Wednesday, April 24, 2019

λεωφόρος μαραθώνος γέρακας

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_58.html
λεωφορειο για σουνιο
λεωφόρος μαραθώνος γέρακας

Η κυβέρνηση αυτή περιλαμβάνει 11 γυναίκες υπουργούς, κυρίως σε σημαντικά υπουργεία (Οικονομίας, Οικονομικών, Άμυνας, Δικαιοσύνης), και έξι άνδρες, συν τον Σάντσεθ.


λεωφόρος μαραθώνος γέρακας

Πρόκειται για μια κυβέρνηση μειοψηφίας, περισσότερο από κάθε άλλη φορά μετά την εγκαθίδρυση της Δημοκρατίας στη χώρα.


Μεταξύ άλλων, χρέη αντιπροέδρου της κυβέρνησης αναλαμβάνει η πρώην υπουργός Πολιτισμού (2004-2007), η Κάρμεν Κάλβο. Η 60χρονη πολιτικός τίθεται επικεφαλής του υπουργείου Ισότητας, ένα από τα χαρτοφυλάκια που η κυβέρνηση θεωρεί άμεσης προτεραιότητας, τρεις μήνες μετά την «γενική απεργία των φεμινιστριών» και τις διαδηλώσεις της 8ης Μαρτίου.


Το υπουργείο Οικονομίας ανατέθηκε στην γενική διευθύντρια για τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Νάντια Καλβίνο. Επίσης, το υπουργείο Δικαιοσύνης ανατέθηκε στην πρώην εισαγγελέα κατά της τρομοκρατίας, Ντολόρες Δελγκάδο. Η πρώην δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου Μαργαρίτα Ρόμπλες διορίστηκε υπουργός Άμυνας. Η Ιζαβέλ Θελάα αναλαμβάνει το υπουργείο Παιδείας, η Μαγδαλένα Βαλέριο το υπουργείο Εργασίας, η Κάρμεν Μοντόν το υπουργείο Υγείας.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_57.html

Επιπλέον, ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Χοσέπ Μπορέλ ορίστηκε υπουργός Εξωτερικών. Ο πρώτος Ισπανός αστροναύτης Πέδρο Ντούκε ανέλαβε το υπουργείο Επιστημών.


«Όλοι τους είναι υψηλά καταρτισμένοι… και αντικατοπτρίζουν το καλύτερο (πρόσωπο) της Ισπανίας» τόνισε ο Σάντσεθ, την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε από την πρωθυπουργική κατοικία.


«Πρόκειται για μια κυβέρνηση ισότητας των φύλων, ποικίλλων γενεών, ανοικτή στον κόσμο και συνδεδεμένη με την Ευρωπαϊκή Ένωση» συμπλήρωσε ο 46χρονος πρωθυπουργός.



beautiful nails φιλολαου

No comments:

Post a Comment