Friday, March 15, 2019

βασιλης βαμβακαρης

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_66.html

Ως εισαγωγική τοποθέτηση ο Γιάννης Κουρτάκης ανέγνωσε μια επιστολή στην οποία ανέφερε ότι δεν μπορεί να καταθέσει για την υπόθεση του δανείου των 800.000 ευρώ που είχε λάβει από την Εθνική Τράπεζα, καθώς διεξάγεται προκαταρκτική εξέταση και ο ίδιος έχει την ιδιότητα του υπόπτου. Έσπευσε δε, να δηλώσει ότι έχει μια νοικοκυρεμένη επιχείρηση και ότι όλα τα δάνεια είναι ενήμερα.


Ανέφερε πολλές φορές ότι κινείται σε παράλληλη πορεία με την εξεταστική επιτροπή, καθώς εδώ και καιρό η εφημερίδα του ασχολείται και αναδεικνύει το σκάνδαλο της Proton Bank και ζήτησε να κληθεί προς εξέταση στην επιτροπή ο εκδότης της εφημερίδας «Δημοκρατία» Γιάννης Φιλιππάκης που εμπλέκεται, όπως είπε, στο σκάνδαλο μέσω του φυγόδικου επιχειρηματία Πέτρου Κυριακίδη.


«Θα ήμουν χαρούμενος αν είχε κληθεί ο εκδότης της εφημερίδας «Δημοκρατία» για ένα από τα μεγαλύτερα εκδοτικά - οικονομικά σκάνδαλα, αυτό της Proton Bank», είπε και πρόσθεσε ότι πρέπει «να ερευνηθούν οι δοσοληψίες Φιλιππάκη με έναν επιχειρηματία που αγόραζε media, καταληστεύοντας μια τράπεζα». Είπε ακόμη, ότι «πριν από ένα μήνα αναδείξαμε ότι ο κ. Τριανταφυλλόπουλος πήρε 9+2 εκατομμύρια ευρώ από τον κ. Κυριακίδη ο οποίος τα είχε πάρει από την Proton».


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_56.html

Απαντώντας σε ερωτήσεις βουλευτών, διερωτήθηκε αν ισχύουν οι προσωπικές εγγυήσεις του Γιάννη Αλαφούζου, μετά τη δέσμευση των λογαριασμών του. «Είναι ένας από τους πιο επιφανείς φοροφυγάδες, όπως προκύπτει από το πόρισμα Αθανασίου», είπε.


scorpions symphonic orchestra

βασιλης βαμβακαρης



βασιλης βαμβακαρης
ναυπηγος χαλκιδα

No comments:

Post a Comment