Sunday, March 3, 2019

κωστας σαλης bodybuilder

κωστας σαλης bodybuilder
κωστας σαλης bodybuilder

Κάθε χρόνο καλύτερη και πιο δημιουργική η Amita Motion μας επιφύλασσε και φέτος πολλές εκπλήξεις! Από την είσοδο κιόλας η θετική ενέργεια ήταν διάχυτη σε όλο το χώρο! Μεγάλα αερόστατα, πολύχρωμα μπαλόνια και εντυπωσιακά happenings είχαν κατακλείσει το Τείχος των Εθνών. Η μουσική και τα μοναδικά acts εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους που δεν σταμάτησαν να χαμογελούν και όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικά είναι στις μέρες μας τα αληθινά χαμόγελα.


ζητάμε

am1


δημοτική πινακοθήκη κομοτηνής

Το κοινό καλωσόρισε ο πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας, Θέμης Γεωργαντάς που έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει η μεγαλύτερη μουσική γιορτή της Αθήνας.


PAN 040831


Στo stage βρέθηκε για να δώσει τον παλμό ο N. O.E, ο Mike, η Charis Savva, η Animado, ο Snik και οι Kings. Οι Radioact, ο Αναστάσιος Ράμμος και ο Βαγγέλης Κακουριώτης μας ταξίδεψαν σε ξεχωριστά μουσικά μονοπάτια και μας απογείωσαν με τα τραγούδια τους. Αμέσως μετά ο κόσμος υποδέχτηκε τον Πάνο Μουζουράκη και την Xenia Ghali σε μια ανατρεπτική μουσική συνάντηση.


PAN 025781


Στο positive stage βρέθηκε η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα με τον Dj Pitsi, σε ένα μοναδικό performance σε συνεργασία με τους The StarBoys. Η εντυπωσιακή Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε δυναμικά μέσα από φωτιές σε συνεργασία με τον Mark Angelo, τους The Players και τον Αναστάσιο Ράμμο.


PAN 047491


PAN 032921


Οι Μarcus & Martinus, το συγκρότημα φαινόμενο από την Νορβηγία βρέθηκε επίσης στο stage της Ημέρας Θετικής Ενέργειας και ξεσήκωσαν το κοινό.


PAN 069241



https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_37.html
https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_127.html

No comments:

Post a Comment