Saturday, March 2, 2019

ουρανος πολυφωτος η εκκλησια

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_4.html
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_87.html
απήντησε ή απάντησε

Η φωτιά έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο μέτωπο ανάμεσα στα δύο χωριά, ενώ οι φλόγες κατευθύνονται εκ νέου προς το Κοντοδεσπότι λόγω της αλλαγής του ανέμου.


Στην περιοχή, αυτή την ώρα, επιχειρούν κατάσβεση 186 πυροσβέστες με 62 οχήματα, 40 άτομα πεζοπόρο, 18 βυτιοφόρα, 11 μηχανήματα, ενώ στις προσπάθειες συμμετέχουν και 43 άτομα από τον ελληνικό στρατό. Τα εναέρια μέσα ( 6 αεροπλάνα, 5 ελικόπτερα, 2 PZL) αποσύρθηκαν μόλις έπεσε η νύχτα.


Ήδη έχουν φτάσει χωματουργικά μηχανήματα τόσο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και των δήμων όσο και μεγάλα βαριά μηχανήματα από τις εγκαταστάσεις της ΛΑΡΚΟ και προσπαθούν να δημιουργήσουν προστατευτικές ζώνες για τους οικισμούς.


ουρανος πολυφωτος η εκκλησια

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ενημερώνεται συνεχώς για το πύρινο μέτωπο που μαίνεται από το μεσημέρι στην Εύβοια.


Πυρκαγιά Εύβοια: Τα πρώτα βίντεο από το πύρινο μέτωπο


Εκκενώθηκε και ο Σταυρός


Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα οι κάτοικοι του Σταυρού συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο του χωριού. Εκεί είχαν φτάσει λεωφορεία για να παραλάβουν περίπου 150 άτομα, τα οποία θα μεταφερθούν σε ξενοδοχεία για να περάσουν τη βραδιά τους, καθώς κανείς δεν γνωρίζει ποιες θα είναι οι εξελίξεις μέσα στη νύχτα.


Στο χωριό έγινε και η συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου που συγκλήθηκε για να εκτιμηθεί η κατάσταση και να ληφθούν αποφάσεις τουλάχιστον σε ό, τι αφορά τη μεταφορά των κατοίκων για προληπτικούς λόγους από τα χωριά και τις περιοχές που κινδυνεύουν.


Πυρκαγιά Εύβοια: Ορατοί στον αττικό ουρανό οι καπνοί της φωτιάς


Σε ό, τι αφορά τις πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν οι ρίψεις τόνων νερού από αέρος από όλα τα διαθέσιμα πυροσβεστικά μέσα, ενώ δεκάδες οχήματα της πυροσβεστικής έχουν μεταφερθεί στην περιοχή για να συνδράμουν στον έλεγχο της κατάστασης.



Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις στην πυρκαγιά στην περιοχή Κοντοδεσπότι στο Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων Ευβοίας. Συνολικά έχουν κινητοποιηθεί 171 πυροσβέστες με 57 οχήματα, 40 άτομα πεζοπόρο, 5 Ε/Π, 6 Α/Φ & 2 PZL

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 12, 2018


ουρανος πολυφωτος η εκκλησια
τολης βοσκοπουλος ποτ πουρι

No comments:

Post a Comment