε.


Η Φώφη Γεννηματά κατέστησε σαφές ότι «είμαστε απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Η στρατηγική μας στηρίζεται στον διακριτό και αυτόνομο λόγο και ρόλο. Η πολιτική μας αναδεικνύει τον πατριωτικό χαρακτήρα, το κοινωνικό πρόσωπο και το αναπτυξιακό σχέδιο του κινήματος μας. Διεκδικούμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πολιτικό σκηνικό, μέσα από την αύξηση της επιρροής μας και την ανατροπή των σημερινών πολιτικών συσχετισμών. Δεν κάνουμε εκπτώσεις σε αρχές και αξίες. Εμείς ενώνουμε, εκφράζουμε και πολλαπλασιάζουμε τις δυνάμεις του προοδευτικού χώρου».



https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_137.html

απεργια πρωτομαγια 2016

βιομηχανια επιπλων παπαθανασιου
απεργια πρωτομαγια 2016
απεργια πρωτομαγια 2016

Οι επισκέψεις αξιωματούχων των ΗΠΑ και της Γερμανίας στη χώρα μας αποτελούν, πλέον, ρουτίνα καθώς αναζητούν ασφαλές καταφύγιο για τα μαχητικά τους αεροπλάνα.


ο αγγελος κλιση

Έγκυρες πληροφορίες του CNN Greece, αναφέρουν πως αμερικανοί αξιωματούχοι, συνοδευόμενοι από τον πρέσβη Τζέφρι Πάιατ, επισκέφτηκαν το Πεντάγωνο και ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες μετεγκατάστασης των αμερικανικών μαχητικών από τη βάση του Ιντσιρλίκ της Τουρκίας, στη Λάρισα.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_59.html

Την ίδια ώρα και ο αρχηγός των γερμανικών ενόπλων δυνάμεων, Βόλκερ Βίκερ, συναντιόταν με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ευ. Αποστολάκη, με το ίδιο αίτημα: την μετεγκατάσταση των γερμανικών μαχητικών στη Λάρισα! Να σημειωθεί ότι ήδη τα γερμανικά μαχητικά έχουν μεταφερθεί στην Ιορδανία με τον Γερμανό ΥΠΕΞ κ. Γκάμπριελ να δηλώνει ότι η γερμανική απόφαση οφείλεται σε "λόγους εσωτερικής πολιτικής"...


Παράλληλα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η κυβέρνηση "πολιορκείται" από τους αμερικανούς προκειμένου να συμφωνήσει να παραχωρήσει για πέντε χρόνια τη βάση της Σούδας. Για την ώρα, πάντως, το Μαξίμου συζητά μόνο για ένα χρόνο.


Ο ρόλος Κυπριακού και πΓΔΜ


Η κυβέρνηση βρίσκεται σε διπλή πρέσα για να βρεθεί λύση σε Κυπριακό και Σκοπιανό καθώς στόχος των αμερικανών είναι η άμεση ένταξη της γείτονας στο ΝΑΤΟ υπό τον κίνδυνο να ενταχθεί στη σφαίρα επιρροής της Μόσχας!



https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_98.html

300 προσλήψεις στην ευδαπ από ασεπ

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_5.html
ο αη βασιλης ποτε ερχεται
300 προσλήψεις στην ευδαπ από ασεπ

Η ΔΕΗ τονίζει μεταξύ άλλων ότι «Κάθε έλεγχος ή κριτική, ακόμη και οι από καθέδρας υποδείξεις, είναι καλοδεχούμενος. Δημόσιες ωστόσο τοποθετήσεις που ενώ ουδόλως συμβάλλουν στη λύση του προβλήματος, δυσφημίζουν την επιχείρηση δεν είναι ούτε επιτρεπτές, ούτε ανεκτές».


Επί της ουσίας, για το θέμα των λογαριασμών σημειώνονται τα εξής:


300 προσλήψεις στην ευδαπ από ασεπ

«1. Η ΔΕΗ αμέσως μόλις παραλαμβάνει από το σύστημα ΔΙΑΣ τα αρχεία πληρωμών των πελατών της μέσω ΕΛΤΑ, τα καταχωρίζει στο δικό της μηχανογραφικό σύστημα θεωρώντας ότι έχουν εξοφλήσει το λογαριασμό τους. Έτσι οι πελάτες αυτοί δεν έχουν καμία επίπτωση και δεν υφίστανται καμία ταλαιπωρία. Μάλιστα εφόσον φαίνονται ότι πλήρωσαν εμπρόθεσμα απολαμβάνουν κανονικότατα και την έκπτωση του 15%.


  • Ανάγκη προσέλευσης στα καταστήματα υφίσταται μόνο για εκείνους τους πελάτες για τους οποίους το σύστημα ΔΙΑΣ καθυστερεί να παραδώσει τα αρχεία στη ΔΕΗ, προφανώς λόγω καθυστέρησης πληρωμής από τα ΕΛΤΑ και εν τω μεταξύ έχει εκδοθεί ο νέος λογαριασμός. Αυτό μπορεί, τουλάχιστον προς το παρόν, να αντιμετωπιστεί μόνο επί τόπου, πράγμα που γίνεται χωρίς άλλη επίπτωση σε βάρος τους.

  • Τέλος, η ΔΕΗ επαναλαμβάνει τη σύσταση προς τους πελάτες της να κάνουν χρήση της δυνατότητας ηλεκτρονικής πληρωμής επισημαίνοντας ότι είναι ένα εργαλείο που βελτιώνει ουσιαστικά την καθημερινότητα των συμπολιτών μας».



    ξενοδοχεια αγιος νικολαος
    https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_61.html

    πραπα μαρια

    Τα συγκεκριμένα διαμερίσματα αποτελούσαν την κρυψώνα για τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που είχαν συλληφθεί τον Δεκέμβριο του 2016, που έκανε εκατοντάδες κλοπές και ληστείες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.


    μύγα τσε τσε βικιπαιδεια

    πραπα μαρια

    Οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου βρήκαν επίσης πάνω από 100.000 ευρώ σε μετρητά, ενώ όπως φαίνεται, τα διαμερίσματα είχε νοικιάσει ένας 43χρονος, ο οποίος συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα ως μέλος του κυκλώματος.


    πραπα μαρια

    Οι αστυνομικοί του τμήματος Αμαρουσίου εντόπισαν κρυμμένα μέσα στα δύο διαμερίσματα ρολόγια, δαχτυλίδια, σταυρούς, αντικείμενα που εκτιμούν ότι προέρχονται από κλοπές σε σπίτια ανυποψίαστων πολιτών, όχι μόνο στην Αττική, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα.


    https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_144.html

    https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_143.html

    ταρταρ τονου με μπαχαρικα

    Wednesday, February 27, 2019

    κουνουπιερα ταξιδιου

    https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_26.html
    διοραμα μοντελισμος
    ναυπηγοι πατρα

    Το Παρίσι προειδοποίησε ότι θα επιδιώξει να επιβληθούν κυρώσεις στη χώρα αν οι λιβυκές Αρχές δεν αναλάβουν δράση για να σταματήσει η κακομεταχείριση χιλιάδων ανθρώπων.


    Ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν είπε ότι θέλει από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες να δώσουν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες σχετικά με το δουλεμπόριο μεταναστών στη Λιβύη. «Ως μόνιμο μέλος του ΣΑ του ΟΗΕ έχουμε τη δυνατότητα να συγκαλέσουμε έκτακτη σύσκεψη και το κάνουμε».


    κουνουπιερα ταξιδιου

    «Οι λιβυκές Αρχές, που ενημερώθηκαν πολλές φορές, ακόμη και από εμένα επειδή βρέθηκα εκεί τον Σεπτέμβριο, αποφάσισαν να ξεκινήσουν έρευνα για τα γεγονότα», είπε ο Γάλλος υπουργός. «Θέλουμε να προχωρήσει γρήγορα (η έρευνα) και αν το δικαστικό σύστημα της Λιβύης δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στη διαδικασία αυτή, τότε να επιβάλουμε διεθνείς κυρώσεις», πρόσθεσε, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση στο γαλλικό κοινοβούλιο.


    libya


    REUTERS/ AHMED JADALLAH


    Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν χαρακτήρισε «έγκλημα κατά την ανθρωπότητας» το δουλεμπόριο των μεταναστών στη Λιβύη.


