Wednesday, April 10, 2019

ατομικα πακετα εξωτερικου

Ήδη έχει κάνει έρευνα για να γνωρίζει ποια εταιρία έχει αναλάβει τη διενέργεια ηλεκτρονικά των πλειστηριασμών και αναμένεται να πάρει άμεσα μέτρα φύλαξης καθώς ακτιβιστικές οργανώσεις έχουν ανακοινώσει ότι θα εισβάλουν στο χώρο που βρίσκεται ο κεντρικός σέρβερ και θα κάνουν κατάληψη για να αποτρέψουν κάθε πλειστηριασμό.
Όμως σύμφωνα με την ΕΛΑΣ δεν αποκλείεται στόχος με αφορμή τη συγκεκριμένη διαδικασία να γίνει τόσο το υπουργείο Δικαιοσύνης όσο και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_43.html

ατομικα πακετα εξωτερικου

Με αφορμή μάλιστα το περιστατικό στο Ρέθυμνο και τα επεισόδια ανάμεσα σε ιδιοκτήτη καταστήματος που έβγαινε σε πλειστηριασμό η ιδιοκτησία του και σε εκπροσώπους ξένου fund , η αστυνομία εκφράζει φόβους ακόμα και για το ταμείο ασφάλισης νομικών ενώ κανένας δεν αποκλείει με αφορμή τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς να θελήσουν αντιεξουσιαστές να φτάσουν για να κάνουν παρεμβάσεις ακόμα και στα σπίτια εμπλεκομένων.


Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι τον Ιούνιο μέλη αναρχικής συλλογικότητας είχαν καταφέρει να εντοπίσουν το κτίριο που θα στεγαζόταν η εταιρία που θα διενεργεί τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, και προκάλεσαν ζημιές και φθορές ενώ λίγο αργότερα ανέβασαν και κείμενο τους σε σάιτ αντιεξουσιαστών.


ατομικα πακετα εξωτερικου

Οι αντιδράσεις αναμένεται να κλιμακωθούν από την πρώτη στιγμή που θα γίνουν γνωστές οι προπαρασκευαστικές ενέργειες ενός ηλεκτρονικού πλειστηριασμού και οι εκτιμήσεις των αρχών είναι ότι αρκετές κοινωνικές ομάδες θα το βάλουν στην πρώτη γραμμή των αντιδράσεων τους.


γαλαξιας νεας σμυρνης


ιωσήφ ο από αριμαθαίας
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_65.html

No comments:

Post a Comment