Wednesday, April 24, 2019

μετασχηματισμος τυπου

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_128.html
υποδειγμα καταστατικο πολυκατοικιας
λεωφορεια χ96

Ανώτερα κυβερνητικά στελέχη, όπως για παράδειγμα ο Νίκος Παππάς, χαρακτηρίζουν τη ΝΔ «αποκούμπι» του γερμανού υπουργού Οικονομικών, ενώ ο Δημήτρης Τζανακόπουλος επανήλθε στην αλλαγή απόφασης του κόμματος, στην ψηφοφορία για την εφάπαξ ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων λέγοντας ότι το ελάχιστο που προκαλεί είναι προβληματισμό.



«Εγείρει ερωτηματικά ο λόγος για τον οποίο η ΝΔ οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.



Την ίδια ώρα το Μέγαρο Μαξίμου σχολιάζει πως η χώρα χρειάζεται μία σοβαρή αντιπολίτευση με σταθερές θέσεις και απόψεις και επισημαίνουν ότι το μπρος-πίσω σε αποφάσεις, όπως στο θέμα της στήριξης των χαμηλοσυνταξιούχων, δεν βοηθά ούτε τους πολίτες, ούτε τη χώρα.


Άποψη της κυβέρνησης είναι ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιθυμεί τον εκτροχιασμό της διαπραγμάτευσης για τη δεύτερη αξιολόγηση. Και όχι μόνο αυτό. Πιστεύει και το λέει μέσω των στελεχών της, πως η ΝΔ επιθυμεί το κακό της χώρας, για να προσποριστεί μικροκομματικά οφέλη κι ενδεχομένως για να προκληθεί η πτώση της κυβέρνησης.


Το Μαξίμου, όμως, επαναλαμβάνει ότι έχει άλλους σχεδιασμούς. Αρμόδια κυβερνητικά στελέχη αναφέρουν ότι οι εκλογές δεν υπάρχουν ούτε καν ως σκέψη στο μυαλό του πρωθυπουργού και επαναλαμβάνουν την πεποίθησή τους ότι η δεύτερη αξιολόγηση μπορεί να κλείσει.




μετασχηματισμος τυπου
μετασχηματισμος τυπου
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_88.html

No comments:

Post a Comment