Monday, April 22, 2019

νηστισιμη πιτα λαχανικων αργυρω

θυμαμαι παραγωγα
νηστισιμη πιτα λαχανικων αργυρω

Παρόντες στο πάνελ ήταν ο προπονητής των «πράσινων», Τσάβι Πασκουάλ, ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Αριστείδης Χριστόπουλος και ο επικεφαλής Μάρκετινγκ της Toyo Tires Europe, Μάικ Ρίγκναλ.


Πρώτος έλαβε τον λόγο ο Αριστείδης Χριστόπουλος, λέγοντας: «Καλησπέρα και καλό μήνα. Ως Παναθηναϊκός είμαστε πολύ περήφανοι για τις συνεργασίες μας με εταιρείες Πρωταθλήτριες στο είδος τους. Είμαστε ευτυχείς που σε αυτές συγκαταλέγεται και η Toyo που 45 χρόνια αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας και της πρωτοπορίας. Η ΚΑΕ συνεχίζει να επενδύει στο άθλημα του μπάσκετ και μας χαροποιεί το γεγονός ότι τέτοιες εταιρείες βρίσκονται δίπλα μας. Καλωσορίζω την Toyo με τη βεβαιότητα ότι θα πάμε μαζί στην κορυφή».


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_13.html

Ακολούθως μίλησε ο Μάικ Ρίγκναλ: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ για να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας. Η εταιρεία μου, η Toyo, είχε ιδρυθεί το 1945 και μέχρι τότε ο Παναθηναϊκός ήταν ήδη 26 ετών. Από το 1945 η Toyo έχει μεγαλώσει τόσο ώστε να απασχολεί 12 χιλιάδες κόσμο. Είμαστε 13η εταιρεία στον κόσμο, 7η στις ΗΠΑ και 5η στην αγορά της Ιαπωνίας, αλλά θέλουμε να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο στην Ευρώπη. Προκειμένου να το πετύχουμε αυτό, στόχος μας ήταν να βρούμε επιδραστικούς συλλόγους σε κάθε χώρα που θα μας βοηθήσουν να το πετύχουμε. Στην Ελλάδα ο συνεργάτης μας που μας συμβουλεύει μάς είπε ότι θα έπρεπε να επενδύσουμε στο μπάσκετ. Υπό αυτό το πρίσμα ο Παναθηναϊκός ήταν η προφανής επιλογή ως προς ποια ομάδα θα επιλέγαμε. Στόχος μας είναι το όνομα των ελαστικών Toyo να μπει σε κάθε νοικοκυριό στη χώρα και νομίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που μπορεί να μας βοηθήσει να το πετύχουμε.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_140.html



νηστισιμη πιτα λαχανικων αργυρω
υλικα για κερια

No comments:

Post a Comment