    «Πρέπει να μπορέσουμε να πάμε πολύ πιο μακριά για να εξαρθρώσουμε τα δίκτυα» των διακινητών, είπε ο Γάλλος πρόεδρος στη συνάντηση που είχε στο Παρίσι με τον πρόεδρο της Γουινέας Άλφα Κοντέ, ο οποίος ασκεί και την προεδρία της Αφρικανικής Ένωσης αυτήν την περίοδο.


    «Αυτό που συνέβη (στη Λιβύη) είναι σκανδαλώδες (...) είναι απαράδεκτο», είπε από την πλευρά του ο Κοντέ.


    GettyImages 642897370


    Getty Images/ideal image/David Ramos /Staff/Φωτογραφία Αρχείου



    κουνουπιερα ταξιδιου
    https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_66.html

    νεότερος συνωνυμα

    αντωνης σνακ μπαρ δραμα τηλ
    νεότερος συνωνυμα

    Σε επίσημη δήλωσή του, ο Σαούντ Αλ Μότζεμπ διευκρίνισε επίσης ότι η συνολική αξία των εξωδικαστικών διακανονισμών που συνάφθηκαν με ορισμένους υπόπτους ξεπερνάει τα 400 δισεκατομμύρια ριάλ (περίπου 107 δισεκατομμύρια δολάρια) και αφορά διαφόρων ειδών περιουσιακά στοιχεία, μεταξύ των οποίων ακίνητα, εμπορικές οντότητες, χρεόγραφα, μετρητά και άλλα.


    νεότερος συνωνυμα

    Νωρίτερα σήμερα ένας Σαουδάραβας αξιωματούχος είχε δηλώσει ότι όλοι οι κρατούμενοι έχουν απελευθερωθεί από το πολυτελές ξενοδοχείο Ritz-Carlton στο Ριάντ, όπου κρατούνταν στο πλαίσιο της εκστρατείας καταπολέμησης της διαφθοράς.


    Μεταξύ αυτών που κρατούνταν στο Ritz-Carlton και ανακρίθηκαν βρίσκονται δεκάδες πρίγκιπες, υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι και κορυφαίοι επιχειρηματίες, ενώ το πολυτελές ξενοδοχείο έχει κλείσει για τους πελάτες του.


    παραγωγη επιθετων απο ουσιαστικα

    Ο πρίγκιπας Αλουαλίντ Μπιν Ταλάλ, ένας από τους κορυφαίους διεθνείς επιχειρηματίες του βασιλείου, αφέθηκε ελεύθερος και εγκατέλειψε το Ritz το Σάββατο.



    https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_64.html
    https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_122.html

    υγιεινα επιδορπια για παιδια

    https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_50.html
    υγιεινα επιδορπια για παιδια
    υγιεινα επιδορπια για παιδια

    Αναμένεται το διάγγελμα Ραχόι ο οποίος θα αποσαφηνίσει τα άμεσα μέτρα που θα λάβει. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο, οι ανώτατοι εισαγγελείς της Ισπανίας ενδεχομένως να απαγγείλουν κατηγορίες στον Πουτζδεμόν για ανταρσία οι οποίες επιφέρουν μέχρι και 30 χρόνια φυλάκιση.


    Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Ισπανίας κατά της κήρυξης της ανεξαρτησίας της Καταλονίας,



    κεκ εξελιξεις καρδιτσα


    Publicado BOE (extraordinario) num. 260, 27/10/2017.
    Sumario: https://t.co/zWzkw1iiZ3 #BOE


    καταλαθος σιγμα επεισοδια
    — BOE (@boegob) October 27, 2017


    https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_57.html

    επιλογος πισσα και πουπουλα στιχοι

    σακακι ασπρο γυναικειο
    επιλογος πισσα και πουπουλα στιχοι
    Θεσσαλονίκη: Ξανά στο νοσοκομείο το «Λίπος» - Δεν εμφανίστηκε στη δίκη

    Διεκόπη εκ νέου η δευτεροβάθμια δίκη του 57χρονου φερόμενου ως αρχηγού της ρωσόφωνης μαφίας στην Ευρώπη, ο οποίος συνελήφθη πριν από δύο εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια παράλληλης αστυνομικής επιχείρησης σε Ελλάδα και Γαλλία και σε εκτέλεση διεθνούς εντάλματος των γαλλικών διωκτικών αρχών.


    https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_128.html

    Ο γεωργιανής καταγωγής κρατούμενος, γνωστός και ως «Λίπος» επρόκειτο να δικαστεί σήμερα (02/05) από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για παλιότερη υπόθεση οργανωμένου εγκλήματος, για την οποία είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως, το 2013, σε κάθειρξη 14 ετών.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Ο ίδιος όμως δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, καθώς σύμφωνα με τους συνηγόρους του, μεταφέρθηκε το από τις φυλακές Διαβατών όπου κρατείται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» λόγω προβλήματος υγείας.


    επιλογος πισσα και πουπουλα στιχοι

    Κατόπιν τούτου, οι δικαστές αποφάσισαν να διακόψουν τη δίκη για τις 14 Μαΐου, ενώ ζήτησαν από το παραπάνω νοσηλευτικό ίδρυμα να τους διαβιβάσει έγγραφα αναφορικά με την ασθένειά του και το χρόνο νοσηλείας.

    Όπως ανέφεραν οι δικηγόροι του, τα προβλήματα υγείας συνδέονται με την ήδη αναγνωρισθείσα αναπηρία, στην οποία ο 57χρονος έκανε επίκληση προ τριετίας, όταν έγινε δεκτό το αίτημά του να αποφυλακιστεί με όρους, εκμεταλλευόμενος τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου για την αποσυμφόρηση των φυλακών.

    Υπενθυμίζεται ότι αυτή είναι η δεύτερη διακοπή που αποφάσισε το συγκεκριμένο δικαστήριο, ύστερα από εκείνη την περασμένη εβδομάδα.

    Στην προηγούμενη ο κατηγορούμενος αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και οδηγήθηκε από τη δικαστική αίθουσα στο νοσοκομείο - επρόκειτο πάλι για το «Παπαγεωργίου» - για να επιστρέψει λίγες ώρες αργότερα στα Διαβατά.

    Να σημειωθεί, ότι σε συνέχεια του διεθνούς εντάλματος (βάσει του οποίου συνελήφθη), οι Γάλλοι ζητούν την έκδοσή του ώστε να τον δικάσουν για εγκληματική οργάνωση την οποία κατηγορείται ότι διηύθυνε από την Ελλάδα και η οποία διέπραττε κλοπές σε περιοχές της Βρετάνης και της Νορμανδίας. Σύμφωνα με τα διωκτικά έγγραφα, κατηγορείται, επιπλέον, για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, ενώ οι πράξεις που του καταλογίζονται φαίνεται ότι τελέστηκαν μετά την αποφυλάκισή του και συγκεκριμένα μετά το 2016. Για την έκδοσή του ή μη θα αποφανθεί το προσεχές διάστημα το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης.



    συνθετες λεξεις με τη λεξη φερω
    https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_100.html

    το ωραιοτερο αρωμα

    https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_150.html
    καταστατικο οε φαρμακειο

    Μετά από έναν «μαραθώνιο» 30 αγωνιστικών, οι 16 ομάδες της Euroleague ολοκλήρωσαν πριν από μερικές εβδομάδες τους αγώνες της κανονικής περιόδου. Ο Παναθηναϊκός Superfoods κατάφερε τελικά να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα της έδρας, έχοντας απολογισμό 19 νίκες και 11 ήττες. Ακριβώς την ίδια συγκομιδή με την αντίπαλό του στα προημιτελικά, Ρεάλ Μαδρίτης. Στην τριπλή ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό, όμως, οι «πράσινοι» υπερίσχυσαν των Μαδριλένων κι έτσι έχουν το πλεονέκτημα της έδρας στα play offs που θα κρίνουν το ποια ομάδα θα βρεθεί στο Final-4 του Βελιγραδίου.


