Friday, April 12, 2019

τελευταια σταδια καρκινου ηπατοσ

Όπως είπε μιλώντας στο Euronews ο Aloys Vimard, Μάλτα και Ιταλία αρνήθηκαν ευθύς αμέσως, η Ελλάδα αρνήθηκε επίσης το αίτημα, ενώ αναμένεται απάντηση από Ισπανία και Γαλλία.


Σε ό, τι αφορά την ελληνική πλευρά, το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, με το οποίο επικοινώνησε το CNN Greece ξεκαθάρισε πως δεν έχει γνώση για υποβολή τέτοιου αιτήματος από επίσημη Αρχή.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_121.html

Σύμφωνα, πάντως, με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα το πλήρωμα του πλοίου απευθύνθηκε δύο φορές στις ελληνικές Αρχές. Το πρώτο αίτημα κατατέθηκε το Σάββατο. Το πλοίο βρισκόταν κοντά στην Τυνησία και οι ελληνικές αρχές απάντησαν ότι θα πρέπει να αποταθεί για ελλιμενισμό στο πλησιέστερο λιμάνι. Το δεύτερο έγινε το βράδυ της Δευτέρας και σύμφωνα με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα δεν έχει δοθεί ακόμη απάντηση.


τελευταια σταδια καρκινου ηπατοσ

Η Ευρώπη ψάχνει λύσεις


«Από χθες οι υπουργοί Εσωτερικών της ΕΕ εργάζονται αδιάκοπα, ελπίζω να έχουμε μια απάντηση εντός της ημέρας», δήλωσε στον ραδιοσταθμό Sud Radio, η υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας Ναταλί Λουαζό, εκφράζοντας την ελπίδα ότι η ΕΕ θα καταλήξει «εντός της ημέρας» σε μια λύση για το πλοίο Aquarius.


σαντορινη ομορφοτερο νησι του κοσμου

παπουτσια ντεξιμ καλοκαιρι 2015

Διαβεβαίωσε μάλιστα πως «θα βρούμε μια λύση», υπενθυμίζοντας ότι κι άλλες παρόμοιες κρίσεις επιλύθηκαν τους τελευταίους μήνες μέσω μιας συμφωνίας για το μοίρασμα της υποδοχής των προσφύγων μεταξύ πολλών ευρωπαϊκών χωρών.


Πάντως ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μπρουνό Λε Μερ ξεκαθάρισε νωρίτερα πως η Γαλλία δεν προτίθεται προς το παρόν να επιτρέψει στο πλοίο να δέσει στο λιμάνι της Μασσαλίας και να αποβιβάσει δεκάδες μετανάστες. Ερωτηθείς σχετικά από το τηλεοπτικό ειδησεογραφικό δίκτυο BFM News TV αν το Παρίσι προτίθεται να ανταποκριθεί θετικά στο αίτημα των μη κυβερνητικών οργανώσεων που έχουν ναυλώσει το πλοίο, είπε χαρακτηριστικά: «προς το παρόν είναι όχι», σημειώνοντας πως τα πλοία υποτίθεται ότι παίρνουν άδεια να δέσουν στο κοντινότερο λιμάνι βάσει των ευρωπαϊκών κανόνων, υπογραμμίζοντας ότι η Μασσαλία δεν είναι το κοντινότερο.


Μετά το κλείσιμο των ιταλικών λιμανιών στους μετανάστες, τα πλοία που έχουν διασώσει μετανάστες στην Μεσόγειο αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες δυσκολίες για την αποβίβασή τους στην Ευρώπη. Σε αντίθεση με την Ισπανία, η Γαλλία δεν έχει δεχθεί ποτέ την αποβίβαση μεταναστών από πλοία διάσωσης, επιχειρηματολογώντας ότι βάσει του δικαίου της θάλασσας οι ναυαγοί πρέπει να αποβιβάζονται στο πιο κοντινό «ασφαλές λιμάνι».



τελευταια σταδια καρκινου ηπατοσ
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_97.html

No comments:

Post a Comment