Sunday, April 21, 2019

λουκουμαδες ηδονης

βατομουρα λεξικο

Ειδικότερα όπως αναφέρει ο δασολόγος – περιβαλλοντολόγος, Γρηγόρης Βάρρας , «το δάσος είναι ένας φυσικός προστατευτικός μανδύας για την υγεία του ανθρώπου. Εάν ανατρέξετε στις μελέτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, θα δείτε ότι υπάρχουν θάνατοι που οφείλονται στα αιωρούμενα μικροσωματίδια. Και δεν εννοούμε την κάπνα, αλλά ρύπους που απορροφούνται από τα δέντρα»


λουκουμαδες ηδονης

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Πετράκης, περιβαλλοντολόγος και πρώην διευθυντής του Ινστιτούτου Ερευνών Περιβάλλοντος και Βιώσιµης Ανάπτυξης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών αναφέρει την βεβαιότητά του ότι «το μικροκλίμα της περιοχής θα αλλάξει και μαζί του θα αλλάξει και η φυσική ισορροπία δημιουργώντας αρκετά προβλήματα».


183462111


Πηγή: ΑΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ


κατοχή βιβλια

Οι ειδικοί σημειώνουν ότι ένα δέντρο αναπτύσσεται σε τουλάχιστον δέκα χρόνια, ενώ για τη συνολική αποκατάσταση του οικοσυστήματος ο χρόνος που απαιτείται μπορεί να φτάσει ακόμη και τα τριάντα χρόνια. Στο μεταξύ θα έχει στερηθεί η περιοχή τη φυσική της προστασία από τις βροχοπτώσεις με αποτέλεσμα να αυξάνεται κατακόρυφα ο κίνδυνος των καταστροφικών πλημμυρών.


183461421


Πηγή: ΑΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ



λουκουμαδες ηδονης
https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_62.html
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_28.html

No comments:

Post a Comment