    Η σειρά των play offs για Παναθηναϊκό Superfoods και Ρεάλ Μαδρίτης, λοιπόν, ξεκινά από την Αθήνα και από το… καυτό ΟΑΚΑ. Ο κόσμος του «τριφυλλιού» έχει εξαντλήσει εδώ και πολλές ημέρες τα εισιτήρια και για τα δυο πρώτα ματς της σειράς, το sold out έχει ανακοινωθεί κι επίσημα και περισσότεροι από 18.000 φίλαθλοι θα δημιουργήσουν μοναδική ατμόσφαιρα για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ. Στόχος, φυσικά, για τον Παναθηναϊκό είναι να κάνει το 1-0 στη σειρά και να αποκτήσει προβάδισμα τόσο ουσιαστικό όσο και ψυχολογικό έναντι της Ρεάλ Μαδρίτης που μόνο ως… εύκολο «θύμα» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.


    τοπωνυμια σλαβικης προελευσης

    Η παρουσίαση του Παναθηναϊκού πριν τα play off




    το ωραιοτερο αρωμα
    το ωραιοτερο αρωμα
    https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_55.html

    φαρετρα εφημεριδα

    https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_31.html
    συνεπειεσ πολεμου εκθεση
    μητσος γρισπος
    φαρετρα εφημεριδα

    Η αναφορά αυτή εμπεριέχεται στην ετήσια έκθεση της κεντρικής τράπεζας για την οικονομία της ζώνης του ευρώ, τη νομισματική πολιτική της ΕΚΤ και τον ευρωπαϊκό χρηματοπιστωτικό τομέα το 2016 που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και στην οποία τονίζεται πως Ελλάδα, Ουγγαρία και Ιταλία, είναι τα «μαύρα πρόβατα» στον τομέα αυτό.


    Συνολικά το 2016 καταγράφηκαν οκτώ περιπτώσεις μη συμμόρφωσης προς την υποχρέωση να ζητείται η γνώμη της ΕΚΤ επί σχεδίων εθνικών νομοθετικών ρυθμίσεων, από τις κάποιες κρίθηκαν σαφείς και σημαντικές. Οι περιπτώσεις στις οποίες δεν ζητήθηκε η γνώμη της ΕΚΤ από την Ελλάδα, την Ουγγαρία και την Ιταλία κρίθηκαν σαφείς και σημαντικές καθώς και επανειλημμένες.


    Ενδεικτικά, δεν ζητήθηκε η γνώμη της ΕΚΤ από το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών επί του νόμου για τις ηλεκτρονικές πληρωμές.


    Η γνώμη της ΕΚΤ δεν ζητήθηκε από το υπουργείο Οικονομικών της Ιταλίας επί νομοθετικού διατάγματος σχετικά με επείγοντα μέτρα για την προστασία των αποταμιεύσεων στον τραπεζικό τομέα, με στόχο τη θέσπιση νομικού πλαισίου για την παροχή έκτακτης δημόσιας οικονομικής ενίσχυσης προς τις ιταλικές τράπεζες.


    Ακόμη, η γνώμη της ΕΚΤ δεν ζητήθηκε από το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας της Ουγγαρίας επί του νόμου για τους Εθνικούς Οικοδομικούς Συνεταιρισμούς, εγείροντας ανησυχίες για πιθανή παράβαση της αρχής της ανεξαρτησίας της κεντρικής τράπεζας.



    φαρετρα εφημεριδα
    https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_82.html

    δες τα ενσημα μου

    πως μετραμε τη διασταση του αυγου

    «Η έξοδος της Ελλάδας από το τρίτο πρόγραμμα χρηματοδοτικής συνδρομής αποτελεί μεγάλη επιτυχία», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Για την Ελλάδα, που σεβάστηκε τις δεσμεύσεις που ανέλαβε το καλοκαίρι του 2015 και είχε το θάρρος, υπό την εποπτεία του Αλέξη Τσίπρα, να μεταρρυθμιστεί σε βάθος. Για τους Έλληνες, που δέχθηκαν να κάνουν θυσίες, τις οποίες γνωρίζω πολύ καλά και οι οποίοι θα μπορέσουν να δρέψουν τους καρπούς των κόπων τους στο άμεσο μέλλον. Αλλά επίσης για την Ευρώπη και την ευρωζώνη. Έχει αποδειχθεί ότι η αλληλεγγύη δεν είναι μόνο μία ουσιαστική αξία της Ευρώπης, αλλά και ότι είναι κάτι που λειτουργεί, που είναι αποτελεσματικό».


    Στη συνέχεια, ο κ. Λεμέρ συμπλήρωσε: «Οι δεσμεύσεις που ανέλαβε η Ελλάδα για το μέλλον είναι σαφείς, ιδίως στο θέμα των πρωτογενών πλεονασμάτων και της διατήρησης της δυναμικής των μεταρρυθμίσεων. Δεν αμφιβάλλω ότι θα γίνουν σεβαστές και ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει στην οδό της ανάπτυξης και της απασχόλησης. Αυτό ήταν το μήνυμα εμπιστοσύνης που εξέπεμψε η επίσκεψη του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας τον περασμένο Σεπτέμβριο. Στο εξής βρισκόμαστε σε αυτό τον δρόμο».


    δες τα ενσημα μου

    Μάλιστα, ο Γάλλος υπουργός επεσήμανε ότι το ελληνικό χρέος είναι «βιώσιμο», μετά τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί και ότι σημασία τώρα έχει η οικονομική ανάπτυξη. «Γι' αυτό, πρέπει η Ελλάδα να συνεχίσει να δημιουργεί ένα κλίμα ευνοϊκό για την ανάπτυξη της οικονομίας της, όπως δεσμεύτηκε ο φίλος μου, Ευκλείδης Τσακαλώτος», είπε χαρακτηριστικά.


    Σε αυτό, σύμφωνα με τον κ. Λεμέρ, μπορεί να βοηθήσει και η νέα γενιά.


    «Γνωρίζω ότι η Ελλάδα διαθέτει καλά εκπαιδευμένη νεολαία, που επιχειρεί και αγωνίζεται: εδώ βρίσκεται το μέλλον», ανέφερε.


    Ερωτηθείς για το εάν τάσσεται υπέρ της επανεξέτασης των περικοπών στις συντάξεις, απάντησε: «Ας περιοριστούμε στα συμπεράσματα του Eurogroup του περασμένου Ιουνίου. [...] Εκείνο που μετράει τελικά είναι ότι πρέπει να διατηρηθεί η συνολική ισορροπία των μεταρρυθμίσεων».


    Τέλος, αναφερόμενος στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή και την αποδοχή των λαϊκιστικών κομμάτων από τους ευρωπαίους πολίτες, σχολίασε: «Αν τα λαϊκιστικά κόμματα προοδεύουν στην Ευρώπη, αυτό συμβαίνει επειδή δεν καταφέραμε να απαντήσουμε στις προσδοκίες των πολιτών».




    δες τα ενσημα μου
    εκοψαν τα φρενα σε παρουσιαστρια
    https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_127.html
    https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_34.html

    σαλάμ αλέκουμ τι σημαινει

    οτε ροδου τηλεφωνα
    σαλάμ αλέκουμ τι σημαινει

    «Η κυβέρνηση θα αποφασίσει πότε θα πάει σε εκλογές, εφόσον έχει μία σταθερή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, θεωρώ, όμως, ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να πάμε σε εκλογές το φθινόπωρο του 2018, γιατί θα μπορεί να λέει η κυβέρνηση ότι τέλειωσε το μνημόνιο, προτού, όμως, αρχίσει να εφαρμόζει τα πρόσθετα μνημονιακά μέτρα και κυρίως την από 1ης Ιανουαρίου του 2019 μείωση των παλαιών κύριων συντάξεων».


    https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_141.html


    «Αν δούμε πώς διαμορφώθηκε το εκλογικό αποτέλεσμα το 2015, τη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν οι συνταξιούχοι, όπου το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στους συνταξιούχους έγινε συγκρίσιμο με εκείνο της ΝΔ, ενώ τα προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ χαμηλότερο. Πολύ δύσκολα μπορεί να αντέξει η κυβέρνηση Τσίπρα το σοκ της μείωσης των παλαιών κύριων συντάξεων, είναι κάτι που θα πληρώσει πολιτικά, άρα θεωρώ ότι με αυτήν τη λογική θα σπεύσει να προλάβει την εφαρμογή των μέτρων που έχει υπογράψει», εκτίμησε ο ευρωβουλευτής.


