Saturday, April 6, 2019

υγιεινα επιδορπια για παιδια

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_68.html
νεα κρητη αποτελεσματα πανελληνιων 2015
υγιεινα επιδορπια για παιδια

Ειδικότερα, ο διευθυντής Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγος Χρήστος Παπαζαφείρης, παρουσιάζοντας την υπόθεση, δήλωσε: «Μια μεθοδική έρευνα 20 ημερών, που ξεκίνησε από την ημέρα της ανθρωποκτονίας, την 18η Οκτώβριου, στο Β Νεκροταφείο Αθηνών, ολοκληρώθηκε με τον εντοπισμό του δράστη, τη χθεσινή προσαγωγή του στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και την επακόλουθη σύλληψη του με ένταλμα σύλληψης.


Πρόκειται για ημεδαπό 58 χρονών, που έχει απασχολήσει κατ΄ επανάληψη τις αστυνομικές Αρχές για κλοπές και παραβάσεις της νομοθεσίας για όπλα και ναρκωτικά».


Πώς έφτασε η ΕΛΑΣ στα ίχνη του δράστη


Αναφερόμενος στο χρονικό της εξιχνίασης, ο κ. Παπαζαφείρης αναφέρει:


«Θα ήθελα να επισημάνω ότι με βάση τα ευρήματα της αυτοψίας και τα επιμέρους δεδομένα που προσδιόριζαν τη μορφολογία της υπόθεσης, προσανατολιστήκαμε σε συγκεκριμένα ερευνητικά πεδία.


τρυπα στον τοιχο για σομπα

υγιεινα επιδορπια για παιδια

Αποκλείσαμε έτσι εκδοχές και ενδεχόμενα, που δεν ήταν συμβατά με τα δεδομένα της υπόθεσης και χαρτογραφώντας το περίγραμμα της εγκληματικής πράξης κατευθυνθήκαμε στην περιπτωσιολογία της ανθρωποκτονίας, με κίνητρο τη ληστεία.


4281117


EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ


Στη συνέχεια σχηματοποιήσαμε το «προφίλ» του δράστη, ιχνηλατήσαμε τα «βήματα» και τις ενέργειες του μετά το έγκλημα και διευρύνοντας τις έρευνες μας σε διάφορα σημεία του κέντρου της Αθήνας καταφέραμε να ταυτοποιήσουμε τα στοιχεία του και να συνδέσουμε την παρουσία του με το χώρο του εγκλήματος.


Αυτός είναι ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη (pic)


Στο τελικό στάδιο, με τον εντοπισμό και τη σύλληψη του, διαλευκάνθηκε πλήρως η υπόθεση, διευκρινίστηκαν τα στοιχεία που αφορούσαν στον τρόπο που ενήργησε στον επίμαχο τόπο και χρόνο και επιβεβαιώθηκαν πλήρως το κίνητρο και τα αίτια της ανθρωποκτονίας.


Υπόθεση Δώρας Ζέμπερη: Άγρια επίθεση κατά του κατηγορούμενου για τη δολοφονία


Το χρονικό


Συγκεκριμένα, το απόγευμα της 18 Οκτώβριου ο δράστης πήγε στο Β΄ Νεκροταφείο, στο οποίο εισήλθε υπερπηδώντας τον τοίχο από την πλευρά των σιδηροδρομικών γραμμών, με σκοπό να κλέψει και στη συνέχεια να πουλήσει μεταλλικά και χάλκινα κηροπήγια και καντήλια από μνήματα.


Εκεί, εντόπισε την 32χρονη και αφού την προσέγγισε, την απείλησε με μαχαίρι που είχε μαζί του, απαιτώντας να του δώσει την τσάντα της. Η εφοριακός αντέδρασε και ο δράστης την έπληξε επανειλημμένα με το μαχαίρι, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα. Στη νεκροψία και νεκροτομή διαπιστώθηκαν από τον Ιατροδικαστή βαρύτατες κακώσεις θώρακος δια νύσσοντος – τέμνοντος οργάνου προκληθείσες.


4281013


EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ


Κανένα από τα άτομα που βρίσκονταν στο νεκροταφείο κατά το χρόνο τέλεσης του εγκλήματος, δεν είχε αντιληφθεί την επίθεση και δεν είχε δει το δράστη, γεγονός που επίτεινε το βαθμό δυσκολίας για την εξιχνίαση της υπόθεσης.


Ο δράστης φεύγοντας από το νεκροταφείο, ακολούθησε την ίδια διαδρομή, ενώ έκαψε την τσάντα του θύματος, με το περιεχόμενό της, αφού πρώτα αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο. Επιπλέον το μαχαίρι και τη μπλούζα που φορούσε τα πέταξε σε κάδο απορριμμάτων, σε μεγάλη απόσταση από το νεκροταφείο.


Στη συνέχεια, πήγε αμέσως στην περιοχή της Ομόνοιας, όπου σε κατάστημα αλλοδαπών, πούλησε το κινητό τηλέφωνο του θύματος για 20 ευρώ.


Από το δράστη ελήφθη δείγμα βιολογικού υλικού, το οποίο εντοπίσθηκε, σύμφωνα με τις εργαστηριακές - συγκριτικές εξετάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, σε δύο εμποτισμένες με αίμα του θύματος χαρτοπετσέτες, που βρέθηκαν κατά την αυτοψία του χώρου του εγκλήματος.


O δράστης στην εξέταση του στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής ομολόγησε το έγκλημα και περιέγραψε με λεπτομέρειες την αλληλουχία των ενεργειών του, κατά τη διάρκεια και μετά την ειδεχθή του πράξη.


Αποκλειστικό: «Την σκότωσα, πήρα τη δόση μου και πήγα για ύπνο», είπε ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη


Ο διευθυντής Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έδωσε συγχαρητήρια στο προσωπικό που εργάστηκε με μεθοδικότητα και επαγγελματισμό και σημείωσε:



Για να αντιληφτείτε το μέγεθος της έρευνας, θα αναφέρω μόνο ότι για την υπόθεση αυτή εξετάσαμε συνολικά πάνω από 300 άτομα. Σταδιακά, με βάση τα στοιχεία που προέκυπταν, αποκλείαμε κάποιους από τον «κύκλο» των υπόπτων και έτσι καταλήξαμε σε μια ολιγομελή ομάδα ατόμων, ανάμεσα στα οποία ήταν τελικά και ο δράστης.


Πρόκειται για μια υπόθεση που πραγματικά προκάλεσε αποτροπιασμό και ιδιαίτερη απαξία, συνολικά στους πολίτες. Μια γυναίκα, που επισκεπτόταν τακτικά το Νεκροταφείο και ειδικότερα το μνήμα στενού της φίλου, που είχε χάσει τη ζωή του προσφάτως, δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο.


Ήταν καθήκον μας απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και την οικογένεια της να εξιχνιάσουμε την υπόθεση, να συλλάβουμε το δράστη και να τον οδηγήσουμε στη Δικαιοσύνη.






https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_10.html

No comments:

Post a Comment