Wednesday, April 24, 2019

radio z odtwarzaczem cd allegro

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_97.html
παντοθενικό οξύ βιταμίνη β3

Πρόκειται για τους «Μάξιμο Σαράφη», «Αικατερίνη Κελέση» και «Ιωάννη Αναστασίου».


radio z odtwarzaczem cd allegro

Τι έχει καταθέσει ο «Μάξιμος Σαράφης»


Ο Μάξιμος Σαράφης σε μια κατάθεση, μιλάει για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, τα εμβόλια της γρίπης, τον μοριακό έλεγχο του αίματος αλλά και τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.


https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_99.html

κιθ μάρτιν

Στη συνέχεια, όμως, σε κατάθεση στις 15-1-2018 αναφέρεται και στο όνομα του Ανδρέα Λοβέρδου, ισχυριζόμενος ότι ο τότε υπουργός και ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Κωνσταντίνος Φρουζής είχαν «απευθείας επικοινωνία μεταξύ τους μέσω των προσωπικών τους emails».


«Από τη στιγμή που είχαν τέτοια επικοινωνία στα προσωπικά τους emails αυτό μεταφράζεται στο ότι είχαν να πουν κάτι μεταξύ τους που δεν ακολουθούσε την επίσημη υπηρεσιακή οδό» λέει ο μάρτυρας, που παράλληλα αναφέρει ότι «είχαν τακτική επαφή και δια ζώσης».


Στη συνέχεια, κάνει λόγο για την τιμολόγηση δύο φαρμάκων (GILENYA και TASIGNA 150). «Γνωρίζω ότι ο Λοβέρδος για τη συγκεκριμένη περίπτωση δωροδοκήθηκε. Πιθανολογώ ότι η δωροδοκία μεθοδεύτηκε ως εξής. Στις 21.07.2011 και ώρα 20:52 εστάλη μήνυμα προς τον τότε πρόεδρο της Novartis Ελλάς Arnout Ploos van Amstel και τον τότε Οικονομικό Διευθυντή της Novartis Ελλάς Miguel Freire με τίτλο ‘please take into account’ (παρακαλώ λάβετε υπόψη). Πιθανολογώ, δεδομένης της ώρας ότι το μήνυμα εστάλη από το κινητό τηλέφωνο του Φρουζή λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτός δεν γνώριζε να χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό υπολογιστή. Στο συγκεκριμένο μήνυμα αναφέρονταν τα εξής: Ο αντιπρόεδρος ζητούσε να λάβει έκτακτη αύξηση του προϋπολογισμού του τμήματός του, ύψους 200.000 ευρώ (100.000 ευρώ σε δύο συγκεκριμένα κέντρα κόστους του τμήματος) για τον προϋπολογισμό του έτους 2012» λέει ο ίδιος, που ισχυρίζεται επίσης ότι ο Φρουζής αναφέρει ότι χρειάζεται συμμαχίες από όλα τα πολιτικά κόμματα και τους «σχετικούς τομεάρχες υγείας, διότι διέβλεπε ότι η επόμενη κυβέρνηση θα ήταν κυβέρνηση συνεργασίας».





radio z odtwarzaczem cd allegro

No comments:

Post a Comment