Tuesday, February 26, 2019

καιρος προγνωση σκαι

γκολ ταινια
αληθεια tv χιος χαος
καιρος προγνωση σκαι

Επί τέσσερις μήνες, αστυνομικοί του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος ήταν ακροβολισμένοι στην Εθνική Οδό από το Ρέθυμνο προς το Ηράκλειο, καθώς από εκεί είχε διαπιστωθεί ότι αποστέλλονταν τα μηνύματα των απαγωγέων του Μιχάλη Λεμπιδάκη προς την οικογένειά του.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_35.html

Σύμφωνα με την κατάθεση του αστυνομικού, στις 6 Ιουλίου, από τις 23.05 έως τη 01.10 μετά τα μεσάνυχτα, κατά την 20η επικοινωνία των απαγωγέων με την οικογένεια Λεμπιδάκη, έγινε αποστολή έξι μηνυμάτων, με ενεργοποίηση τριών κεραιών από το Πάνορμο ως τις Σίσσες.


Οι αστυνομικοί εντόπισαν για πρώτη φορά από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας το κινητό από το οποίο «έφευγαν» τα μηνύματα προς την οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη. Είχαν ήδη δει αυτοκίνητο που κινούνταν στην Εθνική Οδό, επί ώρα και «κλείδωσαν» ότι ήταν σίγουρα αυτό όπου βρισκόταν το επίμαχο κινητό, όταν το όχημα μπήκε για λίγο στον παράδρομο της Εθνικής Οδού, στη Σκεπαστή.


καιρος προγνωση σκαι

Μετά, στην έξοδο προς την Εθνική, το όχημα σταμάτησε η Τροχαία, για να μην αποκαλυφθεί ο στενός κλοιός της ΕΛ. ΑΣ. που ερευνούσε την υπόθεση της απαγωγής.


Σύμφωνα με το cretalive.gr, στο αυτοκίνητο επέβαιναν ο επονομαζόμενος «παππούς», ο 24χρονος Σφακιανός και ο 45χρονος επιχειρηματίας. Οι άνδρες της Τροχαίας, στον έλεγχο που έκαναν, δεν βρήκαν καμία συσκευή κινητού τηλεφώνου, εκτιμώντας ότι το είχαν «ξεφορτωθεί» νωρίτερα.




https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_17.html

No comments:

Post a Comment