Saturday, March 2, 2019

φιδια τυφλιτης

αμαλιάπολη μαγνησίας

Τα φαινόμενα θα αρχίσουν να εκδηλώνονται από την Κυριακή, ενώ τη Δευτέρα η κακοκαιρία θα καλύψει μεγάλο μέρος της χώρας. Την Τρίτη (22/01) και την Τετάρτη (23/01) τα φαινόμενα είναι πιθανό να έχουν έντονο χαρακτήρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν τα επόμενα 24ωρα εκτός από τις βροχές και τις χιονοπτώσεις θα ευνοήσουν και τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική, γεγονός που αναμένεται να καταστήσει την ατμόσφαιρα αποπνικτική.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_1.html

Οι χιονοπτώσεις της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να είναι πυκνές και με διάρκεια, ενώ θα σημειωθούν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της δυτικής Ελλάδας.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_41.html

Αναμένεται να πέσει αρκετό χιόνι και φαίνεται ότι ιδιαίτερα η Ήπειρος θα είναι η περιοχή που θα μπει στο επίκεντρο της νέας κακοκαιρίας.


πανσεληνος στον υδροχοο ιουλιος 2015

Ο καιρός σήμερα, Σάββατο


Βροχές σημειώνονται σήμερα (19/1) στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου σύμφωνα με την ΕΜΥ ενώ σποραδικές καταιγίδες σημειώνονται στα δυτικά της χώρας.


Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ευνοείται και η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και νότια.


Οι άνεμοι πνέουν από νότιες διευθύνσεις στα πελάγη έως 6 μποφόρ.


Αραιές νεφώσεις στην Αττική που από το απόγευμα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι πνέουν νοτιοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία κυμαίνεται από 6 έως 15 βαθμούς κελσίου.


Νεφώσεις αναπτύσσονται στη Θεσσαλονίκη με την ορατότητα τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 3 έως 4 μποφόρ με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 2 έως 11 βαθμούς Κελσίου.


Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα


Μακεδονία, Θράκη


Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στη Θράκη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.


Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από -1 έως 12 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.



φιδια τυφλιτης
φιδια τυφλιτης

No comments:

Post a Comment