    Σε ό, τι αφορά το αίτημα της ΝΔ για εκλογές, ανέφερε: «Εμείς θεωρούμε ότι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά». Παρατήρησε, δε, πως «παλιά ήμασταν υποχρεωμένοι να αγωνιζόμαστε κατά του μύθου του ΣΥΡΙΖΑ», δηλαδή «τέλος η λιτότητα, τέλος τα μνημόνια, πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, παράλληλο πρόγραμμα, όλα αυτά κέντριζαν το ενδιαφέρον του κόσμου, ο οποίος είχε δεχθεί μεγάλη οικονομική και κοινωνική πίεση», ενώ «από εδώ και πέρα συγκρινόμαστε με βάση το αποτέλεσμα».


    Ερωτηθείς σχετικά με την προοπτική ολοκλήρωσης της τρίτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος ο κ. Κύρτσος απάντησε: «Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κανένα φοβερό πρόβλημα στην επόμενη αξιολόγηση, απλώς η κυβέρνηση, επειδή υπάρχουν ζητήματα αξιολόγησης της δημόσιας διοίκησης, αλλαγής των κανόνων για τον συνδικαλισμό κ. λπ., θα προσπαθήσει να υποχωρήσει - όπως πάντα υποχωρεί στα ζητήματα αυτά γιατί είναι υποχρεωμένη - προσφέροντας κάποια επικοινωνιακά ή πολιτικά αντισταθμίσματα [...] Αλλά δεν προβλέπω κανένα δράμα, άλλωστε οι ανάγκες χρηματοδότησης του ελληνικού Δημοσίου είναι μικρές, επομένως συνήθως τα μεγάλα δράματα παίζονται γύρω από τις ημερομηνίες που πρέπει να πληρωθεί μία δόση, όπου πρέπει να πάρουμε τα λεφτά για να τα δώσουμε».


    η λυσις αρχαια

    σαλάμ αλέκουμ τι σημαινει

    Αναφερόμενος στην πρόσφατη έκδοση του πενταετούς ομολόγου, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ σημείωσε πως «η έξοδος στις αγορές είναι το ξεκίνημα ενός μαραθώνιου και προφανώς είναι καλό ότι βγήκαμε στις αγορές μετά από τρία χρόνια, αλλά αυτά που έρχονται είναι αρκετά δύσκολα, με την έννοια ότι θα πρέπει να βγαίνουμε πια στο μέλλον για μεγάλα ποσά και θα πρέπει φυσικά το επιτόκιο να γίνει ανταγωνιστικό».



    https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_118.html

    bitcoin paypal transfer

    https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_73.html
    https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_95.html

    Συγκεκριμένα ισχύει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της λεωφόρου Ποσειδώνος, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Κανάρη έως τη συμβολή της με τη λεωφόρο Καλαμακίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, στον Άλιμο.


    Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των ανωτέρω εργασιών, θα ισχύουν ταυτόχρονα οι κάτωθι ρυθμίσεις:


    λενια κοροβεση facebook


    • Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας σε 50 χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα της 200 μ. πριν τη συμβολή με την οδό Κανάρη έως 100 μ. πριν τη συμβολή με την οδό Κανάρη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά,

    • Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας σε 30 χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα της 100μ. πριν τη συμβολή με την οδό Κανάρη έως τη συμβολή με τη Λ. Καλαμακίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά,

    • Απαγόρευση προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα της 200 μ. πριν τη συμβολή με την οδό Κανάρη έως τη συμβολή με τη Λ. Καλαμακίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.



    bitcoin paypal transfer
    bitcoin paypal transfer
    νικολαοσ ραμμοσ αιρετοσ

    ανενεργος αγγλικα

    https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_68.html
    πυρινος λαβυρινθος
    ανενεργος αγγλικα

    Μετά τις αλλεπάλληλες συσκέψεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την ηγεσία της Ευρώπης και παρά την αρχική αισιοδοξία του ότι η συμφωνία είναι κοντά, σημειώνεται στροφή 360 μοιρών στη στάση του έλληνα πρωθυπουργού.


    Η 26η Ιουνίου 2015


    Καθώς όλες οι συζητήσεις του κ. Τσίπρα και της ελληνικής αποστολής έχουν καταλήξει σε αδιέξοδο, το πρωί της 26ης Ιουνίου του 2015 ο πρωθυπουργός συγκαλεί σύσκεψη της τελευταίας στιγμής της ελληνικής αποστολής στις Βρυξέλλες, όπου τους ανακοινώνει της πρόθεσή του να εισηγηθεί δημοψήφισμα, αιφνιδιάζοντάς τους όλους πλην του Νίκου Παππά, αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας.


    ανενεργος αγγλικα

    Όπως τους λέει, φανερά καταβεβλημένος, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και θα πρέπει να γίνει κάτι που θα ταρακουνήσει τη διεθνή κοινότητα, προειδοποιώντας τους παράλληλα κατά οποιαδήποτε διαρροής. Κανείς δεν τοποθετείται αρνητικά, ενώ αρχίζουν να του κάνουν διευκρινιστικές ερωτήσεις.


    https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_111.html

    Παρότι ο πρωθυπουργός μοιάζει αποφασισμένος, ο Γιώργος Χουλιαράκης, κάνει την ύστατη προσπάθεια εκείνη την ημέρα για την εξεύρεση λύσης προτού ο πρωθυπουργός ανακοινώσει το δημοψήφισμα. Επικοινωνεί με τον γάλλο αξιωματούχο Μπρούνο Μπεζάρ, ο οποίος δέχεται να αναλάβει ρόλο διαμεσολαβητή τη τελευταίας στιγμής. Παρά τις συναντήσεις, όμως που ακολουθούν με στελέχη της ομάδας διαπραγμάτευσης και των επικεφαλής των θεσμών, δεν υπάρχουν χειροπιαστά αποτελέσματα.


    χρωματολογιο τοιχων 2018

    νυφικο σετ κρεβατιου σκρουτζ

    https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_149.html
    https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_80.html
    γενικο λυκειο τσαγκαραδασ
    ποτε βγαζουν ολα τα δοντια τα μωρα
    νυφικο σετ κρεβατιου σκρουτζ

    Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Alpha» και απαντώντας σε ερώτημα αν η χθεσινή συμμετοχή του Σπύρου Δανέλλη σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει και συνεργασία του με την κυβέρνηση, ο κ. Τζανακόπουλος απάντησε: «Η κυβέρνηση είναι απολύτως συμπαγής και θα εξαντλήσει την τετραετία».


    Ο κ. Τζανακόπουλος, με αφορμή τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης περί συναλλαγής, εξέφρασε την αντίθεσή του προς τον τρόπο διεξαγωγής του δημοσίου διαλόγου στη χώρα, χαρακτηρίζοντάς τον «ιλαροτραγικό».


    «Ακούγονται ακατανόητες κατηγορίες από την πλευρά της αντιπολίτευσης, δεν υπάρχει καμία συναλλαγή κάτω από το τραπέζι», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφορικά με τις τοποθετήσεις ότι η κυβέρνηση υποχωρεί στο προσφυγικό για το χρέος, σημειώνοντας δηκτικά: «Κατ' αρχάς, αναγνωρίζουν ότι έχουμε μια καλή συμφωνία για το χρέος [...] Πλέον και οι πιο σφοδροί αντίπαλοι της κυβέρνησης αναγνωρίζουν τις επιτυχίες στην οικονομία».

    Ερωτηθείς για τη συμφωνία στην οποία κατέληξαν τα ξημερώματα οι Ευρωπαίοι ηγέτες, στο πλαίσιο της συνόδου κορυφής για το προσφυγικό, ο κ. Τζανακόπουλος επανέλαβε πως «η Ελλάδα υποστήριξε σταθερά τη θέση που έχει υιοθετήσει από το 2015, όταν προέκυψε η προσφυγική κρίση».


    Όπως είπε, το κύριο μέρος της συνόδου είναι η σφοδρή αντιπαράθεση δύο διαφορετικών αντιλήψεων: από τη μια, η θέση που εκφράστηκε από την Αυστρία και τις χώρες του Βίζεγκραντ, που θα οδηγούσε σε μια Ευρώπη φρούριο, με νέους συνοριακούς ελέγχους, οι οποίοι με τη σειρά τους θα οδηγούσαν στη δημιουργία ρωγμών, αλλά και αναστολής της Συνθήκης Σένγκεν, μια αυταρχική πολιτική που εν τελεί δεν σέβεται δημοκρατικές διαδικασίες και τους ίδιους τους πρόσφυγες.


