Tuesday, February 26, 2019

ειμαστε κι εμεις

ειμαστε κι εμεις
ειμαστε κι εμεις

Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση από πλευράς ΑΝΕΛ – δια μέσου του εκπροσώπου Τύπου τους, Θεόδωρου Τοσουνίδη – αναφορικά με το «ιερό deal» που επετεύχθει μεταξύ του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_15.html

Μιλώντας στο CNN Greece, o κ. Τοσουνίδης, τόνισε πως το κόμμα είδε θετικά την ανακοίνωση των δύο πλευρών, σημειώνοντας πως με αυτόν τον τρόπο «κλείνουν μεγάλα κεφάλαια που δημιουργούσαν τριβές μεταξύ της ελληνικής πολιτείας και της ελληνορθόδοξης εκκλησίας. Επιτέλους μπορούμε πλέον να βλέπουμε την πολιτεία, δια μέσου του προσώπου του Έλληνα πρωθυπουργού, πλάι πλάι με τον επικεφαλής, τον θρησκευτικό μας ηγέτη της Ελληνορθόδοξης εκκλησίας. Πηγαίνουμε όλοι μαζί για το λαό μας και για την Ελλάδα μας».


Ερωτώμενος αν το κόμμα του θα ψηφίσει την ιστορική συμφωνία για τη διευθέτηση του ζητήματος της εκκλησιαστικής περιουσίας, αλλά και της μισθοδοσίας των κληρικών, ο ίδιος υπογράμμισε πως οι ΑΝΕΛ περιμένουν να δουν τη συμφωνία ολοκληρωμένη, αλλά η «κατεύθυνση είναι θετική», όπως χαρακτηριστικά είπε.




σομπα χαλαζια η κονβεκτορας
πλοιαρια απο πειραια
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_93.html

No comments:

Post a Comment