Sunday, March 10, 2019

κλοουν για βαπτιση τιμες

κλοουν για βαπτιση τιμες
κλοουν για βαπτιση τιμες

«Δεν πέθαναν 3.000 άτομα στους δύο κυκλώνες που έπληξαν το Πουέρτο Ρίκο. Όταν έφυγα από το νησί, ΜΕΤΑ που χτύπησε ο κυκλώνας, οι νεκροί ήταν μεταξύ 6 και 18», έγραψε στο Twitter. «Καθώς περνούσε ο καιρός, δεν αυξήθηκε τόσο πολύ».


«Τότε, πολύ αργότερα, άρχισαν να αναφέρουν αριθμούς πραγματικά πολύ μεγάλους, όπως οι 3.000. Αυτό το έκαναν οι Δημοκρατικοί για να κάνουν να φαίνομαι όσο γίνεται πιο κακός την ώρα που συγκεντρώνω με επιτυχία δισεκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσω την ανοικοδόμηση του Πουέρτο Ρίκο», συνέχισε σε ένα δεύτερο tweet.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_100.html

Και πρόσθεσε: «Αν κάποιος πέθαινε για οποιονδήποτε λόγο, ας πούμε από γηρατειά, προστίθετο στη λίστα. Κακή πολιτική. Αγαπώ το Πουέρτο Ρίκο».


trump


σεξολογια πανεπιστημιο

Στα τέλη Αυγούστου, ο κυβερνήτης του νησιού Ρικάρντο Ροσέλο είχε δηλώσει πως είχε «δώσει εντολή να επικαιροποιηθεί ο επίσημος απολογισμός στους 2.975 νεκρούς», αφού έλαβε μια έκθεση την οποία είχε παραγγείλει ο ίδιος στους ερευνητές του πανεπιστημίου Τζορτζ Ουάσινγκτον προκειμένου να υπάρξει ένα ρεαλιστικός απολογισμός, καθώς αντιμετώπιζε μια αντιπαράθεση για τον αριθμό των θυμάτων.


«Κάθε μελλοντική συζήτηση θα πρέπει να στηρίζεται στην έκθεση αυτή», είχε δηλώσει.


Ο επίσημος απολογισμός ήταν προηγουμένως στους 64 νεκρούς.



αποκαλυπτικα λαιβ
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_82.html

No comments:

Post a Comment