    νυφικο σετ κρεβατιου σκρουτζ

    Από την άλλη πλευρά, ήταν οι χώρες, όπως η Ελλάδα, η Ισπανία και η Πορτογαλία, που υπερασπίζονται την αλληλεγγύη» είπε, προσθέτοντας, πάντως, πως αν γίνει αποδεκτό το αίτημα της Ελλάδας για την επανένωση των οικογένειων, θα υπάρξει αποσυμφόρηση στην Ελλάδα».

    Σε ερώτηση αν η συνέντευξη του πρωθυπουργού στους «Financial Times» άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο για διμερείς συμφωνίες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε σαφές πως δεν υπάρχει καμία σχέση με διμερείς συμφωνίες, αλλά με το γεγονός ότι «η Ελλάδα είναι έτοιμη να συζητήσει μέτρα και αντίμετρα για να περιοριστούν οι δευτερογενείς εισροές στη Γερμανία». Εξήγησε: «Αν κάποιος πρόσφυγας βρεθεί παράνομα στη Γερμανία, τότε θα μπορεί να τον επιστρέψει στη χώρα όπου έχει καταγραφεί».


    Ο υπουργός χαρακτήρισε «θετική» την κοινή δήλωση ΕΕ-Τουρκίας, η οποία βρίσκεται σε ισχύ, σημειώνοντας πως «η Τουρκία έχει στο έδαφος της 3,5 εκατομμύρια πρόσφυγες και χρειάζεται στήριξη από την Ευρώπη».

    Τέλος, ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις σχετικά με το προβάδισμα της ΝΔ, αλλά και τη διαφωνία μεγάλου μέρους των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ με τη συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Τζανακόπουλος απάντησε:



    Δεν μπορώ να σχολιάζω τις δημοσκοπήσεις, καθώς κινούνται σε ένα αρρύθμιστο πλαίσιο. Εκτιμώ πως η συμφωνία των Πρεσπών θα λειτουργήσει πολιτικά προς όφελος της κυβέρνησης και πως θα δώσει αξιοπιστία και ισχύ στη χώρα μας.



    γεννησεις ελλαδα 2011

    https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_137.html
    Εικόνες σοκ στην Κρυοπηγή Πρέβεζα: Η γη «κόβεται» και μετακινείται! (pics)

    Εικόνες που προκαλούν σοκ στην Κρυοπηγή Πρέβεζας. Η γη κόβεται κομμάτια και η κατολίσθηση που ξεκίνησε πριν μερικές ημέρες βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.


    Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, μέχρι τώρα από την πλαγιά έχουν μετακινηθεί πάνω από 200 στρέμματα με ελαιόδεντρα και έφτασαν προς τον δρόμο που ενώνει την τοπική κοινότητα με τον επαρχιακό δρόμο Αρχαγγέλου - Καναλακίου. Εκεί που μέχρι πρότινος υπήρχε δρόμος σήμερα καλύπτεται από χώματα και δέντρα…


    https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_19.html



    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Το έδαφος δε, έχει «κοπεί» και σε άλλα σημεία ενώ τα νερά, τα οποία φαίνεται να προκάλεσαν και την διάβρωση, ρέουν πλέον σε πολλά σημεία και παρασύρουν ό, τι έχει απομείνει επιδεινώνοντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

    Οπως τονίζει ο αντιδήμαρχος Δ. Ε Ζαλόγγου Κώστας Ματέρης η εικόνα αλλάζει προς το χειρότερο μέρα με την ημέρα ενώ όπως ανέφερε και ο προιστάμενος του ΙΓΜΕ Ευάγγελος Νικολάου-ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία μαζί με άλλους επιστήμονες στην περιοχή - η κατολίσθηση είναι από τις μεγαλύτερες που έχουν καταγραφεί στην Ήπειρο.

    Για πολύ μεγάλη καταστροφή κάνει λόγο και ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης ο οποίος υπογραμμίζει ότι οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

    Βασικό μέλημα του Δήμου να μπορέσουν οι κάτοικοι να φτάσουν στα χωράφια και τις καλλιέργειές τους και αυτό που θα επιδιωχθεί τις επόμενες μέρες είναι να βελτιωθούν κάποιοι αγροτικοί δρόμοι αφού η διάνοιξη του κεντρικού δρόμου από τον χωμάτινο όγκο που καθημερινά μεγαλώνει , αυτή τουλάχιστον την στιγμή , κάθε άλλο παρά εφικτή φαντάζει.

    Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery του άρθρου.



    γεννησεις ελλαδα 2011
    γεννησεις ελλαδα 2011
    linux mint 17 on cd
    ελλαδα ρωσια μπασκετ φιλικο live streaming

    λαδια για τρακτερ john deere

    λαδια για τρακτερ john deere
    λαδια για τρακτερ john deere

    Αναφορικά με τις χρηματοδοτήσεις της Ένωσης στην Τουρκία, ο Επίτροπος ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για χρήματα τα οποία δεν εκταμιεύονται προκειμένου να προστεθούν στον τουρκικό προϋπολογισμό, αλλά συνεισφέρουν απευθείας στη στήριξη των αναγκών των Σύρων προσφύγων. Η πρόκληση που πλέον καλείται να αντιμετωπίσει η Ευρώπη, είναι η ενσωμάτωση των προσφύγων και των μεταναστών και η αντιμετώπιση της περιθωριοποίησης και της ριζοσπαστικοποίησης. «Η ενσωμάτωση δεν είναι τσιρότο σε πληγή. Είναι κοινωνική αναγκαιότητα, όχι απλώς επείγουσα προτεραιότητα», πρόσθεσε.


    Στον τομέα της εργασίας όμως, οι μετανάστες δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως μια φθηνή λύση από τους εργοδότες. «Δεν θέλουμε φτηνό εργατικό δυναμικό. Στην πράξη οι μεν φοβούνται ακόμη τους δε και ειδικά οι γυναίκες έχουν μείνει πίσω», σημείωσε η Anila Noor, εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Συμβουλευτικής Επιτροπής για τη μετανάστευση.


    ονοματα συνθετων κλασσικης μουσικης

    «Πρέπει να περάσουμε από τη φάση της κρίσης και της απάντησης στα προβλήματα, στην αφομοίωση» πρόσθεσε η Laura Thompson, αναπληρώτρια γενική διευθύντρια του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.


    Αναφορικά με τη μελλοντική στρατηγική της Επιτροπής για τη μετανάστευση, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Αγοραστός υπογράμμισε ότι το άσυλο θα πρέπει να χορηγείται σε ατομικό επίπεδο και να γίνεται διάκριση μεταξύ προσφύγων και μεταναστών, ενώ ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας ανέφερε ότι η διαχείριση του μεταναστευτικού στην Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο του πολιτικού γίγνεσθαι, ωστόσο «όσοι ενεργούν με υπευθυνότητα και με γνώμονα την αλληλεγγύη έχουν συχνά τιμωρηθεί, και αυτό το βλέπουμε σε κάθε γωνιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης».


    Οι πολιτικές μετανάστευσης, όπως είπε, συνέβαλαν στην αρνητική έκβαση του βρετανικού δημοψηφίσματος. Η επόμενη στρατηγική της Ένωσης θα πρέπει να δομείται στη θεμελίωση μιας δομημένης διαδικασίας ασύλου που θα εγγυάται μέσω κοινών κανόνων τη νομική υποχρέωση παροχής φροντίδας σε όσους δικαιούνται άσυλο, ενώ θα πρέπει να ενισχυθεί και η νομική στήριξη στους ανηλίκους και σε άλλες ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Η εφαρμογή της αρχής της μετεγκατάστασης και ο μετριασμός εφαρμογής του κανονισμού του Δουβλίνου, σύμφωνα με τον οποίο η πρώτη χώρα εισόδου πρέπει να είναι αυτή που θα επεξεργαστεί την αίτηση ασύλου, κρίνεται και αυτή απαραίτητη, πρόσθεσε ο κ. Κατσιφάρας.


