Sunday, February 24, 2019

κριος α δεκαημερου 2015

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_120.html
κριος α δεκαημερου 2015
κριος α δεκαημερου 2015

«Το ζήτημα επίλυσης των "κόκκινων" δανείων έχει χαρακτήρα του «κατεπείγοντος» ανέφερε ο κ. Δραγασάκης τονίζοντας την ανάγκη να μην υπάρξει καθυστέρηση.


με θελει και τον θελω αλλα

Μιλώντας σε συνέδριο για τα «κόκκινα» δάνεια, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημείωσε ότι «το τέλος των μνημονίων δεν θα έρθει αυτόματα ως τυπική διαδικασία το καλοκαίρι 2018, αλλά θα κριθεί από το τι θα κάνουμε από τώρα ως τότε. Χρειάζονται ιεραρχήσεις, συντονισμός και σκληρή δουλειά για να οργανώσουμε από τώρα σε νέες βάσεις την πολιτική μας ζωή μετά το 2018».


Όπως επεσήμανε, κορυφαία προτεραιότητα της επόμενης περιόδου είναι «η δραστική μείωση της ανεργίας και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας».


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_105.html

«Προσφέροντας λύση στο πρόβλημα της υπερχρέωσης και σπάζοντας το φαύλο κύκλο της, ενισχύουμε τον εθνικό στόχο κατά της ανεργίας. Η ρύθμιση χρεών στηρίζει την παραγαγωγική ανασυγκρότηση και τη βιώσιμη/κοινωνικά υπεύθυνη επιχειρηματικότητα που δημιουργεί θέσεις εργασίας», συμπλήρωσε.


φορος υπεραξιας μεριδιων επε

«Μικρομεσαίες επιχειρήσεις = βάση οικονομίας. Επιλύοντας τα κόκκινα δάνεια, δίνουμε ανάσα επιβίωσης σε χιλιάδες επιχειρήσεις και επαγγελματίες», είπε.



No comments:

Post a Comment