Sunday, February 24, 2019

chalk paint recipe using plaster of paris and calcium carbonate

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_20.html
chalk paint recipe using plaster of paris and calcium carbonate

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, η συμπεριφορά του κ. Μητσοτάκη ήταν ιταμή, αφού προχώρησε «σε υπόδειξη σε εκλεγμένο βουλευτή να περάσει έξω από την αίθουσα».


«Η σημερινή μέρα είναι μία μέρα που ενδείκνυται για συγκρίσεις. Να ξεκινήσω με μία παρατήρηση, δεν μπορώ να το αφήσω ασχολίαστο. Από το 2019 είμαι σε αυτή την αίθουσα και παρακολουθώ Βουλή από μικρό παιδί. Μένω άναυδος, δεν έχω δει ποτέ τέτοια συμπεριφορά, κάποιον να απευθύνεται με τέτοιο αυταρχικό ύφος σε εκλεγμένους βουλευτές. Κύριε Μητσοτάκη έχετε νεύρα, εγώ είμαι ήρεμος, έχετε πολλά νεύρα το τελευταίο διάστημα. Αν είναι μία συμπεριφορά που οφείλεται στο ότι έχετε νεύρα, δηλαδή να διατάζετε εκλεγμένο βουλευτή να βγει έξω. Μπορεί να τα βρήκατε έτοιμα και να μιλάτε σαν κακομαθημένο κολεγιόπαιδο που κληρονομήσατε από τον πατέρα σας. Δεν είναι τσιφλίκι σας εδώ είναι η Βουλή των Ελλήνων ναός της Δημοκρατίας».


«Ο κ. Μητσοτάκης ακολούθησε στην ομιλία του τον ίδιο ολισθηρό δρόμο κατηγορώντας τον πρωθυπουργό της χώρας ότι έκανε συναλλαγή στο θέμα του μακεδονικού, ανέφερε. Η συναλλαγή θέλει δυο. Γιατί δεν κατονομάζετε; Με ποιον έκανα αυτή τη συναλλαγή. Αυτό το ολίσθημα αποδεικνύει και την ψεύτικη πίστη του κ. Μητσοτάκη στην Ευρώπη και στους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Αποδεικνύετε ότι είστε ευρωπαϊστής με αφήγημα Σαλβίνι και Όρμπαν και με συνθήματα Μιχαλολιάκου», ανέφερε ο πρωθυπουργός.


πυλη ιησου ηρακλειο

tickets nba online




chalk paint recipe using plaster of paris and calcium carbonate
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_61.html

No comments:

Post a Comment