    Επιπρόσθετα, η Ευρώπη θα πρέπει να επενδύσει ιδιαίτερα στους μετανάστες 2ης και 3ης γενιάς, αλλά παράλληλα να φροντίσει να ενσωματώσει τους πρόσφυγες και τους μετανάστες στην κοινωνία «προτού να τους στρατολογήσουν άλλοι με εξτρεμιστικές λογικές», δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης του Μέχελεν, Bart Sommers.


    Πάντως, αυτή την περίοδο οι παράτυπες ροές και οι αιτήσεις ασύλου έχουν μειωθεί σημαντικά, αγγίζοντας επίπεδα προ κρίσης.


    «Στην αρχή, ούτε η Ευρωπαϊκή Ένωση ούτε τα κράτη-μέλη ήταν έτοιμα για αυτό που συνέβη. Τώρα, πρέπει να υπερασπιστούμε την αλληλεγγύη, ως βασική αρχή πάνω στην οποία δομείται το ευρωπαϊκό εγχείρημα», τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος.



    μπομπονιερες γαμου ξεχωριστες
    https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_140.html
    https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_134.html

    βρετανούς στρατιώτες να ̎܎֎؎܎ҏŎࠏΎݠτον τάφο της αμφίπολης το 1916

    βρε μπαγασα στιχοι

    Αυτό σημαίνει ότι οι δικαιούχοι μειωμένου κομίστρου, όπως άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών, φοιτητές, σπουδαστές, πολύτεκνοι, νέοι έως 18 ετών, κ. α., καλούνται να εκδώσουν προσωποποιημένη ηλεκτρονική κάρτα.


    https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_59.html

    Ο Οργανισμός έχει εκδώσει περισσότερες από 800.000 προσωποποιημένες κάρτες ATH. ENA Card και 350.000 ανώνυμες κάρτες, κάτι το οποίο σημαίνει ότι περισσότεροι από 1,15 εκατ. επιβάτες μετακινούνται με κάρτα.


    βρετανούς στρατιώτες να ̎܎֎؎܎ҏŎࠏΎݠτον τάφο της αμφίπολης το 1916

    Όπως είναι γνωστό, η προσωποποιημένη ηλεκτρονική κάρτα συνοδεύεται από σειρά προνομίων, όπως η προμήθεια προϊόντων κομίστρου, μέσω κινητού τηλεφώνου με τεχνολογία NFC, χωρίς την μετάβαση σε εκδοτήρια ή αυτόματα μηχανήματα (περισσότερες πληροφορίες στο σύνδεσμο: http://www.oasa.gr/news. php? id=funk1581).


    https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_14.html

    βρετανούς στρατιώτες να ̎܎֎؎܎ҏŎࠏΎݠτον τάφο της αμφίπολης το 1916

    Επίσης, ο ΟΑΣΑ γνωστοποίησε ότι οι εγκεκριμένες κάρτες για το μηνιαίο δικαίωμα της ανεργίας έχουν ξεπεράσει τις 190.000 και οι αντίστοιχες για το δικαίωμα των ΑμεΑ τρίμηνης διάρκειας τις 33.000 και ότι παρατηρείται διαρκής άνοδος των εσόδων μετά το κλείσιμο των πυλών σε μετρό και ηλεκτρικό, αλλά και μετά την εφαρμογή του μέτρου της εισόδου από την μπροστινή πόρτα σε λεωφορεία και τρόλεϊ.


    Βελτίωση υπηρεσιών ηλεκτρονικού εισιτηρίου


    Στο πλαίσιο βελτίωσης των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, ο Οργανισμός υλοποίησε τα ακόλουθα:



    • Σε 198 «Αυτόματα Μηχανήματα Έκδοσης Εισιτηρίων» (ΑΜΕΚ), ο επιβάτης μπορεί πλέον να αγοράσει ή και να επαναφορτίσει ηλεκτρονικό εισιτήριο, με τη χρήση χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας.

    • Παράλληλα, διευρύνθηκαν οι δυνατότητες αγοράς / επαναφόρτισης του μεμονωμένου εισιτηρίου των 1,40 ευρώ στα ΑΜΕΚ, καθώς η εν λόγω επιλογή εξυπηρετείται και από τα χαρτονομίσματα των 10 ευρώ.


    Στο ίδιο πλαίσιο, διευρύνθηκαν οι δυνατότητες φόρτισης της μηνιαίας κάρτας των 30 ευρώ, καθώς η εν λόγω επιλογή εξυπηρετείται και από τα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.



    • Επίσης, όταν εξαντληθεί ο χρόνος των 90 λεπτών πριν την έξοδο από τις πύλες των σταθμών, οι επιβάτες μπορούν πλέον να εξέλθουν από τις πύλες, εφόσον έχουν στην κάρτα τους υπόλοιπο εισιτηρίων ή αποθηκευμένη αξία.


    Πέντε στα δέκα εισιτήρια που πωλούνται είναι 10 + 1


    Τα εκπτωτικά προϊόντα που αναπτύχθηκαν (10+1, 5+0, διπλό μετ΄ επιστροφής), σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, εμφανίζουν μεγάλη διείσδυση στους επιβάτες. Με τα προϊόντα αυτά, ο επιβάτης κερδίζει έκπτωση από 5 έως 17 λεπτά ανά διαδρομή.


    Είναι χαρακτηριστικό ότι 5 στα 10 εισιτήρια που πωλούνται είναι 10 + 1 (η τιμή ανά εισιτήριο διαμορφώνεται στα 1,23 ευρώ).


    Αύξηση εσόδων στο σύνολο των μέσων μεταφοράς



    πανελ πολυουρεθανης ευβοια

    συμμαθητες 2ος κυκλος επεισοδιο 6

    https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_67.html
    https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_40.html
    ονειροκριτης νεκρες κατσαριδες

    Άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.


    Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


    πως να κουρευτω μονη μου φιλαριστα

    συμμαθητες 2ος κυκλος επεισοδιο 6

    Αττική


    καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και προς το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από αργά το βράδυ θα εξασθενήσουν.
    άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
    θερμοκρασία: από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


    Θεσσαλονίκη


    καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση.
    άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
    θερμοκρασία: από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


    Μακεδονία, Θράκη


    καιρός: στη δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση μετά το μεσημέρι. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες.
    άνεμοι: βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
    θερμοκρασία: από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη ως προς τις μέγιστες.



    συμμαθητες 2ος κυκλος επεισοδιο 6

    προσκληση βαφτισης αγορι κειμενο

    https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_19.html
    Κρήτη: Βρέθηκε εξαντλημένη μεσοπέλαγα η 17χρονη που είχε εξαφανιστεί

    Αίσιο τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης της 17χρονης από την Ουκρανία, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (21/06), οπότε και έφυγε από το σπίτι της στην Ανάληψη Χερσονήσου.


    βιολογικες πληρωμες

    Η κοπέλα εντοπίστηκε από τουριστικό σκάφος στη θάλασσα, σε απόσταση 2,5 ναυτικών μιλίων ανοιχτά της Σταλίδας να επιπλέει, εξαντλημένη αλλά έχοντας τις αισθήσεις της, όπως μεταδίδει το cretapost.gr.


    το ρομαντζο μας



    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Αμέσως, το πλήρωμα του σκάφους ανέσυρε την ανήλικη και τη μετέφερε στη στεριά όπου την παρέλαβε ασθενοφόρο του Ιατρικού Κέντρου Χερσονήσου.

    Οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν ότι η ζωή της δεν βρισκόταν σε κίνδυνο, ωστόσο λόγω της εξάντλησης που είχε υποστεί από την πολύωρη παραμονή στο νερό, κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και βρίσκεται πλέον.


    προσκληση βαφτισης αγορι κειμενο

    προσκληση βαφτισης αγορι κειμενο


    https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_93.html

    Tuesday, February 26, 2019

    ινε γσεε θεσσαλονικη

    https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_88.html
    φιδια φαρμακο

    Βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα και από τα δυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.


    https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_34.html

    ινε γσεε θεσσαλονικη

    Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Σταδιακά από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες.


    Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


    ολοι για τη λευκαδα ψηφοδελτιο

    Αττική


    Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση από τις βραδινές ώρες.


