Monday, February 25, 2019

διαμορφωνουν συνώνυμο

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_131.html
μεγαρα ενοικιαζομενα σπιτια
διαμορφωνουν συνώνυμο

Κλείνοντας το τριήμερο συνέδριο, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, χρησιμοποιώντας αρχικά τη λέξη «επιστρέψαμε», τόνισε ότι ήταν πολιτικό γεγονός το οποίο είχε πέντε επιτυχίες.


Έδωσε καθαρά μηνύματα στην ελληνική κοινωνία για την απαραίτητη συνεννόηση κατ' αρχάς, τη συνύπαρξη στη Δημοκρατική Συμπαράταξη κομμάτων και κινήσεων με διαφορετικές ιστορικές διαδρομές, καθώς και για το ότι επιβάλλεται η χώρα να βρει τη συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων για εθνική γραμμή. Επίσης, σημαντικό είναι, σύμφωνα με την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η συμμετοχή, υποστηρίζοντας ότι «η Δημοκρατική Παράταξη δεν είναι άθροισμα στελεχών, δεν είναι ένα άθροισμα πολέμαρχων, όπως σωστά ειπώθηκε σε αυτή την αίθουσα, αλλά κίνημα λαού, μόνο ως τέτοιο μπορεί να υπάρξει».


Ένα, ακόμη, μήνυμα ανέφερε ήταν η πίστη στη Δημοκρατία και η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στους αντιπροσωπευτικούς θεσμούς που έχει κλονιστεί.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_14.html

«Καθημερινά οι θεσμοί δέχονται από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ μεγάλα πλήγματα. Ο πρωθυπουργός έδωσε προχθές πρωτοφανές δείγμα καθεστωτικής αντίληψης θεωρώντας ως θεσμικό εμπόδιο αποφάσεις της Δικαιοσύνης που απλά δεν συμφωνούσε μαζί τους», σημείωσε η κ. Γεννηματά.


ωρλ ριου

Capture


(Πηγή: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ// EUROKINISSI)


Στο σημείο αυτό έκανε λόγο για «απίστευτο κατήφορο», που «τούς οδηγεί σε νέο γύρο επιθέσεων σκανδαλολογίας. Και το κάνουν αυτό σήμερα, εντελώς τυχαία! Σήμερα, που ολοκληρώνεται με τόσο μεγάλη επιτυχία το Συνέδριο μας», ενώ ύψωσε τείχος προστασίας για τη απόπειρα σπίλωσης του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, λέγοντας: «Επιθέσεις στον πρωθυπουργό της χώρας που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρωζώνη, την Κύπρο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και θωράκισε τη χώρα, δεν πιάνουν. Θα πάρουν την περιφρόνηση που τους αξίζει. Ματαιοπονούν».




διαμορφωνουν συνώνυμο

No comments:

Post a Comment