Wednesday, April 24, 2019

με χωρισε λογω ρεικι

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_54.html
πρωτότυπο γλυκό βάπτισης
με χωρισε λογω ρεικι

Η Βικτόρια Μαρίνοβα εντοπίστηκε νεκρή το Σάββατο στην πόλη Ρούσε. Σύμφωνα με τον Guardian, έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ είχε υποστεί και ασφυξία.


Η τελευταία εκπομπή της αφορούσε, συγκεκριμένα, έρευνα για εταιρείες που συμμετέχουν σε κατασκευαστικά προγράμματα χρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ενωση και σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας, το 30%-40% των ευρωπαϊκών κονδυλίων διασπαθίσθηκαν ή δαπανήθηκαν σε μίζες.


με χωρισε λογω ρεικι

Το κινητό της τηλέφωνο, τα κλειδιά, τα γυαλιά και ορισμένα από τα ρούχα της είχαν κλαπεί.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_26.html

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα Γκιόργκι Γκεόργκιεβ, η αστυνομία ερευνά όλα τα πιθανά σενάρια, παρότι οι αρχικές ενδείξεις δεν υποδηλώνουν πως η δολοφονία της Μαρίνοβα έχει να κάνει με τη δουλειά της.


Ο εκπρόσωπος του Οργανισμού για την προάσπιση της ελευθερίας του Τύπου στην Ευρώπη, Χάρλεμ Ντεσίρ, ζήτησε ενδελεχή έρευνα για τη δολοφονία.


«Είμαι σοκαρισμένος από την τρομακτική δολοφονία της δημοσιογράφου Βικτόρια Μαρίνοβα στην Βουλγαρία. (σ. σ. Να γίνει) άμεσα μία ολοκληρωμένη και ενδελεχής έρευνα. Οι υπεύθυνοι πρέπει να λογοδοτήσουν», ανέφερε, μέσω twitter.



Shocked by horrific murder of investigative journalist Victoria Marinova in #Bulgaria. Urgently call for a full and thorough investigation. Those responsible must be held to account. #journosafe #SOFJO

— OSCE media freedom (@OSCE_RFoM) 7 Οκτωβρίου 2018


χειρων στον ταυρο

No comments:

Post a Comment