    Άνεμοι: Αρχικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και από τις απογευματινές ώρες στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ.


    Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


    Θεσσαλονίκη


    Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Σταδιακή βελτίωση από τις βραδινές ώρες.


    Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από τις μεσημεριανές ώρες.


    Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


    Μακεδονία, Θράκη


    Πρόγνωση καιρού: Αρχικά στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή βελτίωση από τις βραδινές ώρες και από τα δυτικά.


    Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Από τις απογευματινές ώρες και από τα δυτικά βαθμιαία εξασθένηση.


    Θερμοκρασία: Από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


    Πρόγνωση καιρού: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από τις βραδινές ώρες.


    Άνεμοι: Αρχικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο έως 7 στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ.


    Θερμοκρασία: Από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.




    ινε γσεε θεσσαλονικη

    shiitake στα ελληνικα

    https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_86.html

    Ο όγκος των αιτήσεων είναι τόσο μεγάλος που η διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης ανακοίνωσε πως από τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και εφεξής θα γίνονται αποδεκτές μόνο ηλεκτρονικά οι αιτήσεις για τις μειώσεις οι οποίες έχουν εφαρμοστεί σύμφωνα με τις διατάξεις των νόμων 4051/2012 και 4093/2012 στην κύρια και την επικουρική σύνταξη.



    «Με προτεραιότητα την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των συνταξιούχων, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων αποκλειστικά μέσω Διαδικτύου κρίθηκε αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ και την απρόσκοπτη εκτέλεση του συνόλου των εργασιών του φορέα» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΕΦΚΑ.


    shiitake στα ελληνικα




    shiitake στα ελληνικα
    κωστας χριστοφορου γυναικολογος λαρνακα
    χαρακας ξυλουργου
    https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_111.html

    νομοθεσία κύπρος

    νομοθεσία κύπρος

    Πρόκειται για το φορτηγό πλοίο «MEKONG SPIRIT» το οποίο είχε σημαία Μάλτας και είχε αποπλεύσει από την Τουρκία με προορισμό το Σουδάν. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο, το πλοίο έφερε φορτίο εμπορευματοκιβωτίων με εκρηκτικές ύλες, κατά παράβαση σχετικών αποφάσεων του ΟΗΕ και της ΕΕ αναφορικά με τα περιοριστικά μέτρα λόγω της κατάστασης στο Σουδάν


    Πλωτά περιπολικά του λιμενικού οδήγησαν το πλοίο στον όρμο Κεφάλου της Κω, όπου την Πέμπτη επί του φορτίου του, θα πραγματοποιηθεί πραγματογνωμοσύνη.


    γρηγορίου νεοκαισαρείας

    νομοθεσία κύπρος

    Για την υπόθεση ενημερώθηκε η αρμόδια Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης.


    Τέλος, σημειώνεται πως στο πλοίο επιβαίνουν δεκαεπτά άτομα πλήρωμα, όλοι αλλοδαποί υπήκοοι.



    πως υπολογιζω την περιμετρο
    https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_92.html
    https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_52.html

    προτο κληρωση 1545

    https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_94.html
    https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_8.html
    προτο κληρωση 1545

    Συγκεκριμένα, κατά την τρέχουσα περίοδο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΑΤ βρίσκεται στη φάση της διαδικασίας ολοκλήρωσης της 1ης λίστας χωρών που θα μπορούν να ξεκινήσουν προκαταρκτικές συζητήσεις για την εισδοχή τους στην Τράπεζα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.


    Κάθε χώρα που επιθυμεί τη συμμετοχή της, θα πρέπει να εκδηλώσει το ενδιαφέρον της, υποβάλλοντας επίσημη επιστολή προκειμένου να ξεκινήσουν, ως άνω αναφέρθηκε, οι εν λόγω συζητήσεις με τους αρμοδίους της NDB. Όπως είναι γνωστό, βάσει πρόσφατης απόφασης του ΚΥΣΟΙΠ, το Υπουργείο Οικονομικών εξουσιοδοτήθηκε να αποστείλει επίσημη επιστολή προκειμένου να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Νέα Αναπτυξιακή Τράπεζα (New Development Bank), στην οποία μέτοχοι είναι οι χώρες των BRICS.


    μαρα δαρμουσλη σειρες

    Μετά την ολοκλήρωση των προκαταρκτικών συζητήσεων με βάση τους όρους της Τράπεζας μπορούν να αρχίσουν οι επίσημες συζητήσεις που θα αφορούν ανταλλαγή πληροφοριών, πολιτικές και προτεραιότητες της Τράπεζας και της υποψήφιας χώρας, ποσοστό κεφαλαίων που θα διατεθεί στην υποψήφια χώρα, καθώς και χρονοδιάγραμμα έγκρισης και αποδοχής της ως μέλους της NDB.


    προτο κληρωση 1545

    Μετά το πέρας των επίσημων διαπραγματεύσεων, η Τράπεζα θα ενημερώσει το Διοικητικό Συμβούλιο για την κατάληξή τους, καθώς και για τους όρους συμμετοχής της υποψήφιας χώρας στην NDB.



    χταποδι στην κατσαρολα

    βιζα για μπαλι

    https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_92.html
    https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_127.html
    γλασο φιλαδελφεια
    διδε πιερ
    βιζα για μπαλι

    «Ο κ. Καμμένος με καθυβρίζει και με συκοφαντεί από την πρώτη μέρα που ιδρύθηκε το Ποτάμι. Ήταν συνειδητή απόφασή μου μέχρι σήμερα να μην προσφύγω στη Δικαιοσύνη. Και αυτό παρά τις συνεχείς προτροπές φίλων, αλλά και ανεξάρτητων προσωπικοτήτων που ένιωσαν και οι ίδιοι να προσβάλλονται από τις ανήθικες επιθέσεις του κ. Καμμένου. Και επέλεξα να απαντώ σε αυτή τη συνεχόμενη προσωπική επίθεση μόνο με πολιτικά επιχειρήματα, συχνά και από το βήμα της Βουλής», σημειώνει ο υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς και επιμένει στο ότι ο υπουργός δεν σταματά να τον βάζει στο στόχαστρό του.


    «Ο υπουργός κ. Καμμένος δεν λέει όμως να σταματήσει να λασπολογεί. Έως εδώ λοιπόν! Η χθεσινοβραδινή συκοφαντική επίθεση εναντίον μου μέσω Twitter, αήθης και απρόκλητη, όπως πάντα, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».


    Να σημειωθεί πως σε χθεσινή του ανάρτηση στα social media ο υπουργός Άμυνας είχε γράψει: «Ο Θεοδωράκης φορά μαύρη γραβάτα που έχασε τους εργολάβους-εκδότες ιδρυτές και χρηματοδότες του;».



    Ο Θοδωράκης φορά μαύρη γραβάτα που έχασε τους εργολάβους-εκδότες ιδρυτές και χρηματοδότες του;

    — Panos Kammenos (@PanosKammenos) 6 Νοεμβρίου 2017


    βιζα για μπαλι

    νικολαου αναπτυξιολογος ιατρειο

    βεβαιωση ανεργιας ασεπ
    νικολαου αναπτυξιολογος ιατρειο
    νικολαου αναπτυξιολογος ιατρειο

    Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για να εξακριβώσει το πώς ακριβώς η 44χρονη Στέρτζες και ένας 45χρονος άνδρας εκτέθηκαν στη νευροπαραλυτική ουσία την 30ή Ιουνίου.


    https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_64.html

    Πρόκειται για την ίδια τοξίνη που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση εναντίον του Ρώσου πρώην διπλού κατάσκοπου Σεργκέι Σκρίπαλ και της κόρης του, Γιούλια, πριν από τέσσερις μήνες.


    https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_129.html

    εσωτερικός κανονισμός εμπ

    Το Ναβιτσόκ είχε αναπτυχθεί από τον σοβιετικό στρατό κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.


    Η πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Τερέζα Μέι εξέφρασε σοκ και αποτροπιασμό για τον θάνατο της Στέρτζες.


    Η Βρετανία κατηγόρησε τη Ρωσία για τη δηλητηρίαση των Σκρίπαλ, καταγγέλλοντας την πρώτη γνωστή επίθεση με τέτοιο χημικό όπλο στην Ευρώπη μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.


