Tuesday, March 12, 2019

κριστιανο ροναλντο μαντσεστερ γιουναιτεντ

https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_102.html
κριστιανο ροναλντο μαντσεστερ γιουναιτεντ

Τέσσερα μεγάλα ντέρμπι θα γίνουν αύριο. Στις 16:00, στο Olimpico, θα ξεκινήσει το ντέρμπι της «αιώνιας πόλης», Ρόμα-Λάτσιο. Στις 19:00, στο Allianz Stadium, θα γίνει η αναμέτρηση της πρωτοπόρου Γιουβέντους με τη δεύτερη στη βαθμολογία, με 3 πόντους λιγότερους, Νάπολι.


Στην Premier League κλέβει την παράσταση το ντέρμπι κορυφής Τσέλσι-Λίβερπουλ, το οποίο θα ξεκινήσει στις 19:30 στοStamford Bridge. Η Λίβερπουλ έχει πετύχει μόνο νίκες στις έξι πρώτες αγωνιστικές και θέλει να συνεχίσει το σερί. Η Τσέλσι έχει 2 βαθμούς λιγότερους και θα κυνηγήσει τη νίκη για να ανέβει στην κορυφή. Την Τετάρτη, σε αγώνα για το Λιγκ Καπ, η Τσέλσι κέρδισε με 2-1 τη Λίβερπουλ στο Anfield.


βιολογικες οδοντοκρεμες χωρις φθοριο

κριστιανο ροναλντο μαντσεστερ γιουναιτεντ

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ντέρμπι της Μαδρίτης, μεταξύ της Ρεάλ και της Ατλέτικο, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο, στις 21:45, στο Santiago Bernabeu. Η Ρεάλ έχει 13 βαθμούς, όσους και η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο ακολουθεί με 11.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_67.html

Την Κυριακή, στις 20:30, θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» το ντέρμπι κορυφής της Super League, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Έχουν πετύχει μόνο νίκες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Ο Ολυμπιακός όμως είναι μόνος στην πρώτη θέση, επειδή ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με -2 βαθμούς.


Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει, για τα πέντε ντέρμπι, πλήθος ειδικών στοιχημάτων και συνολικά 30 συνδυαστικά στοιχήματα, έξι για κάθε αγώνα.



ημερα υπνου 2015

No comments:

Post a Comment