Friday, April 12, 2019

μεγας αλεξανδρος ελλαδα

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_147.html
ιαν σκοτ μεγεθος

Το Μέγαρο Μαξίμου δεν θέλησε να αφήσει χθες τις δηλώσεις Σόιμπλε και άλλων γερμανών αξιωματούχων για το χρέος να χαλάσουν το θετικό κλίμα που δημιούργησαν οι δηλώσεις του αμερικανού προέδρου για την ανάγκη ελάφρυνσής του και τον τερματισμό της λιτότητας. Η κυβέρνηση άλλωστε επιμένει ότι τα χρονοδιαγράμματα είναι σαφή και οι αποφάσεις που ελήφθησαν στο Eurogroup της 24ης Μαϊου πρέπει να τηρηθούν από όλες τις πλευρές.


Κυβερνητικές πηγές αξιολογούν ως απολύτως θετική την παρουσία του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα. «Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε επιτυχώς» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος χαρακτηρίζοντας το ταξίδι Ομπάμα στην Αθήνα παγκόσμιας σημασίας γεγονός.


Η κυβέρνηση απέφυγε να σχολιάσει τις αρνητικές δηλώσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για την προοπτική ρύθμισης του ελληνικού χρέους. Και θέλησε να επαναλάβει την σημασία των μηνυμάτων που έστειλε ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ εκφράζοντας εμμέσως την πεποίθηση πως ο Ομπάμα δεν θα μείνει μόνο στα λόγια αλλά θα προχωρήσει και σε πρωτοβουλίες στήριξης της ελληνικής πλευράς.


μεγας αλεξανδρος ελλαδα


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_44.html


μεγας αλεξανδρος ελλαδα
συνταγη για κουμ κουατ λικερ

No comments:

Post a Comment