    Η κυβέρνηση της Ρωσίας αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμιξη στην επίθεση του Μαρτίου και υποστήριξε ότι επρόκειτο για ενέργεια των βρετανικών ή άλλων μυστικών υπηρεσιών για την ανακίνηση αντιρωσικής υστερίας.


    αλεξανδρουπολη παγωσε η θαλασσα

    https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_149.html
    μελισσοκομια ξεχειμωνιασμα

    Στην αναφορά των δύο δημάρχων γίνεται λόγος για ανυπολόγιστη περιβαλλοντική αλλά και οικονομική ζημιά από την διαρροή του πετρελαίου και τονίζουν ότι η επέκταση της ρύπανσης καταδεικνύει ότι δεν ελήφθησαν τα αναγκαία μέτρα για τον περιορισμό της.


    λιονταρι εναντιον τιγρης βιντεο

    αλεξανδρουπολη παγωσε η θαλασσα

    Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά «ο χειρισμός της συγκεκριμένης κρίσης εγείρει επιπλέον ερωτήματα αναφορικά με πράξεις ή παραλείψεις στελεχών της κρατικής μηχανής ή και ιδιωτών οι οποίοι εκλήθησαν να διαχειριστούν την κατάσταση και να πετύχουν την αποτροπή της επέκτασης της ρύπανσης των υδάτων, πράξεις και παραλείψεις οι οποίες πρέπει να διερευνηθούν, δεδομένου του ότι η επέκταση της ρύπανσης σε μία τεράστια γεωγραφικά περιοχή καταδεικνύει ότι δεν ελήφθησαν τα αναγκαία μέτρα για την αποτροπή - ή έστω τον περιορισμό - της ρύπανσης.


    Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι μολονότι είχαν δημιουργηθεί πετρελαιοκηλίδες εξαιτίας της βύθισης του πλοίου "Αγία Ζώνη ΙΙ" ήδη από την Κυριακή και παρά το γεγονός ότι οι πετρελαιοκηλίδες αυτές κατευθύνονταν προς τα νότια παράλια της Αττικής λόγω των ανέμων και των θαλασσίων ρευμάτων, οι Δήμοι μας ενημερώθηκαν για την ανάγκη λήψης μέτρων και συνδρομής στην προσπάθεια περιορισμού της ρύπανσης μόλις το πρωί της Τετάρτης 13.07.2017, δηλαδή τέσσερις ολόκληρες ημέρες μετά την βύθιση του δεξαμενόπλοιου».


    Οι δύο δήμαρχοι, που προσκομίζουν με την αναφορά στον Εισαγγελέα και φωτογραφίες με την κατάσταση που επικρατεί στις παραλίες της δικαιοδοσίας τους, ζητούν την τιμωρία κάθε υπεύθυνου για την ζημιά που υπέστησαν.


    ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ2Πηγή:Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ


    ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ3Πηγή:Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ



    αλεξανδρουπολη παγωσε η θαλασσα
    https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_6.html

    κωνσταντινος μιχ μιχ

    https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_78.html
    κωνσταντινος μιχ μιχ

    Το περιστατικό συνέβη στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του χριστουγεννιάτικου πάρκου.


    σημερινα νεα απο την ελλαδα

    Ειδικότερα, η 39χρονη μητέρα με τα τρία παιδιά της, δύο αγόρια ηλικίας 12 και πέντε ετών αντίστοιχα και ένα κορίτσι ηλικίας 4ετών, επέβαιναν στο τελευταίο βαγόνι, το οποίο εκτροχιάστηκε για άγνωστους ακόμα λόγους.


    καθαρισμος εντερου με χυλο σιτου

    aigio 2


    Αμέσως μετά έφτασαν στην πλατεία πυροσβέστες και διασώστες του ΕΚΑΒ. Στη συνέχεια η μητέρα διακομίστηκε στο νοσοκομείο «'Αγιος Ανδρέας» της Πάτρας, για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ τα τρία παιδιά διακομίστηκαν, για προληπτικούς λόγους, στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο παίδων της Πάτρας.


    κωνσταντινος μιχ μιχ

    Μετά το ατύχημα, η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν ο 38χρονος χειριστής του τρένου και ο 34χρονος ιδιοκτήτης του παιχνιδιού, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.


    aigio



    https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_36.html

    ειμαστε κι εμεις

    ειμαστε κι εμεις
    ειμαστε κι εμεις

    Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση από πλευράς ΑΝΕΛ – δια μέσου του εκπροσώπου Τύπου τους, Θεόδωρου Τοσουνίδη – αναφορικά με το «ιερό deal» που επετεύχθει μεταξύ του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.


    https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_15.html

    Μιλώντας στο CNN Greece, o κ. Τοσουνίδης, τόνισε πως το κόμμα είδε θετικά την ανακοίνωση των δύο πλευρών, σημειώνοντας πως με αυτόν τον τρόπο «κλείνουν μεγάλα κεφάλαια που δημιουργούσαν τριβές μεταξύ της ελληνικής πολιτείας και της ελληνορθόδοξης εκκλησίας. Επιτέλους μπορούμε πλέον να βλέπουμε την πολιτεία, δια μέσου του προσώπου του Έλληνα πρωθυπουργού, πλάι πλάι με τον επικεφαλής, τον θρησκευτικό μας ηγέτη της Ελληνορθόδοξης εκκλησίας. Πηγαίνουμε όλοι μαζί για το λαό μας και για την Ελλάδα μας».


    Ερωτώμενος αν το κόμμα του θα ψηφίσει την ιστορική συμφωνία για τη διευθέτηση του ζητήματος της εκκλησιαστικής περιουσίας, αλλά και της μισθοδοσίας των κληρικών, ο ίδιος υπογράμμισε πως οι ΑΝΕΛ περιμένουν να δουν τη συμφωνία ολοκληρωμένη, αλλά η «κατεύθυνση είναι θετική», όπως χαρακτηριστικά είπε.




    σομπα χαλαζια η κονβεκτορας
    πλοιαρια απο πειραια
    https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_93.html

    εγκληματα γερος

    https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_50.html
    φανουροπιτα λουκακος
    εγκληματα γερος

    "Δεν υφίσταται πλέον Πυρηνική Απειλή από την πλευρά της Βόρειας Κορέας", είχε ωστόσο δηλώσει ο Αμερικανός πρόεδρος κατά την επιστροφή του στην Ουάσινγκτον μετά την συνάντηση κορυφής της Σιγκαπούρης στις 12 Ιουνίου.


    4χρονο αγορακι πυροβοληθηκε απο τον πατερα του

    Όμως η προεδρική δήλωση που εστάλη στο Κογκρέσο χθες είχε εντελώς διαφορετικό τόνο στην εξήγηση που έδινε για τους λόγους για τους οποίους η Ουάσινγκτον θα διατηρήσει τις σοβαρές οικονομικές κυρώσεις που έχει επιβάλλει στην Πιονγκγιάνγκ.


    "Η παρουσία και ο κίνδυνος διάδοσης σχάσιμου υλικού για στρατιωτικούς σκοπούς στην κορεατική χερσόνησο και οι πράξεις και οι πολιτικές της Βόρειας Κορέας συνεχίζουν να συνιστούν εξαιρετικά μεγάλη απειλή για την εθνική ασφάλεια, την εξωτερική πολιτική και την οικονομία των ΗΠΑ", έγραφε χθες ο Τραμπ.


    Στην επίσημη αυτή δήλωση, ο πρόεδρος των ΗΠΑ αιτιολογούσε με αυτόν τον τρόπο τη διατήρηση των κυρώσεων κατά της Πιονγκγιάνγκ και την παράταση κατά έναν χρόνο ακόμη "της εθνικής κατάστασης έκτακτης ανάγκης" που είχε κηρυχθεί το 2008 σχετικά με αυτήν.


    εγκληματα γερος

    Η συνάντηση κορυφής Τραμπ-Κιμ στη Σιγκαπούρη ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση της Βόρειας Κορέας για μια "πλήρη αποπυρηνικοποίηση", οι λεπτομέρειες της οποίας μετατέθηκαν σε μεταγενέστερες διαπραγματεύσεις. Δέκα ημέρες μετά δεν είχε καταγραφεί καμία σημαντική πρόοδος.



    https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_118.html