Tuesday, March 19, 2019

πανηγυρι αγιας παρασκευης 2017

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_131.html
γεφυρες επικοινωνιας τηλ
πανηγυρι αγιας παρασκευης 2017
πανηγυρι αγιας παρασκευης 2017

Το τηλεοπτικό δίκτυο μετέδωσε τη νύκτα το μήνυμα που εξέπεμψε στις 15 Νοεμβρίου το υποβρύχιο San Juan πριν χαθεί κάθε επαφή μαζί του.


παιδικο φορεμα αρχαιοελληνικο

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, θαλασσινό νερό εισήλθε στο υποβρύχιο από το σνόρκελ, το σωλήνα που επιτρέπει στα πετρελαιοκίνητα υποβρύχια σαν το San Juan να λειτουργήσουν τις μηχανές τους σε κατάδυση επιτρέποντας την έξοδο των αερίων καύσης και την είσοδο φρέσκου αέρα.


«Η είσοδος θαλασσινού νερού από το σύστημα εξαερισμού προς το ρεζερβουάρ των μπαταριών 3 προκάλεσε βραχυκύκλωμα και αρχή πυρκαγιάς», σύμφωνα με το κείμενο του μηνύματος. «Οι μπαταρίες της πλώρης είναι εκτός λειτουργίας».


Αργεντίνικο υποβρύχιο: Τραγικά πρόσωπα οι συγγενείς του πληρώματος (pics)


Στο τελευταίο μήνυμα αναφέρεται επίσης ότι το υποβρύχιο «προς το παρόν πλέει σε κατάδυση» και ότι θα συνεχίσει να ενημερώνει την στρατιωτική διοίκηση.


Το Πολεμικό Ναυτικό της Αργεντινής είχε ανακοινώσει ότι το υποβρύχιο έκανε γνωστό ότι είχε αβαρία στις μπαταρίες του, όμως κατόρθωσε να την ελέγξει.


Η τελευταία επικοινωνία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης, 15 Νοεμβρίου, όταν το υποβρύχιο βρισκόταν στον κόλπο του Σαν Χόρχε, 450 χιλιόμετρα ανοικτά των ακτών της Αργεντινής.


Λίγο αργότερα καταγράφηκε υποθαλάσσια έκρηξη ανιχνεύθηκε στην περιοχή της τελευταίας θέσης του υποβρυχίου.



https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_28.html

No comments:

Post a Comment