Sunday, March 17, 2019

εστιατόρια ξάνθη

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_88.html
συνωνυμο του οπου
εστιατόρια ξάνθη
εστιατόρια ξάνθη

Το CNN Greece αποκαλύπτει λεπτομέρειες της δομής της σπείρας με το βασικό πυρήνα δράσης, τους διακινητές, τους τσιλιαδόρους και τους πωλητές στους πάγκους.


Τουλάχιστον 20 άτομα, κυρίως άνδρες, δραστηριοποιούνταν καθημερινά, κυρίως στη διακίνηση απομιμητικών προϊόντων (τσάντες, πορτοφόλια, παπούτσια και κάρτες sim). Οι περισσότεροι από αυτούς κατά μήκος της οδού Πατησίων έξω από της ΑΣΟΕΕ.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_115.html

Τουλάχιστον 8 άτομα, κυρίως άνδρες, δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων. Τα περισσότερα, επίσης, μπροστά από το Πανεπιστήμιο.


Τουλάχιστον 4 άτομα δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη, ηρωίνη, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη) τις περισσότερες φορές στη συμβολή των οδών Πατησίων και Αντωνιάδου. Ένας από τους τέσσερις, σε ακανόνιστα χρονικά διαστήματα και συνήθως μετά τις 6 το πρόγευμα, είχε το ρόλο του τσιλιαδόρου.


Μάλιστα, οι αστυνομικοί από την έρευνα τους διαπίστωσαν ότι οι ποσότητες των ναρκωτικών που διακινούνταν, αποθηκεύονταν σε εσωτερικό χώρο της σχολής σε ένα ημιπροαύλιο, κοντά στην κεντρική πύλη, ενώ λίγο πριν τη διάθεση των ναρκωτικών μέλη της ομάδας αποθήκευαν τις ποσότητες στο στόμα τους.


Τουλάχιστον έξι άτομα είχαν το ρόλο των τσιλιαδόρων σε καθημερινή βάση. Σημεία ήταν η οδοί Πατησίων και Χέυδεν, Πατησίων και Δεριγνύ και Πατησίων και Αντωνιάδου. Σε περίπτωση που εμφανίζονταν αστυνομικοί τοποθετούσαν τα τσιγάρα και τα μαϊμού εμπορεύματα στο εσωτερικό της σχολής, ενώ μέσα στο πανεπιστήμιο έμπαιναν και οι διακινητές των ναρκωτικών.



παιχνιδια με ντυσιμο γαμου

No comments:

Post a Comment